Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

64 Pages « < 41 42 43 44 45 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Revizie 60.000 Km, ce se schimba, cat costa ...

cosdan
post 18 Feb 2011, 10:42
Post #1261

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua!
Scriu si eu dupa mult timp, maiales ca am reusit sa ma mobilizez sa imi schimb si eu distributia!
Era timpul, ca aproape in fiecare zi mergeam cu emotii, masina fiind din 2003 , dar nr mic de km (acum am 41.000) m-a facut sa tot amin. Acum vreo 6 luni am rugat un "mecanic" sa imi desfaca capacele care acopera cureaua sa vada in ce stare este. Nu era ciupita sau crapata dar era f slabita. Atunci mi-a zis ca mai pot sa merg cam 5000 km si sa nu forjez prea tare.
Intre timp m-am interesat in stinga, dreapta de mecanici, service auto de incredere. In urma cu cinteva luni s-a facut un coleg distributia la Logan, intr-un service particular in care lucreaza citiva angajati de la service Cobalcescu,dupa program, - in curtea unuia dintre ei, dar au elevator, scule etc.
Am luat legatura si ieri am fost.
Costuri si piese:
- ei mi-au oferit la pachet- tot chitul de distributie original Renault, desigilat in fata mea, pompa apa, role, curele de distributie+ rola accesorii, antigel + apa distilata (si astea sigilate) - 850 ron ( cu tot cu manopera).
- eu mi-am procurat - ulei Castrol 10/40w magnetec, bujii Beru ( si bujiile erau originale), filtru ulei Mann si filtru aer(225 ron).
Am uitat sa imi iau filtru benzina, dar o sa am in vedere

Vreau sa adaug ca ma pricep si eu cit de cit la mecanica, dar este prima oara cind vad chiar mecanici adevarati care stiau ce sa faca, sa nu stea sa frece luleaua sa se frece in barbie etc. Am intrat la 16.40 in garaj si la 18.40 am dat cheie si am plecat. Cum am intrat au si sarit pe ea doi pustani, care la prima vedere ziceai ca au venit de la cules cartofi, dar le mergeau miinile la masina de ma minunam. Acum vine o faza- unul din ei imi zice - zici ca nu ai facut distributia?- ca aici nu sunt bine puse suruburile la capace ( suruburile aveau o anumita regula la capacele care acopereau cureaua)- de asta am zis mai sus "mecanic". Nu oricine poate sa fie mecanic, zugrav, meserias etc. Am tras si eu glet sa zic sau rigips pt mine acasa,dupa ce am citit pe net, dar nu vreau sa comentez....
Domnul cu care am fost era seful lor, el superviza, cind au pus cureaua, sa o alinieze la punct etc. Mai mare chin a fost pentru ei cureaua de accesorii, dar au rezolvat-o si pe aia. In timp ce baietii desfaceau, seful lor se uita pe sub masina, mai tragea de ea, sa nu am vreun joc la vreun pivot etc. NU a vazut nimic din fericire , pt ca trebuie sa imi fac si ITP-ul.
Ma gindesc ca o comparatie, am auzit cunoscuti ca si-au facut distributia in reprezentante. Suna pompos, distributie, o zi intreaga de munca. Un amic a stat cu Solenza 6-7 ore pt operatia asta, probabil sa fie ciclul complet, numar de ore pe operatie, ca probabil daca o termina in 2 ore si factureaza 5-6 sa nu iasa reclamatii de la client si de aceea au un numar de ore pentru fiecare operatiune.
In fine, ca observatii am observat ca nu imi mai tremura schimbatorul de viteza ( avea la relantii un usor tremurat) si merge. Va dati seama, am facut proba mersului. Service-ul este in Branesti.Seful baietilor a venit de la servici, s-a suit la mine in masina si am fost pina in Branesti. La intoarcere la fel , pina in Pantelimon sunt vreo 10 km cred, si am mers cu masina in toate vitezele. Absolut nici un fel de probleme ( am auzisem de povesti care li s-au intimplat la unii , nu a fost bine aliniata cureaua si mergea ca un rahat, nu tragea).
Cam atit deocamdata.
O zi fructuoasa!

P.S: Vreau sa fac o mica precizare: din pretul de 850 , manopera a fost 300. Nu incurajez si nu intru in "combinatii" cu persoane care le-as banui ca fura sau am suspiciuni ca fac lucruri de genul acesta.

This post has been edited by cosdan: 18 Feb 2011, 10:46

--------------------
RENAULT CLIO 2003 SYMBOL- 8V 75 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cepy
post 19 Feb 2011, 11:38
Post #1262

Membru

mi se pare f ieftin tot kitul plus pompa de apa si manopera la 850.si pompa de apa era originala?ce garantie ai pe lucrare?

--------------------
renault ;kia clio symbol1.4 16v 98 cp ;kia ce'ed 1,4 16v 110cp 2002;2007 - ph08ued
+
cosdan
post 19 Feb 2011, 18:40
Post #1263

Membru incepator

Piesele Renault au o faima ca sunt ff scumpe. La reprezentanta! Am facut un research la mai multe magazine de comercializare piese auto si preturile mi se par rezonabile. In 550 ron pompa apa + 2 curele si rola eu zic ca bate. Piesele absolut originale, desigilate in fata mea, cutia cu cureaua de distributie si rola Renault. Cind au scos pompa de la mine, am luat-o pe cea noua sa le compar. Stantata Renault, simboluri identice etc. Oricum putem sa facem scenarii la nesfirsit, recunosc este un risc asumat, normal, fara factura fara garantie. Clientela vine la ei in general posesori de Dacia Renault, care le maninca pe piine si vestea se duce din gura in gura, asa cum am aflat si eu de ei de la un coleg de servici, facut distributie Logan in aceleasi conditii de vreun an. Multumit 100% ca si mine in acest moment.
Daca o sa imi crape ceva, strict vorbind de distributie, o sa va zic, desi nu cred.

--------------------
+
adicted69
post 20 Feb 2011, 10:31
Post #1264

Membru incepator

From: Bucuresti / Rm.Valcea

Ai putea sa imi dai si mie datele acelor mecanici de contact? nu de alta dar mai am si eu putin pana o sa trebuiasca sa schimb distributia. Daca nu se poate prin PM, astept un mail la adicted69@yahoo.com.

Multumesc frumos

--------------------
Renault Symbol 2007 - B-**-GPJ
+
dace
post 21 Feb 2011, 16:52
Post #1265

Membru incepator

From: tm

In TM a facut cineva schimbul distributiei in alta parte decat service-ul Renault ? La ei cica ar costa 2400 lei... Daca da, unde, cu cat, si cat sunteti de multumiti?

--------------------
renault symbol fidji 2007 ( 1.5 DCI 70cp )
+
tull4net
post 22 Feb 2011, 12:05
Post #1266

Membru incepator

From: Bucuresti

Casdan, poti sa-mi dai si mie numele acestor baieti, tocmai mi-am luat o un Clio, are 100 000 km, dar distributia a fost facuta acum 5 ani ( de doi ani sta in garaj) si asi vrea sa mi-o vada cineva sa vad ce mai trebuie schimbat pe la ea, eventual distrubutia, dar sa nu ma coste o caruta de bani. Adresa de email tull4net@gmail.com Multumesc!

--------------------
Renault Clio 2001 1.4l 16V
+
cristake
post 22 Feb 2011, 16:04
Post #1267

Membru incepator

From: alexandria

Am un 1.5dci din 2007. Stie cineva ce volum are bidonul de la servodirectie? Am facut 58000 si am ramas cu..."servomuschi" mad.gif Este un lucru ciudat ca nu mai am directie asistata, nu am vazut pierderi de ulei, pete sub masina... Am incercat sa desfac capacul vasului insa nu am reusit (este foarte incomod locul unde este amplasat) si parca n-as merge sa dau banii la mecanici degeaba. In alta ordine de idei, acum astept sa-mi transmita cei de la Alexandria cat ma costa revizia de 60000km.

--------------------
renault symbol fidji 2007 1.5 dci 70cp - bv 74 mcl
+
Andrei LGN
post 22 Feb 2011, 18:46
Post #1268

Membru autentic

From: Ploiesti

In primul rand siguranta motorului pompei de servo (pompa electrica la dci si mecanica cu transmisie prin curea la MPI/benzina). Daca s-a ars siguranta e suspect motorul/(periile,bobinaj rotor)

This post has been edited by Andrei LGN: 22 Feb 2011, 18:49

--------------------
Renault Symbol Fidji 2006 1.4 MPi
+
cristake
post 23 Feb 2011, 16:16
Post #1269

Membru incepator

From: alexandria

Sal'tare tuturor! Am primit raspunsul...revizia de 60000...1735 lei, la Alexandria. Tot tacamul...filtru motorina, aer, polen, ulei, ulei de motor,varificat placute de frana, ferodouri, kit distributie, manopera da' mi-au zis ca vor mai vedea pe parcurs ( parca m-au pregatit psihic sa-mi ia banii si pt pompa de apa). Sunt cam scumpe reviziile la Renault,da' data viitoare (ca si asa trebuie sa iau alta noua) stiu sa ma uit si cat costa reviziile.

--------------------
renault symbol fidji 2007 1.5 dci 70cp - bv 74 mcl
+
tull4net
post 25 Feb 2011, 13:55
Post #1270

Membru incepator

Dupa ce o faci sa ne spui si noua care e impresia.E service Senault? Eu am fost ieri la Ipso Filaret in Bucuresti si mi-au spus ca revizia de 120 000km, care am inteles ca e identica cu cea de 60 000 ma duce in jur de 3000 ron.
Daca tu esti multumit mai bine dau o fuga pana in Alexandria, sunt 160KM, dar economia este considerabila.
Asteptam parerile tale

--------------------
Renault Clio 2001 1.4l 16V
+
thunderbird73
post 10 Mar 2011, 17:32
Post #1271

Membru incepator

Salutare,

Astazi am fost la Auto Marcu's sa fac revizia si cand mi-a zis ca trebuie sa schimb si kitul de distributie (la fiecare 4 ani sau 60 K) m-a luat cu tremurat cand mi-au zis ca ma costa "2400 RONI"; am preferat sa schimb doar consumabilele (416 roni - ulei+filtru ulei, filtru polen si aer) si m-au pus sa iau si bieletele, ca "au joc".
M-am conformat si, inapoindu-ma sa le inlocuiesc, am constatat ca baietii erau "{la masa"; "revin mai tarziu", mi-am zis, apoi mi-am amintit de un "amarashtean" de service auto undeva pe Fundeni. Dau o fuga acolo si stupoare: montarea bieletelor ma costau DOAR 105 roni, pe cand la marcu imi cereau sa imi schimbe si fulia de la alternator si cureaua anexa 7,5 milioane! ohmy.gif
Bineinteles ca le-am inlocuit la "amarashtean", in realitate un service foarte bun; in plus... mi-a zis mecanicul dupa ce am inlocuit bieletele ca "sunteti sigur ca v-a spus sa le inlocuiti, mie mi se par foarte bune!" si mi le-a mai pus si in portbagaj, in cazul in care am nevoie de ele in timp...
Pe scurt am discutat si de distributie si mi-au zis ca ma costa circa 850 roni cu tot cu manopera! biggrin.gif
Asa ca in concluzie cred ca voi renunta la "firmele de renume" de reprezentanta si voi face reviziile la firmele astea mai mici (si mai economice!); proverbul "dai un ban dar stai in fatza" nu prea se aplica, e criza si cam toti suntem pe buza prapastiei, daca stai prea in fatza risti sa se surpe malul! wink.gif

Cu tot respectul cuvenit tuturor Renaultistilor,

Cosmin
posesor de Clio Symbol Fidji 1,4 benzina 8 V

--------------------
Renault Clio 4 Estate 2016 / 0.9 TCE Intens Energy
+
theodor2004
post 11 Mar 2011, 10:05
Post #1272

Membru autentic

totusi, la un service mic. tr sa fii atent ce piese pui , mai ales la distributie. Poti sa cumperi tu kit-ul de distributie si sa il montezi la ei. Spre ex. daca suni la Serus sau Cobalcescu poti lua kit-ul de distributie de la ei, pt ca am vazut ca la Serus sunt mai ieftine. Si, daca iti convine manopera, le poti monta la un service mai mic. Dar la Serus am vazut ca e ieftin sa montezi distributia.
La service-ul mentinat de tine ce iti schimba in 850 RON: numai kit-ul de distributie sau si accesoriile si fulia alternatorului? Pompa de apa ce faci cu ea?

--------------------
Renault Clio Symbol 1.4 litri 2003, 8 valve
+
cepy
post 19 Mar 2011, 12:59
Post #1273

Membru

am o nelamurire.am sunat azi la iatsa campina sa cer o oferta pentru inlocuire distributie plus pompa de apa.este a doua oara cand inlocuiesc distributia,masina are 93000km.m-au sunat in jumatate de ora si mi-au spus ca ma costa asa,toate piesele originale:kitul de distributie 400ron,pompa de apa 300,manopera 200,in total 1000ron si eventual va mai trebuii 1l de antigel.mi se pare bun pretul,numai ca mi-a spus ca se recomanda si inlocuirea kitului de transmisie ce cuprinde role,curea alternator,care ar fii inca 300ron.e necesar sa schimb si kitul de transmsie?ca n-am mai auzit pana acum asa ceva.

--------------------
renault ;kia clio symbol1.4 16v 98 cp ;kia ce'ed 1,4 16v 110cp 2002;2007 - ph08ued
+
R19/16v
post 19 Mar 2011, 13:04
Post #1274

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Kitul de accesorii se schimba odata cu distributia, la 4 ani sau 60k km.
Ignora-l, va imbatani, ceva o sa cedeze, cureaua de accesorii va intra in traseul curelei de distributie si vei schimba doar supape daca ai noroc.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
S4b1n
post 19 Mar 2011, 16:31
Post #1275

Membru Symbolist

From: Craiova/Bucuresti

Ce ar fi mai bine sa aleg pentru kitul de distributie, de origine sau Contitech ? Diferenta de pret nu mi se pare semnificativa. Dar kit accesorii? Se gaseste si acela Contitech?

Pompa de apa trebuie s-o schimb tot acum? Cedeaza pompele inainte de 110 000 km?

--------------------
Renault Symbol 1.5 dCi 62 kW 2007 - ~ 155000 km
+
adicted69
post 23 Mar 2011, 19:03
Post #1276

Membru incepator

Schimbat si eu distributia, cureaua de accesorii, pompa de apa, uleiul si filtrele la mecanicii recomandati de cosdan nu am decat cuvinte de lauda la adresa lor, foarte seriosi .

--------------------
+
ReiMNs
post 23 Mar 2011, 22:50
Post #1277

Membru autentic

From: Bucuresti / Adjud

QUOTE(cj98czh @ 13 Sep 2010, 09:55)
Te joci cu focul si cu banii tai....
*

78 000km si inca nu am schimbat distributia smile.gif , de Pasti sper sa o fac smile.gif) .

--------------------
Renault Symbol ian-2008 Music Edition 1.4 8V - VN--BWE
Priveste cerul!

dec 2007 - 5km
2013 - 125000 km
+
pegas
post 24 Mar 2011, 08:08
Post #1278

Membru autentic

From: IASI

ideea e sa nu o turezi tare (>4000 ture) si mai ales brusc, sa induci socuri in curea.

nu stiu cati km faci. normal, daca faci ~100 km pe saptamana, nu ar trebui sa iti faci griji. recomand sa nu iesi din oras, daca se poate si sa nu mergi la drum lung. eu am schimbat distributia la 62.000km, insa la 9 ani. nu avea probleme cureaua ci pompa de apa.

--------------------
Renault Clio Symbol 2001/Dinamyque, 1.4 16V
+
cosdan
post 24 Mar 2011, 09:49
Post #1279

Membru incepator

Adicted69 ai venit din Vilcea sa iti faci distributia??
Ce ai cumparat tu? Aceleasi preturi la manopera si piese?

This post has been edited by cosdan: 24 Mar 2011, 11:51

--------------------
+
adicted69
post 24 Mar 2011, 17:00
Post #1280

Membru incepator

Nu, dupa cum se vede din profilul meu am trecut Bucuresti / Rm.Valcea, adica sunt nascut in Valcea, insa facultatea am facut-o in Bucuresti, iar acum lucrez in Bucuresti. Eu am cumparat uleiul(Elf 5w40), filtrele(motorina, ulei, aer si polen) si atat. Toata distractia, cu tot cu schimbul de ulei, filtre si distributie m-a costat 1155 ron(incluzand si valoarea uleiului cumparat de mine, filtrele, manopera si kitul de distributie de la mecanici). Eu zic ca am iesit destul de ok.

L.E. pentru asyst72 : nu pot da mesaje private, nu am numarul de postari.

This post has been edited by adicted69: 24 Mar 2011, 17:05

--------------------
+
cosdan
post 25 Mar 2011, 08:08
Post #1281

Membru incepator

Pretul este ok , aproate atit am dat si eu , dar eu am masina pe benzina. La motorina sunt mai scumpe consumabilele.

--------------------
+
cepy
post 25 Mar 2011, 21:35
Post #1282

Membru

schimbat si eu azi distributia la 93500km, pentru a doua oara.pretul cu totul a fost 1290 ron insemnand kit distributie,kit accesorii,pompa de apa si manopera,toate originale.servicul unde am facut operatiunea este iatsa campina,reprezentanta renault.

--------------------
+
Harapul
post 2 Apr 2011, 14:23
Post #1283

Membru incepator

mda, gata cu garantia mea de 4 ani, de acum nu prea cred ca voi mai merge in service-urile de "marca", poate doar la lucrarile importante unde nu vreau sa risc ...

@ cosdan sau @ adicted69: v-as ruga sa-mi dati si mie datele de contact ale baietilor aceia, nu va pot trimite PM pt ca nici eu nu am suficiente postari
voi face si eu tot ce ati facut si voi minus distributia pt ca 28.500 km (chiar dc am 4 ani cu ea) nu cred ca voi avea probleme

mail: vasilestefanescu2000@yahoo.com

va multumesc anticipat

This post has been edited by Harapul: 2 Apr 2011, 14:29

--------------------
Renault Symbol Fidji An: 2007; 1.4 8V 75CP
+
cosdan
post 5 Apr 2011, 07:18
Post #1284

Membru incepator

Salut!
Eu cind am luat masina in 2008 avea 5 ani si 28000km. Am mers pe riscul meu pina anul acesta, putea sa mai tina dar era slabita rau.
Trec aici numarul acelor baieti cu care sa vorbesti si le spui de problemele si ce vrei sa faci. Un schimb de ulei si niste filtre este relativ banal si parerea mea este ca orice Dorel poate sa iti faca in orice service. Cred ca pt asta o sa ti le schimbe in fata blocului , nu te mai duce pina in Branesti.Oricum decizia este a ta! 0744.900.454

--------------------
+
aurelyan
post 11 May 2011, 17:05
Post #1285

Membru cu familie

From: Iasi

Am facut si eu astazi revizia de 4 ani, teoretic inca nu are 60000 km, iar dupa cum aratau piesele schimbate, se pare ca e pe bune...
Preturile au fost urmatoarele:
-curea distributie Gates Franta 45 lei (cea originala Gates UK, arata f. bine, mai ducea)
-rulment intinzator curea distributie Flennor Germania 75 lei (cel original Koyo Japonia, avea putin joc)
-pompa apa Dolz Spania 96 lei (cea de origine arata bine, fara scurgeri, dar se invartea cam greu rulmentul)
-2 role fixe QH 96 lei cu rulment NSK Japonia (cele originale erau Koyo Japonia, fara probleme)
-curea accesorii Dayco 39 lei
-antigel Glaceol RX tip D 3l x 22 lei (am folosit doar 2l), 2l apa distilata 3 lei
-manopera 150 lei
Total 570 lei.
Nu am schimbat uleiul si filtrele pentru ca au fost schimbate anul trecut.

Totul a decurs bine, in afara de faptul ca acel capac de plastic care acopera distributia probabil vibreaza si scoate un zgomot ca un cloncanit. Sigur este de acolo, am pornit masina fara acesta si nu se aude acel zgomot, la fel si daca il tin apasat cu mana. Cureaua nu freaca de el sau pompa de apa, nu au ramas semne pe interior, s-ar fi vazut. Momentan am abandonat, ma voi gandi la o solutie ulterior, poate se mai aseaza... biggrin.gif (a mai avut cineva probleme cu capacul acela?)

This post has been edited by aurelyan: 12 May 2011, 05:49

--------------------
Ford Focus Mk3 2012 - 1.6 16v Ti-VCT
Imbatranesc si tot invat - Eschil
+
aurelyan
post 12 May 2011, 20:48
Post #1286

Membru cu familie

From: Iasi

Mda, astazi am remarcat si un huruit la motor, la relanti mai greu sesizabil, mai evident la decelerare, zgomote noi, aparute dupa schimbul distributiei. Am inteles ca poate fi de la cureaua care poate fi prea stransa, ma voi duce inapoi la ei sa se uite...sau mai pot fi si alte motive?

This post has been edited by aurelyan: 12 May 2011, 20:52

--------------------
Ford Focus Mk3 2012 - 1.6 16v Ti-VCT
Imbatranesc si tot invat - Eschil
+
theodor2004
post 13 May 2011, 14:18
Post #1287

Membru autentic

huruitul nu cred ca e de la vreo rola, pt ca sunt noi (daca era inainte de schimbarea distributiei, atunci da, putea fi de la o rola/fulie) Atunci ramane varianta ca respectiva curea sa atinga de ceva. Mai degraba cureaua de accesorii atinge de ceva (ex corpul alternatorului). Trebuie remediat, pt ca in timp cureaua se franjureaza.
Ai facut bine ca ai schimbat totusi distributia la 4 ani, pt ca, chiar daca cureaua arata inca bine, ea putea plezni oricand. Fiind puternic tensionata, nu e nevoie sa fie crapata ca sa plezneasca. Ajunge sa imbatraneasca dupa 4 ani, si gata, poc mad.gif

This post has been edited by theodor2004: 13 May 2011, 14:19

--------------------
+
asyst72
post 13 May 2011, 14:51
Post #1288

Membru autentic

a avut cineva probleme cu fulia de arbore cotit la Clio dci? A schimbat-o cineva la revizia de 120(60)k?

din cate am vazut ea este de fapt o rola aflata pe cureaua de accesorii (cea mare din dreapta-jos in desenul atasat)

Se vede undeva jos daca te uiti la motor si tot am senzatia ca la relanti are o miscare usor descentrata fata de propria axa. Ma intreb daca acel zgomot de "vum-vum" pe care il am de vreun an si ceva cand folosesc frana de motor (mai ales cand e frig afara) e de la aceasta rola sau de la alta de pe cureaua de accesorii.

A venit vremea schimbarii kit-ului de distributie/accesorii, bineinteles ca voi schimba tot ce scrie la carte dar totusi n-am bani de aruncat pe piese care nu e nevoie sa fie schimbate.

De aceea intreb daca a mai schimbat cineva aceasta fulie de arbore cotit
(are preturi intre 200-500lei, in functie de producator) sad.gif

merci

kit_accesorii_dci.jpg ( Size: 97.44k ) Number of downloads: 5267

This post has been edited by asyst72: 13 May 2011, 14:53

--------------------
Renault Megane II Grandtour Avantage 1.5 dCi 103CP FAP 2007
-
Megane II GrandTour 1.5dCi 103CP FAP 2007

343.000km - 04.2022

Best Regards

-
+
cosdan
post 23 May 2011, 14:31
Post #1289

Membru incepator

Teodor nu pot sa iti raspund la PM ca nu am suficiente posturi! Nu mi-au pus nici o stampila pe carte!
Operatia si atit! Pompa de apa inclusa nou nouta scoasa din cutie in fata mea! Masina are 9 ani nu ma prea mai intereseaza ce scrie in cartea tehnica, ea merge perfect, sunt multumit si asta e tot ce conteaza pt mine. In curind o sa ii fac si o revizie tot la acesti baieti inainte sa ma duc la ITP. Am facut cam 3000 km de cind am facut distributia ( sofer de week-end), merge perfect.
P.S: tot o laudam ca merge perfect si mi-am amintit ce buba mai are...vitezometrul. La drum lung...ceasul vitezometrului se opreste! Merge bine mersi si se opreste. Noroc cu indicatorul de turatii , prima oara am crezut ca mi s-a oprit masina.Sta asa mort citeva minute si iar porneste...apoi iar cade lesinat. Banuiesc ca este vorba de ceva electric ( vreun condesator ceva) care s-a uscat.

P.S: am mai citit inca o data posturile...pe 11 martie mie mi-ai adresat intrebarea ...cu ce imi schimba pt 850 ron? NU am vazut atunci!
Deci piesele au costat 550 cum am zis si manopera 300. A fost inclusa si pompa de apa , pe linga curele, rola intinzatoare , apa distilata si antigel.
Despre fulia la alternator...nu a intrat in discutie. Trebuiau sa umble la ea?? O sa ii intreb cind ma vad cu ei daca trebuie sa faca ceva la ea!

This post has been edited by cosdan: 23 May 2011, 14:44

--------------------
+
theodor2004
post 23 May 2011, 15:36
Post #1290

Membru autentic

850 RON este cel mai mic pret de care am auzit in viata mea pt o schimbare de distributie si accesorii.
Deci sa inteleg ca ti-au schimbat asa: curea distributie, rola distributie, curea accesorii, rola fixa si rola intinzatoare accesorii, pompa de apa, completat antigel, apa distilata.
Pretul e super competitiv.
Nu te nelinisti ca nu au schimbat fulia de la alternator: ea se schimba doar daca e cazul, adica daca are probleme. Nu a fost cazul, asa ca stai linistit si nu ii mai suna.

PS: acum citesc din nou postul tau si vad ca nu ti-au schimbat chiar toate rolele, dar nu am inteles pe care le-au schimbat si pe care nu.

This post has been edited by theodor2004: 23 May 2011, 15:43

--------------------
+
64 Pages « < 41 42 43 44 45 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 16:50
Dacia