Becuri Philips Ultra Vision, halogen +50% fata de cele obisnuite
![]() ![]() ![]() |
Becuri Philips Ultra Vision, halogen +50% fata de cele obisnuite
marius_b81wbm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 14 February 11 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) CAM00679.jpg ( Size: 327.83k ) Number of downloads: 523 CAM00681.jpg ( Size: 324.43k ) Number of downloads: 560 |
||
--------------------
renault
megane
- b 81 wbm
2008/privilege/1.5 dci/78 kw
|
|||
CCIP |
![]()
|
Ciprian Group: Members Posts: 87 Joined: 29 March 14 ![]() |
QUOTE(merralvinci @ 1 May 2014, 23:43) recomand narva range power blue+ au o lumina placuta(temperatura de culoare 3700k fata de 3300k la xtremepower) si sunt destul de puternice(+50%)fata de standard.atasez foto cu narva rpb+ pe faza scurta stinga(h7)philips xtreme power pe faza scurta dreapta narva rpb+ h1 pe faza lunga stinga si osram night breaker unlimited pe faza lunga dreapta. Buna ziua Eu am un Fluence recent cumparat si pe faza scurt este o lumina galbena - fara contrast pe sosea . Am tot citit pe forumuri si sunt persoane care recomanda Osram Night Breaker Plus sau Bosch Xenon Silver sau Philips X-Treme Vision Dar toti se plang ca li se ard becurile destul de des de aceea va intreb daca aceste becuri narva range power blue+ sunt fiabile - le aveti de ceva timp ca sa va faceti o idee daca tin mai mult de 6 luni? This post has been edited by CCIP: 9 Jun 2014, 22:55 |
--------------------
Renault
Megane
2016 ZEN
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
QUOTE(CCIP @ 9 Jun 2014, 20:02) Dar toti se plang ca li se ard becurile destul de des de aceea va intreb daca aceste becuri narva range power blue+ sunt fiabile - le aveti de ceva timp ca sa va faceti o idee daca tin mai mult de 6 luni? Durata de viata a becurilor se masoara in ore nu in luni, si scrie pe ele , osram nightbreaker unlimited are durata de viata lifespan B3 150 de ore (adica dupa 150 de ore de functionare sau ars sub 5% din becurile testate) si TC 300 de ore (adica dupa 300 de ore de functionare sau ars mai mult de 50 la suta din becuri ). acum totul depinde de cat te folosesti de masina, cat le ti aprinse etc, de asta tine la unu 4 luni si la altu 1 an. |
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am Philips X treme vision si vreau sa-ti zic ca le am de vreo 2 ani.
Asta cu "se ard repede" este si nu este adevarata. Asa mi-era si mie frica cand le-am luat, ca o sa ma tina cateva luni. Circul noaptea destul de frecvent, seara ajung acasa in jur de ora 22, deci zilnic le aprind. Nu le folosesc insa ziua. Deloc. Am DRL. Deci conteaza si asta, cred ca chiar destul de mult. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
merralvinci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 2 March 12 ![]() |
QUOTE(CCIP @ 9 Jun 2014, 20:02) Buna ziua Eu am un Fluence recent cumparat si pe faza scurt este o lumina galbena - fara contrast pe sosea . Am tot citit pe forumuri si sunt persoane care recomanda Osram Night Breaker Plus sau Bosch Xenon Silver sau Philips X-Treme Vision Dar toti se plang ca li se ard becurile destul de des de aceea va intreb daca aceste becuri narva range power blue+ sunt fiabile - le aveti de ceva timp ca sa va faceti o idee daca tin mai mult de 6 luni? primele rpb+au tinut un an(dupa un an s-a ars unul asa ca le-am schimbat pe amindoua)pe astea noi le am de 6-7 luni,le folosesc zilnic minim doua ore,merg la bucuresti o data pe saptamana(alte 6 ore)etc...eu personal nu-mi fac griji de cat ma tin atata timp cat ma ajuta sa vad(bine) pe sosea.in medie toate cu x%mai multa luminozitate tin doi ani.normal ca daca mergi pe (ne)sosele sa te tina mai putin.pentru luminozitate eu recomand philips x-treme vision. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0t GT
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 03:42 |