Termen de livrare
![]() ![]() ![]() |
Termen de livrare
mariusa |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|||
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
maine la 10 ma duc sa iau meganelul
loganu l-am vandut astazi |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Asteptam primele impresii.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
oricum cred ca dumid a asteptat cel mai mult .
4 saptamani peste termen este ceva 11 Dec 2007, 17:42: maine si punem si poze oricum impresia despre renault este f buna loganul care azi l-am dat nu mi-a facut nici o problema a mers super This post has been edited by rombul: 11 Dec 2007, 16:42 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
LNG |
![]()
|
Loganu a fost tot dCi ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
rombul |
![]()
|
danyimage: ai mai aflat ceva de masina?
11 Dec 2007, 17:50: benzinar de 1,4 11 Dec 2007, 17:51: de ce? This post has been edited by rombul: 11 Dec 2007, 16:51 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
danyimage |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 9 December 07 ![]() |
am sunat azi din nou .Nimic nou nu concesionarul nu stie nimic despre masina!!!
|
--------------------
nu am
astept
2007
|
|
rombul |
![]()
|
asa ceva nu se poate
intreba-l pe consilier de starea SEDRE a masini, daca este pe EXPE atunci este in drum spre tara . trebuie sa ajunga din zi in zi 12 Dec 2007, 15:13: Ing: Masinuta merge f bine deocamdata am facut 10 km , vreau sambata sa o scot la drum lung nu vreau sa o tavalesc prin oras . este un megan sedan prima 1,5 dci 85 cp This post has been edited by rombul: 12 Dec 2007, 14:13 Attached thumbnail(s) IMG_0022.jpg ( Size: 794.19k ) Number of downloads: 281 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
LNG |
![]()
|
Sa o stapanesti sanatos, si sa nu ai probleme.
Pana la urma e inevitabil, tot o tavalesti. Si eu injuram cand dadeam prin gropi cu ea, dar astea sunt drumurile. Important e sa te simti tu bine la volan si sa te bucuri de masina. |
--------------------
-
-
-
|
|
ashtudor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 9 October 07 ![]() |
mie mi-a livrat-o cu 5 zile mai devreme.
|
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 dci 105 CP
- B-04-CPZ
2007 Dynamique
|
|
rombul |
![]()
|
multumesc ing vreau sa o scot si la drum lung
si o sa merg si cu ea in oras |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
danyimage |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 9 December 07 ![]() |
pentru Rombul :s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea
M-am saturat sa tot sun,deja situatia e penibila! 12 Dec 2007, 21:46: tot pentru Rombul: cand ai comandat-o sii ce versiune e? 12 Dec 2007, 21:47: cum pot eu sa le spun ce sa verifice??? Pe bune 12 Dec 2007, 21:48: s-au inversat rolurile?? vand eu masini?? This post has been edited by danyimage: 12 Dec 2007, 21:48 |
--------------------
nu am
astept
2007
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cine a asteptat cel mai mult, dar eu sunt sigur printre cei mai ghinionisti
![]() ![]() Da' asta e ... mai e putin ... si ce greu a fost sa astept! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
sabinnechita |
![]()
|
![]() Descopera-ti Potentialul! Group: Members Posts: 123 Joined: 30 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa va spun eu ceva super Romanesc. Astazi m-au sunat de la Renault ( am achizitionat un megane rs ...etc ,comanda facuta pe 25 Octombrie 2007). Mi-au zis asa direct ca au o anomalie pe sistem si ca masina s-a pierdut. O luna tot m-au aburit ca masina e la Vidin si ca o sa vina dar in realitate nici nu ajunsese acolo.
Deci masina nu se stie unde e prin Europa. O cauta de cateva zile si nimic pana acum. E super tare nu? am dat si avans 7000 euro si ei mi-au pierdut masina (furata,nefurata, lovita nimeni nu stie). Ei zic ca masina e ok dar nu se stie unde este. Sper sa aveti bafta nu ca mine! |
--------------------
Renault
Megane RS 225 cup
- B-77-JTJ
2008 Custom intake
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Asa si? Daca s-a pierdut ce vina ai tu ca si client? Sa comande alta...sau sa rezolve cumva problema.
![]() This post has been edited by Duyu: 14 Dec 2007, 20:41 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
rombul |
![]()
|
danyimage: eu am comandat un megan sedan prima pe data de 09.11. si au intarziat cu ea doar 2 zile a sosit in romania pe 7 12 in loc de 05 .12
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Ieri 22.12.2007 am fost improprietarit cu una bucata Megane Manager
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
Catalin066 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 November 07 ![]() |
Salut
Eu am ridicat masina in 13 noiembrie dupa ce am asteptat 3 sapt pentru actele de leasing. Masina a sosit in tara in aceasta perioada, iar reprezentantul de vanzari a rezervat-o pana cand au fost gata actele. |
--------------------
Renault
Megane
2007 Expression 1.5 85 CP
|
|
adox0101 |
![]()
|
![]() ex r19, ex clio2, ex megane 2 Group: Members Posts: 83 Joined: 26 December 07 From: miercurea ciuc ![]() |
eu am luat masini numa la mina a 2-a. nici odata nu am asteptat:)). nu am avut probleme cu nuci una. dar eu mi le-am adus..
![]() |
--------------------
renault
Laguna 2, 2.0 DCI, 150 CP, initiale Paris
- CT09YCW
2.0 dci 150cp, 2007
|
|
Vesnic_nemultumitu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 December 07 ![]() |
Trebuiau sa o aduca undeva intre 16-01-2008 si 25-01-2008. M-a trezit un telefon dimineata pe 7-01-2008 ... veniti sa platiti si va dam masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1,5 dci 85 cp
2007 Lux Privilege
|
|
SAILAS |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 21 March 07 ![]() |
In scurt timp,ma voi numara si eu printre fericitii posesori de Megane.
Am termen pe 25 Februarie si trag speranta sa fiu si eu sunat mai devreme de dealer. Nu de alta, dar am vazut ca se poate si invers, si deja eu nu prea mai am rabdare. ![]() This post has been edited by SAILAS: 14 Feb 2008, 17:20 |
--------------------
Megane Sedan
Privilege 1,5DCI 105HP,
ESP,Xenon,Mp3,etc. Ai grije ce-ti doresti, ca s-ar putea sa primesti !
|
|
oto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 December 07 ![]() |
Asa norocos sa fiu ?
![]() Eu am luat masina in trei zile in decembrie 2007 , intradevar am renuntat la trapa ....asa trebuia sa mai astept . Cand am fost la Serus pe loc au gasit o masina (nu era in Bucuresti ) , dar nu am fost de acord in privinta culori , a doua zi m-au sunat sa merg sa platesc avansul ca au gasit ce ma interesa . Masina parca a fost luata din comanda mai mare a unei firme ......ceva flota ....nu mai tin minte . Intradevar am nimerit la Serus trimis de o persoana care cumpara ceva masini de pe acolo ( achiziti firma ) . Dar ......am tras ceva pana au inscris masina ....am schimbat trei randuri de numere provizori . ( masina luata prin RCI ) |
--------------------
renault
megane sedan
2007,1,5 dCi 105CP , Euro 4,privilege
|
|
rombul |
![]()
|
SAILAS: De la ce concesionar ai comandat-o? Eu am luat-o de la cobalcescu si a adus-o la timp.
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
SAILAS |
![]()
|
ROMBUL: Tot la Cobalcescu. S-a lansat comanda pe 27 Decembrie.
Sper sa respecte termenul. In rest au fost OK baietii de acolo. |
--------------------
Megane Sedan
Privilege 1,5DCI 105HP,
|
|
dodox |
![]()
|
![]() Liber cugetator Group: Members Posts: 127 Joined: 16 July 07 From: Bucuresti(RO) ![]() |
La mine ar fi durat o maxim saptamana(singura dotare optionala a fost culoarea asa ca era pe stoc pe undeva prin tara) dar a mai durat o saptamana in plus pana am avut toti banii cash. A asteptat cuminte in curte la automobile Transilvania ... A ridcat-o altcineva de la dealer si apoi am mai avut de asteptat vreo 5 saptamani pana m-am intors in Sibiu sa o iau ...
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- SB-XX-XXX
Sedan Manager 1.5dci 85cp 2007 gri acier
|
|
rombul |
![]()
|
SAILAS concesionarul respecta termenele si sunt f seriosi
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
SAILAS |
![]()
|
E uite ca nu-l respecta. Tocmai am fost anuntat ca mai intirzie vreo saptamina. Asa ca.........
![]() ![]() |
--------------------
Megane Sedan
Privilege 1,5DCI 105HP,
|
|
megane_brotac |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 21 February 08 ![]() |
am avut un clio pe care l-am vandut pe 18 12 2007 , in aceeasi zi am fost la autocobalcescu pentru megane sedan , am discutat cu o tipa de acolo si mi-a promis ca ma suna in 2 ore sa-mi spuna cand as avea masina . mentionez ca voiam musai culoarea verde cuivre , clima si motorul de 85 cai , dupa o ora ma suna tipa , SILVANA ZEANA se numeste si-mi comunica ca mi-a gasit exact ce voiam eu si masina va fi in tara pe 25 . 12 . 2007. dar fiind craciunul voi putea ridica masina mai sigur pe 27 decembrie chestia cu vama lucru care sa si intamplat .
sunt posesorul unui megane brotac cu care am facut 2000 km si sunt multumit . pentru mine a fost o surpriza deosebita avand in vedere ca altii au avut termene care nu s-au respectat . locuiesc in zona tineretului o sa vin si eu cu brotacelul la intalnire . This post has been edited by megane_brotac: 26 Feb 2008, 10:06 |
--------------------
renault
megane
2007 / 2.2 nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita .
|
|
SAILAS |
![]()
|
megane brotac: Eu am fost la Cobalcescu, de pe Eminescu, la inersectie cu Mosilor si din cauza ca am mai pus pe masina esp, xenon, airbaguri, mp3 si inca...., mi-au spus ca trebuie sa faca comanda si dureaza 2 luni. OK! Am inteles, dar deja au trecut si habar nu au ce e cu masina, daca e gata, daca e pe drum, daca acum se apuca de ea, etc. Plus ca m-a tot aburea ala, cu faptul ca eu nu mai am dreptul la garantie extinsa la noile preturi.
Mai astept... ![]() |
--------------------
Megane Sedan
Privilege 1,5DCI 105HP,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 09:49 |