Becuri Philips Ultra Vision, halogen +50% fata de cele obisnuite
![]() ![]() ![]() |
Becuri Philips Ultra Vision, halogen +50% fata de cele obisnuite
Tudor |
![]()
|
||
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
da, se pare ca tin mai mult decat blue vision. la mine nu au foarte mult dar din cate m-am uitat si eu pe net lumea e multumita de ele.
se pot cumpara de la aspad, dar trebuie neaparat sa ai firma ca sa cumperi direct, sau din ausgburg. sunt la acelasi pret. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Agglutina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 30 October 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am aruncat o privire pe la un dealer de produse BOSCH si am vazut becuri pentru faruri (H1 si H7). Nefiind specificat nimic despre "anti UV" si cei din magazin sustinand ca "nu ingalbenesc farurile", credeti ca pot avea incredere in becurile respective?
|
-------------------- Megane II Bicorp, 1.5 dCi, 80 CP, rosu
Pack Authentique + proiectoare ceata si CD |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pe scurt .. NU.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
saptamana viitoare ma duc sa-mi iau si eu, fac poze si postez dupa
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
si mai multe informatii
PHILIPS H4 GT150 Power2Night +50% Xenon Bulbs.(Reference #472GT150) PHILIPS H7 GT150 Power2Night +50% Xenon Bulbs.(Reference #477GT190) Aimed at the discerning tuning market, the Phillips Power2night offers excellent +50% beam perfomance, enhances the look of your vehicle, and is manufactured to Philips exacting OE quality standards. When power 2 night lamps are unlit, the blue top gives a blue effect in the headlamp enhacing the style of your vehicle. When the lamps are lit, power2night puts out Maximum performance, +50% light on the road. Other benefits of Philips Power2Nite Bulb, include:- > Interchangeable with standard H4 & H7 head light bulbs. > 50% more light on the road. > Original Equipment Quality. > Fully road legal. > Blocks UV rays.. safe for plastic lenses. > Homologated to ECE R37. > Ideal for Motorbikes giving a distinctive look on the road. > New product as featured in Max Power Magazine. These bulbs are sold in a pack of 2. Atentie "+50% Xenon Bulbs" se refera la faptul ca sunt comparabile cu cele Xenon si nu ca ar fi Xenon This post has been edited by dmc: 14 Aug 2005, 17:04 |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(flo8200 @ Jul 29 2005, 03:31 PM) De doua zile o ia razna semnalul sonor la semnalizarea pe dreapta si m-am gandit in cele din urma sa ma uit la becuri. Nu mai merge semnalizarea dreapta fata. Filamentul nu pare deteriorat. Ma gandesc ca nu mai este contactul bun. O sa incerc singur sa remediez defectul. Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa fiu atent la ceva anume. Am avut si eu aceeasi problema: dupa 2 zile de ticait aiurea la semnalizare dreapta, mi-am dat seama ca nu mai merge semnalizarea dreapta fata. Azi vroiam sa merg la service, insa mai intai, din curiozitate am dat si eu capacul ala jos, am bagat mana (m-am murdarit si julit un pic ![]() Asa ca am scutit cateva ore pierdute. Daca ar fi o astfel de avertizare si cand se ard / nu functioneaza alte becuri (de ex. cele de stop)... |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
ccristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 29 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi am constatat ca nu imi merge un bec ceata dreapta spate. E ok daca il cumpar de la orice piese auto sa il inlocuiesc sau trebuie sa ma duc pe la un dealer reno?
|
--------------------
VW
Passat
- 2005
2010, 2.0 TDI 140CP Ex: Kangoo 2005 dci65/ Megane Sedan 1.5 dCi/ 60 kw CPriv, 2005/ Berlina 1.4L 1998/ Berlina 1.3L 1984 / Seat Leon 2002 1.9TDI 110CP
|
|
ccristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 29 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vestea buna e ca becul nu e ars. (L-am interschimbat cu ala de pe stanga si merge).
Vestea proasta ca nu imi merge pozitia de ceata pe dreapta. Ma intreb daca nu cumva asa trebuie sa se intample (din motive legislative poate) pentru ca la multe modele de masini blocurile optice spate sunt asimetrice avand pozitie ceata la cel din stanga si bec pt mers inapoi in dreapta. Dar la megane blocurile sunt simetrice si chiar exista bec pt ceata si in dreapta (la astra nu au soclu pt blocul dreapta, desi exista spatiul rezervat pozitiei de ceata). La voi functioneaza pozitia ceata spate dreapta? |
--------------------
VW
Passat
- 2005
2010, 2.0 TDI 140CP Ex: Kangoo 2005 dci65/ Megane Sedan 1.5 dCi/ 60 kw CPriv, 2005/ Berlina 1.4L 1998/ Berlina 1.3L 1984 / Seat Leon 2002 1.9TDI 110CP
|
|
@tt@ck |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 12 September 05 ![]() |
Poti sa stai linistit ca becul dreapta spate de ceata nu a mers din fabrica si nici nu are cum sa mearga! Eu am desfacut stopurile mele pt ca vreau sa refac circuitele electrice si becul de ceata din dreapta spate nici nu are + legat! Si daca te uiti mai atent 90% din masini au ceata numai pe stanga!
|
--------------------
Megane 2
1.6 16V
2003 Hatchback Renault, Megane 2 Bicorp, Confort Dinamique, 1.6 16V 115CP, 2003
|
|
verzuiul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 7 January 05 ![]() |
in plus,si manualul e clar din punctul de vedere al celui ce trebuie sa se aprinda...Doar ca trebuie citit!
|
-------------------- Megane E,Techno fara optiuni,gri shist.
|
|
ady2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 19 October 04 From: Galati ![]() |
Motivul: legislatia europeana, care spune ceva de confuzia cu frana...
Se pot face usor legaturile cu becul din stanga, daca consideri important. |
-------------------- Megane 2 sedan Confort Expresion 1.6 16V 115cp,
Vert Cuivre, 09.2004, clima automata, vopsea metalizata, jante aliaj Rial Trigon 15'' |
|
mnxcc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 4 November 05 From: Bucuresti ![]() |
..Si-a dat obsescul sfarsit dupa 2 ani+ de functionare si vreau sa-l schimb. Stiti ce model este exact,nu am manualul la indemana si nici nu stiu daca scrie modelul exact acolo..Este nevoie sa iau exact aceasi marca de bec ca cel ars?
Operatiunea in sine in mod normal nu ar trebui sa fie complicata sau necesita finete de chirurg? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2003 Dynamique
|
|
cmandrei |
![]() ![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
poate te ajuta -> http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40782 http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40782 http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41694 http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41875 http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40538 http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40569 http://www.reno.ro/index.php?showtopic=39708 ... si in carte trebuie sa scrie ce fel de bec ... si s-ar putea sa scrie si cum se schimba ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
mnxcc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 4 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu mai cream al topic, dar nu gasisem nimic cu search-ul pt megane..am gasit 2 modele "Bec Halogen 64210 L 12 55 PX26d H7" si "Philps H7 GT 150 Power2night.." pt M2..dar nimeni nu zice nimic de montare? nu vreau sa fac vreo boacana..
|
--------------------
Renault
Megane 2
2003 Dynamique
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Omule bun .. esti culmea .. zau daca nu !
CITESTE MANUALUL .. acolo sunt trecute si tipurile de becuri si modalitatea de schimbare. Ah ... manualul este cartulia aia un pic mai groasa din gentuta cu acte care de obicei se gaseste in torpedou. |
--------------------
.
.
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Prima e descrierea corecta. Lista e din carte, dupa cum scrie aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41694&hl=becuri&st=20
Trebuie sa fie (de la coada la cap): H7 (Halogen tip 7), fasung PX26d, de 55 W, la 12V, Non UV (pe cutie o sa gasesti UV barat/taiat/cu un X pe el). In rest, ca si fabricant, iei de care vrei/gasesti. Mai vezi in topicul 2050. Nu faci nici o boacana. Dai roata jos sau o brachezi catre interior, scoti capacelul de pe contraaripa de plastic si, mai departe, te descurci. Singura chestie: sa nu pui mana pe becul nou. Il tii doar de fasung sau folosesti o cĂąrpÄ curata, in caz ca trebuie neaparat sa-l tii de sticla. Poate faci si niste poze sa punem de-un tutorial. 18kr.th.jpg26xg.th.jpg |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
mnxcc |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ Dec 2 2005, 12:25 PM) Omule bun .. esti culmea .. zau daca nu ! CITESTE MANUALUL .. acolo sunt trecute si tipurile de becuri si modalitatea de schimbare. Ah ... manualul este cartulia aia un pic mai groasa din gentuta cu acte care de obicei se gaseste in torpedou. problema este ca nu pot sa pun mana pe manual prea curand si din cauza asta am intrebat, nu are sens sa te infirbanti atat daca nu ai nimic util de zis.. @cipman: Multumesc pentru info. Chiar eram curios "cum se citesc" toate specificatiile. O sa fac si poze, categoric. |
--------------------
Renault
Megane 2
2003 Dynamique
|
|
Liviu |
![]()
|
mnxcc .. problema se pune in felul urmator (cel putin din puctul meu de vedere):
1. identificarea problemei (in cazul tau, s-a ars un bec) 2. Citirea sectiunii respective din cartea de utilizare a masinii (manualul de mai sus). Cartea asta trebuie sa fie la orice masina .. nu vad de ce nu ai avea acces la ea. 3. Daca nu se afla raspunsul de acolo sau daca raspunsul e cu mai multe variante, de abia atunci se pune intrebarea pe forum. Ce a facut cipman mai sus este un lucru laudabil (adica sa citeasca manualul de utilizare si sa iti puna raspunsul in fata) dar eu cred ca informatia necesara si suficienta de care aveai nevoie era ca poti citi manualul. Asa ca stai tu linistit, nu m-am aprins .. dar vroiam sa te ... cum sa zic .. sa te determin sa citesti maualul ala si poate aflai mai multe lucruri interesante pe langa cum si cu ce se schimba un bec ars. Bafta! |
--------------------
.
.
|
|
mnxcc |
![]()
|
Din diverse motive, nu am cartea in masina si nu pot sa pun mana prea curand pe ea.
Ca sa fiu in tema, am sunat la Augsburg si au Power2Night 103,8 RON setul si Silver Vision 90,5 RON (setul). Stie careva ceva de aceste SilverVision? |
--------------------
Renault
Megane 2
2003 Dynamique
|
|
nikoro |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 May 04 From: Timisoara ![]() |
Imi puteti spune si mie cum se poate schimba un bec de faza scurta dreapta, si ce si unde trebuie sa-l cumpar. Masina nu mai e in garantie si la serviceRenault mi-e frica ca ma fac astia de bani
![]() Merci. |
-------------------- Megane II Sedan 1.5dci 80 CP, 2004
Confort Privilege |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ti-am mutat intrebarea aici. Mai da si tu search uneori ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
nikoro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 May 04 From: Timisoara ![]() |
10x
ps. Am dat search, dar nu am gasit decat topicul in care am postat. ![]() This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 17:05 |
-------------------- Megane II Sedan 1.5dci 80 CP, 2004
Confort Privilege |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ieri, dupa lupte seculare care au durat aprox 2 ore, am reusit sa-mi schimb becurile de faza scurta cu unele cu lumina alb-albastra (thanks Valix
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
megane4life |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 5 July 05 ![]() |
ieri, dupa 2 ore de chin, am reusit sa-mi fac o umflatura la mana stanga, dar becul de semnalizare n-am reusit sa-l scot.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 1.4 16V Megane II Sedan, 1.4 16V, Influence, rouge de feu, iunie 2005
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Data viitoare ca sa eviti accidentarea, pentru a inlocui becul de semnalizare trebuie sa dai farul jos. Demontezi mai multe clipsuri si suruburi, dar macar faci o interventie corecta. Soclul, fixarea becului de semnalizare e mai mult decat precara, multi s-au plans de intreruperea contactului la unul din becurile de semnalizare.
Vezi ca farul are si un surub de prindere dedesupt, asta presupunand coborarea partiala a spoilerului fata. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
bogdanicus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 November 05 ![]() |
Mi s-a ars becul pe faza scurta stanga. Am gasit H7, dar nu am luat, ca nu avea protectie UV. Ma duc sa mai caut. Intrebarea e: pot sa-l schimb singur sau merg la service? Am incercat sa deschid capacul si cu greu l-am miscat nitel. Sa mai insist?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
- B69GBM
Influence 1.5 dCi 80CP, visiniu - mai 2005 (mai ales iarna) Opel Astra Classic II 1.4i 16V 90CP, albastru - nov 2008
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
De deschis capacul cred ca este mai putin complicat decat bagatul mainii pana la bec. Eu nu am incercat decat sa invart becul de semnalizare in felul acesta.
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
imsocurious |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 August 05 ![]() |
Am vazut niste preturi de la Augsburg mai sus si mi s-au parut jaf pe fata. Am luat eu becuri de la Aspad, care cred ca sunt importatori pt tot ce inseamna Philips, si sunt mult mai ieftine.
Lista de preturi: http://www.aspad.ro/oferte/philips.pdf |
--------------------
Renault
Megane II
2k5 CE
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Postez aici, ca sa nu mai deschid thread nou... Deci, se da: far stanga nou schimbat in urma unui mic incident; dupa un drum lung (1200 km) pe ploaie cu clabuci si faza scurta folosita permanent mi s-a ars pentru a DOUA oara in scurt timp becul de faza scurta. Mi s-a parut si ca farul era usor aburit, dar era noapte... Sa mi-l fi montat prost la service, asa incat nu e etans?... Si o avea aburirea asta legatura cu arderea becului?... (celelalte becuri - pozitie, faza lunga - sunt ok).
Prima oara mi l-au gasit ars cei de la service care mi-au schimbat farul vechi (un pic crapat de o piatra)... Mai ales ca in urma cu vreo luna jumate am patit un lucru asemanator, dar pe dreapta: doua becuri faza scurta arse la interval de vreo 2 saptamani... atunci am crezut ca primul bec o fi fost prost sau rau montat... dar dupa a doua schimbare nu am mai avut probleme... pana acum, cand a trecut pe stanga... Incep sa ma gandesc daca n-o fi vreo probleme electrica... O sa il mai schimb odata si urmaresc fenomenul?... Voi ce credeti?... se poate ca 2 ani jumate sa nu se arda nici un bec si dupa aia in scurt timp sa se arda 4?... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 03:31 |