Termen de livrare
![]() ![]() ![]() |
Termen de livrare
BestiaL |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|||
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
hehe.. lui o sa'i vina de la capshunar..
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
BestiaL |
![]()
|
Sa mai zica si cei care se au bine cu turcii
![]() |
1,6 16V. |
|
shu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Maine ma duc sa dau comanda (ca m-au convins oamenii acestia) si intr-adevar, imi vine cu niste kile de capsuni in portbagaj. Mi-au zis ca in 30-45 de zile de la intrarea avansului in contul lor e masina in vama...
|
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2005 Confort Dynamique - Gri Eclipse
|
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
QUOTE Maine ma duc sa dau comanda (ca m-au convins oamenii acestia) si intr-adevar, imi vine cu niste kile de capsuni in portbagaj. Mi-au zis ca in 30-45 de zile de la intrarea avansului in contul lor e masina in vama... Shu tu ai masina de epoca! ![]() |
-------------------- |
|
rares_dan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 12 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu m-am interesat in 2 locuri(Sibiu si Tg. Mures) pentru un Megane Sedan 1.6 16v la comanda(adicatelea 100% cu dotarile si culoarea alese de mine) si mi s-a spus catermenul de asteptare este de 2-3 luni. Daca iti alegi ceva ce este pe stoc in Bucuresti vine in cateva zile.
La actuala masina(megane 1 Classic 1.6 16v) am facut comanda si am platit avansul la inceputul lui august(2002), masina a iesit de pe linia de productie pe la sfarsitul lunii(24-25 august) si am ridicat-o pe 14 septembrie. Mi-a venit exact cum m-au anuntat ei(pana in 15 septembrie). |
--------------------
RENAULT
Koleos 2.0 dCi Intense 05/2017
RENAULT Megane 1.5 dCi Expression 05/2015
|
|
BestiaL |
![]()
|
Asa mult??? Pai mie mi se pare mult si 5-6 sapt. cat mi-au spus mie, da sa astept 3 luni? Nasol momentu' :x
|
1,6 16V. |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce Renault ne considera o tara de sarantoci si nu aduc si masini full options, adica sa faca unele cu toate optionalele ca sigur s-ar lua, ca sa nu mai stai s-a astepti 3 luni pana o fac pe comanda. Plus ca ma enerveaza ca nu poti comanda tot ce se poate pune pe masina de ex in Franta.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
BestiaL |
![]()
|
Ca asa sunt francezii astia niste cacanari :evil:
|
1,6 16V. |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
a mea am primit-o cam intr-o saptamana de la "comanda".. impropriu spus, pt ca era in drum spre noi deja.. si, culmea.. exact optionalele si motorul pe care le vroiam eu
a, si ma enerveaza ca nu poti sa il cumperi pe megane in 3 usi, sau pe cel sport.. atitudine de rahat.. de parca nu s-ar cumpara.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
BestiaL |
![]()
|
Lasati ma, ca poate de la anu o sa putem cumpara Dacia Logan Full Options
![]() |
1,6 16V. |
|
BestiaL |
![]()
|
...si la aia nu vom astepta mai mult de 1 luna!
Strasnica masina! ![]() |
-------------------- |
|
Influence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am achitat avansul la Autocobalcescu pe 16.03. mi s-a spus ca vine din Spania in max. 2 luni
|
-------------------- Megane II Influence Hatchback, 1,4 16 V (98 CP), Clima, Radio-CD, Jenti aliaj, Bleu Roy
|
|
corneliustacitus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 12 March 05 From: Brasov ![]() |
Platit avansul luni, achitat miercuri, luat masina joi. Modelul pe care il voiam era in tara
![]() |
-------------------- Megane 2 Sedan 1,5dCi 80CP, Confort Privilege, Gri-Eclipse
Ford Fiesta 1,4 TDCi |
|
corneliustacitus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 12 March 05 From: Brasov ![]() |
La ce s-o fi referind mesajul asta de avertizare:
Warn: (0%) ![]() |
-------------------- Megane 2 Sedan 1,5dCi 80CP, Confort Privilege, Gri-Eclipse
Ford Fiesta 1,4 TDCi |
|
bcc1981 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 2 April 05 ![]() |
La mine a durat 2 saptamani, desi initial trebuia maxim 1 saptamana. Masina era la turci, acum 2 luni, pe zapezile si ninsorile alea... s-a mai intarziat cam 5 zile din cauza unor incuracturi la acte (din vina lor of course) => 2 saptamani. Am avut noroc ca aveau destul de multe modele pe stoc si am putu alege dupa pofta inimii
![]() p.s. nu stiam ca espace-ul e facut de caspunari ![]() ![]() off topic: si eu am pierdut la curs, dar macar am dat avansul minim.... acuma, in functie de bani, o sa astept ocazia ca sa platesc cat mai mult, la un pret cat mai bun... |
-------------------- megane sedan confort privillege 1,5 dci 80 cp optiuni: vopsea metalizata, clima, asr, esp, scaune incalzite feb 2005
|
|
Xcess |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 4 May 05 ![]() |
Se pare ca eu am fost printre cei mai norocosi de pe aici. In 30 de minute masina era in parcarea dealer-ului. Intamplarea a facut ca masina cu echiparea pe care o doream sa fie chiar pe stoc si cum culoarea sa se regasea printre optiunile mele, am batut palma imediat. A fost cam ca la magazin. Urmeaza sa achit contravaloarea ei saptamana asta si sa o iau acasa. M-am folosit si de programul Guvernului si am trimis o cioarsa de Oltcit la fier vechi, pe care nu as fi luat nici macar 5 milioane de lei.
|
--------------------
SAAB
9-3 AERO
2003
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu pot spune ca am avut mare noroc. Am intrat prima data in showroom intr-o Luni cu gandul sa comand un influence verde cuivre. M-am considerat norocos cand mi-au zis ca o s-o am in 2 sapt. Apoi cand am mai cerut optionale, mi-au oferit un expression, aceeasi culoare si care o aveau pe stoc. Deci Miercuri am luat-o acasa!
|
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
Influence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum va spuneam mai sus am achitat avansul pe 16 martie. Pe 25 aprilie m-au anuntat ca a sosit masina (initial imi spusesera 2 luni) dar nu eram in tara apoi au venit zilele libere de Paste cand tot romanul a mancat si a baut. Am ridicat-o pe 4 mai. Pana acum sunt super incantat.
|
-------------------- Megane II Influence Hatchback, 1,4 16 V (98 CP), Clima, Radio-CD, Jenti aliaj, Bleu Roy
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut ca ai Influence 1.4 16 v de 98 cp. Oglinzile si manerele de la usi de sunt negre sau in culoarea caroseriei ? Cum trage motorul ?
|
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
am dat avnsul de 10% imediat dupa paste si mi-au zis ca masina va veni inre 20 mai si 3 iunie
oare se tin de cuvant ? (dealerul e bras - iasi) ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Nu depinde asa mult de dealer. Maximum e cca o luna si 3-4 saptamani. Atat dureaza, in medie, din momentul in care ti-o comanda (adica masina nu exista, s-apuca sa ti-o faca dupa specificatiile tale. Poate si mai mult daca au comezi peste poate.
Dealer-ul stie cand o sa iasa pe poarta fabricii. Asta iti poate spune. A mea a fost fabricata pe 12 si a ajuns in tara pe 20 venind din Spania. 2 zile a durat sa-i faca vama. Mai trebuie 2 zile sa vina la Iasi. Asta ar fi minimorum. Bafta |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Xcess |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 4 May 05 ![]() |
Gata, mi-a venit si mie masinuta! MII Sedane 1.6 16v, Confort Expression. Cum pana acum putin timp am avut un Megane 1 Classic 1.6 16v, pot spune ca cel putin deocamdata nu am observat mari diferente intre cele doua motorizari. Insa ca finisaje si tinuta de drum, evident ca versiunea mai noua se comporta mai bine. Cel mai mult imi place la masina asta...mirosul de plastic nou. Dealer-ul nu a catadicsit sa imi faca nici o bucurie gen covorase,alarma sau alte chestii de genul asta, dar...noi sa fim fericiti!
![]() |
--------------------
SAAB
9-3 AERO
2003
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pacat ,cred ca o alarma scoteai gratis de la dealer.....sau daca nu a fost posibil,probabil ca avea ceva reducere masina,nu ?
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
am aflat azi ca-mi vine mai repede masina... pe 19 mai e in bucuresti la depozitul lor... si pe 22 in iasi... abia astept
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Sa o stapanesti sanatos. Esti norocos. Eu am comandat-o si platit avansul pe 29.03.05 si am de asteptat pana dupa 15.06.05. Am sperat si eu ca tine ca poate o sa vina mai dvreme dar se pare ca nici o sansa.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
Influence |
![]()
|
Raspuns pentru Nicotine [Am vazut ca ai Influence 1.4 16 v de 98 cp. Oglinzile si manerele de la usi de sunt negre sau in culoarea caroseriei ? Cum trage motorul ?]
Eu am culoarea Bleu Roy iar manerele si oglinzile sunt in culoarea caroseriei. Motorul trage super(trec pe Magane de pe o Dacie) dar incxa nu l-am fortat ca nu am 1000 km. Pana acum sunt super multumit de masina (10 zile de cand o am) |
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mersi mult de raspuns; am fost la showroom si am vazut si eu cum arata Influence-ul; Bordul e dragut si pe negru si tapiteria Influence e draguta; discutabila pasla neagra de pe usi dar dotarile sunt bogate;
|
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
caktuss |
![]()
|
a venit... cred ca de sambata
joi imi iau nr rosii am asteptat o luna in cap de la plata avansului de 10% pana la livrare |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Hai sa bag si eu primul mesaj pe forumul reno (dupa cca 2500 pe daciaclub)
![]() Am facut comanda (Estate Confort expression cu ceva optionale) pe 16 mai, am platit acel avans de 10% la dealer si cica pe 9 iunie ajunge ![]() Va dati seama ca nu mai dorm noaptea din cauza asta (bebelusul de o luna nu se pune ![]() Sper sa mi-o aduca la timp ca altfel clachez ![]() This post has been edited by Liviu: 7 Jun 2005, 02:04 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 12:37 |