Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

130 Pages « < 65 66 67 68 69 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii

sorin_f39
post 4 Jan 2010, 07:53
Post #1981

Ferrari fan

Group: Members
From: Galați

QUOTE(service_reno @ 3 Jan 2010, 22:40)
"tractorasele" de ultima generatie sunt mai putin poluante decat motorizarile pe benzina.
*

Nu stiu daca sunt mai putin poluante (nu vorbim doar de CO2 ; exista si HC, CO etc.), insa, tind sa cred ca tehnologia asta de a le face cat mai putin poluante pentru a respecta diversele norme de poluare (care sunt din ce in ce mai drastice), face ca masinile Diesel sa devina din ce in ce mai scumpe. Sa vedem cand va intra in vigoare EURO6 cum va fi........

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp - GL Dynamique 1.6 16V (2007)
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
telim4lulu
post 4 Jan 2010, 11:15
Post #1982

----

QUOTE(sorin_f39 @ 3 Jan 2010, 22:35)
Am auzit astazi o statistica la televizor despre vanzarile autoturismelor noi in Romania in anul 2009. 60% dintre autoturismele noi vandute sunt pe benzina.
Ceea ce reusesc "tractorasele" prin a te "nenoroci" este o victorie vremelnica.  radmasa.gif

Apropo de cele 40% cu motorizari Diesel, oare cate erau luate ca si masini de serviciu?  blush.gif
*

tu vobesti de romania....dar in germania, franta...sau asa in tarile mai civilizate care o fi procentajul , sigur ne dam seama care e biggrin.gif , sau cum credeti voi ca ar sta bine unui bmw , audi sau...vw pe benzina... desigur? radmasa.gif ...

This post has been edited by telim4lulu: 4 Jan 2010, 11:16

--------------------
---- ---- ----
----
+
nebunu'
post 4 Jan 2010, 11:36
Post #1983

Membru autentic

From: Galati

raspuns cu intarziere............da cand da caldura mai vin si cu benzinara....si iar devine o intalnire megane smile.gif)

--------------------
VW/VW GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v .... 2011/2001
....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
+
sorin_f39
post 4 Jan 2010, 12:58
Post #1984

Ferrari fan

QUOTE(telim4lulu @ 4 Jan 2010, 11:15)
tu vobesti de romania....dar in germania, franta...sau asa in tarile mai civilizate care o fi procentajul , sigur ne dam seama care e biggrin.gif , sau cum credeti voi ca ar sta bine unui bmw , audi sau...vw  pe benzina... desigur? radmasa.gif ...
*

Lucian, vino cu statistici clare, nu cu banuieli.
Eu spun ce am auzit zilele astea la TV. Era doar despre Romania.
Si nu inteleg ce legatura are civilizatia unei tari cu preferinta pentru o motorizare sau alta.

<span class='edit'>4 Jan 2010, 13:04:</span>
Si, ca sa raspund la intrebarea ta, stii cum i-ar sta bine unui Mercedes sau BMW sau AUDI?
Asa cum ii sta bine unui Maybach sau Rolls Royce sau Bentley etc.

This post has been edited by sorin_f39: 4 Jan 2010, 15:37

Attached thumbnail(s)
untitled.JPG ( Size: 70.07k ) Number of downloads: 308

--------------------
+
Io_mi_s
post 4 Jan 2010, 14:30
Post #1985

Membru autentic

Sa nu omitem faptul ca, in momentul de fata, downsize-ing motoarelor cu benzina a luat-o mult inaintea celor Diesel. Ce-i drept, inca au preturi maricele. Dar au egalat fara probleme la consum si cuplu, si chiar bat la capitolul caluti. Coroborat cu norma Euro superioara, impozite si taxe mai mici, noile motoare turbo-Otto sunt pe un mare '+'. E adevarat, in cei 60% dati de Sorin ponderea acestor noi motoare o fi mica...
Pe de alta parte, i-as da dreptate lui Lucian... Preturile benzinarelor (normal aspirate) noi este mai mic decat ale dieselarelor. La asta se agauga foamea dealerilor (generata de criza) care a dat preturile si mai jos; astfel, si mai multi romani si-au permis masini noi (in conditiile crizei). Daca dieselul nou era mai ieftin ca benzinarul nou, io apreciez ca, la noi in tara, situatia ar fi stat invers.
Sorin, da, 39% au fost luate pe firma. Stii si tu, pe firma cumperi o masina care aduce profit, se amortizeaza repede... Adica nu cheltuieli cu service... Fiabilitate ridicata... Asa cum doar la un diesel poti intalni! biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.2 2006/Confort Privilege
+
telim4lulu
post 4 Jan 2010, 16:18
Post #1986

----

Lucian, vino cu statistici clare, nu cu banuieli.
Eu spun ce am auzit zilele astea la TV. Era doar despre Romania.

bine ai spus era vorba doar de ROMANIA , unde poti sa minti , sa furi... cu televizorul .... uite, uite pixelu ' ALBASTRU radmasa.gif in functie de interese.

Si nu inteleg ce legatura are civilizatia unei tari cu preferinta pentru o motorizare sau alta.

mergi tu pe la germanica ....cu benzina sa faci 500km pana la munca in fiecare zi ..sa vedem ....nu ajungi  la "sapa de lemn" icon_mrgreen.gif ca de exemplu sa fii nevoit sa mergi si pe autobahn...sa vedem ce consum ai?
<span class='edit'>4 Jan 2010, 13:04:</span>

Si, ca sa raspund la intrebarea ta, stii cum i-ar sta bine unui Mercedes sau BMW sau AUDI?
Asa cum ii sta bine unui Maybach sau Rolls Royce sau Bentley etc.
*

[/quote]

cati au ...Maybach sau Rolls Royce sau Bentley .... de aia prefera DIESEL radmasa.gif
... DAR TU LA NEVOILE TALE NU S-AR FI PRETAT UN DIESEL?

This post has been edited by telim4lulu: 4 Jan 2010, 17:44

--------------------
---- ---- ----
----
+
sorin_f39
post 4 Jan 2010, 18:09
Post #1987

Ferrari fan

QUOTE(telim4lulu @ 4 Jan 2010, 16:18)
bine ai spus era vorba doar de ROMANIA , unde poti sa minti , sa furi... cu televizorul .... uite, uite pixelu ' ALBASTRU radmasa.gif in functie de interese.

*

Ce interese? Cine ar avea interes sa masluiasca niste amarate de statistici de vanzari? Cosmin a spus bine si asta urmeaza sa-ti spun si eu : viitorul motoarelor termice, atat cat va mai fi el pe autoturisme, va fi al motoarelor mici pe benzina supraalimentate. Timpul va dovedi ceea ce spun.

mergi tu pe la germanica ....cu benzina sa faci 500km pana la munca in fiecare zi ..sa vedem ....nu ajungi  la "sapa de lemn" icon_mrgreen.gif ca de exemplu sa fii nevoit sa mergi si pe autobahn...sa vedem ce consum ai?
*

Pe autobahn, indiferent de motor, ai consum in functie de cat de grea e talpa. Iar naveta, asa cum spui tu, nu face nimeni (sau, ma rog, sunt foarte putini) pe asemenea distante.
Si chiar daca merg pe ideea ta, cine este nebun la cap sa faca zilnic 500 km pe drumul casa -> munca -> casa, trebuie sa aiba un serviciu bine platit. Si atunci, ori merge cu trenul rapid, ori are masina de serviciu, ori salariul mare ii permite sa bata drumul respectiv cu masina proprie. Cu Diesel sau Otto.

... DAR TU LA NEVOILE TALE NU S-AR FI PRETAT UN DIESEL?
*

Nu, nu s-ar fi pretat Diesel la nevoile mele. Mie nu-mi place Diesel -ul nici de o culoare si nu imi voi lua niciodata Diesel (decat daca voi primi cadou vreo masina sau daca voi avea reducere 50% la ea -> si chiar si asa, cred ca o voi vinde dupa aceea). Mi-am luat motorizare Otto pentru ca asta imi place si tinta urmatoare este un benzinar turbo.
Chiar daca, la km pe care ii fac anual, ipotetic vorbind, mi-as fi luat Diesel si mi-as fi amortizat, sa zicem, dupa 3 ani pretul mai mare de achizitie, eu nu tin masina mai mult de 4 ani. Asa ca, in scenariul SF in care as fi avut un an de "castig" financiar pana sa vand masina, tot nu as fi luat Diesel. Pentru ca, asa cum am spus, nu imi place.

This post has been edited by sorin_f39: 4 Jan 2010, 18:10

--------------------
+
telim4lulu
post 4 Jan 2010, 18:38
Post #1988

----

[quote=sorin_f39,2 Jan 2010, 21:59]Felix, asta nu e motiv ca sa vinzi masina. Masina e buna la casa omului. Pentru unii este pasiune, insa pentru cei mai multi, in ziua de azi, masina este o necesitate.
*

[/quote]

exact si pentru mine este o necesitate si de aceea am cumparat diesel nu pentru ca tineam mortis...pentru ca este mai economic ptr mine , deci asa am gandit eu si cred ca sunt ff multi care gandesc asa adika pentru buzunarul lor...

Ce interese? Cine ar avea interes sa masluiasca niste amarate de statistici de vanzari? Cosmin a spus bine si asta urmeaza sa-ti spun si eu : viitorul motoarelor termice, atat cat va mai fi el pe autoturisme, va fi al motoarelor mici pe benzina supraalimentate. Timpul va dovedi ceea ce spun.

a motoarelor electrice...

Pe autobahn, indiferent de motor, ai consum in functie de cat de grea e talpa. Iar naveta, asa cum spui tu, nu face nimeni (sau, ma rog, sunt foarte putini) pe asemenea distante.

sunt ff multi de asta fac asa multi km pe an de la 40.000 la 100.000

Nu, nu s-ar fi pretat Diesel la nevoile mele.

daca tineai la buzunarul tau....si foloseai masina ca pe o necesitate....

Chiar daca, la km pe care ii fac anual, ipotetic vorbind, mi-as fi luat Diesel si mi-as fi amortizat, sa zicem, dupa 3 ani pretul mai mare de achizitie, eu nu tin masina mai mult de 4 ani. Asa ca, in scenariul SF in care as fi avut un an de "castig" financiar pana sa vand masina, tot nu as fi luat Diesel.

azi castigai un an maine doi ani si tot asa de diferenta cumparai ceva folositor ptr tine sau familie....mai tarziu ai sa ti dai seama ce inseamna sa economisesti dry.gif
Pentru ca, asa cum am spus, nu imi place.

*

[/quote]

asta i altceva...

si gata sa terminam povestea noroc de criza .... asa sa mai creasca in vanzari benzinarul... apropo uita te la ce spuneai tu ca vorbesc din auzite , in tari ca Franta..

http://www.zf.ro/companii/marcile-diesel-r...a-auto-3526348/

nu am nici o treaba cu benzinarul, am avut si poate o sa mai am...dar voi incepeti primii radmasa.gif

This post has been edited by telim4lulu: 4 Jan 2010, 18:47

--------------------
---- ---- ----
----
+
sorin_f39
post 4 Jan 2010, 19:14
Post #1989

Ferrari fan

QUOTE(telim4lulu @ 4 Jan 2010, 18:38)
a motoarelor electrice...
*

Romania nu are treaba cu motoarele electrice. Infrastructura pentru asemenea motoare este sublima, admirabila, dar lipseste cu desavarsire.

sunt ff multi de asta fac asa multi km pe an de la 40.000 la 100.000
*

Ai informatie sigura ca sunt multi care fac distantele astea cu masinile personale?

noroc de criza .... asa sa mai creasca in vanzari benzinarul... apropo uita te la ce spuneai tu ca vorbesc din auzite , in tari ca Franta..

http://www.zf.ro/companii/marcile-diesel-r...a-auto-3526348/
nu am nici o treaba cu benzinarul,  am avut si poate o sa mai am...dar voi incepeti
*

Ceea ce ai atasat tu aici, citeaza din site -ul APIA. Deci, ai incredere pe ceea ce scrie acolo.
Pe de alta parte, ceea ce am scris eu mai sus ca am auzit la TV, am cautat astazi (dupa ce am inceput discutia cu tine) pe internet ca sa vad de unde au luat cei de la TV informatia. Si, am gasit : este vorba de site -ul APIA (vezi poza pusa de mine mai sus). Dar tu ai zis ca ceea ce este pus mai sus este masluit. Adica informatia de pe APIA nu ar fi credibila.
Lucian, vezi contradictia?

Nu incepem noi de fiecare data. Nici eu nu am nimic cu motorina. Doar ca nu-mi place. Fiecare si-a luat ceea ce considera ca era mai bine pentru el.
Dar, avand un benzinar de-al meu la inghesuiala (aka Emil), nu puteam sa nu ii iau "apararea". Asa ca, a mai iesit o aroganta benzina vs. motorina. biggrin.gif

--------------------
+
nebunu'
post 5 Jan 2010, 12:32
Post #1990

Membru autentic

la subiectul benzinar Vs. motorina 10412898.gif ....am si eu voie sa vb, eu nu va pot pune la dispozitie date din nustiu ce studii facute...doar date realizate de mine personal .....acum depinde foarte mult si de masina........meganul meu este 1.6 16v......masina nu face multi kilometri pentru ca sunt cateva probleme:1. consuma mai mult decat symbol-ul, 2. mai bine schimb ceva de pe symbol decat la megan....asa ca prefer aia sa fie de plimbare....pe cand symbolul are mai multe avantaje 1. mai usoara ,2. mai mica, 3. pe motorina.....are peste 111.000 KM in bord(reali) spre deosebire de 20.000 km de pe megane....daca pica ceva la megane in 2-3 miscari duc la APAN si ma ..cocosesc" preturile la piese da' asta e....daca pica ceva la symbol mai merge un un service altul decat apan da' tot specializat si cu preturi mult mai bune.......deci conteaza foarte mult si ce fel de masina ai si mediu in care ,,traiesti", inaintea motorizarii, sincer am avut si matiz si consuma mai putin decat un symbol....intelege-ti unde bat?......si sincer eu prefer dieselul pentru ,,foiala" si acumulare de kilometrii in bord....

This post has been edited by nebunu': 5 Jan 2010, 12:34

--------------------
VW/VW GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v .... 2011/2001
....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
+
Wolverine
post 5 Jan 2010, 15:09
Post #1991

Membru autentic

Iar s-a iscat o 'aroganta' de vs.
Sorin ms de ajutor, noi astia cu Otto nu ne lasam biggrin.gif .

Pana la urma fiecare isi cumpara ce doreste, si sa nu mai vb de Mercedes, BMW, ca aia au motoare de 5l, care daca erau pe benzina doar un consum de 30l/100 te multumea.

Eu sunt de parere ca daca nu faci mai mult de 20mii de km pe an, nu renteaza motorina. Dar fiecare cu ale lui.

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
service_reno
post 5 Jan 2010, 19:27
Post #1992

Membru

Group: Banned

Exceptand faptul ca sunt posesor de diesel, sunt foarte indreptatit sa agreez diesel-urile
in defavoarea benzinarelor care oricum sunt mult mai putine. La diesel lucrarile sunt mai complexe, piesele mai scumpe si implicit manopera mai ..... icon_mrgreen.gif
Astazi am avut o Laguna2 1.6 16v, raritati, pe cand ZME-oaice sunt multe.

This post has been edited by service_reno: 6 Jan 2010, 03:36

--------------------
renault megane 2006
+
cosminphotog
post 6 Jan 2010, 14:07
Post #1993

Membru autentic

From: Galați-Tg.Mureș

Măi nu știu, dar eu când văd un merțan, mă aștept să toarcă... când am văzut primul pe benzină, am avut un șoc nervos smile.gif)

--------------------
Dacia/ ex Renault Sandero/ex Laguna 1&2 - MS-36-GIN 2008 Laureate 1.6
Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
+
telim4lulu
post 6 Jan 2010, 14:19
Post #1994

----

laugh.gif

--------------------
---- ---- ----
----
+
Io_mi_s
post 7 Jan 2010, 17:31
Post #1995

Membru autentic

La Multi Ani, Ionut! La multi ani, Ionel! alcoholic.gif tongue.gif

Azi bantuiam io pe sosele buzoiene... Ajung intr-o intersectie, ma asigur, se vedea ceva departe in dr. si-o tai la stg. Din spatele meu (acum) veneau 2 turisme - initial nu stiam ce-s, asta mai apropiata era bleumarin. Si-i dadeam... si-i dadeam... Si ma departam... Ajung pe la 130, cand apar niste girofaruri rosu-albastre departe in retrovizoare. Io-i dadeam in gura mai departe, gandindu-ma ca voi trage pe dreapta cand se vor apropia mai mult, ba mai mult am apreciat ca pana-n urmatoarea localitate (vreo 15 km) nu ma vor ajunge. Pe dreaqu'! Vinea Loganul Politiei Rurale si-mi umplea retrovizoarele cu girofarurile lui de parca stateam pe loc... Sirena - nu. Binenteles, dupa o curba larga trag undeva in afara partii carosabile si astept sa treaca mai departe.
Am crezut ca ma k.c pe mine cand a oprit in dreptul meu cu o precizie chirurgicala - oglinda retrovizoare dr. a Loganului era la max. 2 cm. de portiera mea (retrovizoarea mea era deasupra lor). Coboara omu' geamu, cobor si io, se recomanda si-mi cere actele. I le dau siderat, colegul lui duce masina mai in fata un pic si coboara amandoi. Cobor si io incercand sa-mi dau seama ce-oi mai fi facut. Cel care fusese la volan, dand ocol dubitei rulate 600 km prin noroaiele de pe sosele:
-Seamana, da' nu rasare...
Celalalt (mai in varsta):
-Mda... Multumesc, drum bun in continuare - si-mi intinde actele pe care nici nu se uitase.
Ce s-a mai intamplat? S-a mai spart vreun depozit de armament? Banca?

--------------------
+
telim4lulu
post 7 Jan 2010, 18:33
Post #1996

----

la multi ani , ionel si ionut! cheers.gif

--------------------
---- ---- ----
----
+
buzasparta
post 7 Jan 2010, 18:44
Post #1997

Membru autentic

From: Judetul Romanica

Multumesc! Creca ne vedem duminica.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
telim4lulu
post 7 Jan 2010, 21:36
Post #1998

----

si eu anunt prezenta duminica ...

--------------------
---- ---- ----
----
+
felixneagu
post 7 Jan 2010, 23:16
Post #1999

Membru autentic

La multi ani Nelu, Ion, etc. smile.gif

Duminica nu vin. Lucrez.

Ce ziceti de asta? http://www.fixx.ro/

This post has been edited by felixneagu: 7 Jan 2010, 23:17

--------------------
Renault Megane Classic 1.6, 16v - Galati 2003
+
sorin_f39
post 8 Jan 2010, 08:43
Post #2000

Ferrari fan

Vin si eu duminica.

--------------------
+
Laurentziu83
post 8 Jan 2010, 14:59
Post #2001

Membru autentic

De obicei nu prea scriu pe aici, dar acum am zis sa fac o precizare.
Nu mi-am ales diesel nici Clio-ul, nici Megane-ul, pentru ca astfel economisesc mai multi bani. Cand aveam Clio-ul, acum vreo 2-3 ani, am avut si Matizul o perioada de vreo 2-3 saptamani. Normal ca am luat Matizul pe atunci, deoarece consuma mai putin. Ca tot consuma mai putin, i-am facut vreo 3 plinuri in 3 saptamani, am bagat si un drum la mare, ce mai, nu ma mai dadeam jos din masina. Naiba mai stie cati bani am bagat in benzina atunci, chiar daca era consumul mai mic.
Cand am pus GPL pe Clio am facut 10 mii de km in urmatoarele 4 luni. Am simtit vreo economie? O laie.
Asadar am luat Megane-ul tot pe benzina, in schimb ma tenteaza mai putin sa merg chiar si pana la colt cu masina, ceea ce apreciez eu ca e mai bine atat pentru buzunar, cat si pentru sanatate. Ai mei parinti de exemplu, au 10 mii de km la Mercedesul lor intr-un an de zile. Motivul: ultimele 3 concedii le-au facut cu...avionul, la Paris, sau cu autocarul in Turcia.
Sincer, decat sa ard motorina acasa-servici si inapoi si tot sa dau o groaza de bani la pompa, mai bine las frumusel masina acasa si pastrez benzina pentru week-end, sau mai bine pastrez banii pentru excursii in tara sau in afara. Nu stiu cum ziceti voi, mie insa nu-mi face nici o placere sa merg cu masina prin oras, prin aglomeratie.

Concluzia e ca, per total, cea mai economica masina e cea care te indeamna sa cheltui mai putin cu ea, nu neaparat sa se multumeasca cu putin si sa ceara mult.

This post has been edited by Laurentziu83: 8 Jan 2010, 15:00

--------------------
. . .
+
sorin_f39
post 8 Jan 2010, 15:31
Post #2002

Ferrari fan

Laurentiu, iar aprinzi spiritele ? tongue.gif biggrin.gif

Baieti, benzina, motorina .... ce mai conteaza. Noi sa fim sanatosi , ca situatia pute.....

COMUNICAT DE PRESA

privind rata somajului in luna decembrie 2009

Rata somajului inregistrat in luna decembrie a fost de 7,8%, fata de 7,5% in luna noiembrie 2009 si 4,4% in aceeasi luna a anului 2008. Numarul total al somerilor inregistrati in evidentele agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca a fost de 709.383 de persoane, din care 302.124 femei.
In urmatoarele judete rata somajului a fost sub procentul inregistrat la nivel national: Bucuresti (2,3%), Ilfov (2,4%), Timis (4,4%), Bihor (5,9%), Constanta si Cluj (cate 6,3%), Satu Mare si Maramures (cate 6,5%), Arad (6,8%), Giurgiu (7,2%), Botosani si Iasi (7,3%), Vrancea (7,4%).
Cea mai mare rata a somajului s-a inregistrat in judetele: Braila, Neamt si Suceava (cate 8,0%), Mures si Valcea (8,1%), Sibiu (8,2%), Bistrita (8,4%), Dambovita (8,6%), Brasov (8,7%), Olt si Tulcea (8,8%), Bacau (8,9%), Prahova (9,0%%), Calarasi (9,2%), Arges (9,4%), Buzau (9,5%), Caras Severin (10,4%), Salaj (10,5%), Harghita, Hunedoara (10,6%), Gorj (10,9%), Covasna si Galati (11,1%), Dolj (11,2%), Ialomita (11,6%), Teleorman (11,9%), Alba (12,6%), Vaslui (14,0%), si Mehedinti (14,1%).
Din totalul somerilor inregistrati la nivel national, 435.497 sunt someri indemnizati iar 273.886 neindemnizati. De asemenea, mentionam ca rata somajului in randul femeilor a fost de 7,1% .
Pentru detalii suplimentare, va rugam sa accesati site-ul www.anofmm.ro, link-ul „Statistici”.

Si cica cifrele sunt in crestere pentru anul 2010 ......

--------------------
+
rionut_gl
post 8 Jan 2010, 16:37
Post #2003

Membru

From: GALATI

multumesc de urari.
nu am mai intrat de 2 zile pe aici (cosmin stie de ce , televizorul bata-l vina ) si iaca se umple iar foaia (nr 67 saptamana asta ).
despre partea cu carburantul : acum cativa ani cand dieselul era cu 20% mai ierftin si mai gaseai si prin cai ocolitoare se amortiza diferenta de pret a masinii in 20 mii de km acum la preturile astea...
eu unul daca ar fi tot diesel mi-as lua si la urmatoarea masina...depinde de gusturi ....iar problema gusturilor nu se discuta.
despre intrunire ... incerc sa ajung si eu dumineca.
spor

cosmin: am luat PANASONIC pana la urma .merci de sfaturi

--------------------
RENAULT MEGANE CLASIC 1.9 DCI - TL 02 ZYL 2003
1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
2* Prostii mor pentru ideile celor destepti !

+
Wolverine
post 8 Jan 2010, 20:01
Post #2004

Membru autentic

Cred ca ajung si eu duminica.

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
Io_mi_s
post 9 Jan 2010, 07:28
Post #2005

Membru autentic

Felix, am linku' ala adaugat la 'Favorites' de vreun an cred. Nu s-a modificat nimic. Una dintre cele 2 Coca-Cola pe care le voi consuma la intalnire va fi insotita de urarea 'Servici usor, Felix!' biggrin.gif .
Cele scrise de Laurentiu sunt de bun-simt rationand strict economic. Asa cum va cunosc, nu cred ca vreunul din trupa noastra si-a luat masina cu gandul la economia de carburant.
Cifrele alea, Sorin... Putem comenta cat China, desi ele-s seci. Ajungem la politica... Si terminam tot cu Otto vs Diesel smile.gif , daca terminam.
Ionut, trai-ti-ar TV-u'!
Ionel, Emil, voua n-am ce sa va zic. Sunteti imaculati radmasa.gif ! Ne vedem duminica.

--------------------
+
felixneagu
post 9 Jan 2010, 21:57
Post #2006

Membru autentic

QUOTE(Io_mi_s @ 9 Jan 2010, 07:28)
Una dintre cele 2 Coca-Cola pe care le voi consuma la intalnire va fi insotita de urarea 'Servici usor, Felix!' biggrin.gif .

*

Da mersi de urare...astept impresii si poze bineinteles(COSMIN, SA FACI POZE,DA?), de la intalnire.

--------------------
Renault Megane Classic 1.6, 16v - Galati 2003
+
Io_mi_s
post 10 Jan 2010, 18:27
Post #2007

Membru autentic

Ce mai poze:

10012010669.jpg ( Size: 503.83k ) Number of downloads: 150
10012010670.jpg ( Size: 507.14k ) Number of downloads: 164

10012010671.jpg ( Size: 484.14k ) Number of downloads: 158

Haos! Masina lui Lucian nici nu se vede... sleep.gif

Ce nervos e Mg 3-ul in prima poza! wub.gif

This post has been edited by Io_mi_s: 10 Jan 2010, 18:30

--------------------
+
sorin_f39
post 10 Jan 2010, 18:33
Post #2008

Ferrari fan

Cand au trecut 3 ore astazi? Gandindu-ma acum, nu imi dau seama.

Am alimentat azi pentru prima oara pe anul asta. Benzina de 95 este 4.22 lei/litru la OMV. Pe 31 decembrie era 3.91 lei -> s-a scumpit cu 31 bani / litru -> dau mai mult cu 18.6 lei la un plin. Sa nu ii f**i in gura cu scumpirile astea care, in mod normal si de bun simt, sunt complet nejustificate?

M-a depasit pe autostrada A2, cam la km 12, un Nissan GTR. Frumoasa masina, dar si sunetul motorului este muzica adevarata, simfonie.

@nebunu' & rionut_gl
Incantat de cunostinta!

@nebunu'
Asta este link -ul despre care iti spuneam ca l-am vazut pe topicul Megane 3 si in care sunt prezentate diferentele dintre pneurile de iarna, vara si all season pe gheata. Mai sunt si altele in acea sectiune de pe you tube.

--------------------
+
telim4lulu
post 10 Jan 2010, 18:52
Post #2009

----

astazi a fost campionatul masinilor murdare!
oare cine a fost pe primul loc? trophy.gif
astept ... pareri , sugestii... cool.gif

--------------------
---- ---- ----
----
+
buzasparta
post 10 Jan 2010, 19:02
Post #2010

Membru autentic

From: Judetul Romanica

Daca veneam castigam detasat.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
130 Pages « < 65 66 67 68 69 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th August 2025 - 21:23
Dacia