Symbol Phase 4
![]() ![]() ![]() |
Symbol Phase 4
SerbanS |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|||
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
probabil ca a luat-o s-o puna pe un logan.
nici nu vreau sa stiu prin ce stari de nervi treci. |
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
- BH 14 AGS
|
|
Scaparici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 September 06 ![]() |
Salut,
Nu am mai postat pe forum de ceva timp. Cu masina din semnatura, in aproape 3 luni de zile, am facut 3.452, majoritatea extraurban. Consum mediu in rodaj (indicat de computerul de bord): 3.8/100Km Consum mediu dupa rodaj (comp. de bord): 4.6-4.7 l/100Km. Consumul mare dupa perioada de rodaj poate fi explicat prin conditiile de mers: - 130 km/h pe autostrada (unde se putea...) - 110-115 km/h (Pitesti - Slatina) - mers mai mult prin oras ( in perioada de rodaj am mers mai mult in afara orasului si in week-end-uri) Au aparut greierasi, vajaitul de la geam la viteza de peste 80-90 km/h .... si o zgarietura prin bunavointa vecinilor. ![]() In rest masinuta este foarte buna pentru mine...un singur lucru ma ingrijoreaza se aude un pacanit metalic atunci cand bag in mansarier sau in prima treapata (cand este frig afara). Zgomotul nu este infundat si nici nu a "carait" cutia vreodata. Daca a mai avut cineva o problema de genul acesta.... ca sa nu cred ca sunt eu paranoic. ![]() Felicitari celor care si-au luat masinutele si .... multa rabdare pentru cei care le asteapta...si eu am asteptat 2 luni si jumatate...dar a meritat (parerea mea!) ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Dynamique 1.5 dCI 80 CP, 2006 Plictiseala este expresia suprema a indiferentei....
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Mai Serban S nu ai casco? du -te si fao pe casco asta e sunt multi nenorociti si eu mi-am gasit symbolul cu capota zgariata nu adanc lacul este zgariat,era murdara si a dat cu palma pe capota si acum arata o dunga ca si cum as fi dat cu smirghelul pe ea asta e ce sa faci eu voi folosi polish tu casco si nu te enerva de pomana asta e traim in Romania si asta ne mananca tot timpul
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Da am casco , si ce ar trebui sa fac ? Intai sa ma duc la politie sa declar ca mi-au furat emblema de la masina ? sau cum se face sa o iau de la renault pe casco ca habar nu am
![]() |
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Pai da te duci la politie asta intra la vandalism iti dau aia o foaie si te duci la agentul constatator de la casco si iti deschide dosarul de casco ,si presupun ca nu ai nevoie de programare service iti pun astia de la renault sigla si pleci acasa,iti recomand pe cei de la Autocobalcescu sunt fff seriosi cel putin cu mine s-au purtat super bine chiar sunt multumit de ei .Bafta
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Domnilor, eu cred ca nu-si are rostul deschiderea unui dosar de Casco pentru o sigla Renault din spoilerul fata!
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
adryan8 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
Nu ai putea sa gasesti o sigla Renault prin targ?
![]() |
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
babontu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 December 06 ![]() |
@ cine zicea ceva de CONGO,mici..fa ti rezervare
![]() |
--------------------
renault
symbol 4 1.5dci 80 CP
2006
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
a mea am preluat-o ieri, sunt foarte incantat, indeosebi de culoare - gri eclipse - daca mai vreti poze o sa fac cateva
|
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
- BH 14 AGS
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
@babontu
Eu eram ala ... ![]() Ce sa mai zic... asa sunt unii mai norocosi ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
dannikkk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 November 06 ![]() |
salutare
ziceam la un moment de niste vibratii mai puternice la un symbol pe motorina, am descoperit. nu era de la motorul subturat ci.........de la o tabla pe la teava de esapament caremi batea in posea la 1800 de turatii in orice treapta, intra in rezonanta si poc poc de parca era un zanganit de geam. Misto nu? Am fost la service in Focsani si foarte de treaba ........... miau rezolvat problema, care incepuse sa ma scoata din pepeni....si aveam doar 1800 km si inca ceva..............farul stanga fata gresit montat din fabrica de numi mergea reglajul la el, batea mult mai sus ca cel din dreapta, si mi lau facut si pe ala...................si totul pe garantie. ce sa zic am avut noroc de data asta si totusi masina noua si .........................are probleme acumdepinde de norocul fiecaruia multa bafta |
--------------------
Renault
Symbol
oct 2006 1,5 DCI 80 CP
|
|
Ro! |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentr Scarpinici:
Vajait dupa 80-90km/h am si eu (masina... vreau sa zic ![]() Cat despre greierasi... am cumparat un Renault cu bord de plastic si imbinari "corespunzatoare", nu un BMW cu piele ![]() This post has been edited by Ro!: 26 Dec 2006, 09:41 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
La multi ani si bine v-am regasit!
Dupa lungi asteptari, mi-a ajuns si masina Renault Clio Symbol Dinamique... Ce sa zic... sunt multumit de ea. Are cam toate ce scrie in lista: si reglaj pe inaltime scaun sofer, geamuri electrice cu tenta, chiar si capac motor are. De ceea ce mi se rupe sufletul e ca am zgaraiat-o din prostia mea chiar din prima zi, cred ca la vreo 3-4 ore de cand am ridicat-o, incercand sa evit un caine din scurt am zgaraiat bara de protectie de pe marginea drumului.... ![]() Sper sa se rezolve ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
SerbanS |
![]()
|
Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente, pacat totsi ca ai zgarit-o din prima zi. Asteptam sa faci cativa km cu ea si sa ne impartasesti impresiile tale.
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Multumesc, Serban.. Da, asta ma doare cel mai tare...
Oricum, dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat (bine ca nu a fost mai rau, Doamne fereste) am facut peste 400 Km. Mentionez ca am luat-o cu 6 Km la bord. ce sa zic.. este foarte sensibila la comenzi, fiind vina mea la acel eveniment neplacut. Desi nu aveam mai mult de 50 Km/h in afara orasului, m-a luat prin surprindere rapiditatea cu care a raspuns masina, cand am invartit volanul spre dreapta. In rest merge bine, destul de silentioasa... incapatoare, ce sa zic.. numai buna pentru 4 persoane... Cineva imi spunea inainte sa vina ca este cat un oltcit in spate... Nu-i chiar asa, are mai mult loc. Am facut drumul Iasi-Vaslui-Iasi (total 154 Km) cu un consum de 4.9L/100Km, zic eu ca un consum destul de bun, avand in vedere ca am folosit si aerul conditionat si ca era si frig afara si, in afara de astea, probabil ca nici eu nu am un condus chiar optimal (cel mai mult am mers cu viteza 4-a si putin a 5-a, peste 70Km/h) Ce sa mai zic.. Imi place si sistemul audio (2 boxe spate, 2 fata pe portiere si 2 rwitere pe bord), reglajul pe inaltime al scaunului soferului (nu prea il folosesc, dar bine ca e), mai am un buton langa torita de reglaj a farurilor din interior, in dreapta lui, caruia nu i-am gasit , inca , folosinta O sa fac maine cateva poze si, cu ajutorul vostru, poate reusesc sa le incarc pe site |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Butonul de langa reglajul farurilor are o functie...inhiba functionarea butoanelor pentru geamurile spate.
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Multumesc!
Dar, nu este trecut in cartea tehnica... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
in cartea tehnica acel buton este pozitionat in alta parte
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
hai sa revin si eu cu cateva impresii dupa aprope o luna si 900 km de la achizitionarea masinii din semnatura.Ca plusuri ar fi confortul pe care il ofera , silentiozitatea la turatii ridicate (3500 rpm, ca inca sunt in rodaj), tinuta de drum si bineinteles cum se "infige"
![]() Dupa verificarea comp de bord am observat un consum urban de 10,5-11,5 l/100km si extraurban de 6,5 la un mers cu maxim 115 km/h. Ambele consumuri sunt fara aer conditionat. Oricum ma astept ca dupa cel putin 1000 km acesta sa mai scada putin. Urmeaza sa-mi montez o cotiera pentru ca ( virgula) confortul sa fie intregit. |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Studebaker |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 30 December 06 ![]() |
Pt. Paul Iasi: Mereu cand ai masina noua te doare cand ii lasi urme. Cu cat trece timpul si se mai invecheste, sa vezi ca iti scade supararea si culmea, chiar si frecventa evenimentelor astea neplacute. Asa am constatat eu.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,5 dci
2005 Expression Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
|
|
SerbanS |
![]()
|
Sa ne spui si noua de unde iei cotiera si sa pui neaparat poze
![]() |
--------------------
Renault Symbol
|
|
Studebaker |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 30 December 06 ![]() |
1.Nu am vazut cotiera la nici un clio.
2.Scaunele inalte fac dificila montarea unei cotiere, plus distanta mica intre scaune. 3. Solutia disperata.Cand voi pleca la vara in vacanta o sa pun intre scaune o perna mare si gata. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,5 dci
2005 Expression Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
|
|
SerbanS |
![]()
|
Asta stiam si eu
![]() |
--------------------
Renault Symbol
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
@Studebaker: si inca ce te doare.. deh, prostia mea...
Acum astept sa le soseasca spoilerul fata si sa o bag in service. Pana acum am facut peste 500Km cu ea si sunt multumit, chiar foarte multumit |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Chestia cu perna pusa intre scaune e buna. Cred ca o sa incerc si eu.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
hellcat |
![]()
|
Sa revenim...Symbol-urile in echiparea expression care au intrat in fabricatie incepand cu ultima saptamana din 2006 beneficiaza din nou de reglaj pe inaltime la scaunul soferului.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Se pare ca doar motorul de 70 CP diesel mai e disponibil pe Symbol. Banuiesc ca e acelasi ca pe Logan. Are cineva idee daca or sa mai puna si motorul de 80 CP?
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
In sfarsit si-au updatat site-ul si l-au pus symbol phase 4. Eu vad ambele motorizari dci de 65 si de 80cp euro3. Nici vorba de 70cp care e euro4. Stii tu ceva in plus ce eu nu stiu? Din cate am auzit renault mai intarzie un pic cu motorizarile euro4.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:43 |