Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
Mutzunache |
![]()
|
||
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Io ziceam sa il intrebi doar sa vezi ce stie nu sa-l omori, iar daca el a facut-o atunci rupe-i capu
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
daca tu nu faci... care-i problema.. fac altii =))
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Asa si cu masina mea cand am gasit-o lovita, l-am intrebat pe ratatul de paznic care are dugheana aia la 20 metri de locul unde era masina si cica nu a vazut nimic. E genul de om caruia trebuie sa-i faci o vizita pe inserat ca sa-si aduca aminte ceva.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.062 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
s-a bulit hardul pc de la servici. si nu aveam nimic salvat. noroc cu un coleg ca mi-a mai scos ce aveam nevoie din el. trei zile stau pe dreapta. acum am in fata laptopul
|
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(fanu_WZI @ 28 Sep 2007, 09:01) @dan73205 : eu am leasing si n-am platit taxa de prima inmatriculare (mi-a venit factura acum 3 luni). pur si simplu nu am vrut sa o platesc. nu mi-a venit nici o notificare ca o sa primesc penalitati caci oricum factura nu avea termen de plata. sa-i fie de bine. sa o plateasca societate de leasing eu nu platesc taxe abuzive Pai la Udriste imi cerea chitanta de plata a taxei. Fara chitanta de la trezorerie nu o inmatriculam. Eu nu am leasing si masina nu e noua. M-a costat pt euro3 la 1870 cmc 1600 de euro la cursul de la 1 oct acum 2 ani (35500 lei/euro). Apropo, o colega de servici a venit azi la mine (stiind ca mi-am adus de curand masina din Germania) sa imi arate ce a gasit pe autovit. Era o Laguna I din 96, adusa din Germania, 3000 cmc, 200cp cu euro 2 la 2600 euro. Cand i-am aratat cat trebuie sa plateasca taxa a facut ochii foarte mari ![]() 6869 euro This post has been edited by dan73205: 28 Sep 2007, 16:05 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
unde ai gasit calculatorul taxei dupa metodologia noua?
|
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt tare suparat ca astia de la OTP nu mi-au acordat creditu pe motive intelese doar de ei. M-ai aveam putin si ii injuram la telefon, cred ca dupa tonul vocii mele era destul de evident cati draci aveam deoarece tipa de la celalalt capat al firului incerca sa incheie cat mai repede convorbirea. Oricum sunt tare tare suparat ca , chiar aveam nevoie de ei . S-ai ...
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
- B-47-ZHK B-13-NCM
Manager 1.5 dCi 85cp
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
Nico dCi- ar trebui sa vezi partea buna a lucrurilor, macar acu nu esti dator la banca, ceea ce nu poate sa fie rau
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Am fost ieri pana la complexele comerciale din Baneasa. Fiind sambata pe la 12.00 credeam ca voi scapa usor...dar....Drumul Taberei - Ikea a durat o ora si 30....si zicea Videanu zilele trecute ca el n-are bagheta sa faca strazi...n-are saracu, dar nici creier sau vreun plan nu poseda....in fine....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
suparare mare neamule
![]() azi noapte fac plinul la masinuta si pana acasa cred ca am facut 10 km intr-o ora tremura toata si desi se tureaza pierde putere si se ineaca palpaie si un martor ca un robinet portocaliu (la megane era vb de martor catalizator sau senzor obd) e vorba de audi dat tot suparare e ![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
In cepe facultatea luni
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sambata, bucuresti, ora 09:00, trafic lejer. 15 min de la chitila la unirii. prins aproape toate semafoarele pe verde. belea, ce sa mai.
intrat in pasaj la unirii. iesit din pasaj spre tineretului. coada. stat juma de ora de-anboulea. motivul: au racait strada la iesirea din pasaj si traficul era gatuit. nu inteleg motivul ptr care au spart carosabilul in zona aia. era soseaua destul de larga, era buna, fara gropi. apoi am mai luat si niste gropi si-o sina de tramvai prin zona carrefour orhideea, ca doar se lucreaza si p-acolo. multa multa multa UE minunatilor primari ai capitalei. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
cristib : Cum de ce ? Da firmele de asfaltari de unde mai fac bani ? Auzi si la tine, era soseaua buna... Si casco la Mertane cine il plateste atunci ?
Crede-ma ca eu stau in zona aia si ne-au omorat cu parcarile, se pare ca vor sa faca alveole pentru parcare sau cum se numesc, ca pe mosilor. Mai conteaza ca vor lasa mai mult de jumatate din masinile parcate acolo fara loc si ca soferii de duminica vor tine locuri ocupate cu daciile lor prafuite ? Nu mai conteaza... Precum ti-am spus, casco la masinile de lux e scump... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(fanu_WZI @ 28 Sep 2007, 17:00) Nu exista inca asa ceva. Eu am platit taxa de inmatriculare dupa prima metodologie, care este in vigoare. Noua metodologie, daca va fi, va intra in vigoare, oricum, de la 1 ianuarie iar ce referinte gasesti (ca de ex: http://www.ziarulcn.com/article/noua-taxa-...are-48605.html) sunt incomplete si nu foarte exacte. Crezi ca dobitocii au pus la punct modalitatea de calcul? Ce a facut Vosganian in aprilie era un raspuns la presiunea comisiei europene, ca trebuia sa dea un raspuns, si un mod de a tergiversa. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.062 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
suparat pe mine. am fost nesimtit cu un participant in trafic. avea aceiasi varsta cu tatal meu. avea o dacie gri sobolan break. nervozitatea mea s-a manifestat sambata pe soseaua pantelimon dupa de treci de piata delfinului.
imi cer scuze. sper sa auda scuzele... |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Suparat pe un "specimen" care nu a gasit alt loc mai bun ca sa-si arate talentul artistic decat pe masina mea. Ca urmare am o zgarietura de cui/cheie pe portiera stanga-spate de toata frumusetea ... revopsire scrie pe ea ...
![]() ![]() Le-as rupe mainile "artistilor" de acest gen ... ![]() This post has been edited by conucristi: 1 Oct 2007, 15:36 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am treminat cel mai tampit capitol din cartea asta de java. "Viata si moartea obiectelor"
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Se vrea o carte filosofica despre java?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Zazie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 22 December 05 ![]() |
Suparat ca am ales Megane. Puteam mai mult. Cineva interesat de o predare de leasing?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Extreme Renault Megane 2.2 Hatchback. 1,5 dCi 85 CP Extreme
|
|
bear_mc |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
@zazie si eu subscriu la predarea de leasing! IL DAU!!! are 3 luni.
vreau civic! daca nu, iau estate ![]() |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
bear_mc, hai, baga mare, stii ca te astept cu meditatiile
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
bear_mc |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca esti pe acest forum si ai un Symbol DCi nou, gri metalizat, parcat in spate la Raiffeisen Victoriei, tocmai ai spoilerul fata raschetat. Faptasul a lasat carte de vizita pe parbriz.
|
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
QUOTE( Lucman @ 2 Oct 2007, 12:00) Faptasul a lasat carte de vizita pe parbriz. Wow... a fost de treaba omu' totusi! ![]() Eu mi-am gasit masina zgariata destul de rau de 2 ori in parcare si din pacate n-am prea avut cum sa dau de urma faptasului... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Zazie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 22 December 05 ![]() |
fanule, direct BMW imi iau.
|
--------------------
Renault
Megane
Extreme Renault Megane 2.2 Hatchback. 1,5 dCi 85 CP Extreme
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 15:35 |