Roll-uit & echilibrat jante aliaj, +geometrie
![]() ![]() ![]() |
Roll-uit & echilibrat jante aliaj, +geometrie
MrPain |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 24 September 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2005 Extreme
|
|||
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi-am pus azot in Cluj, la Adax, pentru cei interesati.
Tot nu sunt sigur daca e ok ca am umflat fata la 2.3 si spatele la 2.2 (adica presiunile de autostrada cu masina incarcata). |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu la academia militara unde pun cei de la sama service azot gratis.
Intr-adevar se simte diferenta. Cu trei saptamani inainte am facut o pana pe o roata din spate si a trebuit sa o umflu cu aer. Deci am mers cu trei roti cu azot si una cu aer. Dupa un drum de vreo 40 km pe canicula de sambata, cand am ajuns la sama sa verific amvelopele erau super fierbinti. Cele trei roti cu azot aveau presiunea prescrisa de producator. Cea cu aer...2,6 atmosfere, desi cu trei saptamani inainte pusesem 2. |
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
Unde se poate pune azot in Timisoara?
Merci de raspuns. Oliviu |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
Dumi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 17 April 05 From: Timisoara ![]() |
La Pit Stop, pe Rebreanu, la vreo 200 de metri de intersectia cu Sagului (linga benzinaria Agip) - 100.000/roata, dar te lasa sa-ti alegi culoarea capacelelor, rosu sau verde
![]() |
-------------------- Renault Megane II 2.0 16V Confort Privilege (iunie 2005)
Dacia 1310 MLS |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
100.000 roata??????????? eu am dat 35.000 roata....
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Dumi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 17 April 05 From: Timisoara ![]() |
Da, si mie mi s-a parut foarte mult. Eu stiam ca e 50.000/roata asa ca m-am dus direct si le-am zis sa-mi bage. La sfirsit, cind am intrebat cit e, mi-au spus 400.000...
![]() ![]() |
-------------------- Renault Megane II 2.0 16V Confort Privilege (iunie 2005)
Dacia 1310 MLS |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
am inteles ca e gratis la Academia Militara
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
E oferta, valabila pana joi. Am fost eu aseara, au desumflat complet rotile si le-au umplut cu azot. Mi-au pus capace de ventile verzi si gata, fara sa dau nici un ban.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Freeymind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
in Galati , se poate pune azot pe undeva?
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Dragi colegi evitati SAMA ca sunt foarte scumpi mi-au cerut 610 000 pe 2 echilibrari, 4 plumbi si 2 ridicari
Partea urata e cam o janta care e un pic stramba pe interior, nu vizibil, dar se vede ca atunci cand se invartea roata nu merge rotund. Parca totusi e un pic mai bine dupa echilibrare. Recomand cu incredere baietii de la ESROM din Baneasa din fata Romaero; dar azi am fost mai comod si m-am dus la Sama pe Plevnei, fiind mai aproape de mine. |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
In bucuresti in afara de depozitul de anvelope, sama, autosoft service roti pe unde se mai poate pune? Mi-am pus ultima si prima data la autosoft dar sunt cam departe de mine, trebuie sa traversez tot orasul si nu prea am treaba in zona aia. In sectorul 6 stiti ceva, undeva?
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Nu exista nici un dezavantaj este ok,si rotile nu ca nu se mai incalzesc pentru o aderenta mai buna ci nu se incalzesc prea mult pentru a produce o explozie,in Brasov stie cineva unde se gaseste ?
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Am gasit pe virtutii sensul de mers spre militari e o vulcanizare pe dreapta inainte de blocuri (are niste jante de aliaj in fata ca reper) costa 2,5 RON/Roata. E in drumul meu si e cat de cat ok ca amplasare. E deschis si sambata (la ora 12 cel putin..)
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Bagati azot....si uitati sa le mai verificati.
Eu de aproape 1 an n-am mai umblat la presiune. Si ochiometric cel putin...nu se vede nici o schimbare. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
si ma rog cam cat costa azotul asta? estimativ
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2017
- 0.9TCe Easy-R https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
Mario8119 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 17 April 06 ![]() |
OK... azot...de unde se baga ? .... cat costa ? ...si inca ceva...in afara de avantajele mai sus mentionate ...dezavantaje nu sunt ? am ineles ceva legat de explozie sa nus...voi poate stiti mai bine.
|
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 DCi Renaul Clio Symbol Fidji 1.5 DCi, 80cp
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
unde vine mai exact Sama ? care a facut recent si cat l=a costat ?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si la mine au trecut mai bine de 2 luni de cand am bagat azot, nu s-a schimbat nimic in presiunea din pneuri, desi am facut cam 7000 de km.
Ce e fain e ca la mersul pe autostrada nu se incalzesc prea tare, ci stau asa, caldute. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
gvincentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 22 April 04 From: Galati ![]() |
Azi le-am schimbat dupa permutarea de la 24k km. Unde gasesc azot in Galati?
|
--------------------
Dacia
1310 break
1998
- GL
|
|
corradi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 July 05 ![]() |
problema e ca am o janta de 16"... care s-a indoit la o groapa...
am fost cu ea la sama service..si cand au pus-o pe aparat sa o indrepte... a crapat.. ![]() acum..am inteles ca trebuie sudata...si indreptata... mai se poate face ceva cu ea? da-ti-mi va rog o adresa la vreun setrice ceva care se ocupa cu asa ceva.... multumesc, mihai |
--------------------
renault
clio
14. 16v 2005
|
|
compteam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 15 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vaze ca exista un service roti Auto - soft parca. Ii gasesti in Fundeni, chiar la baza podului (inainte de pod daca te duci inspre colentina de la xxl catre Agip Colentina, sau dupa pod daca mergi invers).
Nu sudeaza acolo, dar sigur baietii de acolo stiu unde se pot suda jante, ca-mi povestea unul dintre ei, Geo il cheama. Telefon 0723.091.480 Bafta. Uite si ceva de pe un forum vechi "reparatii de jenti de aliaj se fac (cum trebuie) in foarte putine locuri. pentru indreptat: pe sos. fundeni la serviceul "autosoft" (www.auto-soft.ro), extrem de priceputi si amabili. cine pretinde ca indreapta o janta de aliaj cu ciocanul, la cald, sau prin roluire, trebuie alergat si batut cu janta peste miini. exista niste prese, si indreptarea se face la rece. pentru sudat, umplut gauri, etc: atelierele de sudura in argon. cel de linga discoteca black and white e cel mai competent. oricum, din cite am studiat eu, toti cei care accepta jentile si ti le aduc inapoi sudate le duc tot acolo. preturile sint pe masura (1 cm de sudura costa binisor). pentru refinisat... sincer nu stiu. trebuie un chit special, slefuit, vopsit. e un arab aproape de podul de pe dimbovita cu mihai bravu, dar nu stiu daca le face el sau le duce in alta parte. de sudat sigur le sudeaza tot la black and white. oricum, nu va asteptati sa mai iasa cum au fost ele cindva." Sper sa te ajute. This post has been edited by compteam: 18 Dec 2006, 22:56 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2.1
2005 Sedan 1.6 Privilege, ESP, xenon
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
O fi si in Iasi un atelier unde pot sa-mi dau afara aerul si sa pun azot?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
lorinvlad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 December 06 ![]() |
sau in bacau?
|
--------------------
renault
megane
2006 sedan Renault Megane Sedan 2006
1.5 dCI 80, verde |
|
catalinthebest |
![]()
|
![]() C U R I O S Group: Members Posts: 56 Joined: 10 January 07 ![]() |
Dar in Focsani, Braila stie cineva pe unde poti face plinul cu azot?
|
--------------------
Renault
Laguna
an 2000 Lag. 1 phase 2 RXE motor benzina 1.8 16v tip F4P
|
|
dexter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai are cineva noutăți referitoare la locurile unde poti echilibra ca lumea roțile, în București?
Eu am luat anvelope de iarna și le-am montat pe jantele de tablă pe care erau cele de vară. Echilibrarea am facut-o la cei de la care le-am luat (Auto Soft scrie pe factura), în Vitan la târg. Insă sunt nemultumit de cum au facut-o: când am mers in afară cu 100-110 se simteau trepidații ![]() Cu anvelopele de vară inainte, pe același jante, nu am avut nici un fel de probleme de genul ăsta iar anvelopele de iarnă erau noi, Goodyear făcute în Germania, deci nici ele nu cred că sunt de vină. Doar echilibrarea proastă a mai ramas. Deci de asta caut acum alții în care să poți avea încredere că fac treabă bună. |
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
ai cerut sa se uite si sa vada daca sunt ovalizate jantele?...poate le-ai strambat f curand (inainte de inlocuire) si nu ai mai iesit cu ele afara din oras ca sa vezi cum merg...!!!
![]() in materie de roti, eu merg numai la Auto Soft pe Fundeni si sunt f multumit de cum lucreaza baietii de acolo cred ca au cele mai multe si profesionale masini pt echilibrat si roluit jante din Bucuresti intr-adevar costa sa iti indrepte o janta, ca la orice service de roti de altfel, dar macar stiu ca nu imi stric ulterior altceva la trenul de rulare din cauza jantelor... la megane intr-adevar e o problema cu calitatea jantelor pt ca sunt f moi si proaste....cel putin cele de aliaj pt ca eu de alea am (nu stiu cele de tabla cum sunt...) p.s.: Auto Soft Fundeni: am pus ieri anvelopele de vara m-a costat 67 lei inlocuirea lor plus echilibratul si azotul (4 roti) de indreptat o janta costa 40-45 la ei This post has been edited by Meghitzanul: 4 Mar 2007, 21:01 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
dobro_c |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 14 August 06 From: Baia Mare ![]() |
am si eu o curiozitate...
azotul iti face roata mai rece, adica nu o lasa sa se incalzeasca... si atunci de la F1, Moto GP, drag-uri inainte de cursa se face un burn-out mare sa se incalzeasca gumele sa aiba aderenta mai buna?!? stiu ca azotul e mai dens decat aerul si de aia nu se pierde presiunea... dar in legatura cu aderenta ce ziceti? |
--------------------
Renault
Megane
2005 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 10:12 |