Symbol Phase 4
![]() ![]() ![]() |
Symbol Phase 4
SerbanS |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Picture_026.jpg ( Size: 112.53k ) Number of downloads: 230 Picture_035.jpg ( Size: 206.61k ) Number of downloads: 245 |
||
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
i-ai resetat computeru' imediat dupa ce-ai luat-o? ca si symboala lu' al batran, cand am luat-o de la dealer, arata consumu mediu undeva in jur de 12-13 parca. dar dupa resetare si-a revenit.
reseteaza computeru, fa plinu' si mergi cateva sute de km. apoi fa iar plinu si calculeaza consumu'. si comapara consumul obtinut prin metoda plinului cu cel mediu afisat de computer.asta ca sa vezi daca nu cumva indica aiurea computeru ala de bord. daca valorile is cat de cat apropiate inseamna ca e ok. 9% in oras.....hm. pai ca sa ajungi la media data de constructor inseamna ca in afara tre' sa scoti un 0 %. dar, 28 de km cat ai tu e irelevant oricum. mai mergi cateva sute de km. This post has been edited by cristib: 1 Dec 2006, 18:57 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
La o medie de 11.1 km/h pe 28 km consumul nu mi se pare exagerat...mergi cateva sute de km si atunci o sa ai o imagine mai clara. Va scadea cu siguranta
![]() Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. Bafta ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult. spuneti cu ce componente mai vreti sa pun poze
![]() |
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
e normal consumul pe o distanta asa scurt si pe aglomeratie.
Odata am plecat spre busteni, si cand am plecat am resetat computeru si era o ploaie in dimineata aia (era vineri) si foarte aglomerat; am facut 6 km (pana la iesiere din Buc) in vro orea jumate iar consumul mediu pe distanta asta era de 16l/100.. de exemplu acum la 1500km cons 5,3l/100 majoritatea in Buc. Felicitari si drum bun si atentie la nou cod rutier. |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Va salut Symbolul este o masina deosebita nu am ce sa ii reprosez decat o mai apuca si cand schimb 2 in 3 imi haraie ca si cum as baga o in viteza,fara sa apas ambreaiajul am 900 de km in 4 luni cu ea ,spuneti si voi ce credeti ca ar putea sa aibe nu stiu o fi inca din cauza rodajului ca nu as vrea sa ii stric cutia,si nici prin service nu m-as duce sa imi umble aia pe la cutie ,ghinion de ghinion tocmai mi-am dus loganul sa vopsesc toata partea stanga din cauza unui dobitoc care s-a jucat cu cheia si acum si symbolul imi face nazuri doamne ce iti e si cu Renault asta ,data viitoare imi iau Mercedes chiar si sh
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
dannikkk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 November 06 ![]() |
salutare
Am si eu o intrebare Spunetimi si mie voi cam la ce turatii schimbati vitezele? Eu am un Symbol nou Dci de 80 CP si as avea cateva nelamuriri. La viteza a 4 a pe la 55-60 km/h imi apar niste vibratii cam puternice, si care dispar pe la 60-65 km /h. S a fie masina subturata? Problema este ca inainte de a atinge viteza asta sa zicem pe la 50-55km/h cu a 4-a nu sunt vibratiile alea. Numi pot da seama unde apar, sa fie ceva care nu este strans bine, scutul, de la motor...............? Sau sa fie pur si simplu subturata? Intradevar daca bag a 3-a la viteza asta, adica 55-60 km/h dispar vibratiile. Dar totusi nu mi se pare normal ca la 60 km/h sa mergi cu a 3-a, are vreo 2250 turatii. Voi ce spuneti? Apar vibratiile astea la voi? mersi mult. |
--------------------
Renault
Symbol
oct 2006 1,5 DCI 80 CP
|
|
dannikkk |
![]()
|
Am uitat sa va spun.........masina are vreo 1300 km facuti. E aprope noua. Si vibratiile au fost de la inceput. Sa fie rodajul??
In legatura cu consumul............mic. La cei 1300 km facuti cam 4,5 l/100 km, asta dupa calculatorul de bord si mers vreo 300 km prin oras -Focsani, Buzau si restul pe afara..ce sa zic misto. Daca nu ar fi zgomotul ala facut de servodirectie si vibratiile alea enervante ar fi totul Ok. Dar suntem in Romania asa ca,,,,,,,cam greu sa gasesti ceva perfect nu?? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
oct 2006 1,5 DCI 80 CP
|
|
ionutmar |
![]()
|
e subturata. (punct)
eu schimb - 1->2 = 2000 - 2->3 = 2700 (40-45 km/h) - 3->4 = 2500-2700 (60-65km/h) - 4->5 = ? nu stiu ca nu prea merg cu a 5 a = 80-90km/h in a 3a la 60 km mers constant consum 3,5. nu mai merge subturat. ia vezi aici cum arata un motor subturat (e benzina insa la diesel fenomenu poate fi mai accelerat) http://www.reno.ro/index.php?showtopic=594...ndpost&p=737678 si aici principiu http://www.reno.ro/index.php?showtopic=594...ndpost&p=738580 This post has been edited by ionutmar: 2 Dec 2006, 21:43 |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
SerbanS |
![]()
|
Tocmai dasta ma enerveaza rodajul
![]() ![]() ![]() Ps. cred ca incep sa aud un greieras in spate ![]() This post has been edited by SerbanS: 2 Dec 2006, 22:42 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
CGB |
![]()
|
hehehe...primul greieras. felicitari!!!! sa ai grija de el, sa creasca mare si frumos. si sa ne chemi la botez:)
dannikkk....50km/ora cu a patra??? pai in a cincea cu cat mergi? cu 60-70. inseamna ca ptr a ajunge la 100 la ora tie iti trebuie fro 8 viteze ![]() dieselarii, care aveti CB, puneti si voi consumurile instante la diferite viteze. sa vedem si noi astia fara CB. cam unde e consumu minim in difertite trepte de viteza? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dannikkk |
![]()
|
Da mersi mult
Intradevar mers cu a 3-a la 55-60 km/h consum instant 3,5 l/100 km Am inteles ....solutia sa schimb vitezele la turatii la mari. Multa bafta |
--------------------
Renault
Symbol
oct 2006 1,5 DCI 80 CP
|
|
SerbanS |
![]()
|
Uite iti zic eu 70 kmph viteza a 4-a fix 2000 turatii
![]() |
--------------------
Renault Symbol
|
|
ionutmar |
![]()
|
pai la mersul prin Bucuresti nu vad de ce ai merge cu mai mult de 60 km/h (2500rpm) iar afara e mai usor ca nu esti nevoit sa decelerezi asa des.poti sa merti max 2500 in fiecare treapta. Si daca scade sub 2000 (in a 3 sau 4) retrogradeaza, si da usor drumu la ambreiaj, nu brusc. hai cred ca ar fi acceptabil sa mergi in a 3 la 1800 pentru perioade scurte. Insa a 4 nu prea cred ca e bine.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Pot sa spun ca sunt fericit,nu are domne masina nimic,masina frantuzeasca stateam eu ca prostu cu scaunul prea in fata si nu tineam ca lumea ambreiajul cred nu stiu dar cu scaunul in spate merge mult mai lin masina si nici nu mi-a mai carait in fine sper sa fie asta problema ,greieras am si eu unul in fata de usa sau in bord zdrang zdrang nu stiu ce mama masii sa fie dar cum merg eu cu muzica la maxim nici ca se mai aude si nici nu as duceo in sevice pt atat ,eu merg cu a 4 la 60 -70 km /h nu stiu dc vi se pare asa de prost nu daca as merge cu a 3 creste turatia peste 3000 de ture si in rodaj se spune sa nu depasesti aceasta turatie.Apropo merci Ionutmar pt promptitudine nu cred ca are ceva timoneria ca daca avea facea si azi ,multa bafta la toata lumea.
This post has been edited by cameleon_boy: 3 Dec 2006, 13:34 |
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
CGB |
![]()
|
nu mai fiti asa speriati de turatia aia. n-are nimic daca scade sau urca prea mult, ptr perioade scurte. se intampla tuturor.sint situatii cand, fie trebuie sa turezi motorul (in depasiri de ex), fie se intampla sa mergi subturat (mai ales prin oras).
atat timp cat asta nu devine o obisnuinta e ok. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
Tocmai m-au anuntat si pe mine ca a intrat masina in tara.
Maine ma duc sa platesc restul de avans, sunt curios cam cat mai dureaza pana o vad in curte... |
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
- BH 14 AGS
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
Cand ai facut prima plata?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
in 17 octombrie
|
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
- BH 14 AGS
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Ce sa zic.. iti doresc sa-ti vina cat mai repede...
Eu am dat avansul pe 18 octombrie si, m-am cam saturat sa stau sa-i tot intreb cand vine si unde e masina si sa primesc raspunsuri evazive (stiti voi bancul ![]() Cei de la VC mi-au raspuns ca data limita de livrare e 7 ian 2007 ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
acuma am fost sa platesc diferenta, mi s-a promis ca luni sau marti o livreaza.
|
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
- BH 14 AGS
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nasol este ca azi e miercuri, deci mai ai o saptamana!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
SerbanS |
![]()
|
A si masina a venit incaltata cu cauciucuri Bridgestine B381 - care nu sunt de vara - sunt all season - "The Bridgestone B381 steel belted radial is a Premium Passenger All-Season tire designed for family sedans. It was developed to enhance fuel economy while it provides quiet comfort and year-round traction, even in light snow. On the outside, the B381 features a symmetric, independent, siped block tread design that uses an all-season tread compound to provide traction on dry, wet and light snow-covered roads. Internally, the B381 features twin steel belts to stabilize the tread area and a polyester cord body to help cushion the ride."
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
cum mai e cu bobinele de inductie la symbolul nou 1.4 16 v? tot asa des se ard?
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
babontu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 December 06 ![]() |
salut
sunt nou pe aici.. azi am semnat si eu pentru un dci 80 CP dinamique ...cica vine in tara pe 20..can t wait |
--------------------
renault
symbol 4 1.5dci 80 CP
2006
|
|
SerbanS |
![]()
|
Felicitari si bine ai venit, scuze ca te dezumflu putin da majoritatea de pe aici am asteptat peste 2 luni pentru variant asta. Dar daca ti-au zis ei ca vine pe 20
![]() |
--------------------
Renault Symbol
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
M-am abtinut sa zic: Daca iti vine masina pe 20, eu ma apuc de vandut mici in... Congo
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
probabil ca este deja in tara masina si a renuntat cineva la ea, cine stie din ce motive.
altfel, n-are cum sa vine asa repede. |
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
- BH 14 AGS
|
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
cu siguranta asta e motivul. Mie mi-a venit in 4 zile de cand am facut comanda pentru ca isi retrasese banii. Norocul meu a fost ca era exact varianta care mi-o doream si culoarea era una din cele 2 culori pentru care as fi optat. Dar m-au pus sa semnez o chestie din care rezulta ca daca renunt intre timp pierd 10% din valoarea de achizitie.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2017
- 0.9TCe Easy-R https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
babontu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 December 06 ![]() |
nu stiu ce sa zic ..am vorbit si azi cu dealerul si mi a zis ca are vesti bune,masina e in transport,si ca ajunge la data respectica,poate mai repede.
acum pot doar sa sper sper oricum sa vina anul asta..daca ar trebui s o inmatriculez dupa 1 ianuarie,ar trebui sa mai platesc si o taxa de 200 si ceva euro..vedem |
--------------------
renault
symbol 4 1.5dci 80 CP
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:40 |