Becuri Philips Ultra Vision, halogen +50% fata de cele obisnuite
![]() ![]() ![]() |
Becuri Philips Ultra Vision, halogen +50% fata de cele obisnuite
Meghitzanul |
![]()
|
||
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|||
Ge0rge |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
Meghitzanul la Megane este acelasi procedeu de montare a becurilor ca si la Symbol?
trebuia sa faci niste poze..before & after Bai, prietena mea sa oferit sa imi cumpere becuri de mos si vroiam sa o pun pe ea sa le schimbe smile.gif Glumeam, chiar nu stiu cum se monteaza, pe langa aripa sau trebuie demontat ceva la far? Mai devreme ma refeream la poze sa vedem diferentele intre becurile stock si Philips NightGuide Si una peste alta de aia exista acest forum, sa ne ajutam intre noi, dc nu citeam pe aici ma duceam ca boul la service sa dau 700 de mii sa imi montez un amarat de filtru de polen |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|
alin75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 16 April 06 ![]() |
Fraților, mai bine ați da niște sfaturi pentru toți cei de pe forum.
![]() ![]() P.S. Mă ajută și pe mine cineva cu acele becuri de proiector?! ![]() This post has been edited by claus: 12 Dec 2006, 18:36 |
--------------------
Renault
X
- Gj-xx-XXX
X
|
|
emilliviu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 15 December 04 ![]() |
Sal eu am pus la megan 1 becuri la proiectoare modelul de la Philips Vision Plus.Si au fost tipul H1.
|
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
H1 sunt la proiectoare la Symbol (cel putin la masinuta mea asa sunt).
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@cmandrei: la mine in carte (megane) scrie ca proiectoarele de ceata (din bara) au becuri H11
H1 sunt becurile de la faza lunga @alin75: nu stiu daca sistemele de prindere a becurilor de la megane sunt la fel ca la simbol dar e f posibil sa fie la fel eu personal nu te pot ajuta, imi pare rau, pt nu stiu cum se schimba becurile de proiector pt cine vrea sa isi schimbe singur becurile de faza scurta (megane) o sa incerc sa va explic cum se procedeaza cel mai mult v-ar ajuta un far demontat vazut la o reprezentanta reno de ex, in felul asta putandu-se observa lejer sistemul de prindere nu e mare lucru deloc, dar trebuie sa muncesti aproape pe de rost pt ca nu vezi mai nimic (se vede f putin in momentul in care demontezi plasticele de deasupra farurilor) deci: -se bracheaza rotile la maxim (stanga de ex pt schimbarea becului din dreapta) -se demonteaza capacul de plastic de la aripa interioara -se demonteaza plasticul de deasupra farului (pt a asigura putina vizibilitate) -se baga mana prin gaura de la aripa interioara (de fapt pe acolo se face totul) si se desurubeaza capacul de protectie al becului -se scoate soculul (mufa) de alimentare din bec -de aici urmeaza partea grea: se desface lamela de sustinere a becului, aceasta fiind cumva sub forma literei "omega", prinsa intr-o gheara in partea superioara (lamela ramane apoi acolo prinsa in partile inferioare) -se extrage becul (uitati-va in ce pozitie era asezat...cu "limba" ![]() -se baga noul bec in aceeasi pozitie (atentie sa nu atingeti sticla si mai mult de atat sa nu o spargeti)...care va sta in echilibru cumva in soclu pana la fixarea lui cu lamela -se ridica lamela si se prinde in gheara de sus (trebuie putin tensionata pt a o putea prinde) -se introduce mufa de alimentare si apoi se face o proba -se insurubeaza capacul de protectie, apoi se introduce capacul de la aripa interioara si se monteaza plasticul de deasupra farului ar fi intr-adevar f utile niste poze facute lamelei (scoasa total de la locul ei) cat si o poza facuta prin partea superioara (atat cat se vede) ma ofer sa schimb becurile de faza scurta la un megane pt a face si niste poze, ca daca tot desfac si muncesc sa nu muncesc degeaba la masina mea (ca sunt deja schimbate), macar ii schimb becurile cuiva de pe forum....gratuit ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
je se inscrie... dar mai da-ne niste detalii despre lumina Night Guide.. sa stiu sa ma duc sa le iau daca e
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
ma gandeam ca tu ai sa te inscrii
![]() dar ti-am zis, in schimbarea becurilor de faza lunga nu-s 'specializat'...pt ca ai zis parca ca vrei sa le schimbi si pe faza lunga.....eventual, daca vrei, imi dau corijarea pe masina ta ![]() tot nu am iesit intre timp in afara orasului, iar in oras stii cum e....nu poti sa iti dai seama f bine....oricum o schimbare sigur am sesizat-o momentan (am mai zis): e ceva mai puternica lumina si mai alba eventual, tot zic de ceva vreme sa vin si eu la o intalnire cu voi si am tot amanat, vin si eu vinerea asta (nu promit 100%) si vei vedea tu insati care e treaba...eventual punem 2 buc megane unul langa altul si sa vedem cum e cu schimbarea modificarii ![]() si apoi vedem cum facem sa ti le schimb si tie si sa tragem in poza operatiunea, punem pozele pe forum ca sa vada tot poporul ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Noutati
![]() Te astept cu montatul tati.. si poze normal ...Before & After ![]() dsc05310pc3.jpg LE: 138.50 RON totalul... ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Ge0rge |
![]()
|
semit preturile sunt pe perechi da? adica ai dat 138.5 Ron pe toate 6
Vad ca pentru Symbol nu explica nimeni cum se schimba, in carte nu zice decat sa ma adresez reprezentantului Renault ![]() |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
Meghitzanul |
![]()
|
QUOTE(semit @ 13 Dec 2006, 15:50) .... Te astept cu montatul tati.... "tati" ![]() dar....pt faza lunga si pozitii nu promit nimic pt ca nu am studiat deloc problema....s-ar putea sa reusim sa le schimbam si pe alea daca tot le ai cumparate si facem un "pachet" cu schimbatul tuturor becurilor de la faruri (exceptand semnalizarea) @george: da...138.5 ron a dat pe toate cele 6 becuri.... 50 ron a dat la Aspad pe 2 buc H1 Vision Plus+un set (2 becuri) pozitii W5W......a economisit cam 10-15 ron la faza asta fata de preturile Augsburg iar H7 NightGuide a luat de la Augsburg pt ca importatorul Aspad nu mai avea pe stoc ![]() am clarificat inca o data pt cine vrea sa isi mai ia zilele astea ![]() am un feeling ca sistemele de prindere de la clio sunt la fel ca la megane ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
BueVision H7+pozitie pe stanga, de fabrica pe dreapta.
Mi se pare muult mai usor de dat jos bara. Maxim 30 minute pentru montat+demontat ca in poza. Attached thumbnail(s) IMG_1282.jpg ( Size: 256.1k ) Number of downloads: 4730 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
sa nu-mi zici ca ai dat jos bara ca sa schimbi becurile
![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt chiar curios cum schimbi tu pozitiile la 2.2 fara s-o dai jos;
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
pai e diferenta d.p. asta de vedere intre 2.1. si 2.2 ?
o sa studiez pt ca vreau sa bag si eu in viitorul apropiat blue vision la pozitii si vison plus la faza lunga si iti voi spune daca am reusit sau nu (dar mai pe la anul...prin ian-febr ![]() poate incerc intre timp la semit sa schimb becurile de pozitie si f.l. pana acum am umblat doar la f.s. si semnalizare.... dar ma gandesc ca daca tot trebuie dat jos ceva, mai bine dau jos aripile interioare decat bara....ai luat in calcul si ipoteza asta? |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
|
Codrin |
![]()
|
Nop. Da' de ce te chinui pe jos? Asa ai vreo 4 clipsuri sus, cate doua suruburi pe fiecare parte, pe interiorul pasajelor, si atat. Apoi tragi voiniceste si e ca in poza. Mai ai 2 suruburi la fiecare far, si le dai jos. Pe de alta parte n-am aptitudini de ginecolog, si nici nu vreau sa dobandesc.
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
alin75 |
![]()
|
Azi am cumparat becuri Blue Vision Ultra de la Agip. Total 218 Ron. (H1, H7 si pozitii)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pentru proiectoare sa fie H3? |
--------------------
Renault
X
- Gj-xx-XXX
X
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
@alin75: poate e acces la faruri mai mult la clio decat la megane de ai reusit in 30 min....sau poate ai aptitudini de ginecolog
![]() ![]() @codrin....in cartea de megane nu am vazut scris ca pt schimbarea becurilor trebuie sa demontezi masina |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
|
alin75 |
![]()
|
loc prea mult nu este, chiar am ramas cu ceva vanatai pemana dreapta!
![]() ![]() ![]() Spor la lucru pentru cei care fac aceasta modificare! ![]() |
--------------------
Renault
X
- Gj-xx-XXX
X
|
|
Ge0rge |
![]()
|
alin75
Da-mi si mie mai multe detalii , pe unde se schimba? se baga mana pe sub aripa? se scoate ceva de la far? se decupleaza bateria? |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Eu mi-am pus la o sapt dupa ce am luat masina Blue Vision de la Aspad.
Am xenon pe faza scurta iar la comutarea pe faza lunga creste distanta de bataie a fazei scurte atit pe latime cit si in adincime-se percepe ca o ridicare a farului-practic este lumina mai multa...nu am considerat necesar Vision Plus,am mers pe ideea de a avea aceeasi temperatura a luminii. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
alin75 |
![]()
|
Acum totul pare destul de simplu.
![]() 1. în partea stângă a motorului - acolo unde este instalația de A.C. lucrurile stau puțin mai greu, cu toate că la prima vedere totul pare mai lejer. Am scos capacele de protecție de la far, după care am început cu H1. Aici soclul este prins într-o agrafă dublă prin scoaterea capătului de sus este scos soclul pe care-l susține și se realizează schimbul becului. La H7, lucrurile se complică deoarece spațiul este mult redus de o contra-greutate sau ce-o fi + conductele de la A.C. Atenție la scoatere trebuie rotit suportul care susține soclul se scoate (încercați să fiți atenți la poziția în care este scos Eu m-am chinuit 15 min să-l fixez la loc, până i-am schimbat poziția ). 2. în partea dreaptă a motorului totul este mult mai ușor dacă este scos capacul de plastic care protejează niște relee. Modul de lucru este identic. Numai bine ![]() MODERATOR EDIT: Nu mai folosi atat de mult semnul exclamarii.... |
--------------------
Renault
X
- Gj-xx-XXX
X
|
|
Codrin |
![]()
|
Normal / BlueVision.
Attached thumbnail(s) IMG_1307.jpg ( Size: 152.12k ) Number of downloads: 4956 IMG_1308.jpg ( Size: 149.06k ) Number of downloads: 4472 IMG_1309.jpg ( Size: 146.67k ) Number of downloads: 4200 IMG_1310.jpg ( Size: 136.8k ) Number of downloads: 4176 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
semit |
![]()
|
mi-am montat in seara asta cu ajutorul 100% al colegului Meghitzanul... Phillips Nightguide pe faza scurta... Phllips Vision Plus pe faza lunga si Blue Vision pe pozitii...
CONCLUZII: in afara de Blue Vision, adica pozitiile , care schimba putin lumina dand o usoara tenta de albastru... restul reprezinta o MARE TEAPA pe care am luat-o... 138 RON cheltuiti DEGEABA... deci mai bine reglati-va farurile de fabrica si nu mai puneti botul cum am pus eu la gaselnite de marketing..Nightguide 3 in 1 bate identic cu Osramurile simple de fabrica...deci egal cu 0.. Pentru mine e invatatura de minte pe banii mei, sper sa n-o mai pateasca si altiii ![]() PS: multumesc @Meghitzanul ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De precizat ca o lanterna cu dinam cand schimbati becuri pe intuneric este ideala
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
lumina pare totusi putin mai intensa...
si putin mai albastra... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Ge0rge |
![]()
|
Probabil ca sub nume sonore lansate de marketing gen "Blue Vision" ,"Nightguide", etc. te astepti la mai mult tinand cont de pretul platit pentru 6 becuri
|
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
corvinarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
cu blue vision de 4000k pe faza scurta sunt foarte multumit... pe lunga am unele no name... tot lumina alba spre albastrui... identice blue vision... dar prima senzatie cadnd treci de la becurile de fabrica la cele blue... orice tip... este ca nu vezi nimic... am patit-o si eu cand am pus prima data becuri albastre pe laguna din 2002... eram cam in bezna... dar te obisnuiesti dupa 2-3 nopti...
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
Ge0rge |
![]()
|
Pai si care e ideea? nu ar trebui sa ai impresia ca este mai multa lumina? in toate reclamele se spune ca este cu 50% mai multa lumina si raza bate cu peste 10 m in plus fata de cele stock
This post has been edited by Ge0rge: 19 Dec 2006, 08:10 |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Am si eu o intrebare, va rog. Mi-am luat M2.2 de citeva zile si am observat ca pe marginile petei de lumina data de faza scurta (in fata masinii, evident) apar niste irizatii albe si albastre. Ce e aia?
|
--------------------
renault
megane 2.2
- IS-05-GP?
2006 1,5dCi 80CP We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 22:48 |