Symbol Phase 4
![]() ![]() ![]() |
Symbol Phase 4
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
VIP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 13 July 06 ![]() |
Din cate am inteles de la cei de la Serus, prima serie de "noul Symbol" vine spre sfarsitul lunii (din cate am inteles este vorba de vreo 300 de bucati pe tara) Am, sperat ca pot sa obtin si eu una bucata din acest lot dar (cel putin asa mi s-a spus) niciuna nu era in configuratia pe care o doream (dynamic cu climatizare). Asa ca odata cu concediul celor de la uzina din Turcia (am inteles ca e vacanta pana pe 20 august) speranta de a avea masina mai repede s-a cam naruit. Termen de livrare 15-20 septembrie.
|
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am facut comanda acum o saptamana si cei da la Serus mi-au confirmat ca masina vine la sf.lunii
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
joy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 19 February 06 ![]() |
ce model ai ales, ce echipare si la ce pret, daca nu sunt prea indiscret ?
|
--------------------
renault
clio
1.5 65cp 2005
- B - xx -xxx clio 1.5dci 65cp
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
expresion, 1.4. 8 valve-9280 eur
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
joy |
![]()
|
l-ai vazut cumva? ai mers cu el sau cu un model asemanator ?
sunt curios de pozitia la volan... sper sa i fi modificat scaunele ca la symbol 3 parca stai in camion... |
--------------------
renault
clio
1.5 65cp 2005
|
|
VIP |
![]()
|
Nu prea avea cum sa il testeze caci prima serie vine in tara la sf. lunii.
|
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
wolfin |
![]()
|
ai dreptate, vine la sf. lunii. eu nici nu stiu cum arata la interior, decat ce am vazut pe net, ca pe afara este la fel.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
VIP |
![]()
|
Din cate imi dau seama dupa pret ti l-ai luat fara pachetul de siguranta (ABS+airbag pasager). Oricum abia astept sa vad ce impresii ai despre el.
|
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
wolfin |
![]()
|
da. mai ai putin de asteptat-cand vine masina sunt eu plecat din tara
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
VIP |
![]()
|
Da dar cred ca oricum il conduci inaintea mea. A mea are ca termen de livrare 15-20 septembrie
![]() |
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
wolfin |
![]()
|
lasa, asta sa fie baiul-noi si familia sa fim sanatosi ca de "fiare" avem parte toata viata
|
--------------------
pegas
3120
|
|
VIP |
![]()
|
Asa e ai dreptate
|
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Symbol 4 a sosit printre noi...
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu-mi plac ceasurile de bord, in rest
![]() Modelul din imagine nu are 4 geamuri electrice, deci nu e full. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
Materialul textil (negru) de pe portiere este acelasi care se folosea la M 2.1 autentique
Torpedou luminat Capacele rotilor din plastic moale, cum sunt pe Megane In portbagaj s-a renuntat la celebra groapa, roata fiind acoperita de o mocheta in genul celei de pe Megane, iar cricul, cheia de roti si inelul de tractare sunt plasate in roata de rezerva Are si geamuri electrice pe spate...masina e un expression, geamurile spate, clima, ABS-ul si airbag-ul pasager fiind optionale. This post has been edited by hellcat: 21 Jul 2006, 18:28 |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Cred ca baietii de la Renault au tinut cont de ce s-a mai scris pe forumul asta..
![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Nea Vizanu |
![]()
|
![]() SUPERMEMBRU Group: Members Posts: 121 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti-Brancoveanu ![]() |
Deja s-a umplut Bucurestiul de ele. Numai ieri am vazut vreo 6-7... Arata chiar binisor.
|
--------------------
Renault
18 GTS
1983 4X4
- B 77 YVA VW Passat 1.9TDI 147CP (personala)
Symbol 1.5dci full (a parintilor) VWaginist infiltrat printre RENO-isti |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mie mi se pare mai obositoare culoarea alba pe ceasuri decat neagra, plus ca nu imi place ca vitezele indicate sunt 10,30,50,70... mie imi plac 20,40,60,80 etc.
Alt lucru ce nu imi place e ca s-au molipsit de la Logan cu asezarea butoanelor pt geamurile din spate, total aiurea, e ca si cum faci economie la hartie igienica. Tot legat de geamuri, butoanele geamurilor din fata sunt de la vechiu Symbol3, iar butoanele pt geamurile din spate sunt de la bicorp. In rest numa de bine, grila din fata e sexoasa ![]() |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Da..., prea mult alb la indicatoarele de bord și poziționarea butoanelor de geamuri spate e meschină rău de tot.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
wolfin |
![]()
|
vitezometrul am vazut ca se opreste la 250. este modelul cu motorul de 16 v? sau si la 8vakve arata aceiasi "viteza:"
stiu ca vit de top este de 170 la 8 v |
--------------------
pegas
3120
|
|
hellcat |
![]()
|
Hai ca nu stiu daca vorbesti serios...
![]() Indiferent de motor, ca-i pe benzina sau diesel, bordul va fi acelasi, cu un singur vitezometru pana la...250. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
wolfin |
![]()
|
am vb serios.
![]() la vechiul clio era 220 la toate dar nu si la bicorp. zic bine sau nu? |
--------------------
pegas
3120
|
|
diesel_power |
![]()
|
La bicorp nu stiu cum era, dar la Symbol 3 vitezometrele de la toate versiunile erau gradate pana la 250, iar la Symbol 4 trebuie sa fie acelasi lucru. Din motive de economie nu au facut instrumente de bord diferite pt versiuni.
Mie de exemplu mi-ar fi placut un turometru pt diesel gradat pana la 6000; cand se mai suie in masina lume ma intreaba: "Si ai motor pe benzina nu?" |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
joy |
![]()
|
revin cu o intrebare.
stie cineva daca pozitia la volan este aceeasi cu vechiul model? adica daca s-a modificat cumva inaltimea scaunului, prea ca in camion parca stai... |
--------------------
renault
clio
1.5 65cp 2005
|
|
mbc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 1 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
da, la faza 4 poti regla scaunul pe inaltime, precum si coloana de directie se poate regla pe inaltime(in functie de versiune).
|
--------------------
Renault / Dacia
Clio / NOVA GT si GTi
2005, 1.5dci / 1999
- B43HZK clio bicorp extreme 1.5 dci 80cp, mai 2005
|
|
mbc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 1 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE De cand a aparut modelul Symbol in '98, varianta 1.4 8v autentique a avut roti pe 13'' in 4 prezoane cu pneu de 175...la berlina n-am vazut asa ceva ![]() nu vorbeam de roata sau de janta, ci de anvelopa (pe care teoretic o poti monta pe ce janta vrei, indiferent de nr de prezoane). nu mai vorbesc de faptul ca berlina nu are prezoane ![]() |
--------------------
Renault / Dacia
Clio / NOVA GT si GTi
2005, 1.5dci / 1999
- B43HZK clio bicorp extreme 1.5 dci 80cp, mai 2005
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Sa inteleg ca nu are reglaj lombar la scaunul soferului. Eu vad o singura rozeta.
Pe portbagaj ce scrie Symbol sau Clio? Imi place cum arata insa nu ma incinta faptul ca e vopsit complet pe spoilere, se va curata la colturi din bunavointa unora care trec prea aproape de masina si o vor atinge accidental ![]() Oare se poate pune lumina in torpedou la Fidji? Ma gindesc la revizie sa cer sa-mi instaleze o lampa in torpedou daca se poate. Stiu ca vulpea cind nu ajunge la struguri zice ca sint acrii, insa mi se pare cam scump, 1420 EUR fata de cat am dat eu pentru o echipare similara mai putin CB e cam piperat. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
diesel_power |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
VIP |
![]()
|
Sincer m-am gandit mult daca sa imi iau sau nu un Symbol. Cele doua optiuni care erau cam la aceeasi bani Accent (mai putin dotat) si Fidji mi se pareau cam egale Desi la optionale statea bine Clio mi se pare ca avea un bord care arata f rau. Nu imi placea plasticul ala de nici un fel. Dar cand a aparut noul Symbol nu am mai ezitat Se schimba bordul (era exact ce nu imi placea) au aparut CB si climatizarea plus niste optionale cum nu existau pe FIDJI (volan si schimbator piele, pack look) desi astea sunt destul de subiective dar eu am putut sa le aleg m-au facut sa ma hotarasc Acum nu stiu ce sa zic eu mi-o iau in leasing si ptr. cateva sute de mii pe luna consider ca merita efortul In plus daca o sa o vand peste 3-4 ani o sa aiba cam tot ce trebuie desi nu stiu cer o sa apara (poate 15 aibaguri sau mai stiu eu ce ) dar ca baza cred ca e in top ca optionale.
|
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 12:40 |