Pregatirea clio-ului pt sezonul rece, iarna, ...ca se apropie
![]() ![]() ![]() |
Pregatirea clio-ului pt sezonul rece, iarna, ...ca se apropie
hebron |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|||
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Pai la mine e strict necesar. Umblu foarte mult prin zonele montane (am hobby-uri mai extreme) si in plus m-am lamurit ca fac ceva pe cauciucurile de vara cu care a venit masina, desi sunt noi (8k).
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
cauciucurile de vara is foarte bune si iarna...atunci cand ai bugetul meu cel putin
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Replica asta e valabila pana pierzi controlul si razi vreun pom. Si sa vezi atunci estimare de buget...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Ceva oferte pe undeva la niste anvelope de iarna......stie careva?......nu preturi din astea de 200 ron bucata
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
k0b3 |
![]()
|
Pai in METRO am vazut si resapate pe la 110 RON, nu am retinut marca ca era cam no name.
Eu vad problema insa in felul urmator: durata de viata a unui cauciuc de iarna bun este de circa 30k (depinde cat de mult il omori pe asfalt). Faceti un calcul si vedeti in cati ani va scoateti investitia. S-ar putea sa renteze sa luati unul mai bun acum... (investitie pe termen lung), mai ales daca numarul de km anual nu este mare. Eu am avut la alta masina niste cauciucuri de iarna Montana si dupa 2 ierni in care am facut 18k in total n-am mai avut ce sa fac cu ele. Ca sa nu mai zic ca erau si proaste by default. |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Asa ziceam si eu (ca nu trebuie de iarna) pana am vazut niste baieti veseli care se roteau cu spatele prin nameti de 20 de cm cu masinile fara nici o jena iar eu fara lopata nu intram acolo. Nu mai vorbesc ca preferam autobuzul decat sa stau sa inghet dimineata la deszapezit. Asa ca mi-am zis ca sa nu ma mai prinda iarna fara cauciucuri adecvate. Le-am testat la Moeciu pe zapada acum 2 saptamani si n-am regretat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
atacs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 19 April 05 ![]() |
QUOTE(vali79m @ Dec 8 2005, 09:46 AM) Ceva oferte pe undeva la niste anvelope de iarna......stie careva?......nu preturi din astea de 200 ron bucata Am luat eu sambata - 4 anvelope Global (produse de Continental - cred ca Cehia sau Slovacia) la pretul de 125 RON bucata. Pret initial: 137,5 RON, cu reducere ca am luat 4. Au mai facut ceva pe la jenti - nu am inteles ce, ca nu ma pricep, plus geometria (ca cica aveam niste probleme - 45 RON - cam scump, cred) - total cost: 588 RON. Toate la Primat Gold - pe sos. Fundeni. Partea proasta e ca nu am reusit sa le testez fiindca din cauza neatentiei am intrat imediat dupa ce le-am pus intr-un camion ![]() O sa informez pe topicul de preturi cat costa multe lucruri, ca sunt de inlocuit destule. Asta cand o sa aflu, bineinteles. |
--------------------
Renault
Megane
- -
2005 Renault Megane 2005 1.5 dCI
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Ma indoiesc ca geometria sa ti-o faca asa ieftin.
Ce zici tu ca ti-au mai facut si nu stii ce e se cheama ECHILIBRARE. se face la fiecare schimbare de cauciuc pe janta (sau daca se pierde vreun plumb de echilibrare), altfel la viteza mare roata incepe sa faca urat si introduce batai in volan ce cresc odata cu viteza. |
--------------------
.
.
.
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Si eu cred ca era echilbrarea rotilor. Oricum, montarea cauciucurilor si echilibrarea e chiar ieftina la 45 RON. Anvelopele pe ce dimensiuni sunt? Probabil 175/65/R14... da-ne si tu detalii complete. Oricum si ele sunt la pret bun (eu n-am vazut prin supermarket dimensiunile astea sub 150 RON). Continental parca se faceau in Slovenia...
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
radari |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 30 September 05 From: Bucuresti ![]() |
e cam multisor. io am dat 170mii pe schimbat cauciucuri, indreptat jenti si echilibrare. pretul pentru anvelope e f bun, da' ma tem ca la locatia de care spune Atacs nu prea sunt noi. par resapate. si intr-adevar geometria este alta mancare de peste.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6-16V Daewoo Nubira II - 2002,1.6-105hp
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Esti chiar norocos. Unde ai facut operatiunea? Ai schimbat cauciucurile de pe janta si ai montat altele noi?
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
k0b3 |
![]()
|
Eu cand mi le-am montat am platit 40 RON pentru echilibrare. Daca aveam jante de tabla ar fi fost 20 RON (pentru toate 4 rotile).
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
|
|
radari |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 30 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da. pe colentina cum vii de la carfur pe dreapta, pana ce ajungi la intersectia cu fundeni (unde incep blocurile). este un "non stop" pe dreapta. si a lucrat repede si bine.
pe fundeni unde spune atacs am avut o istorioara draguta (acum juma de an). mie mi-au luat 100 mii lei pe echilibrat si indreptat jenti roti fata, iar unei doamne cochete i-au cerut 350 mii pentru o singura indreptare janta, fara echilibrare. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
|
|
Floppy |
![]()
|
Ce jante aveai tu si ce janta avea ea?
Pe mine m-a costat scos roata, dat jos cauciuc, roluit janta ALIAJ, montat cauciuc, schimbat valva, echilibrat, umflat si montat la loc roata 73 RON la Autozone, pe Barbu Vacarescu. Cand aveam Symbol, schimbat cauciucurile de vara cu cele de iarna si echilibrare (tot tacamul, ce sa mai), tot pentru jante de ALIAJ, m-a costat vreo 50 RON... |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
radari |
![]()
|
[QUOTE=Floppy,Dec 8 2005, 01:55 PM] Ce jante aveai tu si ce janta avea ea?
dupa cate imi amintesc de tabla amandoi. poate gresesc totusi: mea culpa. ea a cerut chitanta destul de impertinent. eu nu. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Floppy Posted on Dec 8 2005, 02:42 PM
QUOTE Esti chiar norocos. Unde ai facut operatiunea? Ai schimbat cauciucurile de pe janta si ai montat altele noi? atacs Posted on Dec 8 2005, 01:08 PM QUOTE Partea proasta e ca nu am reusit sa le testez fiindca din cauza neatentiei am intrat imediat dupa ce le-am pus intr-un camion . Norocos ... si nu prea |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
Floppy |
![]()
|
Eu ma refeream la "radari" care a dat doar 17 RON, nu vroiam in nici un caz sa fac misto de "atacs". Doamne fereste sa ma bucur de necazul lui.
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
atacs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 19 April 05 ![]() |
E drept ca nu ma prea pricep, dar pe factura stiu sigur ca scria geometria - de altfel mi-a spus ca mi-o face gratis daca nu are nimic masina, iar dupa aceea a venit la mine si mi-a zis: "Ia uite dom'le ce bucata mare rosie se vede la calculator la roata din dreapta
![]() O sa iau maine factura si o sa revin si o sa scriu exact ce scrie acolo - dupa cum ziceam, nu ma prea pricep si putea sa imi puna orice pe factura...Echilibrarea si montarea mi-a spus ca au fost gratuite. Cat priveste daca sunt noi sau resapate - sunt noi, nici vorba de resapare. Aveau in oferta si niste anvelope Barum Continental la 152 RON fara reducere - probabil pe la 140 cu reducere, dar nu aveau pe stoc decat 2 anvelope si eu vroiam 4. Anvelopele sunt 175/65/R14 T. Edit: PRIMAT GOLD IMPEX SRL Bucuresti, Str. Fundeni nr 272, s2 Tel: 2405541 (Mai au si un show-room in Otopeni, din cate stiu, dar nu stiu adresa exacta). Sunati si intrebati ce mai au. Va garantez eu ca sunt importatori directi si sunt mari ca si firma. Nu mai intru in detalii de unde stiu, ca nu are rost ![]() This post has been edited by atacs: 8 Dec 2005, 14:47 |
--------------------
Renault
Megane
- -
2005 Renault Megane 2005 1.5 dCI
|
|
CGB |
![]()
|
mi-am luat lanturi...mi-am luat lanturi...mi-am luat lanturi. poa' sa vina iarna acu' ,sa fie nametii de 3 metri...am lanturi
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
QUOTE(radari @ Dec 8 2005, 01:36 PM) e cam multisor. io am dat 170mii pe schimbat cauciucuri, indreptat jenti si echilibrare. pretul pentru anvelope e f bun, da' ma tem ca la locatia de care spune Atacs nu prea sunt noi. par resapate. Vezi ca incurci locatiile. Sunt mai multe vulcanizari pe fundeni. Tot de la ei am luat si eu doua randuri de cauciucuri Vredestein Snowtrac 2 noi noute, si cand am cuparat eu s-au mai luat inca vreo 50 buc. diferite modele si dimensiuni (a fost gruopbuy de pe mai multe forumuri). |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu propun sa ne strangem mai multi sa cumparam... eu sunt dispun sa dau aprox. 150 RON pe bucata. Ce ziceti, sunteti de acord?
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
CGB |
![]()
|
oricum lanturile is d-alea in romb, am dat 820 de mii pa ele. le-am luat de la mine din oras. partea nasoala e ca la metro sau carrefour cica aceleasi lanturi is cu fro 200 mii mai ieftine. da' asta e...mai luam tzepe
![]() This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 10:01 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
radari |
![]()
|
daca iti permiti gipies nu te plangi de 200mii, ce naiba?
oricum sa le folosesti cu placere si sa nu ai incidente! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Floppy @ Dec 8 2005, 04:46 PM) Da' RCA ptr la anu' ai? Mersi mestere ca mi-ai amintit ca imi expira RCA-ul maine si eu uitasem de asta si mai si am nevoie sa plec pe la Buc luni. Mai aveam si belele. 123 lei pe juma de an ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Floppy |
![]()
|
Sper ca nu suntem off-topic, de obicei la inceputul iernii - decembrie - se incheia si RCA-ul... De anul asta se cam schimba treaba.
Am vazut zilele astea ceva la televizor despre tarife, dar nu le tin minte. Doar ca sunt 18 companii abilitate sa incheie RCA. Asa ca, pentru iarna asta, pe langa anvelope, lanturi, lopeti, saculeti cu nisip, spray-uri de dezghetat incuietori si parbrize, puneti pe lista si RCA ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
si legat de RCA, am spus si pe topicul dedicat, dar mai spun si aici.
Am vazut in unul din link-uri, ca s-ar face reduceri pentru grupuri. Ne bagam ?????? Ma gandesc doar la faptul ca ne mai raman bani macar de-o shaorma ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
Floppy |
![]()
|
Cred ca mai bine faci o lista in care sa se inscrie doritorii...
Eu sunt pe leasing, asa ca nu ma bag pe lista... n-am cum (plus ca e deja platita pana in iulie 2006). |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
NUT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 16 October 05 ![]() |
pe mine m-au pus aia de la leasing sa platesc ieri rca si casco .....
pt rca am dat 151.8 RON .... nici nu stiu daca e pe un an intreg sau doar jumate .... oricum mi-au zis ca nu mai e ca pana acuma .... sa iau un rca de acum si pana la sfarsitul anului si inca un rca pt la anu. acu e valabil din momentul in care platesti ... perioada pe care o platesti. deci daca platesti in sept 6 luni e valabila pana in martie ... asa este ??? saptamana viitoare sper sa ridic si io masina ... abia astept .... NUT |
-------------------- M2 Sedan, 100 CP, dci, Black, ESP.
|
|
Floppy |
![]()
|
E pe jumatate de an, ca e pe firma de leasing, iar la pers. juridice e tariful dublu. Eu o am pe un an intreg si a costat 345 RON. A mea e de pe 12 iulie 2005 pana pe 11 iulie 2006. Raspunsul la intrebare este DA, asa e, daca o platesti azi, 9.12.2005, e valabila pana pe 8.06.2006 (pentru 6 luni)...
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:09 |