Becuri Philips Ultra Vision, halogen +50% fata de cele obisnuite
![]() ![]() ![]() |
Becuri Philips Ultra Vision, halogen +50% fata de cele obisnuite
razu |
![]()
|
||
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- DB 05 LSJ
2004 hatch Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|||
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Probabil la fel ca si becul de faza scurta, pe care mi l-au schimbat mie ieri: se demonteaza capacul de pe baterie, asa incat sa incapa mana pana in spatele farului; se desface capacul de plastic care permite accesul la becuri si se schimba becul ars (repet, banuiesc ca si pentru becul de pozitie accesul se face pe aceeasi cale ca pentru cel de faza scurta, care e chiar langa el...).
Legat de framantarile mele de mai sus, i-am pus ieri pe baieti sa se uite si mi-au masurat blocul de lumini (spuneau ca o tensiune prea mare ar provoca arderea becurilor); totusi nu era nimic in neregula pe acolo, valorile erau absolut normale. Asa ca pana la proba contrarie m-au sfatuit sa o tratez ca pe o coincidenta, mai ales ca cu o zi inainte rulasem 1200 km pe ploaie prin tari cu obligativitatea fazei scurte (Ungaria, Slovacia, Cehia)... poate o fi si asta o explicatie... oricum urmaresc evolutia in continuare... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
O fi de la minunatele gropi plantate pe ulitzele patriei ca astea a strazi nu prea arata (cu mici exceptii)!
Filamentul e destul de firav, suspensia e rigida si groapa e mare - asta-i combinatzia, mai mult ca sigur! |
--------------------
Renault
Megane
- DB 05 LSJ
2004 hatch Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Sa stii ca s-ar putea sa fie asta!
|
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am citit recent ca sunt din ce in de mai raspundite ca accesorii aftermarket becurile pentru stopuri si semnalizare cu LED.Aveti idee de unde se pot lua la noi si la ce pret pentru un Megane 2 sedan?
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi mai merge becul central de la luneta cand franez.
Aveti idee unde-l gasesc sa-l cumpar? Mi l-as cumpara singur sa-l schimb fara sa ma mai duc la service Renaul ca nu cred ca e complicat si mai scutesc niste bani. |
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
http://www.superbrightleds.com/1157.htm
Interesante aceste becuri cu LED-uri, se monteaza usor in locul celor clasice dar in RO de unde luam? Firmele de tuning ati auzit sa aduca asa ceva? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
jucaria asta se gaseste in vitan.. W5W, de culoare "neon" ..
2 bucati / set .. 15 ron setul wled-a.jpg |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
claudiu_wze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 December 04 ![]() |
razu ,
ia volan maxim, desfaci capacul din aripa (ai acces la far ), desurubezi capacul de la far , te uiti / simti mufa de la bec - tragi un pic mai tare de ea sa iasa , o sa simti o sigurata care tine becul - apesi pe ea si se elibereaza becul . Operatiunea de montare e in sens invers ![]() eu m-am schinuit ceva la primu bec schimbat , dar nu-mi prea plac service-urile daca nu reusesti da un PM si te ajut |
-------------------- ex. Megane II Bicorp, Confort Expresion Verde Cuivre
1,5 dci 80 CP, 2005 Lexus IS 220D |
|
FanRenaultSPORT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 April 06 ![]() |
ma intereseaza cat costa schimbul unui bec la un megane 2 bicorp.sau daca se poate schimba fara a duce masina la un service. si cam cat costa un bec pt faza scurta
|
--------------------
renault
megane 1.9 dci
2003 dinamique renault megane 2 bicorp 1.9 dci,120cp,dinamique,2003
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
foloseste functia SEARCH te rog..vei gasi raspunsul acolo
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cir_fra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 8 July 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(FanRenaultSPORT @ May 4 2006, 04:59 PM) ma intereseaza cat costa schimbul unui bec la un megane 2 bicorp.sau daca se poate schimba fara a duce masina la un service. si cam cat costa un bec pt faza scurta ~ 430.000 lei am platit eu acum o luna pentru un bec de faza scurta si manopera la service renault |
--------------------
Renault
Megane III
2011 Bose Edition 1.5dci 110FAP EDC Megane Bicorp Influence
1,5dCi 80CP, august 2005 |
|
Vio |
![]()
|
QUOTE ~ 430.000 lei am platit eu acum o luna pentru un bec de faza scurta si manopera la service renault Ei, asta le intrece pe toate: se pare ca baietii de la service Reno nu au rusine ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
joao_jilberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 11 January 05 From: Bucuresti ![]() |
sper ca nu sint off topic.... mi s-au ars becurile de semnalizare stinga fata. am dat jos capacul de linga roata, dar nu am reusit sa inlocuiesc becul, spatiul nu permite. are cineva o idee mai buna ? multumesc
|
--------------------
Ford
Mondeo
MK4 / 2008 new Mondeo 2.0 tdci trend thunder gray
|
|
joao_jilberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 11 January 05 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca m-am inselat.... nu era ars nici un bec... contactul s-a dereglat... baietii de la mach1 au rezolvat-o intr-un minut.... inca o problemuta a la reno...
|
--------------------
Ford
Mondeo
MK4 / 2008 new Mondeo 2.0 tdci trend thunder gray
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
cum au rezolvat-o baietii?am si eu problema asta si nu reusesc sa scot becul!vreau sa curat putin contactul ala.
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Costexus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 November 05 ![]() |
Mi-am cumparat niste becuri albastre, d-alea "tiganesti" din targ. Sunt pt faza scurta H7 si au 100 W. Alea originale ale masinii au 55 W.
Are cineva idee daca se poate intampla vreo problema? Octav, ale tale cati Watti au? (sunt la fel, Zenon parca ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
In mod sigur o sa ramai fara faruri, ca o sa se topeasca. Nu ti-as recomanda sa le pui. Pe langa faptul ca au o putere dubla (care nu va face bine nici bateriei, nici alternatorului, nici releului de comanda, etc) 100% nu sunt nici anti UV. Asa ca ai doua motive bune pentru care se vor topi farurile.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
plus ca o sa te injure toata lumea.
![]() |
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am avut din acelea si pe scurta si pe lunga ... nu s-au topit nici farurile nici firle nici bordu...singura problema ca cel putin cele de faza scurta se ard intr-o veselie pt ca e temperatura prea mare acolo... iar cuklmea culmilor este ca cel putin pe faza lunga desi aveau 100 w luminau mai prost decat cele originale,. asa ca am renuntat si am pus cele originale pe faza lunga si phillips blue vision de 55w pe scurta
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
Rembrand |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 30 May 06 ![]() |
QUOTE(taurash @ 20 Apr 2006, 17:32) Nu-mi mai merge becul central de la luneta cand franez. Aveti idee unde-l gasesc sa-l cumpar? Mi l-as cumpara singur sa-l schimb fara sa ma mai duc la service Renaul ca nu cred ca e complicat si mai scutesc niste bani. Becul central (al treilea, de frana! ) ar putea sa fie W5W... dar nu gasesti! In schimb poti gasi la orice benzinarie unul mai mic ca putere = 5W ( fata de cei 15W ! ) care la mine arata destul de bine... - are exact acelasi tip de soclu dar fiind mult mai mic [ca para] poate sa iti dea o lumina oarecum inegala pe suprafata stopului - . Pentru 16.000 lei ... eu zic ca merita sa incerci ! Bafta ! Vad ca e cam de mult postul... poate o folsi totusi la cineva. |
--------------------
Renault
Megane Scenic RX4
2002
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hmm.. quote la un mesaj de acum o luna??? ca sa nu zic ca informatia asta se gaseste in manualul masinii...
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Am gasit multicei forumisti cu aceeasi problema: becurile de la semnalizare care fac figuri! Da , se rezolva simplu: scoti capacul, bagi mina si misti de capacelul de la semnalizare. Insa devine enervant cand trebuie sa repeti figura asta la nesfarsit!... A gasit careva o metoda "categorica" pentru rezolvarea problemei? Trebuie stranse niste contacte, ceva?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stie careva cum se scoate butonul care deschide geamul pe partea soferului la megane 1? Mi s-a ars becul de la buton si as vrea sa-l schimb....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
nikoro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 May 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cir_fra @ 5 May 2006, 00:25) M-am scos pana la urma. Din lipsa de timp si fiind oricum eram programat la ei pt o vopsire, am fost la AutoEuropa Timisoara si mi-am cumparat un bec de faza scurta ce m-a costa 28RON . Cum stateam deja de vreo juma de ora pe capu' aluia de la service si fiind ocupati, au trimis un baiat ce mi-a schimbat becul de faza scurta din fata in mai putin de 5 minute si mi-au urat drum bun ![]() Bine macar ca am vazut cum se face: nu pe sub roata ci desprinzand un bidonash din partea dreapta a masinii si apoi lucrand pe pipaite ![]() |
-------------------- Megane II Sedan 1.5dci 80 CP, 2004
Confort Privilege |
|
cir_fra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 8 July 05 From: Timisoara ![]() |
Da... s-a marit ocaua... inlocuire bec faza scurta:
conform deviz: bec auto -------------------------------- cant. 1--------------------- 24.12 RON inloc 1 lampa ext. --------------------- cant. 0.2 ------------------- 12.41 RON Receptie auto -------------------------- cant. 0.5 ------------------- 23.73 RON TOTAL: 60.26 + TVA = 71.17 RON |
--------------------
Renault
Megane III
2011 Bose Edition 1.5dci 110FAP EDC Megane Bicorp Influence
1,5dCi 80CP, august 2005 |
|
tzatza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 20 May 05 From: Timisoara ![]() |
Cum se scot capacele ca sa am acces la becuri? Ca m-am chinuit si se misca foarte putin. Trebuie sa ma pun cu barosul pe ele?
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedane Megane II Sedan 1.5 dCi - 80CP
Confort Expression (2005) |
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Becuri pentru faza scurta la Megane II sunt H7, ca sa ai acces la la far va trebuii pentru partea stanga, sa virez stanga maxim, scoti capacul rotunda (il desurubezi) exista posibilitatea de a se desface mai greu si asta pentru ca se aduna mult noroi etc. dupa ce ai dat jos capacul, bagi mana prin gaura si te indreptei spre spatele farului acolo vei da de inca un capac rotund pe care va trebuii sa il desurubezi, dupa ce ai scos si acest capac, scoti mufa becului dupa care va trebuii sa desprinzi becul de un arc care il tine.
E mult mai usor decat pare. PS : cand vrei sa scoti partea dreapta virez maxim dreapta si nu e un capac rotund este un capac cu o clema. This post has been edited by sebi: 25 Sep 2006, 09:50 |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
ccristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 29 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FISICHELU @ 30 May 2006, 12:32) ...scoti capacul, bagi mina si misti de capacelul de la semnalizare. ... A gasit careva o metoda "categorica" pentru rezolvarea problemei? Trebuie stranse niste contacte, ceva? Acu ceva vreme mi se intampla si mie. Am fost cu ea in serviuce si cica s-a rezolvat. Ieri a aparut din nou insa daca bag mana pe acolo si misc de ce apuc nu isi revine, filamentul este bun (din cate vad prin sticla farului), becul nu pare ars si banui ca e aceeasi problema doar ca de data asta nu mai vrea sa isi revina. O sa ma reprogramez in (acelasi) service si o sa ii rog sa rezolve problema pt. totdeauna, nu pt 2 luni cum au facut data trecuta. |
--------------------
VW
Passat
- 2005
2010, 2.0 TDI 140CP Ex: Kangoo 2005 dci65/ Megane Sedan 1.5 dCi/ 60 kw CPriv, 2005/ Berlina 1.4L 1998/ Berlina 1.3L 1984 / Seat Leon 2002 1.9TDI 110CP
|
|
dann3 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 November 05 ![]() |
intrebare ? am un renault megan scenic din 1999 care are faruri cu geamul din plastic si as dori sa aflu daca merg montate becuri PHILIPS Vision Plus din pct. de vedere al temperaturii emise , acum am montate becuri standard .
|
--------------------
renault
scenic
1999 scenik
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 03:34 |