Roll-uit & echilibrat jante aliaj, +geometrie
![]() ![]() ![]() |
Roll-uit & echilibrat jante aliaj, +geometrie
ccristian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 29 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat
2010, 2.0 TDI 140CP
- 2005 Ex: Kangoo 2005 dci65/ Megane Sedan 1.5 dCi/ 60 kw CPriv, 2005/ Berlina 1.4L 1998/ Berlina 1.3L 1984 / Seat Leon 2002 1.9TDI 110CP
|
|||
siporazvan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 3 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut cam aceeasi problema si am fost pt. CASCO la Allianz. Cauciucul era avariat dar inspectorul de daune nici nu s-a uitat la el. Doar janta a fost schimbata!
This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 21:33 |
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de asigurator,la jante sa mai baga,la galme numai daca e si janta indoita.Parerea mea ca nu merita sa alergi atat,sa-ti faci o gramada de nervi,politie,asigurari....timp pierdut.Eu cand am patit-o cu 2 jante m-am dus frumusel pe Fundeni,am dat 800.000 cu dar cu tot pentru 2 jante de indreptat si gata.Daca ai si vreo galma,iti pun ei pe cauciuc pe interior o intaritura si gata.Eu nu am avut,dar se poate rezolva.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
ccristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 29 July 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine e simplu: janta din fata e indoita destul de serios + galma in dreptul loviturii de mi-e frica sa merg prin oras asa cu ea, nu mai zic de exterior. Am luat si pe spate o lovitura dar de amplitudine mai mica (ma gandesc ca la asta o indreptare + intarire cauciuc la aia in fundeni rezolva problema). Acu stau sa ma gandesc ce sa fac, deja am constatare de la politie, ar trebui sa ma duc azi la asigurator.
La tine au fost lovite rau? Daca pun niste poze te ajuta sa ma sfatuiesti ce sa fac? This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 21:33 |
--------------------
VW
Passat
2010, 2.0 TDI 140CP
- 2005 Ex: Kangoo 2005 dci65/ Megane Sedan 1.5 dCi/ 60 kw CPriv, 2005/ Berlina 1.4L 1998/ Berlina 1.3L 1984 / Seat Leon 2002 1.9TDI 110CP
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Da,asa ii cheama,sunt la piciorul podului.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
siporazvan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 3 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ccristian, si la mine pe fata dreapta aveam janta indoita rau pe interior iar cauciucul se desumflase, probabil din cauza talonului pentru ca l-am dat jos la un service si mi-a spus ca e O.K. Dar la CASCO am fost inainte de service nestiind daca este cauciucul in regula, eu l-am vazut doar desumflat. Am reclamat acest aspect - Janta + Cauciuc. Inspectorul a facut doar o poza aplecat sub masina sa vada unde este indoita fanta. De cauciuc sa-l dau jos sa se uite, nici vorba!
|
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
|
|
ccristian |
![]()
|
QUOTE(siporazvan @ Dec 7 2005, 10:31 AM) Ccristian, si la mine pe fata dreapta aveam janta indoita rau pe interior ... Ai schimbat janta pe CASCO sau ai indreptat-o doar? La mine la daune a trecut 2 cauciucuri + reparatie jante + geometrie. |
--------------------
VW
Passat
2010, 2.0 TDI 140CP
|
|
ccristian |
![]()
|
Am rezolvat cu rotile la AutoSoft:
- schimbat cauciucuri - indreptat jante - geometrie. Multumit de cum lucreaza baietii, repede si bine. Distractia 833 lei. |
--------------------
VW
Passat
2010, 2.0 TDI 140CP
|
|
shark_kan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 20 January 06 ![]() |
Legat de Autosoft sa va zic si eu ceva : aveam o janta care se indoise si facea urat la viteza mai mare. M-am dus la autosoft , s-a uitat unu de la ei la janta si a zis ca decat sa dau 400 mii pe indreaptat (ca oricum e naspa) , mai bien sa iau una second din germania (tot de la ei) la 500 mii bucata (e vorba de janta din tabla, de Clio). Am zis ca ok, abia nu mai astept pe acolo, in fine o aduce si da sa o monteze dar a constatat ca nu intra , gaura din mijloc era mai mica cu vreo 2 mm in diametru. Sa invarte ala vreo juma de ora si in final se ofera alt coleg sa o indrepte pe vechea janta. Munceste ala vreo 40 min si cica o indreptat-o, dau banu si plec. O perioada (sa zic poate 20 km rulati) nu mai face asa urat, acu dupa 500 km am senzatia ca zgomotul e la fel ca inainte de "indreptare"... Asa ca ma simt un pic jefuit, mai ales ca aia ma asigurasera ca totul e ok si nu vor fi probleme ...
Cred ca va trebui sa iau o janta noua, imi puteti recomanda de unde si eventual un pret? This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 21:33 |
--------------------
Renault
Clio
2002 Symbol
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
S-au mai tot exprimat oamenii p-aici in legatura cu preturile. Pot sa zic niste preturi informative: la Renault o janta de aluminiu cu multe spite (care e si pe Solenza) costa 7.5 milioane) iar in Vitan costa 3.3 milioane.
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Vazusem pe forum pe aici pe cineva care si-a luat de la dezmembrari 4 jante de tabla si era foarte multumit de pret; cred ca merita incercat.
bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Readuc la viață această discuție pentru că am nevoie de o recomandare de service de roți care să știe să facă geometrii ca la carte. Știu că în trecut am fost fan Șama și l-am recomandat tuturor, însă de-acum nu mai calc pe la ei. Am fost ieri la geometrie cu achiziția mea cea mai recentă, a treia din semnătură, și mi-au făcut-o într-o completă bătaie de joc.
Cei de la IPSO Roți cum sînt? Se pricep? Alte recomandări? Thanks. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt multumit de cum mi-au facut geometria baietii de la meridian vest..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
rttt_gia |
![]()
|
Recomand Pneurom... au sediul pe centura, cu iesi de la Carrefour Militari, o iei spre Domnesti, mergi cca. 1 km si au pe dreapta. Foarte curat, am facut 2 echilibrari la 2 masini de serviciu si o geometrie.
bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Lippi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 31 January 06 ![]() |
Sunt unii la capul podului fundeni, nu stiu exact numele dar nu cu asa ceva se ocupa. Am facut acolo tot tacamul pt un cielo ( roluire , echilibrare, geometrie) si am fost multumit: s-au miscat bine si rapid.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 Dci Renault Laguna II Hatchback, Lux Privilege, 1.9 dCi 120 CP, 2004
|
|
rttt_gia |
![]()
|
Autosoft e la piciorul podului
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
VladSoare, poate ne faci noua o scurta prezentare a ultimei tale achizitii: de ce ai luat-o, cat a costat (banuiesc ca e noua), ce "optiuni" ai pe ea (stiu ca lista de optiuni e destul de saraca) si niste poze, etc.. Ma intereseaza personal povestea pentru ca la un moment dat am luat in calcul posibilitatea achizitionarii unei asemenea masini despre care am auzit ca e ieftina si corecta.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
A mea masinuta are genti de 17" de aliaj. Am o intrebare.
Se poate regla unghiul de fuga(directia) cu aceste genti sau am nevoie sa pun pe masina genti de tabla? Spun asta, ca la un moment dat, mai demult, la un atelier "specializat" mi s-a spus ca nu se poate decat cu genti de tabla!?(pe care se pot prinde draciile alea de reglat...). Pai ce treaba e asta? Sa umblu in portbagaj cu gentile de iarna sa-mi poata regla astia directi!? ![]() ![]() |
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
au mancat rahat.. eu am jante pe 17.. si saptamana trecuta i-am facut geometria si unghiurile.. si n-au fost probleme..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
diosrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 05 ![]() |
in ce consta unghiul de fuga si in ce consta geometria? cat costa fiecare si cand se fac? Am un tremurat in volan, destul de fin, intre 130-140. Cand depasesc aceasta viteza nu mai face, nici mai jos. Cineva mi-a zis ca trebuie facut unghiul de fuga, dar nu am apucat sa ajung inca la service.
|
-------------------- Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
diosrl -- poti sa incepi prin a merge la un centru de vulcanizare si sa iti verifice daca nu cumva sunt dezechilibrate. Ii faci proba. Daca tremurul persista atunci poti sa mergi sa-ti faci unghiul de fuga, dar eu nu cred ca este din cauza asta. Daca ai probleme cu unghiul de fuga atunci iti mananca cauciucul, dar nu tremura volanul. Eu am facut unghiul de fuga la Reno si m-a costat vreo 80 RON. Tremur am avut si eu dar din cauza ca am luat o groapa si janta de aluminiu s-a indoit. Aia am dus-o la un mecanic specializat in asa ceva si mi-a facut-o pentru 60 RON, dupa care tremurul a disparut.
|
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
make |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 November 05 From: Cernavoda ![]() |
Daca face doar intre 130 si 140 nu este de la roti. Acest fenomen este asociat si cu altceva: zgomot, vibratie in schimbator? Sa elimini rotile ar trebui sa le echilibrezi la o vulcanizare.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Renault Megane Sedan II.2 Confort Expression 1.6 16V Beige Poivre aprilie 2006
|
|
diosrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 05 ![]() |
nu. fara zgomot, fara alte vibratii. oricum parca in ultima vreme nu a mai facut. o sa echilibrez rotile si mai vedem. adevarul e ca la ce gropi sunt in bucuresti ar trebui sa mergem doar cu 40-50 ca sa le poti evita pe toate
![]() This post has been edited by diosrl: 28 May 2006, 17:29 |
-------------------- Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am cautat fara rezultate concrete informatii despre introducerea de azot in pneuri.
Hai sa vedem cateva teme: - Care sunt avantajele? - Nu este o problema ca nu se mai incalzesc anvelopele? Ma gandesc ca cei ce produc anvelope iau in calcul si aceasta incalzire pentru a optimiza aderenta. - Ce presiune se recomanda, avand in vedere ca nu se mai poate modifica asa simplu cand pleci la drum pe autostrada (in mod normal, la mine se recomanda 2bar, si pe autostrada 2.3bar). Unde se poate pune azot in Cluj? |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe Aurel Vlaicu la Adax...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am fost azi pe la Adax, intr-adevar au azot, 5 RON/roata. Am pus 2.2 pe spate si 2.3 pe fata (ca si conditiile de autostrada), au zis ca e ok asa fiindca nu se mai incalzeste sa creasca presiunea.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Acum fix un an, am incaltat masina cu Pirelli P2500 (all seasons). In timp ce descarcam anvelopele din portbagaj, a tras langa mine un BMW X5, pentru verificat presiunea...tipul l-a intrebat "azot sau aer ?", moment in care respectivul sofer s-a uitat de parca l-a injurat de mama
![]() Cand mi-a venit si mie randul, aceiasi intrebare ![]() Concluzii: e mai mult de un an de zile in care nu am verificat presiunea la roti si prea curand nici nu cred sa o fac...practic, masina a trecut prin iarna, vara, zapezi, ploi, canicula, etc. fara sa fie afectata din acest punct de vedere. AZOT - clar! |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Idem...
![]() Prima umplere cu azot am facut-o in noiembrie....Peste iarna, nu am folosit rotile, pentru ca am mers cu cele de iarna. Dar, de atunci, nu am umblat la rotile din spate... La cele din fata am umblat pentru ca mi-am busit un cauciuc...si le-am schimbat pe ambele. Oricum, azot rulez. Pana acum nu am vazut decat avantaje. Daca cineva stie si dezavantaje..... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Daca esti din Bucuresti..vezi ca erau unii de la Sama pe la Academia Militara...mi am pus si eu...gratuit....
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 20:06 |