Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
tocmai m`am intors de la un photo shooting plin de nervi... se pare ca domnisoara aleasa pe post de ornament nu a vrut sa inteleaga acest lucru... am dat peste o blonda "mai blonda decat blondele din bancuri cu blonde".... fite de manelista de R3 ... sper sa nu mai dau de asta inca o data ca
![]() ![]() ![]() p.s.: voriam sa o alerg cu "tripodu" prin studio... This post has been edited by DrK: 23 Oct 2007, 15:54 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pai baga o poza sa te credem
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
1. pozele nu sunt inca gata. (prelucrare, dwl pe claculator)
2. pana la urma a inteles ca partea importanta din poza este ceasul, nu ea.. cand termin o sa pun o poza. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(bear_mc @ 23 Oct 2007, 11:21) Solon ![]() On: M-am saturat de raceala asta sau gripa ce o fi. Trebuie sa imi suflu nasul din 3 in 3 min si am facut febra musculara la muschii spatelui de la atata tusit. Nu mai vreeaauuu. M-am saturat. Ma duc sa-mi fac un ceai... Nurofen raceala si gripa din 4 in 4 ore, prima data 2 pastile+bixtonim si esti ca nou. Cu asta ma tratam eu, are un fel de efect narcotic, dupa vreo 3 ore incep sa se reinstaleze simptomele, dar mai bagi inca o pastila si ai rezolvat. Si tot asa vreo 2-3 zile. Asta pentru ca sa nu te tina boala in loc. |
--------------------
.
.
.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Am luat si nurofen si strepsils pt gat si ceai am baut. E mai bine ca ieri. Asta e una din cele mai grele raceli din ultimii 7-8 ani cred. Sunt genul de om care nu prea raceste sau daca raceste imi trece in maxim 2-3 zile fara medicamente dar acuma m-a lovit bine.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Insanatosire grabnica !
![]() Recomand tratament la domiciliu cu CS, M3 Challenge si scurte pauze de Java ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ms poseidon
![]() Sa stii ca am respectat tratamentul cu exceptia coldrexului si M3 chalenge. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu totusi prefer efectul narcotic de la Nurofen decat sa stau sa bolesc, oricum mi se intampla maxim de 2 ori pe an.
|
--------------------
.
.
.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.065 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ma doare degetu mare de la piciorul drept.
![]() iara am taiat unghia gresit ![]() |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nurofen
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@wolfin, join the club! eu abia am scapat de o infectie la degetul mare de la piciorul stang. a fost naspa, 3-4 zile abia am mers...
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by adi_ar: 24 Oct 2007, 10:54 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ma suiam eu pe capota masinii ramaneau mai multe urme, nu numai niste banale zgarieturi...
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.065 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
m-as duce si eu la pedichiura, dar mi-e frica de foarfecele lor. asa mai bine...... stang drept dar stiu ca doar eu folosesc acea foarfeca/unghiera
|
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Hai cu poza DrK ....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
O prelucreaza! Parca vad ca ne arata o poza cu Jordan! Bunaciunea aia blonda nu basketball-istul!:ad sub masa:
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BOG |
![]()
|
E INCREDIBIL CE SE INTAMPLA ACUM PE LIZEANU. A MURIT NU STIU CE MANELIST SI AU BLOCAT TOATA STRADA REINVIERII. Adica toate tramvaiele spre Mosilor, Stefan cel Mare nu mai circula, masinile nici atat....
SI, EVIDENT, POLITIA NU ESTE AICI!!! |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
BOG |
![]()
|
Ce tara bananiera sintem......
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(BOG @ 24 Oct 2007, 14:47) SI, EVIDENT, POLITIA NU ESTE AICI!!! I-ai sunat si n-au venit? |
--------------------
-
-
-
|
|
BOG |
![]()
|
Tu ce crezi? Si daca ar vrea sa vina aici si n-ar avea pe unde de vreme ce nu se mai misca nimic de vreo 2 ore.....ia suna si tu si intreaba-i in cat timp deblocheaza traficul de pe Lizeanu si de ce e el, adica traficul, blocat.
Update: A ajuns un echipaj....admira de la poarta cimitirului BMW-urile si mertanele aruncate pe linia de tramvai.... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
bear_mc |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
BOG |
![]()
|
Ma rog...trebuia sa zic un cetatean.....in fine....acu de abia s-a dat drumul la trafic...vai de curu alora de erau prin tramvaie sau cu masinile in zona.....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am de lucruuuuu...ieri am ajuns la ora 6 dimineata la birou si azi la 5. Azi dupa amiaza scap...depun toate actele...si scap cat de cat...macar sa nu ma mai trezesc la ore dastea. M-a facut mama contabil/economist...sau ce dracu m-o fi facut. Asta e daca nu am invatat carte. SI mai trebuie sa ma duc sa ii iau si varza soacra-mii in dupa amiaza asta...sa umplem portbagajuuuuuu...aaaa...si sa nu uit...mai trebuie sa iau varza si pt mama soacramii adica bunica nevestemii adica strabunica fimii adica....nu mai stiu.
Ma scuzati ca nu am mai folosit virguli, cratimi, si alte semne de ortografie dar contabilii nu stie dastea...ei stie cifre...mama lor. Daca scap cu bine azi...ma duc sa spal masina diseara...la naiba in ce hal am ajuns...sa ma bucur ca o sa am timp sa spal masina. Mai DRk vino si tu cu o poza...sa imi dezmortesc mintile putin...sau macar sa vedem ceasul cu pricina. La muncaaaaaaaaa |
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
BOG |
![]()
|
Ca am asa era situatia ieri....
Attached thumbnail(s) Imag181.jpg ( Size: 338.7k ) Number of downloads: 120 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@bog: Lucrezi in blocul ala cu Hyundai la parter?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BOG |
![]()
|
Dap..pe acolo.....cine vrea sa vada mai multe poze cu dezastrul de ieri poate sa intre aici!
Attached thumbnail(s) Imag180.jpg ( Size: 363.08k ) Number of downloads: 87 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
Solon |
![]()
|
Multumesc Bog!
Aproape ca mi se vede casa in poza! ![]() Am aflat ce a fost ieri: La cimitirul ala a fost inmormantat nu stiu ce fin a lui Pepe si erau toti cocalarii pe acolo! Si mai era si un politist in intersectie depasit complet de situatie! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BOG |
![]()
|
Stiu..am aflat si eu....afli de aici ce a zis militianul...Dar, dupa ce a fost ieri, daca vreodata imi ridica vreunul masina ca am parcat ilegal, ma duc cu pozele in instanta si am rezolvat.....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 00:25 |