Despre Renault in general ...., Fost: "primele impresii"
![]() ![]() ![]() |
Despre Renault in general ...., Fost: "primele impresii"
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
@LNG - acel termometru nu costa doar 10 eur, te asigur. Este vorba de un senzor, de o alta carcasa pentru oglinda acolo unde se monteaza, de 2 fire care ajung in UCH. Numai senzorul costa in jur de 260 ron.
@n_padre - lasa-ma sa fiu sceptic ca ai termometru pe Manager....... Poate vorbim de alt termometru si nu sunt eu in tema....... |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Exista a doua lampa de interior, in spate, pe Manager?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu la Manager am asa:
In fata o lampa cu 2 compartimente (nu ca la Expression sau privilege unde sunt 3) In spate o lampa cu un singur compartiment Senzor de temperatura nu are! |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
termometru care sa afiseze temperatura exterioara nu exista pe Manager, dar se poate monta:fie kittul original din reprezentanta sau cumparat un senzor de exterior cu afisaj cu tot din Augsburg...mult mai ieftin
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
n_padre |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 21 January 08 From: Iasi Romania ![]() |
Christu daca e vorba de termometrul de afara de la oglinda din dreata tin sa precizez ca eu il am pe manager si imi arata temperatura de afara. Am sa incerc sa pun o poza sa vezi temperatura. sper sa reusesc!
This post has been edited by semit: 22 Jan 2008, 19:00 |
--------------------
Renault
Megane
- IS-79-PNA
Manager 1,5 dci noiembrie 2007
|
|
sbm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 23 December 07 ![]() |
Si eu am termometru pe manager
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN MANAGER 1.5DCI 85CP
14-12-2007 GRI ACIER
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am vb eu cu dealerul meu si mi-a zis ca unele modele de manager au iar altele nu au
de ce unele au si altele nu , nu a stiut sau nu a vrut sa imi zica.... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Bobitza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 20 January 08 ![]() |
Salutari tuturor!!! Sunt nou pe aici da sunt familiarizat cu ce se intampla.La managerul meu luat in iulie exista senzor de temperatura..... poate o fi disparut intre timp. Sanatate la Megane-uri si nu numai la ele....
|
--------------------
Megane 2.2
Sedan 1.5dci 85cp
- VZN
Manager 2007
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
din cate vad eu astia de ati zis ca aveti termometru sunteti pe echiparea diesel .. poate e o coincidenata
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
mariusa |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
primit una bucata manager in decembrie si are termometru. din ce imi dau seama functioneaza ireprosabil. mentionez ca e diesel manageru meu
|
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
colegul meu de servici are manager benzinar din iulie si nu are asa ceva.Cum naiba au impartit senzorii?
|
--------------------
renault
|
|
L!nuX |
![]()
|
o varianta poate sa fie :
punem senzori doar in zile pare =)) |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() |
--------------------
renault
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si lampa in spate in zilele impare
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
L!nuX |
![]()
|
daia am , deci e clar
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Christu |
![]()
|
Foarte ciudat...acest senzor de temperatura nu apare nicaieri in optiuni pe site-ul Serus. Nici macar la Expression sau Privilege ca fiind standard.
Oricum, oricat as face gura nu o sa ma rezolve nimeni sa imi puna acel senzor doar ptr faptul ca unele Manageruri au! ![]() Ce altceva mai aveti pe Manager si eu nu am? ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Christu>>Ce conteaza daca ai termometru sau nu? Megane sa fie...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Christu |
![]()
|
Pai pe tine ce te doare? Ai privilege!
![]() Conteaza asa de principiu. Probabil ca daca ma hotarasc sa raman cu masina asta imi voi lua un set de oglinzi electrice si rabatabile sh si le voi monta si vor avea si senzorul de temperatura, dr zic asa ca fapt divers. |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Continuati on topic. va rog.. urmatoarele mesaje offtopic vor fi sterse
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Deci ... ca prima impresie dupa achizitie (am Manager), termometrul exista si functioneaza ireprosabil. Sunt foarte incantat de el
![]() Acu serios ... inca n-am facut 1000 Km si nu vreau sa emit o parare definitiva. Asa ca o parere provizorie sunt multumit, desi am niste rezerve in ce priveste consumul de pana acum - care mi se pare mare, dar e prematur sa ma pronunt - si pozitia de condus care mi se pare o idee cam inalta pentru mine. Aaaa, si vizibilitatea la viraje e mai slaba decat la alte masini - reversul medaliei e ca cockpitul (scuzati cacofonia) ar trebui sa fie mai rezistent datorita stalpilor mai masivi. Cam atat ... deocamdata ![]() PS: S-ar putea ca senzorul de temperatura sa vina la pachet cu mp3 playerul ![]() This post has been edited by Nemmo: 24 Jan 2008, 10:59 |
--------------------
Renault
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
L!nuX |
![]()
|
da de unde , eu am mp3 player pe el si nema senzor , vad ca si tu ai dci deci poate au pus doar la alea pe motorina
ce am mai observat , sunt atat de chiturosi ca in spate au scris doar MEGANE sub sigla , nu am mai pus si RENAUL in dreapta jos , hai lol . Nu ma deranjeaza chiar e mai bine asa , dar totusi .... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Nemmo |
![]()
|
Pai Christu parca, are dCi si tot n-are ... asa ca habar n-am cum dreaq le-au pus
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Primele impresii dupa mai bine de 4 luni de la achizitionare: masina mare, consum decent pentru masina mare, motor puternic si silentios, confort sporit (dar normal pentru clasa ei), vizibilitate scazuta in curbe datorita stalpilor frontali, destul de multe "puncte moarte" in conducere.
Consider ca o masina ar trebui sa-ti ofere incredere in toate situatiile (plecari cu familia si bagajele numeroase, depasiri periculoase, etc), iar aceasta masina cel putin, mie imi ofera incredere. OFFtopic: doar forumul reno.ro te mai descurajeaza, dar in sensul bun al cuvantului |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 24 Jan 2008, 11:12) da de unde , eu am mp3 player pe el si nema senzor , vad ca si tu ai dci deci poate au pus doar la alea pe motorina ce am mai observat , sunt atat de chiturosi ca in spate au scris doar MEGANE sub sigla , nu am mai pus si RENAUL in dreapta jos , hai lol . Nu ma deranjeaza chiar e mai bine asa , dar totusi .... Dar cand au marit reducerea de la 1700 la 2500 de euro nu au mai fost chitrosi? Da-mi mie diferenta aia de 800 de euro si iti dau si sigla reno si luminile din usi si capacul de la motor si orice alta componenta pe care tu nu o ai din cauza modificarilor din ultimul an. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 24 Jan 2008, 12:09) Dar cand au marit reducerea de la 1700 la 2500 de euro nu au mai fost chitrosi? Da-mi mie diferenta aia de 800 de euro si iti dau si sigla reno si luminile din usi si capacul de la motor si orice alta componenta pe care tu nu o ai din cauza modificarilor din ultimul an. Valoarea redusa care este oferita ca si promotie pentru o masina nu inseamna neaparat chelirea ei de anumite lucruri care pentru unii (care tin la detalii) conteaza foarte mult. Reducerea se poate face din mai multe considerente.... foarte adevarat ca tehnica impusa nu face altceva decat sa le scada ratingul. This post has been edited by Avani: 24 Jan 2008, 16:38 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
megane1 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 24 Jan 2008, 11:12) da de unde , eu am mp3 player pe el si nema senzor , vad ca si tu ai dci deci poate au pus doar la alea pe motorina ce am mai observat , sunt atat de chiturosi ca in spate au scris doar MEGANE sub sigla , nu am mai pus si RENAUL in dreapta jos , hai lol . Nu ma deranjeaza chiar e mai bine asa , dar totusi .... si explicatia pt lipsa detalierii brandului , lucru la care pun pariu ca nu te ai fi gandit vreodata ![]() articol revista AUTOSHOW :"Constructorul francez isi doreste foarte mult sa duca noua sa compacta spre idealul unui automobil cu un design universal, dorit oriunde in Europa, daca nu in lume. Pe noua masina, nici macar nu mai apare inscriptia cu numele producatorului ci doar rombul - logo-ul lui Renault si numele modelului, intocmai ca la fratii sai din gama de lux. "Este un pas important. Noi credem ca Renault are o notorietate suficient de mare si am considerat ca in forma stilistica actuala, aceasta formula este cea mai buna", sustine Eric Diemert, designerul acestui model." http://www.autoshow.ro/article--x-Drive_Te...re%3F--456.html |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Avani @ 24 Jan 2008, 16:37) Valoarea redusa care este oferita ca si promotie pentru o masina nu inseamna neaparat chelirea ei de anumite lucruri care pentru unii (care tin la detalii) conteaza foarte mult. Nu vad cum afirmatia mea o exclude pe aceea a ta? Cresterea reducerii este urmare a reducerii costurilor de fabricatie (prin eliminarea acelor dotari) si a strategiei de vanzari (se doreste sa se castige mai mult la volum, modelul e la final de cariera .. etc). Dar lumea injura de acele reduceri fara sa vada ca in fapt ei au primit chiar mai mult decat altii. Si ca pentru fiecare pisa scoasa la reducere trebuiau sa plateasca si un procent de profit pentru producator. Iar piesele alea sunt practic niste rahaturi, de care eu unul bucuros m-as fi lipsit la achizitionarea masinii astfel incat sa nu le platesc in pretul masinii. Altfel spus, poate acele piese la un loc, nu faceau mai mult de 100 de euro, cost de productie. Dar la acesta se adauga profitul de la toate nivelele, asigurarea casco si alte cheltuieli, care duceau intr-un final ca toate astea sa ma coste in plus cateva sute de euro. Bani aruncati pe fereastra. Deci, sa imi spuna mie unul de pe aici care se plange de aceste reduceri de costuri daca era dispus sa dea in plus 300 de euro pentru un capac de motor, 4 becuri si o sigla cu renault. Ma indoiesc ca vor fi multi. This post has been edited by ssilviu: 24 Jan 2008, 17:52 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Bobitza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 20 January 08 ![]() |
Meganul e mai bine echipat la banii lui decat oricare alt concurent din clasa sa , dar una peste alta nu vad motivul pt. care Reno ar scoate niste ''rahaturi'' din dotare cand a facut un profit urias in urma acesto ani de productie.
|
--------------------
Megane 2.2
Sedan 1.5dci 85cp
- VZN
Manager 2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu as fi dat banii pe becuri....si nu ,nu sunt copil de bani gata cum probabil voi fi catalogat....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 20:33 |