Symbol Phase 4
![]() ![]() ![]() |
Symbol Phase 4
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
Alexandru_L |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 06 ![]() |
eu la inceputul perioadei de asteptare eram cam nervos, dar m-am mai interesat, si asa se asteapta si la alte marci daca nu iei ce au pe stoc dealerii: stiu pe cineva care a dat comanda pentru un C-classe si are de stat vreo 2-3 luni, iar altcineva cu un 307 mi-a zis ca si la el a durat tot 3 luni, deci speram sa fie buna alarma si covorasele primite gratis pentru ca "am asteptat atat"
|
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
2006 dynamique
- B....
|
|
Just-Jack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 23 April 06 ![]() |
N-am citit tot topicul, dar va asigur ca modelul asta e si la noi. L-am vazut la 2 strazi de mine, parcat si l-am studiat atent. Imi place, mai ales interiorul de bicorp si faptul ca au integrat dechiderea portbagajului in sigla, asemenea bicorp.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
Expression 1,5 dCi 65CP 2005
|
|
Alexandru_L |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 06 ![]() |
|
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
2006 dynamique
- B....
|
|
Scaparici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 September 06 ![]() |
@VIP
![]() Eu nu sunt asa de norocos ca tine.....am sunat dealer-ul si mi-a spus ca nici nu a plecat din turcia, chiar daca a trecut o sapatamana de la confirmarea faptului ca a iesit de pe linia de fabricatie ![]() Concluzie: s-a dus draku concediul meu, reprogramat ca pot pleca cu masina (si bineinteles cu nevasta....) Sper sa nu ma prinda iarna cu masina in curtea turcilor ca iese scandal mare ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Dynamique 1.5 dCI 80 CP, 2006 Plictiseala este expresia suprema a indiferentei....
|
|
VIP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 13 July 06 ![]() |
Gata am luat-o de la dealer (Serus). Oamenii au fost OK Nu m-au tinut mult. Maine plec la mare sa vedem ce poate.
|
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
Scaparici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 September 06 ![]() |
@VIP
Sa o stapanesti sanatos! ![]() Astept mai multe detalii dupa ce te intorci... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Dynamique 1.5 dCI 80 CP, 2006 Plictiseala este expresia suprema a indiferentei....
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
cumparat ce e in poza +ABS+airbag pasager care zice ca ar fi sub bagheta aia de pe bord+ac automat,geamuri electrice fata,radio CD fara MP3,.....11100euro......nu radeti!.......1,5dci/65CP.....august2006.....total multumit masina.
era vorba de ala fabricat in mexic nu mai stiu cum e botezat This post has been edited by hellcat: 15 Sep 2006, 17:50 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
goe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 24 May 06 ![]() |
voi ce benzina bagati? cand am ridicat masina dealer-ul mi-a recomandat numai 98, dar in certificatul de acceptare in garantie se recomanda 95 euro III.
|
--------------------
Renault
Symbol
1.4 Authentique 2006
|
|
nagy sandor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 August 06 ![]() |
ai primit ceva bonus din partea dealeruli in momentul ridicarii masini
|
--------------------
renault
noul symbol
2006 noul symbol
- nre provizorii
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu 3 intrebari despre noul face-lift :
1 . Noul clio are servodirectie electrica ? 2. Motorul 1.5 DCi este de generatie mai noua decat cel vechi ? 3. Am vazut in poza cu schimbatorul imbracat in piele ca maciulia semana cu cea de pe Megane 2 cu R in dreapta spate : este cumva alta cutie de viteze ? Multumesc . This post has been edited by geo.meg: 17 Sep 2006, 21:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Salut si mie trebuie sa imi vina masina saptamana asta,am inteles acum noua oferta pentru symbol 7863 cu toate taxele stie cineva oferta asta? eu am prinso pe aceea cu discount de nu stiu cati euro ,off sper ca nu am luat teapa,sper sa stie cineva ceva de oferta asta
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ultimele oferte le gasesti la serus.ro
la "ofertele lunii". This post has been edited by cristib: 18 Sep 2006, 19:41 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Oferta asta o stiu de la serus pe baza acesteia,mi-am luat si eu clio,sper sa fie o alegere mai buna decat Loganul pe care il pastrez,acum chiar pot sa fac o comparatie intre Logan si Clio toata lumea zicea ca ba clio e cam prost si logan e mai bun ba invers ,deci e aceeasi oferta multumesc cristib numai bine si asfalt uscat
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@geo.meg:
1. Nu, e tot hidraulica 2. Nu, sunt aceleasi motoare 3. Ce-i in poza e pentru tarile vestice, schimbator ca pe Megane avea Clio II bicorp, echiparea Initiale dCi de 100. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Multam @Hellcat
Ma speriasem cu acele explicatii ciudate de pe siteul oficial renault . ![]() M-am lamurit si cu maciulia de Clio cu R in staga fata imbracata in piele , am vazut una pe Clio 3 . |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
goe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 24 May 06 ![]() |
eu am primit "bonus" suportii de numere si covorasele la autocobalcescu. nu-mi raspunde si mie nimeni la intrebarea de mai sus?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
1.4 Authentique 2006
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
95 de la benzinariile cunoscute.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu nevoie de cateva pareri despre cum se comporta masina. Nu de alta dar tocmai am comandat si eu un dynamique 1.5 dci si vreau sa stiu daca am facut o alegere buna
![]() This post has been edited by SerbanS: 21 Sep 2006, 12:51 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@goe
Ce bonus e ala cu suportii de numere? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
allex82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 2 March 06 ![]() |
Unii ti-i factureaza cu vreo 20 de RON...
![]() |
-------------------- Renault Symbol Fidji 1.4 8V Albastru Otoman - Martie 2006
Username vechi: dreamer |
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@wolfin - cum ti se pare spatiul interior fata de berlina
![]() ![]() This post has been edited by SerbanS: 21 Sep 2006, 17:13 |
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
in fata acum este mult mai bine dar in spate nu prea, este spatiu destul de mic pt picioare.
in dacia berlina nu m-am lovit niciodata de plafon/cheder, acum am facut cunostinta cu chederul de vreo 2 ori si nu am mai mult de1.85m si 80kg This post has been edited by wolfin: 21 Sep 2006, 19:25 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Azi in sfarsit am ridicato si eu, astept de vreo 2 luni si ceva sa o aduca,ce sa zic merge f bine,e mai nervoasa decat loganul ,mai silentioasa , ce sa zic alta masina,sunt f multumit de ea ma rog am deca 10 km pe bord,imi era ca nu ma voi descurca cu marssarierul ca nu este ca la logan treapa 6 se trage un inel si se baga intr-a 1 si cadou de la dealer am primit covorase si suporti de numere.Singura chestie care nu mi-a placut ,fiind culoarea neagra dupa 30 de min era praful pe ea cat sa il tai cu cutitu parca ar fi fost nespalata de 1 luna ,dar ce sa ii faci scumpul nostru Bucuresti.Pot spune ca am facut o alegere excelenta nu imi pare rau ca nu mi-am luat noul Logan Prestige .
This post has been edited by cameleon_boy: 21 Sep 2006, 20:28 |
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
SerbanS |
![]()
|
Si eu am 1, 86 sau 1,87 si cam aceeasi greutate - oricum am stat azi in ea la dealer si am avut impresia ca pedalele sunt amplasate cam ciudat, da sper sa ma obisnuiesc oricum imi place masina
@cameleon boy - sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme cu ea, si eu abia astept sa vina dar pana in noiembrie mai e ![]() This post has been edited by SerbanS: 22 Sep 2006, 07:42 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
IonuDragu |
![]()
|
![]() B-47-xxx Group: Members Posts: 13 Joined: 4 December 05 ![]() |
![]() La inaltime ... ma detasez insa ... 1,91 cu 85Kg ... Cat despre face-lifting-ul interior al noului symbol 4 ... nota 10 (mai putin albul ceasurilor). Desiiii ... Nu am sesizat pe acest topic, ca cineva sa semnaleze vizibilitatea redusa la ceasurile de pe 3 in timpul zilei (cu mult soare in ochi) ... Eu cred ca este un mare plus la 4, pentru ca uneori am fost nevoit sa aprind pozitiile ca sa vad ceva prin bord. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,4 8V 2005 Fidji Cine stie ... poate ...
|
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(IonuDragu @ 22 Sep 2006, 02:25) Nu am sesizat pe acest topic, ca cineva sa semnaleze vizibilitatea redusa la ceasurile de pe 3 in timpul zilei (cu mult soare in ochi) ... Eu cred ca este un mare plus la 4, pentru ca uneori am fost nevoit sa aprind pozitiile ca sa vad ceva prin bord. Mie mi se pare normal chestia asta. Ce ai propune tu sa faca oamenii.... Cu soarele-n fata e deja o problema din cauza obisnuintei ochilor cu lumina puternica (parerea mea), la fel ca atunci cand intri in vre-un tunel in care-ti trebuie un delay ca sa te obisnuiesti... Eu nu as considera-o un neajuns treaba asta. Trebuia sa se faca cadou mai bine niscai ochelari care sa-i infigi la mufa de sub scrumelnita si sa-ti afisese-n ochi consola de bord. ![]() ![]() N-ai ce-i face, asta e... la ce masina nu te bate soarele-n ochi? This post has been edited by dorindumitru: 22 Sep 2006, 07:29 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2017
- 0.9TCe Easy-R https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
R3N |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 September 06 ![]() |
Sal all !! sunt nou pe acest forum si tin sa va multumesc tuturor pentru sfaturile pe care le-am gasit aici si care m-au convins sa achizitionez un Clio Symbol Dynamique 1.5 dCi 80 CP.
![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2006 1.5 dCi 80CP
- R3N
|
|
SerbanS |
![]()
|
l-ai comandat? unde ? cand vine ? Nu de alta da si eu am comandat acelasi lucru la ipso si vine in noiembrie
![]() This post has been edited by SerbanS: 22 Sep 2006, 13:17 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(Alexandru_L @ 14 Sep 2006, 21:07) eu la inceputul perioadei de asteptare eram cam nervos, dar m-am mai interesat, si asa se asteapta si la alte marci daca nu iei ce au pe stoc dealerii: stiu pe cineva care a dat comanda pentru un C-classe si are de stat vreo 2-3 luni, iar altcineva cu un 307 mi-a zis ca si la el a durat tot 3 luni, deci speram sa fie buna alarma si covorasele primite gratis pentru ca "am asteptat atat" Tot trei luni s-a asteptat si la noi in firma dupa doua buc Opel Astra Classic.... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 13:44 |