Symbol Phase 4
![]() ![]() ![]() |
Symbol Phase 4
bogdan20 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|||
Alexandru_L |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 06 ![]() |
da, oricum, cred ca o sa trebuiasca sa ne obisnuim si cu gradatia 30,50,70,etc.
in orice caz, este o masina cu un interior mai ingrijit decat fostul symbol, mai aspectuasa si cu niste dotari in plus foarte utile; speram ca si putin mai buna ![]() |
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
2006 dynamique
- B....
|
|
nagy sandor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
renault
noul symbol
2006 noul symbol
- nre provizorii
|
|
voinic |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 84 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Vineri se implineste 1 luna de cand am ridicat masina si nu am reusit decat 1000 Km. Ce sa spun, eu sunt placut impresionat de cum se comporta masina si consumul nu e asa mare cum ma speriau unii si este cam acelasi pe care il aveam si la SuperNova (6.8). In rest ce sa spun, pentru mine ca sofer e destul de spatioasa dar pentru cel care sta in spatele meu nu prea ramane mult loc pentru picioare. Portbagajul este incapator dar pacat ca deschiderea este cam mica si nu intra bagaje mai voluminoase. In concluzie sunt foarte multumit de noua mea masina
![]() |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|
praetorian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 30 August 06 ![]() |
sal sunt nou pe forumul reno.ro
doresc sa cumpar un renault symbol (phase 4)-inca nu m-am hotarat ce motorizare si ce nivel de echipare, dar vreau sa stiu ce norma de poluare are euro 3 sau euro 4 |
--------------------
Clio Symbol
1.4 16v
2006 dynamique
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
cred ca euro 3. motoarele euro4 mai de la anul prin romania.
|
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
luat acum 3 sapt -2800km facuti 90%afara. cand nu este incarcata merge ok, adica se infige dar cand suntem 4 pers si bagaje ....
![]() general, multumit de ea(tinand cont ca vin dupa dacie berlina( ![]() dar are deja greierasi(galagie la geamuri/stalp, mocheta ridicata, plansa din spate, unde sunt boxele joaca etc) This post has been edited by wolfin: 30 Aug 2006, 13:30 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
VIP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 13 July 06 ![]() |
@voinic
Ce motorizare ai? Daca m-ar putea ajuta cineva cu un consum pentru 1,4 16V ar fi OK. |
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
nagy sandor |
![]()
|
@voinic
mersi de informatii si sa ai noroc de ea, sa folosesti cu sanatate |
--------------------
renault
noul symbol
2006 noul symbol
- nre provizorii
|
|
nagy sandor |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 30 Aug 2006, 14:27) luat acum 3 sapt -2800km facuti 90%afara. cand nu este incarcata merge ok, adica se infige dar cand suntem 4 pers si bagaje .... ![]() general, multumit de ea(tinand cont ca vin dupa dacie berlina( ![]() dar are deja greierasi(galagie la geamuri/stalp, mocheta ridicata, plansa din spate, unde sunt boxele joaca etc) mersi de informatii ,exact de greierasi mi a fost frica ,am din plin din astia in solenza ,ma gandesc ca la service totusi poate sa faca ceva meseriasi ca sa scapam de ele,(sau daca va fi serviceul la renault, ca la solenza vai d capul meu).sa ai noroc de masina si sa stapanesti cu sanatate |
--------------------
renault
noul symbol
2006 noul symbol
- nre provizorii
|
|
praetorian |
![]()
|
aaa de solenza nu vreau sa aud
taica-miu are solenza de 3 ori motorasul ptr geam electric a cazut in usa pe fata amortizoarele scataie zici ca-i caruta si are 7000 km facuti cu ea si 1 an de la achizitionare plus o usa pe spate s-a blocat de vreo 2 (recunosc ca a fost o faza de genul deschizi din buton de inchidere centralizata si in acelasi timp cineva din afara actioneaza clanta-din greseala) dar a ramas blocata chiar daca armezi sau dez-armezi alarma cu inchidere ce mai carutaaaaaa cu AC solnita drq ![]() |
--------------------
Clio Symbol
1.4 16v
2006 dynamique
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
@nagy sandor
eu am fost pt zgomotul facut la geamuri/stalp la service Serus si un tip de acolo mi-a spus(nu neaparat il si cred) ca zgomotul provine din spargerea curentului de aer pe "sub usi"-adica proasta concepere a masinii cu usile care cuprind caroseria/plafonul si nu interior caroseriei. multumesc |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
praetorian |
![]()
|
am fost la serus
am dat comanda ptr clio faza 4 dynamique 1.4 16v-albastru cel mai mult imi plac jentzile decade cica vine prin octombrie pe la sf lunii ???? ![]() ![]() |
--------------------
Clio Symbol
1.4 16v
2006 dynamique
|
|
VIP |
![]()
|
Eu am dat comanda pe la mijlocul lui iulie si am termen de livrare 15-20 septembrie. Deci se poate si mai rau. Am si eu o intrebare - ai vazut cum arata varianta Dynamique pe undeva in realitate, vreau sa spun nu pe pliantul lor?
|
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
praetorian |
![]()
|
eu nu am vazut pliantul
![]() am vazut un expression in show-room cu jenti decade arata destul de suparata -la expression la bord e o banda deasupra torpedoului de culoare albastra(ideea e de kko ) in ton cu scaunele care tot albastre sunt ------->apropo la dynamique banda aia e crom satinat ca manerele interioare deci nu mai e ca nici un symbol de pana acum e coooool |
--------------------
Clio Symbol
1.4 16v
2006 dynamique
|
|
VIP |
![]()
|
Cred ca m-am exprimat gresit . Prin pliant m-am referit la dosarul de marketing care e disponiil si la pag. 4 din prezentul topic. Oricum la banda aia m-am uitat si eu si sper sa fie din crom sa nu fie dintr-un plastic satinat. Era bine daca ne confirma cineva care l-a vazut in realitate. Plus tapiteria care in dosar este prezentata ca fiind rosie nu stiu daca se va asorta cu culoarea masinii mele (verde). Pana nu vine masina cam astea sunt intrebarile mele fara raspuns
|
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
praetorian |
![]()
|
si eu mai am o nelamurire geamurile electrice spate cum au comanda pe consola pe usa laterala sau ca la logan pe jos pe la picioarele pasagerilor din spate
![]() sper sa nu fie asa--daca stie cineva cum e astept un raspuns oricum tu daca zici ca iti vine acum prin sept o sa stii mai repede ca mine :| banda aia cromata da eleganta interiorului parerea mea This post has been edited by praetorian: 4 Sep 2006, 13:33 |
--------------------
Clio Symbol
1.4 16v
2006 dynamique
|
|
Alexandru_L |
![]()
|
Eu am dat comanda pe 29 iulie si vine(sper) pe 15-20 sept. butoanele pentru geamurile din spate sunt jos, intre scaunele din fata. la serus aveau acum aprox o sapt un symbol dynamique, nu in showroom ci in parcul auto de vis-a-vis, oricum diferenta intre el si expression e mica. sunt poze si la acest topic, dar eu am mai gasit si aici http://www.renault.cz/produktove_prezentace/thalia/
|
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
2006 dynamique
- B....
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(VIP @ 4 Sep 2006, 15:41) Oricum la banda aia m-am uitat si eu si sper sa fie din crom sa nu fie dintr-un plastic satinat. Era bine daca ne confirma cineva care l-a vazut in realitate. Hai sa-i zicem bagheta... ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Nu are cum sa fie crom. Cel putin nu pe Symbol
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
praetorian |
![]()
|
adica sa nu mi spui ca are butoanele pe jos ca la logan ca fac spume
![]() ![]() |
--------------------
Clio Symbol
1.4 16v
2006 dynamique
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
pai daca la logan nu le-au pus unde trebuie ca aveau o gramada de loc, la clio ce pretentii sa ai. la cat de inghesuit e in spate.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
praetorian |
![]()
|
eu sunt slab si am unde sa trag scaunul in fata nu ma incomodeaza burta ca pe altii
![]() PTR VIP :ti-ai luat alarma de la serus sau.........? |
--------------------
Clio Symbol
1.4 16v
2006 dynamique
|
|
VIP |
![]()
|
Nu am discutat nimic despre alarma. Banuiesc ca discutia asta o sa o am in momentul in care ma vor chema la Serus sa imi platesc Casco si Asigurarea Oligatorie sau cum s-o numi. Din ce am vb cu un coleg care si-a luat masina de la serus cu 3 zile inainte sa-i vina l-au sunat si l-au intrebat dc vrea alarma sau altceva pe masina. Acum nu stiu ce sa zic parca am vazut pe forum si discutii de genul ca s-a primit alarma cadou sau nu mai stiu ce chestii dar eu nu cred ca ma pot surprinde cu asa ceva. Oricum am luat varianta full option cu climatizare, altceva nu mai aveam ce sa mai pun pe ea. Daca te intereseaza iti spun exact peste 2 saptamani .
|
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
allex82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 2 March 06 ![]() |
Ehhh, pot sa-ti dea "bonus" alarma, covorase, antifurt la roti (nu la capace
![]() ![]() |
-------------------- Renault Symbol Fidji 1.4 8V Albastru Otoman - Martie 2006
Username vechi: dreamer |
|
praetorian |
![]()
|
eu as vrea sa imi pun o alarma(wintec) cu pager sa te anunte prin radio cand masina este atinsa sau alte cazuri extreme......
![]() |
--------------------
Clio Symbol
1.4 16v
2006 dynamique
|
|
VIP |
![]()
|
Daca am Casco nu ma intereseaza prea mult acest aspect (alarma). Parerea mea.
|
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
Scaparici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 September 06 ![]() |
Salut,
Este prima data cand scriu pe acest forum, desi am citit cam tot ce ati scris despre Symbol IV. O sa am o parere obiectiva despre el dupa ce o sa ajunga in tara.... ![]() Ma cam enerveaza problema asta pentru ca am comanda de la jumatatea lunii iulie. Acum mi-au spus ca deabia sapatamana viitoare o sa ajunga (dealer-ul nu e sigur...asa estimeaza). Am vazut ca deja au inceput sa apara pe strada ![]() Imi puteti spune cat a durat la voi "perioada de asteptare"? ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Dynamique 1.5 dCI 80 CP, 2006 Plictiseala este expresia suprema a indiferentei....
|
|
VIP |
![]()
|
A mea o iau maine Comanda a fost facuta pe la jumatea lui iulie Oricum cred ca ti s-a spus de atunci termen de livrare 15-20 septembrie (cel putin la mine au facut asa) Ca mi se da pe 15 septembrie cred e tine de noroc.
![]() |
--------------------
SYMBOL
1,4 16v 98 cp
2006 Dynamique
|
|
Alexandru_L |
![]()
|
VIP
nu are cum sa nu merite ![]() |
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
2006 dynamique
- B....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 09:22 |