Symbol Phase 4
![]() ![]() ![]() |
Symbol Phase 4
strumfuadi |
![]()
|
||
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
daca era clio 3 cu "fund mare"
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Domnule strumfuadi cred ca m-ai citat gresit - nu eu am scris faza cu cele 3 radiatoare
![]() This post has been edited by SerbanS: 27 Oct 2006, 11:09 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(wolfin @ 27 Oct 2006, 09:32) Si cum ai facut deductia asta? Parerea mea este ca bate clar la 4 stele. Ce naiba, 3 stele are loganu' si daca ne gandim ca e mai patratoasa, parca nu are deformare controlata, centuri fara pretensiune... hai sa mai negociem, ce zici, 4 stele e ok? ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2017
- 0.9TCe Easy-R https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Normal ar trebui sa aiba 4 stele la fel ca si varianta bicorp
|
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Clio Bicorp II a fost testat in 2000 de Euroncap care zic urmatoarele:
QUOTE The 2000 model year car features dual frontal airbags, front safety belt pretensioners and load limiters, rear outer belt load limited as standard. Optional equipment includes side airbags (head & thorax) & ABS. Deci un Clio Symbol dotat cu 2 airbag-uri frontale ar trebui sa aibe cam aceleasi rezultate, nu cred ca un portbagaj ar influenta negativ rezultatele. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Domnule SerbanS, am gresit si am corectat, Mos Gerila spusese chestia aia. La un mom dat in ce a spus era SerbanS@ si am crezut ca tu ai spus'o cand am dat crop. Scuze de deranj!
![]() ps: cand apare clio 3 in 3 volume? ![]() This post has been edited by strumfuadi: 27 Oct 2006, 12:33 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
rty745 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 31 December 04 ![]() |
pt clio III in 3 volume se pare ca trebuie sa mai asteptam cel putin un an, dar la primavara o sa apara clio 3 break. si 207 break.
|
-------------------- laguna 2.0 dci privilege 2008
ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp |
|
strumfuadi |
![]()
|
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
SerbanS |
![]()
|
Exista zvonuri ca totusi nu se va mai face nici un Clio 3 berlina, iar symbolul se va contura ca o masina independenta ( pe scurt va aparea un alt symbol dar nu derivat din clio 3), cel putin asa am vazut eu pe undeva
![]() |
--------------------
Renault Symbol
|
|
Mos Gerila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 20 October 06 ![]() |
Mai dragii mosului, ce va deranjat? Ca exista 3 radiatoare sau folosirea termenului de intercooler. In loc de acesta pot sa rectific: "Am dat-o din... vasco-coplaj / din reductor / din troliu / din selectorul de tractiune." Adica din ceeace R Clio nu are si nu va avea vreodata indiferent de faza de evolutie. Scuze de sofism.
Reclama este: "Cea mai sigura masina din categoria ei." Dar ce se vinde la noi nu e testat si nici echipat (cel putin air bag-uri). Mai bine ramaneam la renii mei (alte marci) ca R si in special RR cu marfa din Turcia nu m-a incalzit. This post has been edited by Mos Gerila: 27 Oct 2006, 22:50 |
--------------------
renault
Dynamique
2006 Full Options
- B 73 ???
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
legat de scaunul sofer reglabil pe inaltime as vrea sa-mi spuneti (cei care aveti noul symbol), daca exista aceasta optiune pe masinile voastre. sa-mi spuneti varianta de echipare (expression, dinamique etc) si daca exista sau nu acest scaun reglabil. deasemeni, sa-mi spuneti daca ati optat separat ptr aceasta dotare, sau ea a fost dotare standard pe masina. si v-as ruga si data livrarii masinii.
imi tre' datele astea ptr ca m-am luat in clenci cu astia de la renault romania. ei zic ca nu exista dotarea asta pe nici un "nou symbol", indiferent de varianta de echipare.io zic altceva. si nu-i las pana nu imi pun scaun d-ala sau imi dau altceva in schimb. puteti sa-mi dati datele pe PM, ca sa nu mai umplem topicul. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
marius7773 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 October 06 ![]() |
@cristib
symbol expression august 2006 ARE reglaj inaltime standard. NU este optiune. ... symbol dynamic same. |
--------------------
Renault
Symbol
1.4 16V (Phase IV) August 2006
|
|
marius7773 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 October 06 ![]() |
... adica symbol dinamique
|
--------------------
Renault
Symbol
1.4 16V (Phase IV) August 2006
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
da poze, nu ne mai arata nimeni?
eu mai vreau poze cu interiorul la dynamique! |
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
- BH 14 AGS
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
Mie ar fi trebuit sa-mi soseasca vineri sau astazi.. Azi am dat telefon la dealer si abia la sfarsitul saptamanii viitoare
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
alin75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 16 April 06 ![]() |
Azi am fost sunat de dealer, pentru că mi-a venit mașina.
![]() Vă doresc și vouă numai bine! ![]() This post has been edited by alin75: 30 Oct 2006, 21:55 |
--------------------
Renault
X
X
- Gj-xx-XXX
|
|
CGB |
![]()
|
Raspuns de la VC reno cu privire la lipsa scaunului sofer la masina mea. dupa ce le-am scris n mesaje in care le-am zis ca nu am scaunul ala, ca masina mea poate a facut parte din vreun lot fara scaunul ala. dupa ce le-am zis sa faca ceva ptr ca nu e normal ca unii sa aiba si altii nu, acel scaun, din moment ce toti am dat aceeasi bani pe masini, ei imi cer seria caroseriei si data livrarii masinii, ptr ca ulterior sa primesc raspunsul:
"Stimate domnule xxxxxxxx, Ca raspuns la sesizarea dumneavoastra privind inexistenta in dotarea standard a functiei “scaun sofer reglabil pe inaltime” la autovehiculul Renault Symbol cu seria de caroserie xxxxxxxxxxxxx, dorim sa va comunicam ca autovehiculul mai sus mentionat face parte din loturile care nu au fost prevazute din fabricatie cu aceasta functie. Stimate domnule xxxxxxxxx, va stam in continuare la dispozitie pentru orice informatii suplimentare si va asiguram de intreaga noastra consideratie." deci astia is chiar retarzi. niste nesimtiti fara margini. adica in fct de ziua in care se asambleaza masina s-ar putea sa aveti sau nu anumite dotari. si nici nu-si cer macar scuze ptr treaba asta. retarzii dreacu. sa ajungeti pe 0 cu vanzarile, cretinoizilor. sa mai vindeti masini cand mi-o creste mie scaun reglabil pe inaltime din podeaua masinii. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Cristi, te rog, calmeaza-te!
![]() Eu personal te inteleg, stiu cum e. Aceasta situatie este fix un "deja vu" la perioada cand fericitul posesor de clio descoperea a doua cheie fara telecomanda... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
CGB |
![]()
|
aia cu cheia sa zicem ca mai merge, ptr ca asa-i la toate. dar cu scaunu' io nu pricep. unu are, altu' nu. dupa cum i-a venit turcului pe chelie. azi a avut chef sa monteza, maine nu. iar RR da niste raspunsuri de oameni retarzi.
puteau sa-si ceara scuze de la inceput si-i lasam in pace dreq, ca si asa nu ma incalzeste scaunu' ala reglabil. da' cand fufa aia de la VC, imi zice in prima instanta ca "dom'le la noul symbol nu mai exista dotarea cu scaunu reglabil, nici macar optionala.la nici o varianta de echipare", pentru ca apoi, dupa ce-i zic ca unii totusi au dotarea asta,sa o dea cotita "ca sa vedeti au fost neste loturi de masini la care nu au montat scaunu ala...bla bla bla" cum sa nu ma apuce dracii. halal mod de a trata clientii. niste simple scuze faceau mai mult decat abureala lor de 2 bani. nesimtiti, ce sa mai zic. si aici inchei cu problema scaunului reglabil. mai las si pe altii sa-si faca draci, ca doar mai sint oameni care asteapta symboluri ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
QUOTE(alin75 @ 30 Oct 2006, 21:54) Azi am fost sunat de dealer, pentru că mi-a venit mașina. cu ce anvelope a venit masinuta? (vara sau iarna) si daca poti pune niste poze cu interiorul. This post has been edited by gigiabrudan: 2 Nov 2006, 09:25 |
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
- BH 14 AGS
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Toate Symbolurile vin cu anvelopele standard de vara GT2. Eu am luat-o iarna si acestea erau anvelopele. Nu cred ca s-a schimbat politica firmei.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
alin75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 16 April 06 ![]() |
Am fost plecat din localitate, motiv pentru care abia mâine plătesc mașina
![]() ![]() Dealerul a spus că abia după ce primește confirmarea de la bancă pot să mă prezint să iau mașina. Am să fac și poze atunci când voi benenficia de mașină............ ![]() This post has been edited by alin75: 2 Nov 2006, 12:08 |
--------------------
Renault
X
X
- Gj-xx-XXX
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe langa GoodYear am observat ca Symbolurile mai vin si cu Bridgestone incaltate.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
A mea a venit cu Bridgestone. Au doar un cod numeric.
|
--------------------
-
-
-
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Si a mea tot cu Bridgstone a venit, precum si cu scaun reglabil pe inaltime la sfarsitul lui septembrie am ridicato
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
VIP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 13 July 06 ![]() |
S-ar putea sa vina incaltate in functie de varianta La mine sunt Bridgestone.
|
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Se pare ca difera, insa nu cred ca in functie de varianta, mai degraba in functie de ce au ei pe stoc la fabrica.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Exact, este in functie de stocul din uzina. Am incercat sa identific un anume tipar dupa care se incalta masinile cu pneuri diferite, dar se pare ca nu exista.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
CGB |
![]()
|
symbol expression+clima:
Attached thumbnail(s) IMG_0383.JPG ( Size: 96.29k ) Number of downloads: 266 IMG_0386.JPG ( Size: 101.21k ) Number of downloads: 270 IMG_0393.JPG ( Size: 118.89k ) Number of downloads: 316 IMG_0403.JPG ( Size: 88.96k ) Number of downloads: 250 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 05:18 |