Symbol Phase 4
![]() ![]() ![]() |
Symbol Phase 4
Bliss |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
oricum ramane plafoniera aprinsa, nu mai e nevoie si de pozitii
|
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
Bliss |
![]()
|
Daca pui contactul imediat. Daca nu, are delay plafoniera.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bivi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 August 06 ![]() |
QUOTE(cameleon_boy @ 5 Aug 2006, 14:23) Adica nu avea martor de portbagaj si de usi deschise pe bord,Loganul are deci sper sa aiba si asta ca e mai scumpa cu 1000 de euro fata de cel mai scump logan si sa aibe si minusuri chiar nu mi-ar conveni ,sper sa fi facut p alegere buna sa nu imi para rau La Symbol 3 (Fidji) sunt multe minusuri fata de Logan (Laureate si Ambition): -reglaj lombar la scaun -torpedou iluminat (desi e super mic si nu prea e necesar) -martor de usa deschisa Bine ca acum vine echipat cu computer de bord. De asemenea la Symbol 3 nu ai aproape nici un spatiu de depozitare (nici de doza de bauturi). Pe de alta parte finisajele sunt mult mai atent lucrate si mult mai bune. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.4 16V
2006
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Torpedoul iluminat nu e asa de necesar.
Doza de bauturi ai putea pune-o pe partea interioara a usii torpedoului, vezi ca sunt 2 gauri in forma de pahar, desi e cam impractic fiindca dai cu picioarele de usa atunci cand e deschisa. La randul lui Loganul are mai multe minusuri (decat symbolul) pe care nu le mai amintesc acum ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Bliss |
![]()
|
QUOTE(bivi @ 7 Aug 2006, 13:10) -martor de usa deschisa S-a vorbit mai sus. Utilitatea e insa aproape nula. Eu nu am reusit sa plec vreodata cu usa/portbagaj deschise indiferent de masina. QUOTE(bivi @ 7 Aug 2006, 13:10) De asemenea la Symbol 3 nu ai aproape nici un spatiu de depozitare (nici de doza de bauturi). In Logan nu am avut unde sa-mi pun telefonul. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Ref. la martorul pentru usa deschisa. Nu stiu cum e la Fidji...dar pe Symbolul meu, daca uitam ceva deschis, ramanea aprinsa plafoniera.
Si...era suficient. In plus, daca activezi inchiderea automata la demaraj, iti dai seama din prima, dupa tacanitul dublu al sistemului.... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi dimineata, Clio Symbol Phase 4, l-am vazut in Berceni, pe strada Huedin, cand plecam de la iubita mea. O sa ii fac poze cu prima ocazie.
This post has been edited by Mutzunache: 14 Aug 2006, 07:08 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Ge0rge |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
Am vazut si eu Clio Phase 4 la reprentanta la Serus, fugar,
Plansa de bord mai frumos conturata si parca un material mult mai bun, turometrul si indicatorul de viteze pe fond alb(cool) aeratoarele frumoase si mai subtiri, boton de avarii in fata si nu jos, si parca nu avea tamburusii aia hidosi la usi, si parea ceva schimbat la incuietoarea de porbagaj In rest tot Symbol, tot masina frantuzeasca , asa ca nu e mare branza , norocosi cei care isi comanda de acum in colo pentru ca arata frumusel inauntru |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
un lucru de apreciat la el este faprul ca portbagajul se deschide electric din centralizat. bordul, zic eu, arata mult mai bine decat la phase 3.
lumina bordului mi se pare ca este putin spre rosu si nu portocalie. cand am timp o sa pun poze cu el aprins noaptea |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Salut Wolfin am si eu o intrebare ,la Phase 4 ai martor bord care se aprinde cand ai usile deschise eu am Logan si am asa ceva ,si sunt f curios daca si clio are (imi vine si mie in octombrie) expresion cu abs airbag pasager negru metalizat,apropo a ta ce culoare e ?si sa o stapanesti sanatos fara evenimente
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
martor usi deschise nu are, dar folosesti plafoniera pe post de martor
![]() culoare argintie multumesc This post has been edited by wolfin: 14 Aug 2006, 23:36 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat si eu azi la un Symbol Phase 4, in showroom la Serus.
Este un mare pas inainte in ceea ce priveste aspectul interior, insa diferentele fata de finisarea la bicorp sunt vizibile. Chiar ma intrebam daca bordul este identic, raspunsul este ca nu. Materialul din care este facut este diferit la privit si atingere, iar consola centrala imi pare putin diferita, desi liniile generale sunt cele de la bicorp. Nu exista nici masca de la maneta franei de mana... Una peste alta, este o masina buna pentru banii dati. This post has been edited by MihaiS: 14 Aug 2006, 23:53 |
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Am vazut si eu unul dimineata asta (si-a luat un coleg), laudabil ca au trecut de la interiorul acela de anii 98-99' . La exterior parasocuri redesenate, manerul de deschidere al portbagajului este si pe Twingo de aprox un an, noi roti de alu' . Un pic mai bine! e concluzia mea.
![]() This post has been edited by mihye: 15 Aug 2006, 07:46 |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
VIP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 13 July 06 ![]() |
Sigur sunt de la Laguna
|
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
@bivi
Esti sigur ca fidji nu are reglaj lombar la scaunul soferului? Poate doar 1.4 8v sa nu aibe... eu imi pun peturile de suc in buzunarele de la usi, extrem de bine gandite, dupa parerea mea. Problema cu torpedoul e alta... am vazut ca torpedoul are un capac in spate. Oare se poate trage o conducta de aer si climatiza? Ar fi super! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Fidji nu are reglare lombara. Are reglare pe inaltime.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Aha, pai e bine ca are reglare pe inaltime. AM avut si eu reglaj lombar (din ala cu 2 rozete, cum e la logan) pe un accent mai vechi, si nu am reusit sa-mi gasesc o pozitie ok la volan, am crezut ca ambele sisteme functioneaza la fel, doar ca sunt controlate diferit.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
wolfin |
![]()
|
poze
Attached thumbnail(s) S4030392.JPG ( Size: 36.21k ) Number of downloads: 641 S4030395.JPG ( Size: 21.98k ) Number of downloads: 786 S4030396.JPG ( Size: 23.81k ) Number of downloads: 687 S4030397.JPG ( Size: 41.69k ) Number of downloads: 828 |
--------------------
pegas
3120
|
|
JUVENTUS_1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 10 March 06 From: Bacau ![]() |
Stie careva daca la Symbolul IV indicatorul de benzina are aceeasi eroare ca la Fidji ?
|
-------------------- In viitorul apropiat Symbol Phase IV 1.4 8v
|
|
wolfin |
![]()
|
da, rau de tot, parca zici ca este nebun sau motorul este de hummer dar te mai ajuta si calculatorul
This post has been edited by wolfin: 17 Aug 2006, 08:41 |
--------------------
pegas
3120
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
Ati vazut cum arata acum clio symbol?
I-au pus alt bord, geamuri electrice pe spate..parca este mai dragut in interior Insa pe afara s-au cam batut joc de el.. parerea mea. Bandourile si manerele de la usi sunt la culoarea masinii, iar spoilerele nu mai au bandouri. Are un romb mai mare in spate, iar in centrul lui butonul de deschidere portbagaj. |
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
e un fel de "Frankenstain", a luat cate ceva de la fiecare model clio.
Bordul si butonu de la portbagaj e ca la Bicorp...etc... |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu zic ca e o treaba buna, mai putin faptul ca au vopsit usile si barile in intregime in culoarea masinii, alea erau utile sa fie negre.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
Una este sa-ti schimbi un bandou si alta este sa-ti schimbi tot spoilerul.. stim cu totii cat de piperate sunt preturile pieselor la renault.
|
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
Alexandru_L |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 06 ![]() |
salut
sunt unul dintre viitori(15-20 sept) fericiti posesori ai unui symbol phase 4. am citit cam tot ce s-a scris aici referitor la aceasta masinuta si inca ma intriga un aspect: eu am comandat versiunea dynamique, pe benzina si vad ca in toate pozele de pe forum, inclusiv de pe net, maneta schimbatorului de viteze este modificata( R sub viteza 5). aceasta modificare m-ar fi bucurat, din moment ce am aflat de la voi ca multi aveti probleme cu ambreiajul/cutia de viteze, dar masina pe care o voi primi eu de la dealer nu are modificarea cu pricina. stiti ceva de aceasta diferenta intre ce poze apar pe net si ce masini se vind la noi? p.s. scuze pentru dimensiune |
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
2006 dynamique
- B....
|
|
diesel_power |
![]()
|
QUOTE(Alexandru_L @ 23 Aug 2006, 16:50) Care multi? Eu nu am vazut pe acesti multi. Mai degraba pe daciaclub am vazut probleme la Logan la bagatul in marsarier, nu aveau ambreiajul reglat bine, sau le caraia cand masina se deplasa inainte. Mie mi se pare util cu R in stanga fata, nu ai cum sa nimeresti R by mistake. Daca e sub viteza 5 se mai poate incurca un pic cu viteza 4 si caraie al naibii de tare (vezi sectiunea Megan, este un topic cu asa ceva). Si nu prea cred sa schimbe ei cutia de viteze de la faza 3 la faza 4. |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
Alexandru_L |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 06 ![]() |
ok, accept ca am fost putin pesimist in exprimare, rectific: unii( printre care si maica-mea, la clio ei). in orice caz, mie mi-ar fi placut mai mult maneta cu pricina, pe alb, pare mai smechera, cat despre incurcatul treptei a 4-a cu R nu cred ca ar fi fost cazul.
|
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
2006 dynamique
- B....
|
|
Bliss |
![]()
|
QUOTE(diesel_power @ 23 Aug 2006, 19:22) Mie mi se pare util cu R in stanga fata Plus inelul de care trebuie sa tragi. E aproape imposibil sa cuplezi marche arrière din greseala. |
--------------------
-
-
-
|
|
diesel_power |
![]()
|
pai da, la asta ma refeream, faptul ca exista acel inel.
La felul cum mai incurc eu cateodata 3 cu 1, acum iau repede piciorul de pe acceleratie daca vad ca nu pleaca de pe loc (wrong gear ![]() ![]() |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 07:55 |