Roll-uit & echilibrat jante aliaj, +geometrie
![]() ![]() ![]() |
Roll-uit & echilibrat jante aliaj, +geometrie
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Am si eu o intrebare, ca nu prea ma pricep:
Daca bag azot si sunt la un drum lung iar din diverse motive presiunea scade simtitor la un cauciuc sau mai multe, se poate baga aer comprimat sau trebuie dat afara tot azotul si apoi bagat aer comprimat? Intreb asta deoarece vulcanizari care dispun de azot nu sunt pe toate drumurile |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti baga aer fara probleme. Daca in continuare pierde, monteaza rezerva.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
adi_0434 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 315 Joined: 26 December 06 ![]() |
cum se poate verifica daca intradevar iti baga azot , ma gandesc sa nu iau teapa
|
--------------------
renault
laguna II
2002 1.9 dci 79kw estate expresion ex laguna II
peugeot 407 2.0 HDI |
|
john_doe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 21 May 07 ![]() |
Salutare,
Dupa ce am citit aici am fost si eu prin oras sa-mi "pun" azot in roti. Cand ...ce sa vezi, surpriza, am nimerit in 3 locuri in care au vrut 10 RON /roata, ceea ce sincer mi se pare exagerat. Am vazut ca unii din voi ati pus la preturi de bun simt, altii gratis. Imi puteti spune unde gasesc o vulcanizare in Bucuresti cu tarife omenesti ? |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege -----------------------------------
Laguna II 2002, 1.9 dCi, 120CP |
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Eu am pus prima data azot in roti si fac verificarea la auto-soft. Sunt pe Sos. Fundeni, inainte de pod, pe partea stanga, pe sensul dinspre Pantelimon spre Colentina.
Cand am bagat prima data azot m-a costat 5 RON pentru fiecare roata ( bon fiscal inclus ). Acum, la verificari, ma costa 5 RON pentru toate rotile, inclusiv rezerva ( fara bon fiscal ). |
--------------------
-
-
-
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
La Auto-Soft pe Dudesti este 16 RON pentru 4 roti, iar verificarea presiunii (eu am facut-o dupa 9 luni) e gratis, dar am lasat 2 RON.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
john_doe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 21 May 07 ![]() |
Multumesc pt raspunsuri, am sunat la auto soft si tariful este 4RON / roata.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege -----------------------------------
Laguna II 2002, 1.9 dCi, 120CP |
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
la iesire din Gl spre BR e o vulcanizare care umfla anvelopele cu azot. 5RON/ anvelopa.
|
--------------------
Reanault
Megane 2
2006/ Lux Privilege
- B-42-XXX Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
Sincer nu vad nici o diferenta cu azot ( folosesc de cateva luni ). Nici nu stiu la ce puteam sa ma astept...
Am cumparat o remorca acum aproape 2 ani, am verificat presiunea de cateva ori dar nu s-a modificat nimic ever. Cred ca e pe aer. NU stiu exact cu cat se dilata mai mult azotul fata de oxigen dar presupunem ca azotul ramane PERFECT constant iar oxigenul isi DUBLEAZA volumul prin dilatatie la temperatura unui cauciuc rulat; ca urmare AERUL isi va mari presiunea cu 20% (0.4atm) . Subliniez datele luate in calcul sunt cele mai aberante: dilatatie azot 0, dilatatie oxigen 100%... Subscriu ca e chestie de marketing. Ce-ar fi sa le umplem cu heliu ? Usureaza roate, scade consumul, directia mai usoara, uzura mai lenta a suspensiilor, etc Si cu adaos de mercaptan ca sa stim cand apar pori This post has been edited by Adydum: 8 Aug 2007, 20:58 |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
2001
- 4812 SV 85 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sama Service 10 RON de roata....eu stiu ca nu am roti de Boeing.....Auto Soft 4 ron/roata.....
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
azot in roti am vazut ca baga pe la curse. ca se merge cu viteza foarte mare ptr perioade lungi. se-ncinge roata...etc.
pa mine cu ce m-ajuta azotu' din roti? in afara ca-mi usureaza portofelu'. apropo, symbolu' lu' al' batran are viteza medie (conf CB) de 45km/h. ii tre' sigur azot lu' moshu'. ca la vitezele astea supersonice de 45, hocsigenu' se dilata si plezneste roata. This post has been edited by cristib: 14 Aug 2007, 14:49 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
pai banuiesc ca ai mers vara pe la 40gr in afara orasului cu 100 si ceva la ora...
ai pus mana pe roti cand ai coborat din masina??! ...eu am pus si chiar cred ca trebuie azotu' ![]() si azot bagi o singura data cand umfli roata (in medie 3 sau 4 lei/roata)... si apoi doar verifici presiunea cand ai tu chef, multi neluand nici un leu sau iti zic sa le dai cat vrei ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Aseara am bagat si eu azot in roti la Autosoft, e alta viata fratilor. Nu mai am "burta" la cauciucuri, masina e mai ridicata, nu se mai simt gropile asa de nasol, e altfel, e "un pic mai bine pentru dumneavoastra".
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Intreb si eu ce au intrebat colegii forumisti mai sus: Cum verifici ca cei de la vulcanizare chiar baga azot 99%? Pentru ca sincer, una din firmele care se ocupa de umplut butelii cu gaz
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Au un aparat care prepara azotul pe loc, cel putin asa am vazut la SAMA. Eu n-am simtit nici o diferenta imediata dupa ce am pus azot, insa am mers mai linistit. Poate ca la tine erau desumflate un pic inegal, oricum e bine ca tu simti diferenta si ca nu ti se pare ca ai dat banii degeaba :-)
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
gicanu |
![]()
|
![]() Membru Rasturnat Group: Members Posts: 151 Joined: 10 July 07 ![]() |
Cat te-a costat la autosoft in total si cum a decurs operatia???
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Privilege
- B-67-KKD Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
|
|
Mutzunache |
![]()
|
5*4 ron - 20 ron, dohhh
![]() Simplu - se pune masina pe elevator, se scoate aerul din roti si apoi se baga azot ![]() Chiar si iubita a zis ca se simte altfel masina si aveam presiunea corespunzatoare in roti. This post has been edited by Mutzunache: 15 Aug 2007, 15:15 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Mutzunache @ 15 Aug 2007, 07:30) Aseara am bagat si eu azot in roti la Autosoft, e alta viata fratilor. Nu mai am "burta" la cauciucuri, masina e mai ridicata, nu se mai simt gropile asa de nasol, e altfel, e "un pic mai bine pentru dumneavoastra". Si eu tot de la ei am ''azot''...Nu am simtit nici o diferenta ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu am simtit nici o diferenta notabila, dar imi plac capacelele verzi. La o noua umplere cu azot (dupa schimbul anvelopelor de iarna) ma gandeam sa-mi pun unele rosii - masina albastra
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
padre: ..sau poti pune vale cromate de la autosoft atunci cand treci pe anvelopele de iarna si in felul asta nu se mai leaga microbistii de vopseaua ta
![]() &mhy: pai diferenta o simt rotile, nu tu ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
De ce schimba capacelele? De ce numai verzi?
![]() |
--------------------
Reanault
Megane 2
2006/ Lux Privilege
- B-42-XXX Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Arpad>>pun capacele verzi pt ca data viitoare cand te duci cu masina sa-ti faca presiunea tot cu azot..sa nu incurce socotelile..(este un capacel de identificare ca sa zic asa)
This post has been edited by MHY: 23 Aug 2007, 11:58 |
--------------------
------
------
------
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
atentie!
azi am verificat presiunea in roti toate erau cu 0,2 -0,3 sub presiunea nominala cei de la autosoft au spus ca e de la scaderea de temperatura e bine de verificat ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumim, FireChief
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Mutzunache |
![]()
|
Astazi mi-am verificat si eu presiunea, deh, mi-a zis calculatorul
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ehhh, smecher, senzori si calculator, nu ca restul poporului, cu manometru
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am incercat si eu zilele trecute sa imi pun azot in roti - Sama - 10 ron de roata, Autosoft Vacarescu - 8 ron de roata......
Pe antiaeriana e o vulcanizare cu 4 ron pe roata - mai uman as zice eu - nu mi-am pus ca trebuia sa stau la coada cam juma de ora. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
Lao |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 7 December 05 ![]() |
Am citit ultimele mesaje de pe acest topic, dar tot mai am nevoie de o lămurire: la Auto Soft pe Calea Dudești e 4 ron/ roată pentru prima încărcare?!
Întreb pentru că azi am schimbat cauciucurile la Megane și la prima vulcanizare la care am intrebat, undeva pe lângă Honda de pe Șos. Virtuții, era 10 ron/roată, cu verificare de 2,5ron/roată. |
--------------------
Daewoo
Cielo Executive
2003 Napoleon a murit, Einstein a murit... si nici eu nu ma simt pea bine.
|
|
AlexC |
![]()
|
La AutoSoft e 4 RON/roata prima incarcare, verificarea presiunii este gratuita. Eu am fost la verificare si am dat 2 RON baiatului, pt. "atentie"
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:50 |