ITP - Inspectia Tehnica Periodica
![]() ![]() ![]() |
ITP - Inspectia Tehnica Periodica
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Si ca sa mai zici ca serviciile Reno sunt scumpe...
Schimb oloi Opel Astra, la service-ul flacailor de unde am luat-o, cu filtre si manopera, 760 lei. I-am povestit nevestii ca, de banii aia, ii ofeream si o ciorba romantica tocmai la Curtea de Arges... ITP, tot la ei (de groaza traficului bucurestean de ora 16.00), 150 lei si doua ore (in ciuda programarii...). Fara bulina care sa ateste, dupa lipirea pe numarul de inmatriculare, efectuarea inspectiei si o maaaare dunga de capsa de salopeta pe aripa fata-stanga...(Cand le-am spus, au zis ca ''asa a venit masina, dom'le!"...M-am enervat asa de tare, ca nu am mai putut articula niciun sunet - nici macar onomatopeic!-, am luat si masina si nevasta si m-am carat in tromba...) In rest, multumit de prestatia oamenilor de la service-ul cu pricina... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Si uite asa reusim sa ne facem de cacao(noi inspectorii) in ciuda unor servicii prestate cat de cat acceptabil!
Dedicatie colegului meu(cu salopeta "nituita) de la Opel: ![]() ![]() Draga Adila,imi cer scuze in numele lui.Nu ajuta cu nimic dar poate-ti mai trec nervii! ![]() Voi reveni cu un PM. This post has been edited by marian-j: 21 Nov 2008, 18:36 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Nenea Marian, accept scuzele, chiar daca nu e nevoie de ele.
Omul acela a facut ce si cum stia...Ce m-a deranjat foarte tare a fost atitudinea: a zbierat la mine, pur si simplu, in prag de apoplexie. Cu toate manifestarile conexe: congestionat, cu ochii iesiti din orbite, cu jugulara mai-mai sa-i plesneasca. No other comments...Bine ca nu mai sunt legat in niciun fel de ei. |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
@marian-j : ce cautai cai verzi pe pereti la reprezentanta bmw
![]() daca nu-ti gasesti piese calumea si ieftine pentru bmw, da-mi p.m. cu datele masinii si lista de piese... macar sa-ti dau preturile si locul de unde sa te duci sa le cumperi ![]() @adila16: ce ma frapeaza, cum sa-si permita o maimuta de asta de mecanic sa urle la un client... n-are si ala un sef, un superior sa-l traga de urechi... si in cele din urma, n-ai si tu o injuratura pentru un nesimtit de asta ? cred ca asi face spume ca pepsi la o faza de asta |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Adila16 |
![]()
|
Colega caktuss, intr-o prima faza, am vrut sa ripostez cu cel putin o injuratura neaosa...Posed si d-astea in vocabular, ca orice mecanic care macar pretinde ca se respecta.
Dar, m-am infuriat atat de tare, incat mi-am propus sa ma abtin ca sa nu iasa halimaiul mai mare. Dar asta e alta poveste... Cert e ca flacaul cu pricina este adept al lui Sun Tzi: cea mai buna aparare este atacul... Lasand la o parte povestea cu deontologia si atitudinea vis-a-vis de client, ma redeclar multumit de prestatia profesionala a flacailor... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
aleka008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 June 07 ![]() |
Buna
Am si eu un Twingo cu ITP-ul expirat deja de vreo 3 zile. Cine ma poate ajuta cu un un service in Bucuresti unde pot face ITP-ul repede si bine?! Probleme cu directia sunt ceva.. cred ca geometria rotilor nu e ok.. Mai am si un schimb de ulei care e musai.. in rest masina merge bine. Astept si eu niste informatii, cine poate sa ma ajute. Mersi! |
--------------------
renault
twingo
- B 88 MSV
1999
|
|
Adila16 |
![]()
|
Daca esti din Bucuresti, recomand cu caldura Dacoserv, pe B-dul Preciziei...
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Exista posibilitata ca sa nu iti acorde ITP-ul daca ai zgarieturi pe masina, gen: cheie, cui.. ??
Masina sa nu prezinte "infundaturi", indoiri.. doar zgarieturi. This post has been edited by Avani: 2 Dec 2008, 15:24 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
marian-j |
![]()
|
Zgarieturile sau chiar si micile deformari aparute pe tablarie NU sunt motive de respingere! Daca numa' atata-i baiu' deja te poti considera cu viza itp in buzunar!Bafta!
![]() P.S. Nu uita sa ai la tine:cartea de identitate a masinii,certificatul de inmatriculare,polita RCA,cartea ta de identitate(sau daca nu prezinti tu masina pt itp atunci cartea persoanei ce o prezinta) precum si pachetul compus din trusa medicala,stingator si triunghi reflectorizant. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
O fi uitat de ele!
![]() Am ridicat o Dacia noua de la dealer si pachetul obligatoriu cuprindea 2 triunghiuri, probabil in conformitate cu: QUOTE(OUG195/2002) Art. 8. – Pentru a fi conduse pe drumurile publice, autovehiculele si tramvaiele trebuie sa fie dotate cu truse medicale de prim-ajutor, triunghiuri reflectorizante si stingatoare de incendiu, omologate. ![]() Cam ambiguu! Sper sa nu se aplica si pe la "stingatoare" si "truse" - oricum inutile. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
marian-j |
![]()
|
Colega alex.vano,eu imi dau cu parerea pe acest topic privind lucrurile,strict, prin prisma si priceperea personala.Am mai spus,deasemenea, ca fiecare inspector are semnatura,stampila si mai ales raspunderea proprie!Datorita acestiu fapt mi-am permis sa-i atrag atentia colegului nostru Avani cu privire la asa numitul "pachet legislativ"in ideea ca inspectorii RAR care ne monitorizeaza(noua celor din Timis) activitatea se intereseaza(si) de acest aspect si nu am vrut sa fie prins pe picior gresit.Atat doar.Acuma,cat accent se pune pe acest aspect sau cat de clar sau ambiguu este mentionat in legi nu am eu caderea sa-mi dau cu presupusa.Este prevazut(explicit) in planul de operatii si verificarea celor spuse mai sus asa ca n-am incotro si trebuie sa verific si "dotarile"chit ca sunt si eu perfect deacord cu colegul adi_ar si nu prea vad rostul acestor verificari pe fluxul itp!Din pacate inspectorii itp pot doar sa aplice niste prevederi si nu participa si la elaborarea efectiva a acelor prevederi!
Sper ca m-am facut bine inteles,nu de alta dar sunt frant de oboseala si este posibil sa fiu cam "almanahe"! ![]() This post has been edited by marian-j: 3 Dec 2008, 23:33 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Te-am inteles, ai fost destul de clar.
Nu stiu cum e in alt oras, dar prin Buc am mai auzit de cazuri in care nici nu au intrebat de acel pachet, dar sa verifice valabilitatea la stingator ![]() O fi uitat, asa o fi. Treaba lui. ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
Adila16 |
![]()
|
La prima verificare ITP cu Kurulina (din anul asta..) nenea inspectorul m-a intrebat de toate cele...Apoi, si-a epuizat subit repertoriul de chestionare...Si a trecut la fapte: si-a dorit sa le vada. Dupa care, m-a respins...
![]() Nu pe teme de absenta accesorii legislative... ![]() La a doua, alt nenea inspectorul, a-ntrebat scurt: "Setul legislativ este?"..."Esteeee..." i-am raspuns voios. "Biinneeee!" a replicat 'mnealui imprumutandu-mi tonul zglobiu. |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
A doua fiind unde ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
Adila16 |
![]()
|
Tot acolo. DACOSERV.
Am mai postat: oamenii chiar isi fac meseria, din toate punctele de vedere. Parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
mohamed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 November 08 ![]() |
dar dece ai fost respins la prima inspectie??
6 Dec 2008, 17:59: alta intrebare ,,daca unul are probleme cu volanta e respins la itp sau nu au treaba cu acest aspect... This post has been edited by mohamed: 6 Dec 2008, 17:59 |
--------------------
volskvagen
golf
2003
|
|
marian-j |
![]()
|
Colega mohamed,poti fi,rogu-te,un pic mai specific?Nu imi dau seama ce doresti sa afli cand te referi la "probleme cu volanta".Daca-mi poti furniza cateva amanunte poate voi fi in stare sa-ti ofer(eu sau vre-un alt coleg)un raspuns.
P.S. Colegul Adila16 a expus,pe larg,problemele survenite la momentul respectiv si nu cred ca va mai dori sa reia discutia si sa incarce inutil topicul.Daca doresti,imi permit sa-ti sugerez,sa-i adresezi un PM.Sunt convins ca vei primi toate lamurile necesare.Omu'-i de treaba,cunoaste domeniul si iti poate furniza multe informatii interesante! This post has been edited by marian-j: 7 Dec 2008, 00:35 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@marian-j multam de sfat.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
marian-j |
![]()
|
Cu mare placere colega!Oricand!
![]() Sa inteleg ca ai rezolvat-o cu itp-ul? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai Mariane! Lamureste-ma si pe mine de unde apar diferentele astea de pret la itp-uri?
E in functie de nesimtirea fiecarui service,este? Itp facut vineri la Megane, la Radacini, 150 lei! ![]() Socramiu, itp la 307, la reprezentanta, 65 lei! E adevarat, in Pitesti! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu, la Ploiesti, am dat 40ron
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
marian-j |
![]()
|
Coane Solon,fiecare firma are politica proprie de preturi.
RAR-ul da niste cifre orientative dar nu impune niste maxime sau minime. In consecinta ai intuit perfect cum stau lucrurile.Fiecare statie e libera sa-si puna ce preturi doreste cu conditia sa instiinteze si reprezentanta locala a Registrului Auto despre respectivele preturi si sa le aiba afisate la avizier.Atat! Eu am observat(ma rog nu-i o regula) ca preturile mai piperate le au firmele mari ce au o baza de clienti numeroasa si-si permit sa mearga pe preturi mai ridicate.Firmele mai mici cauta sa vina cu niste tarife mai rezonabile tocmai in ideea de a atrage noi clienti.Concurenta,deh! ![]() This post has been edited by marian-j: 7 Dec 2008, 23:22 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
QUOTE(mohamed @ 6 Dec 2008, 17:57) Ya Mohamed, salam-alaecum, ya sadik!... Am fost respins din cauza de proiectoare: unul spart, iar celalalt cu exfoliere a oglinzii... Am remediat problema (un set de proiectoare sh din Vitan, 80 lei si o ora juma de surubarit), m-am prezentat la reinspectie (cu taxa aferenta), masina a parcurs inca o data tot circuitul rampei si gata: mi s-a pus dangaua pe anexa certificatului de inmatriculare... Singurul aspect care pare ca i-a scapat celui de-al doilea inspector a fost cel cu kitul legislativ. Desi, presupun ca nu i-a scapat ci a trecut peste, avand in vedere ca nu lipsa kitului fusese cauza mentionata in hartia de respingere... In rest, si prima si a doua oara, plus celelalte ocazii in care m-am plimbat cu masinute pe care le-am prezentat pentru inspectie, am lasat oamenii sa isi faca treaba, sa stiu exact si cu precizie pe ce ''picior dansez'' in trafic...Sa stiu, de la profesionisti, ce hibe are masina in care imi urc fizicul....Dar, si despre asta am mai postat in acest topic (paginile 10, 11 etc.) si nu intentionez sa umplu paginile cu reluari... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
mohamed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 November 08 ![]() |
am scapat,, am luat itp la o statie in zona 1mai city center parca?am fost acolo si inspectorul a fost respectos,i-am rugat daca se poate sa nu tureze masina tare dar a refuzat ca e urmarit si trebuie sa iasa hartile in regula ,a dat drumul a iesit foarte bine,doar la frana de mana a repetat testul ca a iesit 18 la suta si trebuia peste ,a doua oara a iesit 27la suta..am platit 178 lei.a durat 25 min..fara spaga sau alt ceva...
|
--------------------
volskvagen
golf
2003
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Gata si eu cu ITP-ul, am fost la Ciclop langa sectia 12. 140 lei, nici o spaga, 25 de min. Mi-au turat-o de vreo 3 ori de am zis ca zboara motorul direct prin tavan, n-au intrebat nimic de kit legislativ si mi-au zis ca sta foarte bine masinuta!
Super multumita! De curiozitate, trebuiau sa-mi verifice si reglajul de la faruri? Daca da, atunci au sarit-o si p-asta. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
inca 1 ITP.. la Irmeb Vitan.. trecut desigur cu brio.. 160 lei..MAC.. deci soloane ai dat bine
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Cum vecine 160? eu am dat la meridian 85....
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
marian-j |
![]()
|
"De curiozitate, trebuiau sa-mi verifice si reglajul de la faruri? Daca da, atunci au sarit-o si p-asta."
Erau obligati s-o faca saddie,gasi-i-ar mama nevoii de habauci!Acesta este unul dintre numeroasele motive pentru care ne chioresc toti bulumacii pe drumuri cu farurile reglate aiurea fiindca noua(inspectorilor) ne este lene sa invartim de niste suruburi! ![]() P.S.(total oftopic!) Coane Adila,sa nu-mi spui ca stii si limba araba! ![]() This post has been edited by marian-j: 9 Dec 2008, 21:19 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 22:20 |