Termen de livrare
![]() ![]() ![]() |
Termen de livrare
cornel_t |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|||
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Cu parere de rau dar au sa ti se cam lungeasca urechile asa cum li s-au lungit si altora... Dar dupa aia .....
|
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
De ce ? Care ar fi motivul ?
Vorbesc serios. Ce anume impiedica un dealer sa nu aduca masina l atermenul dat de ei insisi ? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
QUOTE(Liviu @ Jun 7 2005, 03:19 PM) De ce ? Care ar fi motivul ? Vorbesc serios. Ce anume impiedica un dealer sa nu aduca masina l atermenul dat de ei insisi ? Pentru ca dealer-ul de la Iasi depinde de importatorul de la Bucuresti, cel de la Bucuresti depinde de mai stiu eu care intermediar care depinde de fabrica din Turcia care depinde de cat de repede se misca turcu care-ti ansambleaza masina ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Meeeiii .. masina mea a fost asamblata in Spania
![]() ![]() Vineri cica masina era intr-un centru de distributie de prin Ungaria or so (nu am retinut exact locatia). Whatever, m-am impacat cu ideea .. o sa stau cuminte si o sa astept livrarea . Ma mai impac pana atunci cu Supernova mea ![]() |
--------------------
.
.
|
|
meganusedanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 8 April 05 ![]() |
din Ungaria mai da o fuga pana-n Turcia si o sa ajunga in Romania via Sarajevo, cu 3700 km la bord
![]() |
--------------------
renault megane 2
sedan
2003 megane sedan 82hp
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
QUOTE QUOTE De ce ? Care ar fi motivul ? Vorbesc serios. Ce anume impiedica un dealer sa nu aduca masina l atermenul dat de ei insisi ? Pentru ca dealer-ul de la Iasi depinde de importatorul de la Bucuresti, cel de la Bucuresti depinde de mai stiu eu care intermediar care depinde de fabrica din Turcia care depinde de cat de repede se misca turcu care-ti ansambleaza masina smile.gif , deci vezi o gramada de factori de risc... ...si pentru ca dealerul are si el cunostinte, prieteni, rude, etc. care poate ca vor o masina acum, nu peste trei luni, si care trebuie serviti peste rind. Stiu un caz la IPSO. Unui coleg de-al meu i-au dat termen la un Symbol trei luni (si nu vroia nimic special, nu avea pretentii la culoare sau dotari, vroia pur si simplu primul Symbol disponibil), insa stiu pe cineva care la o saptamina dupa aia s-a hotarit ca vrea Symbol. A vorbit cu socrul, care era mare prin IPSO, si in doua zile l-a avut. Asta se intimpla in vara lui 2001, cind inca nu exista Renault Romania, iar dealerii erau independenti. Dar oricum nu cred ca obiceiul a disparut intre timp. Chiar n-am nici un motiv sa cred asta. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
E destul de greu sa faca asa ceva. Atunci cand faci comanda iti dau o serie de sasiu, pe care poti sa o verifici la sfarsit ...
|
-------------------- |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
Da, pe vremea aia nu se dadea.
Un alt motiv de intirziere poate fi lovirea masinii. Au nevoie de timp ca s-o indrepte si s-o vopseasca (daca nu stii), sau sa-ti inlocuiasca piesele cu cele de pe masina altui "norocos" (daca stii). ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
meganescu |
![]()
|
Si asta este discutabil! Pe mine m-au sunat cand a intrat masina in vama. Presupun ca nu o vazusera pana atunci. Daca dupa ce a intrat in vama, intarzie livrarea, atunci e posibil sa existe tot felul de probleme..
|
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
M-au sunat de la dealer ... vineri seara am masina (cica acum e in Bucuresti si urmeaza ca maine, joi, sa o puna pe trailer ptr IS). Dar de ridicat o sa o pot ridica de abia luni ... grrrr (din vina mea, ca trebuie sa plec la Buc.)
|
--------------------
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
Deci .. Renault SUCKS BIG TIME la relatia cu clientii.
Recapitulare: Pe 16 mai am dat comanda la dealer , pe 17 am achitat avansul de 10%. Mi s-a spus ca pe 19 mai iese masina din fabrica .. asa a fost. Cica urmeaza sa mi-o livreze CEL TARZIU pe 10 iunie. Pe 9 iunie ma suna ca sa ma duc sa platesc si diferenta ca masina e in atrepozit la Bucuresti si daca nu platesc nu mi-o pot aduce. Am platit-o si am asteptat .. si am asteptat .. si am asteptat .. PANA AZI , 21 iunie ... Explicatia dealerului (Bras, Iasi) si a Renault (prin VC) este ca nu au gasit transportator ... ![]() ![]() Oricum ... ca sa raman on-topic, cam asta a fost povestea termenului de livrare in cazul meu. This post has been edited by Liviu: 21 Jun 2005, 18:35 |
--------------------
.
.
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate le aduceau pe calea ferata si i-a pleznit greva Ʈntre ochi
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
BestiaL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
Daca eram in locul tau ma duceam si pe jos dupa ea!
![]() |
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|
meganescu |
![]()
|
Si la mine a fost "problema cu transportatorii" dar era vorba ca nu venea de la fabrica, chiar daca era gata masina. Off, ce vremuri!
![]() |
-------------------- |
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In primul rind salut toti membrii mai vechi ai forumului. Eu sint nou pe aici si citesc sfaturile voastre, ca sa stiu cum sa folosesc optim Meganul II Estate care-mi va veni in prima saptamina a lui august (asa a zis dealer-ul - IPSO).
On topic, pot sa va spun ca un coleg si-a luat Megane II Bicorp de la Serus, termenul era 4-10 iulie, si i-a sosit pe 24 iunie. L-a ridicat ieri, 29 iunie. Deci, se pot intimpla si minuni... |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
vbocan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 29 May 05 From: Timisoara ![]() |
Yupieee!!! Mi-a venit ieri Estate-ul. Ce mai freamat, ce mai bucurie in familie! Am deja 100km facuti, imi place la nebunie.
![]() Concesionarul Renault din Timisoara (Auto Europa) joaca tare. Vanzatorul mi-a spus senin ca numai pilosii (adica cei care-l cunosc pe patron) capata ceva gratis si ca daca voiam pomana sa fi mers sa o iau din Bucuresti, ca ei in Timisoara sunt singuri, fara concurenta si nu ii obliga nimeni sa imi dea nimic. Nu ca ma uit eu la presurile alea aiurite, dar asta mi-ar fi dat o buna dispozitie suplimentara. Confirm varianta cu problemele legate de transport. Masina era in tara de 10 zile si nu au avut cu ce sa o aduca din Bucuresti. Nu s-a putut, ca m-as fi dus eu dupa ea. Primele impresii (subiective, nu dati cu pietre): 1. Frane super, cum nu am crezut ca exista pe o masina. 2. Motor silentios (dar ce-i drept nu-l duc cu mai mult de 100km/h, 2500 rot/min) 3. Sistem audio peste pretentiile mele (CD-ul normal). 4. E rosie, e exact cum mi-am dorit! 5. Are cauciucuri Michelin. Scuzati emotiile. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
2017 / Intens / 1.5 dCi 110 CP EDC
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
S-o stapanesti sanatos si sa bucuri de ea!
Nici in Bucuresti nu prea mai merge sa fortezi mana dealer-ului. Au avut si au vanzari peste asteptari si inca mai e sezon. Pana in primavara mai mergea, ca erau cu foamea-n gat. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da de unde Cip, cand am luat eu dadeai (dec 2004) cu tunu sa gasesti ce vrei ca optionale, altfel 3 luni de asteptare. Au vandut de ex. 1200 Megane numa in Noiembrie 2004.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
OviBH |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 12 June 05 ![]() |
Eu l-am comandat ieri (un Megan II Bicorp 1.6 16v) si cei de la I.P.S.O. mi-au dat ca data de livrare 30 septembrie 2005. Au motivat ca in luna august functioneaza doar fabrica din Spania, aceasta preluand toate comenzile.
|
--------------------
Renault Clio
Symbol 1.4 8V
2003 Expression
|
|
road_runner1.6 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 July 05 ![]() |
IPSO se misca destul de repede.Eu am ashteptat o luna shi ceva ...care a trecut extrem de greu
![]() |
--------------------
Megane
Sedan
1.6 16v Megane Sedan II Privilege 1.6 16v + clima .....
SUPER SPEEEEDDDD ........ |
|
renonino |
![]()
|
Cuore Sportivo Group: Members Posts: 107 Joined: 13 July 05 ![]() |
Am dat comanda pe 30.09.2004 si a venit exact cand mi-au spus 26.01.2005. Am luat-o pe 27 ianuarie (Serus).
|
--------------------
Alfa Romeo
147
1.6 TS 2006 Daewoo Matiz E 2003 |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare fratilor meganisti, ca tot vb de termen de livrare mie nici acum nu mi-a fost livrata masina desi astept de 2 luni jumate....ma duc astia cu vorba de pe o saptamana pe alta (dealer AMG)...ceva tips&tricks ?ca in contract nu am nici o data limita de livrare....
|
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
Eu l-am pe 15/07/2005 (un Megan II Influence 1.6 16v) si pe azi (20/07) a sosit in Timisoara
![]() ![]() Miine fac actele cu banca si luni cel tirziu voi face primele probe cu ea ![]() Pina atunci ma multumesc cu Solenza. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
- xx
2005 1.6 16v "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
Am dat comanda pe 12 iulie si mi s-a spus ca va ajunge cam pe 15 septembrie (long long time 2 wait). Am reusit sa obtin si un set de covorase la 1.800.000. Durata mare de asteptare se datoreaza, cica, optionalelor. A luat cineva teapa de la BRAS Iasi pana acum?
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
Am dat comanda pe 27.07.2005.
Mi-au spus ca vine in 2 saptamani. Am sunat dupa o saptmana si mi-au spus ca e in Slovenia. Azi, dupa inca o saptmana apare tot in Slovenia, dar mi-au spus ca s-ar putea sa fi plecat si sa nu apara la ei in calculator. Are cineva idee cat de exacta e localizarea lor, cum se face? |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
Am sunat la vocea clientului, sa-mi spuna si ei un termen de livrare.
Stupoare: 23.09 !!! Dupa ce dealer-ul mi-a spus initial "o saptamana, doua", apoi 15.08. La OPC o sa ma duc clar. Are cineva destule cunostinte juridice ca sa-mi spuna daca pot sa-i dau in judecata? Asta avand in vedere ca nu am nimic scris, dar am un martor (sotia). Merci pt. info |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat masina de pe stoc si a durat de miercuri pana marti!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost la Cobalcescu, pe la inceputul lui august (in jur de 10?) si mi-a facut o "simulare" de lansare in fabricatie pe aplicatia aia de pe calculatorul lor - cica pe 20 septembrie ajunge in Romania...
ce-o sa mai astept........ |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari Vlad pt achizitie!
Care este suma in RON care ai platit-o pentru masina? |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:03 |