Termen de livrare
![]() ![]() ![]() |
Termen de livrare
VladK2K |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|||
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum am observat ca ai luat 1.5 dci. eram curios cat mai costa un 1.6 16v privilege. Eu am prins in iunie discountul de 1400 eur, si am luat de pe stoc exact culoarea dorita dar avea in plus sist supraveghere, dar tot era mai ieftina decat daca dadeam comanda. 536 mil vs 542 mil privilege + cul.
Sa te uiti pe DVI sa vezi de cand a intrat masina in tara; in cazul meu era din aprilie in vama la GIURGIU, si tot pe DVI mai vezi un lucru interesant : cu cat a vandut Renault Ataturk masina catre Renault Nissan Romania SA. Diferenta dintre pretul CIP, discount si suma din DVI e exact marja lor: vro 2500 de euroi. Foarte frumos!!! Suma din care apoi se hraneste dealerul, mai ia un pic si transportatorul si diferenta intra la Renault Romania SA. Si te mai fura un pic si la cursul valutar care este cursul intern RRO; faza la care am pierdut vreo 3 mil fiin diferenta intre bnr si cursul lor de numai 250 lei. La porsche,skoda se foloseste parca cursul citibank+5%, la eurial bnr+1%, Esti furat de cand ai intrat prima data in clubul posesorilor de progenituri turco-frantuze. ![]() This post has been edited by Nicotine: 4 Sep 2005, 14:53 |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
Care este chestia cu DVI asta si undre te poti uita la el?
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
DVI nu e declaratia vamala?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Hei, Renault Megane Estate este facut in SPANIA, nu in Turcia (in Tucia se face Sedan)
Mie la Cobalcescu mi-au spus ca ei calculeaza cursul BNR de marti al fiecarei saptamani, la care adauga 5% (sau 0,5%, nu imi mai aduc aminte foarte bine) |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Avans platit pe 19 mai; termen livrare inceputul lui august. A sosit vineri, 5 august, am platit sambata, am primit masina marti, 9 august, cu 2 zile inainte de a pleca in concediu.
Durata de asteptare a fost respectata: 2 luni jumatate (daca am vrut neaparat Estate cu trapa...). Dar a meritat. Acum, dupa 1 luna, are 1800 km efectuati (concediu in Romania, cazare la "punct fix" si incursiuni in vecinatati). |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
grizzly |
![]()
|
Mie mi-au spus 2 luni tot pentru estate cu trapa; sper ca nu o sa trebuiasca sa mai astept inca 2 saptamani ca innebunesc de tot. Masina ar trebui sa ajunga pe 14 septembrie in Iasi ... comanda am dat-o pe 12 iulie. A'propos cum e trapa panoramica?
![]() |
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
grizzly |
![]() ![]()
|
Stie cineva cam cat dureaza vama la masina din momentul in care a intrat in tara? Trebuie sa plec sambata la Buzau neaparat si azi a intrat in tara masina. Nu stiu daca sa ma bazez pe ea.....
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Trapa de la Estate este aceeasi ca cea de la Bicorp, adica "acopera" si locurile din fata si pe cele din spate (vezi avatarul meu). La Sedan acopera doar locurile din fata.
Trapa are 2 parti: una fixa, deasupra locurilor din spate (geam fix) iar cealalta pentru locurile din fata este partea mobila, cu 3 pozitii de deschidere (1/3, 2/3 si deschidere totala) si inca o pozitie "usor deschisa in partea din spate". Pentru ca sa nu te deranjeze soarele, in special vara, trapa este escamotabila, adica are 2 rulouri din pinza, in stilul celei de la portbagajul Estate-lui, independente pentru locurile din fata respectiv spate. Adica daca soferul vrea sa nu-l bata soarele iar cei din spate doresc acest lucru, se poate realiza f. bine: in fata se trage ruloul. Lucrul asta nu se poate la Peugeot 307sw, care are plafon din sticla iar escamotarea se face pentru tot plafonul (adevarul ca se face electric la Peugeot). Comanda trapei este electrica, printr-un buton postat oarecum deasupra oglinzii retrovizoare. Deci, diferenta dintre trapa de la Sedan si cea de la Estate/Bicorp consta in lipsa geamului fix din spate (la Sedan). |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
|
|
kZan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 21 July 05 ![]() |
QUOTE(grizzly @ Sep 14 2005, 08:13 PM) Stie cineva cam cat dureaza vama la masina din momentul in care a intrat in tara? Trebuie sa plec sambata la Buzau neaparat si azi a intrat in tara masina. Nu stiu daca sa ma bazez pe ea..... Nu te baza. Te iau eu, dar plec vineri dupa amiaza ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005, Influence Megane II Bicorp Influence 2005, 1.6, neagra
|
|
grizzly |
![]()
|
Merci dar am cu ce pleca. Iau masina lui taica-miu desi as fi vrut sa plec la volanul jucariei mele
![]() |
|
geocosma |
![]()
|
Masina mea era in vama vineri 5 aug., data la care dealerul mi-a trimis avizul de plata pentru diferenta. Am platit "cu banu' jos" simbata 6 aug., zi in care am mers la dealer si i-am predat actul prin care-i dovedeam plata. Am platit cu cash la banca (in contul Renault) pentru ca prin transfer bancar (de la BCR la BRD) dura vreo 3 zile. Masina am primit-o marti 9 august. Probabil luni 8 august au facut vama iar pe 9 a sosit la dealer. Bineinteles am insistat sa urgenteze livrarea masinii pentru ca trebuia sa plec in concediu - cred ca altfel o luam pe miercuri-joi, adica la cca. 1 saptamana dupa ce intra in tara.
Nu dispera; si pentru mine cele 4 zile de pe 5 pe 9 august au fost foooaaaarte luuuungi... (in special ziua livrarii). |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
|
|
MiB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 18 September 05 ![]() |
QUOTE(corneliustacitus @ Apr 2 2005, 09:51 PM) La ce s-o fi referind mesajul asta de avertizare: Warn: (0%) ![]() Te avertizeaza ca nu mai ai ulei in mouse sau ca se termina motorina de la USB ![]() |
--------------------
Renault Megane
Estate
2005 1.5 DCI Renault Megane II Estate full option, 1.5 dci 80 CP
|
|
asorin2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 25 September 05 ![]() |
Salutari tuturor,
Voi fi si eu fericitul posesor al unui Estate Privilage 1.5 dCI 80 CP, alb. Optionale am ales: clima, airbag-uri torace, fileu retinere bagaje. Am comandat-o la inceputul lui august 2005. Termenul de livrare era 22.09.2005. Spre emotia mea nu a sosit inca, iar nerabdarea creste. Dar din ce am citit aici merita asteptare. Problema e ca am vandut Matizul pentru a plati avansul si sunt pe jos de O LUNA !!! ![]() Daca aveti sfaturi va rog... Numai bine tuturor. |
--------------------
Renault
Megane
2005 Estate 57000 km bad: bielete flanse tampon superior calorifer antigel pe covor comutator stergator parbriz
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
io am facut initial comanda la clio si mi-au zis 2 sapt, am asteptat o luna , iar daca nu-i bateam la cap nici nu imi dadeau vreun raspuns. acum le "multumesc" ca am asteptata atat ca altfel nu-mi luam meganu'. oricum pune mana si tzaraiei la melodie ,ca masina (clio) era intrata in tara de doua sapt si madam cu care am vb era un pic paralela : "vai ,s-a strecurat o mica eroare", eroare din cauza careia nu am dormit nopti intregi timp de doua saptamani. dar tot rau spre bine, acu am megane ..... bafta asorin2000 !!!
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
asorin2000 |
![]()
|
O sa-i mai stresez. O sa ma duc si la ei sa-mi arate mie pe calculator unde e masina sigur.
La Octavia as fi asteptat 3-4 luni. Dar era mai cheala. Ce o sa mas mai plimb ... ![]() Daca mai sunteti cu aceeasi problema va rog scrieti. Sa ne consolam. M-am saturat sa mi se lungeasca gatul pe strada dupa cate un estate. |
--------------------
Renault
Megane
2005 Estate 57000 km bad: bielete flanse tampon superior calorifer antigel pe covor comutator stergator parbriz
|
|
VladK2K |
![]()
|
Si eu astept in continuare...
De la termenul initial ("in jur de 20 septembrie ajunge in romania"), aflu pe 21 ca "masina e gata si e pe drum"..... Si au trecut 5 zile de atunci... cat poate sa dureze un transport Spania-Romania? Tot nu am aflat concret. Din momentul in care "a venit" pana in momentul in care a putut fi ridicata, cat a durat? (nu vad de ce ar dura mai mult de o zi, in care sa platesti restul de pe factura si ei sa o spele) |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Vlade, nu uita ca mai sunt si formalitatile de vama de care trebuie sa se ocupe..
Si alea consuma timp, cred (sper sa nu ma insel prea tare) undeva in jurul unei zile maxim doua.. |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
asorin2000 |
![]()
|
Mie mi-au spus ca pe 7.09.2005 a iesit de pe linia de fabricatie din Spania.
Pe 15.09.2005 a plecat fabrica. Mai departe nu stie nimeni nimic. Mi s-a spus ceva ca s-ar plimba prin Franta cu un transportator. Poate mai sta pe acolo. Apoi e dusa in Slovenia. Aici mai sta ceva in depozit pentru ca e luata de alt transportator pentru directia Romania. Complicat. E ciudat ca nu apare in nici un fel in calculator. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
asorin2000 |
![]()
|
La Renault Romania se pot afla mai multe informatii decat la dealer? Stie cineva?
Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
VladK2K |
![]()
|
URA! A venit. Ieri era in vama. Azi-maine o primeste concesionarul, si mi-a zis ca trebuie ca programelul ala al lor sa imi dea factura (eu o cumpar cu banii jos)... In limbaj omenesc, a zis ca pana la sfarsitul saptamanii o sa o am
Iar m-au luat emotiile... de-abia ce ma calmasem ![]() |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
danny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 27 September 05 ![]() |
Ieri am devenit si eu posesorul unui Megane 2 luat de la IPSO si nu pot sa ma plang deloc de termenul de livrare. Mai exact am facut comanda (platit avans) pe 31 iulie, m-a anuntat ca a sosit sapt. trecuta, am platit diferenta joi, 22 sep. si am luat-o luni, 26 septebrie. In total mai putin de 2 luni ceea ce cred eu este OK.
Mai am de asteptat totusi dupa cartea tehnica a masinii si diverse facturi, dar cel putin am masina. Numai bine si la cat mai putine probleme ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Megane 2 Sedan 1.6 16V
Confort Expression - Noir |
|
VladK2K |
![]()
|
Asa... va tin la curent, azi am primit factura (am de platit putin sub 550 de milioane)
Dupa ce platesc, trebuie sa ii trimit o copie de la chitanta (fax) si sa astept sa inregistreze plata (cica sub 24h) Acum totul tine de cat de repede ii prind pe datornici, sa-i sec de bani ![]() Poate pana la sfarsitul saptamanii o am |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
bafta mare cu noua masinuta, in cazul in care vineri cel tarziu o sa ii faci prima plimbarica, dar inainte sa te duci la dealer sa te mai pregatesti pe langa restu de bani cu neste banuti in plus care curind numere provizorii , asigurare obligatorie plus daca-ti permiti si o alarma si eventual casco .....aaa, si nu uita ca-ti mai trebe si ceva carburant
![]() |
--------------------
MEGANE
SEDANE
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
La mine asteptarea a fost lunga:
Am vazut masina in martie 2003 la salonul de la Geneva, am cerut prospect la un dealer din Viena prin toamna lui 2003, din primavara lui 2004 am inceput sa bat la cap concesionarul de la Craiova si renault.ro; in toamna lui 04 mi s-a spus ca la Craciun incep sa ia comenzi, insa pana in martie 05 nu au fost sanse. Am dat comanda si am achitat 25% in martie 2005, cu promisiunea ca imi va veni la inceputul lui mai. la sf. lui aprilie mi s-a spus ca intarzie putin, pentru ca trebuie pregatite suspensiile pentru romania. Am vrut sa schimb culoarea dar mi s-a comunicat ca nu se mai poate, ca masina e gata, asteapta suspensiile si pe 06.06.05 pleaca din fabrica (Douai), urmand sa ajunga in Romania la sf. lui iunie 05. Pe 22 iunie 2005 mi s-a spus ca pot sa schimb culoarea masinii, pentru ca masina mea fusese trimisa prin germania si abia atunci incepeau sa lucreze la lotul pentru Romania, masina urmand sa ajunga in Ro. pe la sf. lui august (lucru pe care eu l-am citit inceputul lui octombrie 05). Din fericire mi s-a oferit masina venita in Ro pentru omologare, care diferea destul de radical de ceea ce comandasem eu, insa la un pret promotional si n-am stat pe ganduri. La 1 saptamana de la achitarea diferentei, am avut masina. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
asorin2000 |
![]()
|
Nu mi-a sosit inca masina.
Trebuia sa ajunga de pe 22.09.2005 Sunt niste magari astia de la renault (cu r mic ca nu merita). Sunt atat de neseriosi. Ar fi trebuit sa-mi plateasca daune. Sa-mi dea ceva de consolare - alarma, covorase sau altceva. Nu cred ca fac ei cadouri. Francezii sunt niste jegosi. Nu degeaba li se spuneca sunt evreii europei. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
asorin2000 |
![]()
|
Astazi am scris la Renault Romania si m-am plans de termenul de livrare si de modul in care isi bat joc ei de clienti.
La fel am scris si celor din Franta. Ma voi duce si la protectia consumatorului sau unde trebuie ca astia isi bat joc de mine. Va rog toti care aveti probleme cu masinile sa faceti la fel ca mine. Credeti ca se poate rezolva ceva in acest fel? Eu am mai apelat la protectia consumatorului odata si m-au ajutat. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
asorin2000 |
![]()
|
Am auzit o discutie intre doi francezi la o firma din Bucuresti - nu-i dau numele ca nu e important, dar e importanta atitudinea lor fata de noi. Spuneau ca "Romania este Africa Alba". Cred ca e o insulta adusa romanilor. Probabil ca de aceea trateaza si clientii romani la fel.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Eu sunt de acord cÀ tu ai ceva cu francezii, insa nemtii o numesc "turcia alba" (doar ca au grija sa nu audÀ cei ca tine...)
Probleme cu livrarea sunt peste tot. Se doreste reducerea costurilor, etc... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
casper |
![]()
|
nu stiu cum poate sa se reduca costurile atunci cand masina e in tara doar sa o ridic, si ei imi spun ca nu a intrat in vama ? termen de livrare 2 saptamini, masina adusa dupa o luna, dupa multiple insistente si facut urat. ca sa-mi zica ceva de genu "vai, greseala noastra !!!", si masina statea de doua saptamani cu frana de mana trasa in tara, ..... aici e vorba de incompetenta unora care sunt "vanzatori" de automobile si nu au nici o treaba cu autoturismul pe care ti-l vand.
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 10:18 |