Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
sorin_f39 |
![]()
|
||
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Ce sa zica? 190 Nm... Nimic.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Dupa preferinte ..... scurta si groasa (300 Nm intre 1700 - 2500 rpm) sau lunga si subtire (190 Nm intre 2000 - 5000 rpm)?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
service_reno |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 133 Joined: 26 July 09 ![]() |
Dupa ce se va renunta definitiv la propulsoarele clasice in favoarea motorului electric, vom fi nevoiti sa ne dotam si cu un generator de curent (diesel sau benzina) pentru a putea continua acesta disputa.
![]() This post has been edited by service_reno: 13 Jan 2010, 05:09 |
--------------------
renault
megane
2006
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(sorin_f39 @ 12 Jan 2010, 23:48) Dupa preferinte ..... scurta si groasa (300 Nm intre 1700 - 2500 rpm) sau lunga si subtire (190 Nm intre 2000 - 5000 rpm)? ![]() Pana acum la intrebarea asta raspundeau doar gagicile. ![]() Hai mai terminati cu prostiile cu 2013 Renault electric, nu a-ti vazut ca le-a luat un an sa aduca un motor nou(Renault) si 2 ani sa faca 4 benzinarii pe autostrada(infrastructura). |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
QUOTE(service_reno @ 13 Jan 2010, 05:07) Dupa ce se va renunta definitiv la propulsoarele clasice in favoarea motorului electric, vom fi nevoiti sa ne dotam si cu un generator de curent (diesel sau benzina) pentru a putea continua acesta disputa. ![]() Daca nu ne vom "duela" in motoare electrice vs motoare cu hidrogen, atunci cu siguranta vom monta pe masinile electrice motoare pe benzina si motorina ca sa putem continua "aroganta". ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Prea tare aia, Sorin!
![]() Hai sa va povestesc o faza de azi. Tot prin jud. Bz, pe raza localitatii Rusetu. In zona aia am vazut de-a lungul anilor niscaiva salbaticiuni: caprioare (pitice, de-astea mai de ses), porci mistreti... nu mai zic de vulpi, fazani, potarnichi, ulii sau soimi, bufnite. Nu stiu prin preajma nicio padurice, doar soseaua si mai departe stalpi de 'telegraf', stg-dr teren arat - adica de fiecare data am fost surprins de prezenta unor asemenea animale, uneori, chiar pe sosea. Azi bantuiam io pe-acolo si vad undeva in fata pe stg, pe sosea ceva alergand. Marginea drumului e captusita cu iarba si boscheti colorati de sezon, iar acel ceva mi-a atras atentia pt. ca se evidentia pe gri-ul soselei, dar mima perfect marginea drumului. Vulpe? Parca e mai mic si mai grasun. Pui de vulpe? E prea mare. Sobolan asa de mare? Exclus. Iar cainele nu alearga asa. L-ajung din urma si-mi dau seama ca e o... pisica. Am redus mai brusc ca s-o vad mai bine, ea s-a oprit si ma privea de pe margine cum o depasesc. Privind in oglinda, vad ca statea locului. Drept pt. care, bag in R(acheta ![]() 13012010672.jpg ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 230 Intrebare (daca va puteti da seama): asta e o (genuine, authentic) pisica salbatica? Nu parea genul 'salbaticit'. This post has been edited by Io_mi_s: 13 Jan 2010, 17:43 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Pare sa fie pisica salbatica, avand in vedere culoare si aspectul.
Eu zic ca e bine ca ai scapat cu viata, ca la cum se uita la tine ![]() |
--------------------
Renault
|
|
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
Salutare colegilor!
Postarile voastre sunt foarte reconfortante si distractive! Bravo!!!!! @Cosmin cel mic: "Pisica salbatica (Felis silvestris L.) - este foarte asemanatoare cu pisica de casa, diferenta data fiind de aspectul acesteia tarcat si de dimensiunile generale ale corpului mai mari. Cind este atacata se stringe ghem, miriie amenintator si pufaie ("scuipa"). Prefera padurile intinse si linistite dar si maracinisurile si stufarisurile din cimpul agricol sau de linga ape. Fiind pe cale de disparitie in Europa, dar bine reprezentata in Romania, se vineaza in conditiile stabilite de MAAP . Perioada de vinatoare este, de obicei, 15 septembrie - 31 martie. Se vineaza cu arma lisa si cu alice de 3-4 mm" pisica_salbatica_autohtona.jpg ( Size: 11.66k ) Number of downloads: 211 Va doresc numai bine si spor la firfirici! |
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Emil, stiind ca pe tine si pe Aura va intereseaza pozele de genu' asta, sa-mi aduci aminte s-o share-uim via blushtutz. Si cred ca-i genuine wild cat (parca traiau pe la munte
![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(sorin_f39 @ 11 Jan 2010, 18:15) ...seria "legendelor" : "Amintiri din Epoca de aur". ![]() ![]() ![]() Iasso, Iulian! Hai, fratioare, cu noi! This post has been edited by Io_mi_s: 13 Jan 2010, 20:04 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Sunt vreo 6 bucati de "legende". Nu esti nostalgic, filmele sunt realizate foarte misto. Eu le-am vazut de 2 ori.
Cred ca iti pusese gand rau pisica aia daca statea in pozitie de atac. Te vedea friptura, asigurandu-si masa pentru o perioada buna de timp. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
rionut_gl |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 November 09 From: GALATI ![]() |
dupa ce ne-am despartit dumineca ma gandeam ce sa scriu pe aici sa continuam discutia furtunoasa "benzina vs. diesel"...nu apuc sa ma gandesc bine ca apare cosmin cu pisica lui si iar se umple o foaie...in ritmul asta depasim asteptarile > 2 pagini pe saptamana...
despre intrunire: facem prezenta? spor |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
2* Prostii mor pentru ideile celor destepti ! |
|
sorin_f39 |
![]()
|
De-as avea banii necesari.......
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 113.77k ) Number of downloads: 215 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
daaaaaaaa, ieftin ...
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
@Ionut: Sunt moderatorii ingaduitori...
![]() ![]() @Sorin: Ce-ti trebuie? Termina cu prostiile! Doar n-o sa faci compromisuri! Mai pune 60k si v. care-i treaba cu Tesla aia (te-ajut si io, numai sa termin cu li-zhin-gu) ![]() @Lucian: Ce, dom'le, la ce ofera ti se pare scump? Nu exista niciun 'dincolo' mai ieftin si mai bun! ![]() This post has been edited by Io_mi_s: 14 Jan 2010, 17:44 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Megane 2 RS a facut legea printre hot-hatch -uri. Vreau sa cred ca si Megane 3 RS va fi la fel de tare.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Hai sa ne amuzam un pic...
Attached File(s) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
service_reno |
![]()
|
frumos, foarte frumos, bravo!
|
--------------------
renault
megane
2006
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
foarte tare masa aia rotunda extensibila. pentru la noi in apartamente ar fi foarte buna.
15 Jan 2010, 12:37: foarte tare masa aia rotunda extensibila. pentru la noi in apartamente ar fi foarte buna. This post has been edited by buzasparta: 15 Jan 2010, 12:37 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
sorin_f39 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
da la Jetta asta traiasca mama audi, nu stiu sincer da' am sentimentul ca esti intro replica mult mai slaba a lui A5, nu cumva Jetta asta este si dual sim are si vreo emblema made in china?
![]() ![]() This post has been edited by nebunu': 16 Jan 2010, 11:40 |
--------------------
VW/VW
GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v ....
2011/2001 ....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Claudiu, nu este doar motorul cu ardere interna. Nu ai citit tot :
"De partea cealaltă se află un motor electric de 27 CP, alimentat de o baterie Li-Ion. Faptul că mașina poate fi propulsată exclusiv cu ajutorul curentului electric, în absența carburantului, o face să fie denumită „full-hybrid”. Performanțele sunt deopotrivă cele de consum, cu doar 98 g CO2/km și 4,2 l/100 km consum, în regim mixt." Si cred ca stii cam ce cuplu are un motor electric si pe ce plaja de turatii este valabil. Deci puterea combinata este de 177CP. Cuplul motorasului pe benzina este de vreo 220 Nm iar cel al motorului electric, motor mic de altfel, se duce cam pe la 150 Nm. Combinat, ies cam 370 Nm. This post has been edited by sorin_f39: 16 Jan 2010, 11:59 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
service_reno |
![]()
|
De ce aduni "caii" si "newtonii"? cele doua propulsii nu vor lucra niciodata impreuna.
|
--------------------
renault
megane
2006
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
http://www.toyota.ro/cars/new_cars/prius/index.aspx
M-am bazat pe principiul hibrid de la Toyota Prius, Honda Insight si Lexus (nu stiu acum numele modelului; este vorba de model 4x4). Ceea ce se poate vedea in link -ul atasat, motoarele functioneaza si impreuna daca soferul doreste acest lucru. Deci pot aduna CP si Nm. Cred ca si VW si de fapt toti ceilalti constructori care fac hibride merg pe acelasi principiu. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
se aduna maine gasca?
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
da se aduna.....cel putin eu vin ....99,9%
![]() ![]() |
--------------------
VW/VW
GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v ....
2011/2001 ....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Eu nu ajung nici de data asta. Lucrez de noapte si e prea obositor ca sa rezist pana la 10.
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Felix, nu pan' la 10 trebuia sa rezisti. Pan' la 13:00!
![]() Claudiu n-a castigat la loto. Ionut se joaca la televizor. Ionel n-a fost la munte. Lucian pleaca-n excursie prin Europa. Laurentiu nu se plimba cu masina. Cosmin e bolnav. Cosmin mananca ficatei. This post has been edited by Io_mi_s: 17 Jan 2010, 17:35 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
QUOTE(Io_mi_s @ 17 Jan 2010, 18:34) Felix, nu pan' la 10 trebuia sa rezisti. Pan' la 13:00! ![]() Claudiu n-a castigat la loto. Ionut se joaca la televizor. Ionel n-a fost la munte. Lucian pleaca-n excursie prin Europa. Laurentiu nu se plimba cu masina. Cosmin e bolnav. Cosmin mananca ficatei. Si pe mine mi-ai uitat, bn!!!! O sa-ti dau jos toate frunzele sa iti stric aerodinamica. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Repede dai jos frunzele...! Ai si tu rabdare pana prin martie. Te anunt cu o zi inainte de a o duce la spalat. Io le-am zis baietilor ca tu erai acolo, da' nu m-au crezut
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 17:09 |