Symbol Phase 4
![]() ![]() ![]() |
Symbol Phase 4
Paul-Iasi |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Nu e gri. Cred ca se vede asa de la blitz, e neagra (tapiteria de pe usi la fel) cu albastru.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Este culoarea pentru expression din http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&type=post&id=31699 , pagina 7 ?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
CGB |
![]()
|
da. exact ca aia
negru cu albastru. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
alin75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 16 April 06 ![]() |
1. În manual apare prezentată posibilitatea de reglare a ceasului din bord (acolo unde este CB, nu pe display-ul unde este afișată temperatura și info cas.), dar nu reușesc.
![]() 2. Unde este amplasat claxonul? Vreau să-l schimb, nefiind mulțumit de cum se aude cel original! 3. A fost cineva cu mașina la spălătorie? Dacă da, a dat cu ceva peste bord??? (ulei siliconic, sau alte soluții!) Poate da cineva detalii? |
--------------------
Renault
X
X
- Gj-xx-XXX
|
|
dannikkk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 November 06 ![]() |
sal
am luat si eu de curand un Symbol varianta asta noua 1,5 80cp motorina si as avea si eu cateva intrebari daca ma poate ajuta cineva 1-zgomotul de la servodirectie este la toate variantele? 2-exista vreo posibilitate de deschidere a portbagajului fara cheia cu telecomanda? (adica cu cheia fara telecomanda) 3- ce capacitate are rezervorul pentru lichidul de spalat parbrizul? MERSI |
--------------------
Renault
Symbol
oct 2006 1,5 DCI 80 CP
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. la ce zgomot te referi?-la acela cand motorul este la relanti si invarti de volan?
![]() 2. portbagajul se mai poate deschide si cu butonul de centralizat din bord ![]() ![]() 3. 2.5L dar intra 3L ![]() sa o folosesti sanatos danni.kkk . Si tu alin 75 ![]() oameni buni, voi ati lovit spoilerul in borduri? eu da si s-au dezlipit niste chestii pe dedesupt, sunt pozitionate din 20 in 20 cm de-a lungul spolerului. din cate am obs erau lipite. ce sa fac ? sa le lipesc cu poxipol sau le prind in holsuruburi de pal( sunt mici) This post has been edited by wolfin: 11 Nov 2006, 20:14 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
CGB |
![]()
|
poze
Attached thumbnail(s) IMG_0422.JPG ( Size: 95.77k ) Number of downloads: 355 IMG_0446.JPG ( Size: 128.88k ) Number of downloads: 346 IMG_0403.JPG ( Size: 88.96k ) Number of downloads: 317 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dannikkk |
![]()
|
Mersi de informatii
Da cel mai tare se aude zgomotul de la servodirectie cand stai pe loc si tragi maxim de volan dreapta sau stanga. Sa inteleg ca zgomotul asta se aude la toate Symbolurile?? Pai cu cheia fara telecomanda poti deschide dora usa fata sofer sau usa fata pasager. Sa inteleg ca portbagajul se poate deschide de la butonul de pe bord de inchidere centralizata automata la mai mult de 7km/h?? pai si de inchis portbagajul atunci cum?? O sa incerc maine sa vad daca merge intradevar......... Si inca o intrebare.......Trepidatii mai puternice cand schimb din a doua in a treia sau din a 3 in a 4 a.........Posibil sa fie de la faptul ca nu are demaraj destul pentru viteza respectiva?? Pare a fi un fel de rezonanta..........sau cam asa ceva. Multa bafta. |
--------------------
Renault
Symbol
oct 2006 1,5 DCI 80 CP
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
sau se aud oare pentru ca o subturezi ?
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
dannikk daca esti atent cand invarti de volan turatia motorului va creste pt. ca intra in functie servo.-stai linistit nu este nici o problema cu sunetul placut facut de servo. inca ceva. nu inteleg ce nu intelegi cu privire la inchiderea portbagajului.(citeste manualul cu privire la butonul de inchidere c. din bord)-o sa te dumiresti This post has been edited by wolfin: 12 Nov 2006, 13:14 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
CGB |
![]()
|
Tapiteria la expression (negru+albastru)
Attached thumbnail(s) IMG_0044.jpg ( Size: 144.15k ) Number of downloads: 232 IMG_0045.jpg ( Size: 113.11k ) Number of downloads: 314 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(alin75 @ 11 Nov 2006, 17:03) 1. În manual apare prezentată posibilitatea de reglare a ceasului din bord (acolo unde este CB, nu pe display-ul unde este afișată temperatura și info cas.), dar nu reușesc. ![]() 2. Unde este amplasat claxonul? Vreau să-l schimb, nefiind mulțumit de cum se aude cel original! 1.Aceasta optiune este valabila doar pentru versiunea de baza "Pack Autentique", care nu beneficiaza de aparat de radio cu afisaj separat. 2.Claxonul este aplasat in partea stanga a spoilerului fata, deasupra proiectorului de ceata. Se poate ajunge la el pe sub spoiler, se desface o parte din carenaj. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
dannikkk |
![]()
|
Da mersi mult.........mam dumirit. Am testat ceea ce miai zis azi si intradevar merge cu butonul de pe bord de inchidere centralizata.
Problema stii care este? Mam dus la dealerul Renault de unde am luat masina Focsani, Sima Bayer, si nici un dealer si nici macar cei de la servici nu stiau chestia asta cu deschiderea portbagajului. Ei miau zis ca nu se poate deschide portbagajul decat cu cheia cu telecomanda ![]() Bine ca am rezolvato, inca o data multam mult. In legatura cu zgomotul de la servodirectia asistata, asta este o iau ca atare si...........mergem inainte. Multa bafta. |
--------------------
Renault
Symbol
oct 2006 1,5 DCI 80 CP
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot ati discutat de portbagaj , am si eu o intrebare : Cum se deschide portbagajul in cazul in care actuatorul se blocheaza pe inchis ?
De exemplu , la Megane , se intra prin portbagaj si la incuietoare exista un locas unde se baga o surubelnita si se deblocheaza incuietoarea in caz de deblocare . La Clio asta nou , nu am vazut nici o cheie , decat acel buton din exterior . Cei la care a venit masinuta , exista ceva scris in cartea masini despre deschiderea portbagajului altfel decat din buton in caz de blocare ? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Am si eu o intrebare: nu exista si alta nuanta pentru interior, decat albastrul ala?
Mi se pare groaznic! |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Paul-Iasi |
![]()
|
La varianta Dinamique ai rosu
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Am sunat azi din nou la dealer sa intreb de masina... Persoana cu care vorbeam de obicei (la care am facut contractul) era plecata din localitate, asa ca am primit un alt numar de telefon.
Am sunat din nou si acolo, unde, initial a trebuit sa-i explic ce vreau unei secretare, probabil, sau centraliste (!) care, dupa ce m-a ascultat mi-a facut legatura in alta parte, la un interior ceva... Bun! Acolo vorbesc cu un tip, caruia, dupa ce ii explic ca a trecut 1 luna, nu o saptamana (cum m-au asigurat la inceput ca dupa o saptamana voi primi masina) timp in care am tot fost amanat, la care, dupa vreo 5 minute de stat in telefon imi raspunde ca nu merge serverul din Franta si nu poate vedea unde e masina mea.... Acum ma intreb si eu si va intreb si pe dvs., ce treaba are serverul din Franta cu masina, sau, sa zic ca a picat, dureaza 1 saptamana sa-l puna pe picioare? Au zis ca ma suna ... inca mai astept... au trecut deja vreo 4 ceasuri ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
Redogs |
![]()
|
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
Radio-Cd -ul de la Clio Symbol Expression este mp3 sau audio, intreb pentru ca sunt curios si nerabdator pana imi vine masina intr-o saptamana.
Va multumesc. |
--------------------
Renault
Symbol
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
- CS-05-DVC
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Nu este MP3...
Din auzite! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
Redogs |
![]()
|
Da asa este nu este MP3 din pacate ... am primit confirmarea ...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
Redogs |
![]()
|
Am tot citi aici pe forum despre problema cu ambreiajul sau asa ceva ... Mai exista problema asta la Noul Clio Symbol ???
Imi cer scuze daca sunt off-topic dar ma framanta treaba asta. |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Eu am noul clio symbol numai este nici o problema cu ambreaiajul merge brici,cel putin pana acum nu am nici o prob cu el si toti din buc stim cum se circula bara la bara,singura chestie este ca este mult mai tare decat la logan si are cursa mult mai mica,ma rog alta masina alte caracteristici numai bine
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
praetorian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 30 August 06 ![]() |
tin sa va spun ca sunt foarte nemultumit de serus am dat comanda pe 1 sept 2006 termenul era pe 25 oct 2006 si masina nu mi-a venit nici pana in ziua de azi
desigur ma refer la un clio faza 4 mai exista si alte persoane in aceeasi situatie sau sunt ultimul fraier?? |
--------------------
Clio Symbol
1.4 16v
2006 dynamique
|
|
praetorian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 30 August 06 ![]() |
ca sa completez mesajul de mai sus
abia azi mi-a fost predata masina cu scuzele de rigoare deci comanda facuta pe 1 sept predata pe 29 noiembrie a dreq parca era bentley ![]() |
--------------------
Clio Symbol
1.4 16v
2006 dynamique
|
|
wolfin |
![]()
|
lasa noi sa fim sanatosi
![]() sa o stapanesti sanatos. L.E. eu tot de la serus am comandat-o si a venit in 2 sapt.(august) |
--------------------
pegas
3120
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Eu inca mai astept imagini cu phase 4 dinamique pe acest topic...
Dintre cei care se "lauda" cu aceasta versiune, sa posteze cineva si cateva poze ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
In seara asta l-am luat de la dealer deci maine veti vedea primele poze reale cu un dynamique
|
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
SerbanS |
![]()
|
Poze
Attached thumbnail(s) Picture_011.jpg ( Size: 243.25k ) Number of downloads: 227 Picture_012.jpg ( Size: 220.81k ) Number of downloads: 260 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
SerbanS |
![]()
|
altele - spuneti-mis i mie cums a fac sa pun mai multe
Attached thumbnail(s) Picture_014.jpg ( Size: 258.39k ) Number of downloads: 268 Picture_013.jpg ( Size: 225.44k ) Number of downloads: 195 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 05:22 |