Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
iulianvasile67 |
![]()
|
||
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|||
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Pozeeee......
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Ce poze, buey, ce poze? N-am facut nicio poza! Stiti ce frig era? Nu stiti! Voi va lafaiti in casa si noi - saracii - tre' sa bem cafele, sucuri... Sa mancam bomboane, ficatei... Sa privim dupa una-alta, fie masina, fie fata... Sa radem, sa povestim... Sa-nvatam unii de la altii... Sa ne contrazicem si sa ne ironizam... Ce, credeti ca-i usor? De poze mi-ardea mie?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
Cosmin eu sunt deacord cu tine......intalnirea face parte din ciclul de greutati ale vietii in societate........numai gandul ca trebuie sa pun ceasul sa ma trezeasca la 8:30 Duminica........nici pentru examenele de la facultate nu ma trezesc la ora aia....si apropo de logan.........ca sa redeschis o mica aroganta printre alte discutii.....LOGAN(masina noua) vs masina la mana a2a (buget redus).......am fost azi cu un logan nou.....la fiecare groapa simteam ca se dezmembreaza bordul.....pe langa faptul ca mi sa plans proprietarul ca a schimbat 10 de piese pe ea inainte sa ,,implineasca" masina 10.000km ......concluzie?
![]() P.S.: mai bine masina la mana a2a de calitate decat ,,moarte pe 4 roti".......(cine se supara pe mine din cauza acestor afirmatii ale mele astept si argumentele provenite odata cu acea ,,suparare") ![]() |
--------------------
VW/VW
GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v ....
2011/2001 ....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Daca faceai aluzie la mine, nu ma supar (eu asa usor).
![]() Si, in plus, orice aroganta buna sau orice discutie in contradictoriu, dar constructiva, imi face placere. Am o intrebare : ce cauta soferul "la fiecare groapa"? Adica nu putea sa le ocoleasca? Si cum merge el cu masina de a schimbat atatea piese? Sunt sigur ca piesele erau pe partea mecanica, care are legatura cu solul. Eu nu am spus ca Loganul este vreo super masina. Insa am cativa amici (3 la numar), taximetristi, care au in jur de 190.000 km cu Loganul. Au avut grija de masini, atat la intretinere cat si la felul in care au mers cu ele, si nu se plang deloc de fiabilitatea lor. Daca insa bagi Loganul prin toate gropile si pe toate drumurile de tara, atunci fierul e clar ca va pica si toti vor striga cat de proasta este masina. Si uita-te la taximetristi. De ce prefera majoritatea Logan si nu cumpara sh -uri? Departe de mine gandul de a fi avocatul Logan -ului. Atat timp cat imi voi permite o masina mai scumpa decat Logan, nu imi voi lua niciodata Logan (Dacia). Dar nici nu pot sa nu apar un produs romanesc atunci cand este "atacat" fara argumente obiective. Personal consider Dacia o marca corecta la pret, care ofera o masina simpla ca si constructie, dotata cu minumul necesar (ABS, AC, airbag), sigura, care te duce din A in B fara nici o alta pretentie suplimentara si care este accesibila financiar vorbind (achizitie + intretinere). |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
sorin ca sa iti cumperi un Logan cu minimul de dotari necesar unui confort cat de cat multumitor, la dacia vom gasii raportul pret calitate, lasand de dorit, si sincer pentru mine daca dacia vinde mai multe masini doar ca unii ii fac imagine pe mine nu ma ajuta cu nimic, tot acelasi pret platesc rovinieta, poate chiar mai mare, asigurare e tot la fel, a ca te vei gandi acum, da da' o parte din sumele de bani taxabili de la Dacia ajung la stat si e in befeficiul nostru, eu unu nu prea vad asta, iar argumentul meu este unul foarte simplu si vine prin mai multe intrebari ,,orfane", mai exact fara raspuns, strazile bune unde sunt?taxele, daca nu mai mici macar la aceeasi valoare, unde sunt? iar la urmatoarea intrebare eu zic ca o stim cu toti.......avem cele mai multe taxe din europa, multe dintre ele prea putin justificabile si cu ce ne ajuta pe noi( scoli bune, salarii decente,etc.)?.......stiu ca am deviat de la subiect foarte putin totusi, da' am vrut sa accentuez aceasta ,,benefica" salvare care o aduce firma Dacia poporului roman, aici nu si in numele Statului.
P.S.: Sorin nu m-am referit la tine cu penultimul meu mesaj, ci in general la cei care sustin, mai mult sau mai putin, proiectul Dacia Logan, si nu vreau nimeni sa se simta ofensat (eu va consider pe toti niste prieteni nu niste persoane cu care imi face placere sa ma cert), ci doar sa discutam liber aducand argumente concrete despre de ce Dacia Logan noua? sau de ce masina la mana a2a? (c-am la aceeasi bani) |
--------------------
VW/VW
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Eu "sustin" proiectele Dacia (Renault) pentru ca :
- ofera de munca la (nu mai stiu exact) 13.000 oameni in uzina + furnizorii care lucreaza cu Dacia; - la bugetul de stat, Dacia este cel mai mare contribuabil ; ce face statul cu banii, nu e parte din discutia noastra ; - este un brand recunoscut in intreaga lume (datorita lui Renault) ; ca sa nu mai spun ca in Europa de Vest lumea conduce Dacia, made in Romania ; - ofera, pentru banii pe care ii dai pe ea, ceea ce nu iti ofera nici o alta marca : ABS, AC, 2 airbag -uri, 3 stele EuroNCAP, spatiu foarte mare, robustete, intretinere scazuta (caz concret : revizia de 15.000 km la Sandero 1.4MPI a costat aproximativ 350 lei ; CASCO pe an 1056 lei) ; ca sa numai zic de faptul ca Toyota si VW lucreaza si ei la masini low-cost ; - raport pret / calitate bun ; - daca mai sunt si alte motive, o sa le adaug. Am prieteni ce conduc ca masini de serviciu Logan / Sandero. Le baga pe toate coclaurile si spun ca sunt de neegalat (adica la cati bani costa Dacia raportat la cat freaca masinile si cat rezista ele). Am amicii cu taxiurile despre care iti spuneam. Astea sunt cazuri punctuale, pe care le stiu eu. As mai adauga diversele topuri cu indicii de calitate din afara -> Dacia este pe locuri fruntase. Faptul ca sunt si Logan / Sandero cu probleme, este inevitabil. Nu uita ca Toyota este campioana rechemarilor in service. Deci si Dacia poate avea probleme. Unele apar de la modul de utilizare (bineinteles, proprietarul doar va tipa ca masina e proasta, nu va spune niciodata cat si-a batut joc de ea), altele apar de la procesul de fabricatie, altele ar putea aparea de la procesul de proiectare. Am spus-o si o repet : daca eu as avea de ales intre o Dacia noua si un sh, as alege Dacia fara sa stau pe ganduri. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
nebunu' |
![]()
|
azi spre uimirea mea am descoperit ceva cu ajutorul ziarului GSP, si anume un nou proiect dacia care are la baza constructia unui SUV, ca aspect as zice eu Pathfinder-Qashqai si ca motorizare Qashqai, noile Suv-uri Nissan cu ,,hainute" renault cu care toti ne-am obisnuit. dupa cate am citit si dupa cate prezinta filmuletul, deja incepe cu stangul, materialele si design-ul interior de la celebra ei sora Dacia Logan, inseamna ca iar o sa scartaie bordu la fiecare dambulet iar ,,confortul" creat de scaune va supara pe multe persoane care aleg Dacia. dacia duster
P.S.: sa spersam ca dacia iese cu ceva revolutionar, intr-un sens mult mai pozitiv, decat Dacia Logan sau (parere proprie) cea mai urata ca aspect masina, Dacia Sandero This post has been edited by nebunu': 19 Jan 2010, 15:33 |
--------------------
VW/VW
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
QUOTE(nebunu' @ 19 Jan 2010, 15:30) P.S.: sa spersam ca dacia iese cu ceva revolutionar, intr-un sens mult mai pozitiv, decat Dacia Logan sau (parere proprie) cea mai urata ca aspect masina, Dacia Sandero Ti se pare mai frumos decat Sandero un Nissan Tiida sau Peugeot 206 Sedan sau FIAT Albea sau FIAT Multipla sau orice model de Ssang Yong ? Sau Citroen C4 Sedan? Consider aceste modele ca fiind monumente de uratenie. Categorie in care nu introduc Sandero........ Revolutionar la Dacia? Nu cred ca ai sa vezi asa ceva de la o marca low-cost. Si nici nu este target -ul lor. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
rionut_gl |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 November 09 From: GALATI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
2* Prostii mor pentru ideile celor destepti ! |
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
La categoria mini-suv? Ti se pare scump? Daca-i corect pretul ala, e perfect!
E topic dedicat, ne bat moderatorii... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Noul Avensis; 700.000 de pe la chinezi; multe altele; si iar...
Stii ceva? Ia vezi tu singurel ->Stiri->Recall-uri ![]() This post has been edited by Io_mi_s: 19 Jan 2010, 18:15 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
si de cand e campioana?
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
telim4lulu |
![]()
|
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
service_reno |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 133 Joined: 26 July 09 ![]() |
Apropo de Logan si loganisti: astazi "aterizeaza" in fata atelierului un logan cu nunar de inmatriculare GL XX COK. Prima inpresie "a venit un cocalar", s-a dat jos din masina si i-am vazut fata "super cocalar" i-am cerut 70 lei inlocuirea unui cap bara directie cu garantie 100,000km (50 capul si 20 manopera) a spus ca-i scump
![]() |
--------------------
renault
megane
2006
|
|
telim4lulu |
![]()
|
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
QUOTE(telim4lulu @ 19 Jan 2010, 18:03) Pentru tot ceea ce afirm cred ca s-a vazut ca aduc argumente. In cazul de fata, a pus Cosmin niste link -uri. Si, in plus, da o cautare pe net la recall -uri auto pentru a vedea "performanta" Toyota. Si nu numai Toyota..... 19 Jan 2010, 18:45: QUOTE(rionut_gl @ 19 Jan 2010, 17:03) Tu iei de bun ceea ce scrie in cancan? Chiar si asa, cat ai vrea sa coste un SUV, daca 11.000 euro este mult? This post has been edited by sorin_f39: 19 Jan 2010, 18:45 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
lasa asta era vorba de campioni....ce argumente ai , aveti si unde era scris ca erau campioni , la toate masinile sunt recall-uri si la mercedes si bmw asta inseamna ca sunt campioni
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Baieti...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
QUOTE(telim4lulu @ 19 Jan 2010, 18:49) lasa asta era vorba de campioni....ce argumente ai , aveti si unde era scris ca erau campioni , la toate masinile sunt recall-uri si la mercedes si bmw asta inseamna ca sunt campioni Uite aici : http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-d...in-2009-5239074 Mai caut? 19 Jan 2010, 19:01: In acelasi timp cu ce este mai sus in SUA, iata in China : Toyota recheama 690.000 de masini Luni, 24 August 2009, ora 15:59 Toyota, una dintre cele mai mari companii mondiale producatoare de masini, recheama 690.000 de masini produse in China din cauza unei defectiuni la inchiderea electrica a geamurilor. Rechemarea afecteaza modelele Camry, Corolla, Vios si Yaris care au fost fabricate in China la Guangzhou Auto si Tianjin FAW, informeaza BBC. Aceasta actiune de rechemare este cea mai mare din China. "Rechemarea este mare, dar nu va fi o problema majora pentru Toyota daca luam in considerare natura defectului. Totusi credem ca va avea un impact pe termen scurt", a declarat Huang Zherui, analist la CSM. Rechemarea include 384,736 de modele Camrys fabricate la Guangzhou Auto intre 15 mai 2006 si 31 decembrie 2008. Si un total de 22,767 de modele Yaris fabricate anul trecut intra in aceasta actiune, dar si 245,288 de modele Corolla si 35,523 de modele Vios fabricate in 2008 la FAW This post has been edited by sorin_f39: 19 Jan 2010, 19:01 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
in primul rand era vorba de SUA ...Evident, multe dintre aceste rechemări au fost făcute la presiunea celor de la NHTSA-organizatia preocupata de siguranta traficului pe soselele din Statele Unite ce treaba are europa cu ei ? . Oare dacă am avea și în Europa așa ceva, câte mașini se vor întoarce în service-uri anual?
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
SUA, China - cele mai mari piete auto din lume .............
Asa cum spuneam, sunt campioni...... Bulanul lor ca nu exista organizatia aia in Europa. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
[quote=sorin_f39,19 Jan 2010, 19:07]SUA, China - cele mai mari piete auto din lume .............
ce treaba am eu cu ei? traiesc acolo vorbim de europa Asa cum spuneam, sunt campioni...... cred ca esti putin nervos? de ce ? ca ai r..o? ![]() Bulanul lor ca nu exista organizatia aia in Europa. pana la proba contrarie, nu? This post has been edited by telim4lulu: 19 Jan 2010, 19:20 |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Nu sunt nervos deloc, nici in general si nici strict pe ceea ce discutam. Daramite ca am Renault. Asa cum am mai zis si la intalniri, neavand nici o problema, eu sunt multumit de masina mea.
Am vrut doar sa demonstrez ca nu vorbesc fara sa am argumente. Nu conteaza ca vorbim de Europa, SUA sau China. Este vorba de marca in sine. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
o noua paruiala?
![]() |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
sorin_f39 |
![]()
|
Da' cine s-a mai paruit?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
la toyota sunt masini cu traditie si au la clasa premium foarte bune masini nu le exemplific , numai vorbesc de suv-uri... printre elite , dar parca cuvantul campioni la recall-uri e prea dur.
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
http://www.toyota.ie/about/news/story/dda8...b2-3f7ccda2c194 ---------- Recall/Special Service Campaign on Toyota Yaris Because of Toyota's commitment to customer satisfaction TMC ( Toyota Motor Corporation) has decided to initiate a Recall / Special Service Campaign to remove the Pillar Pad from the both side of centre pillar on certain Yaris manufactured between June 2005 and April 2007. Installed in the subject vehicles, underneath the front seatbelt retractor with pyrotechnic pretensioner, is a sound insulator located at the bottom of the centre pillar. There is a possibility that the sound insulator may become damaged by the high temperature gas generated from the seat belt pretensioner when it is activated in the event of a crash. In the event of a collision, the front seat belts are quickly drawn back by the seat belt pretensioners, to provide effective restraint to the front seat occupants, the cause of the condition is the improper position of centre pillar sound insulator. It is important to stress there is no fault with the seatbelts. Toyota Procedure and response Owners of the involved vehicles will receive a campaign notification by post in early February 2009.Toyota dealers will remove both pillar pads from the centre pillar. The removal will be performed at NO COST to vehicle owners and should take no longer than 40 minutes. Numbers of vehicles involved The total number of vehicles effected worldwide is 1,279,693 of which 388,870 are in Europe, with 9,841 vehicles in Ireland. There have only been 2 cases reported worldwide, none in Europe, but given our commitment to customer satisfaction Toyota have decided to implement the recall campaign. ------------------------ De pe site -ul Toyota, in februarie 2009 : 1.279.693 vehicule in lume dintre care 388.870 in Europa....... O fi prea dur sau nu cuvantul "campion" - asta e discutabil. Au fost etalonul calitatii, dar au cazut prada propriului succes. Au vandut pe an mai mult decat au vandut alte marci mari impreuna. Cifrele de rechemari arata insa si ceva probleme de calitate / siguranta. Nu spun ca nu mi-as lua Avensis sau Auris. Am facut o afirmatie pentru care stiam ca am acoperire. Daca as fi spus ca au "foarte multe rechemari" poate era mai diplomat fata de cei carora le place Toyota. Dar asta nu schimba realitatea. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 15:16 |