Revizie Megane 15.000, Ce se schimba, cat costa
![]() ![]() ![]() |
Revizie Megane 15.000, Ce se schimba, cat costa
Nicotine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|||
dragos clio&astra |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 7 January 06 ![]() |
Spuneam ca e mult pt ca pe mine m-a costat 500ron revizia la Clio dci,din care 220ron a fost filtrul de motorina(Bras Iasi).Ulei sintetic Elf Excellium.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1.5dci Clio Symbol 1.5dci 65cp expression 2oo4
|
|
yesmyfriend |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 6 May 05 ![]() |
Am un an de zile si 10.000 km cu un M2,1.5,80. Fac revizia acum la un an sau mai astept pana la 15.000 km?
Merci |
--------------------
Renault
Megane II
1.5 dci 2005
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Daca astepti sa faci 15.000 km vei depasi termenul limita de un an si vei pierde garantia.
Vizitele la service si reviziile se fac la 15.000 km (10.000 km pt. cei care au cumparat masina incepand cu 2006) dar nu mai tarziu un an de zile de la cumparare sau ultima revizie. Scrie foarte clar si in carte si pe forum (au mai intrebat si altii). |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
yesmyfriend |
![]()
|
Abia acum am terminat de citit cele 27 de pagini
![]() Vreau sa va mai intreb ceva, am mai vazut intrebarea asta si nu am gasit un raspuns complet : la autocobalcescu te lasa sa stai langa ei la revizie? Multumesc, |
--------------------
Renault
Megane II
1.5 dci 2005
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Teoretic nu te lasa in nici un service autorizat renault ... practic depinde cum te intelegi cu cei de la service (la cobalcescu pe mine nu m-au lasat niciodata langa masina ... m-am mai apropiat eu asa dar imediat m-au scos afara pe motiv de camere video sefi si alte alea).
This post has been edited by cmandrei: 4 Apr 2006, 14:58 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
yesmyfriend |
![]()
|
eu am avut experiente neplacute cu altii pana acum
de asta as incerca revizia la autocobalcescu, de la ei mi-am si luat masina eu inclin totusi sa cred ca nu vor lua pielea de mine la o astfel de revizie! ![]() nu credeti? |
--------------------
Renault
Megane II
1.5 dci 2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu inclin sa sa cred ca o vor lua
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu am avut o sa zicem doua experiente neplacute (ca dupa nu m-am mai dus la ei) [1. pret monstros pentru distributie (le-am zis pa) 2. schimbare garnitura chiulasa ... pe langa pret colosal mai vroiau si sa-mi schimbe juma' de motor ...] la cobalcescu ... cum nimeresti ... dar oricum asta nu se discuta aici :-) ... aici doar ce e in titlul topic-ului (cel putin teoretic) ... mersi
This post has been edited by cmandrei: 4 Apr 2006, 15:14 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
yesmyfriend |
![]()
|
ok, voi avea grija de antigel si de lichidul de parbriz
voi umple la lichid acolo pana face bulbuci si de pe afara!!!! ![]() ok, atunci voi cauta un service care sa ma lase sa casc ochii pe acolo merci de sfaturi |
--------------------
Renault
Megane II
1.5 dci 2005
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
la mach 1 , la wtc te lasa sa stai langa masina...
am auzit ca si la auto marcus |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
shu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Revizie de 1an (masina are 12.000km) facuta ieri la Mach1 WTC.
1. Filtru ulei 18,49 2. Inel baie 1,09 3. Filtru benzina 31,09 4. Filtru polen 81,51 5. Filtru aer 63,87 6. Manopera 120,80 Suma: 316,85 (fara TVA) TOTAL 378 (cu TVA) Uleiul mi l-am cumparat eu din Carrefour, Excellium LDX 5W-40, 147 RON 5litri (4+1) Deci, cu totul, m-a costat 525 RON. Mentionez ca poti sta langa masina, ca nu au comentat absolut deloc la faptul ca am adus uleiul meu, ba din contra, m-au intrebat daca restul pieselor le cumpar de la ei sau mai aduc eu si altfceva in afara de ulei. Apropo de lichidul de parbriz, m-au intrebat daca vreau sa il completeze si i-am refuzat politicos ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2005 Confort Dynamique - Gri Eclipse
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Semit e baiat destept si are dreptate in ce spune.
![]() ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
shu, filtrul de benzina si cel de aer nu se schimb ala 30.000 km ?
|
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(shu @ Apr 5 2006, 09:08 AM) Revizie de 1an (masina are 12.000km) facuta ieri la Mach1 WTC. 1. Filtru ulei 18,49 2. Inel baie 1,09 3. Filtru benzina 31,09 4. Filtru polen 81,51 5. Filtru aer 63,87 6. Manopera 120,80 Suma: 316,85 (fara TVA) TOTAL 378 (cu TVA) Mi se pare ca te-au tepuit la manopera, eu am dat 91 ron fara tva pe exact acelasi operatii. Uleiul totusi l-ai luat bine. Urmeaza sa mai fac o revizie de 30 000km la un MII iesit din garantie cu piese aduse de mine si o sa va spun costuri. Si uleiul il voi schimba CASTROL 5w40 Softec. Voi incerca pt filtre(in masura in care nimeresc codurile si nu le incurca) la DAB AUTO si la PREMIER BUSINESS sau la ELIT dar numai cei care aduc consumabile OEM |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Azi am vorbit cu un prieten, care a facut cam ce e la noi un schimb la 15000 km., adica filtre(aer, polen, ulei), ulei, la un ford mondeo tdci; cost 10,5 mil
![]() ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Hmmm! La un Mondeo 1.8 125CP, 2005 revizia de 15000km a costat 5,9 mil in Buc...schimbate filtrele si uleiul...poate se apropie de cele 10 mil TDCI-ul! dar oricum mult pentru o revizie banala!
|
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Radu Ganescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 7 April 06 ![]() |
Salutare la toata lumea,
Eu am facut revizia la 15000 km acum cateva zile la Megane-ul meu (1.5 DCI) la SERUS din B-dul Timisoara. Factura per total s-a ridicat la valoarea de 588.41 RON. In detaliu va pot spune ca factura a cuprins: 1. Ulei TD Elf - 75.51 RON 2. Garnitura buson golire - 1.72 RON 3. Filtru de ulei - 17.17 RON 4. Filtru diesel - 181.05 RON 5. Filtre AC - 80.01 RON 6. Scanare calculatoare - 44 RON 7. Inlocuire ulei si filtru ulei - 25 RON 8. Verificat lumini, nivel lichide, presiune pneuri - 10 RON 9. Inlocuire filtru habitaclu - 15 RON 10. Control rampa - 25 RON 11/ Inlocuire filtru de motorina - 20 RON Adaugand la preturile de mai sus TVA va rezulta valoarea totala a facturii - 588.41 RON |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedan
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Radu Ganescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 7 April 06 ![]() |
Oamenii chiar au verificat (am stat cu ochii pe ei) ... dar nu ma asteptam sa puna asta pe facuta ...))). Important este ca masina merge bine ... banii se duc oricum ...
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedan
|
|
semit |
![]()
|
eu stiam ca aceste operatiuni sunt gratuite si intra in indatoririle din carnetul de intretinere si garantie..data viitoare iti iau 20 ron ca au deschis capota sa vada ce e acolo....
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(semit @ Apr 8 2006, 01:51 PM) Pana la urma cred ca vei veni in Bacau sa-ti faci revizia... ![]() "Micile detalii" care pana la urma fac diferenta (refacerea presiunii in pneuri, reglaj faruri, o eventuala spalare exterioara la sfarsitul reviziei) ar trebui folosite de catre un service ca un atu al sau, dar... Oricum am vazut si multe service-uri unde aceste "optiuni" sunt in standard. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
semit |
![]()
|
sa stii ca s-ar putea sa-ti urmez sfatul.... OFF topic..mai un sprit cu Sorin...mai o revizie..merge sa pierd 2 zile
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
@ Radu Ganescu
...Sa stii ca pana la urma ai iesit bine...Mie mi-au pus si "lavete" pe factura...Nu au fost cine stie ce, dar ca idee...Gata, schimb preturile la cabinet! La fiecare spalare pe maini mai adaug 5 RON la costul tratamentului...Doar pentru angajatii Service Renault... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
florinalbei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 11 May 05 ![]() |
Am facut revizia de 15000 km. in urma cu o luna si mi-au schimbat filtre ulei si ce semai schimba. Nimic in plus. Au spus ca e totul in ordine. Acum cateva zile am fost la alt service autorizat pentru o problema legata de semnalizari care se aprind cum au ele chef. Au urcat masina pe elevator si au vazut ca amortizoarele spate sunt duse. Au curs. E normal ca dupa 1 an de zile si mai putin de 15000 de km sa se strice amortizoarele alea. Cum de n-au vazut cei care au facut revizia in urma cu o luna? A mai schimbat cineva amortizoare dupa doar cateva mii de km.?
|
-------------------- Renault Megane II 1,5 dci 80 cp
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
hellcat cat e o revizie la dedeman, si cu cat timp inainte ar trebui sa fac programarea? sunt seriosi baietii acolo? eu sunt din Moinesti si s-ar putea ca in perioada aia sa ma duc pana acasa si atunci as face si revizia in bacau daca intr-adevar merita.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
560 RON (cea de la 15000)
Si vezi, sa fii atent, sa iti treaca pe factura si lavetele cu care se sterg ei pe maini; nu cumva sa uite (cu toate ca nu cred!...) ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
facut azi revizia de 1 an la Mach 1 WTC (masina are 6.000 km):
- ulei Elf TD 10W40 5 l= 75 RON (cumparat de mine sambata din Metro ca e la promotie) - filtru ulei = 25 RON - inel baie ulei = 1,3 RON - filtru polen = 97 RON (initial nu am vrut sa-l schimb, dar l-am rugat pe mecanic sa-l scoata ca sa vedem in ce stare e. Cand l-am vazut m-am ingrozit cat de imbacsit si de murdar era. Ma gandesc ca toata mizeria aia ar fi ajuns in plamanii mei daca nu exista acel filtru). - manopera 3h = 197 RON (aici pot sa canfirm ca intr-adevar s-a lucrat 3 ore la masina, pentru ca am statlanga ei). Total la service: 320 RON + 75 RON uleiul adus de mine = 395 RON. Ca operatii, in cele 3 h de manopera, in afara de schimbarea celor doua filtre, au fost: - verificarea franelor: s-au desfacut rotile, am iesit la proba de drum; - verificarea directiei si indreptarea volanului: s-a facut control pe stand, s-au reglat unghiurile si am facut doua probe de drum; - verificarea calculatoarelor si a instalatiei de aer conditionat (s-a verificat pe calculator si s-a masurat cu termometrul in instalatie; - verificarea pe calculator a regimului de mers in gol al motorului; - verificarea amortizorului dreapta spate (mi se parea ca pierde un pic de ulei, se vad ceva urme pe el, dar va trebui sa fac un test de amortizoare ca sa vad daca exista deficiente functionale. - scoaterea si verificarea filtrului de aer (arata destul de bine, nu a fost nevoie sa il schimb). Pe ansamblu sunt foarte multumit cum au lucrat baietii de acolo (ca au fost vreo 4 cu care am intrat in contact). Am ajuns la ora stabilita si s-au apucat imediat de masina. Am putut sta langa ei non-stop, inclusiv la probele de drum, au fost foarte amabili, nu m-au luat cu binecunoscutele texte "asa fac toate masinile, vi se pare, e normal sa faca asa", am primit si cateva sfaturi de exploatare, am vazut si cum se demonteaza torpedoul ca sa schimbi filtrul de polen. Nota 10 pentru acest service. O sa pun si o poza cu filtrul de polen, dar nu mai gasesc cablul de la telefon. Cand o sa dau de el o sa vedeti cum arata plamanii nostri. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
luciant |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 11 April 06 From: Iasi ![]() |
Salut.
Lex Luthor daca tu ai stat langa ei si ai vazut tot ce ai scris ca au facut la masina si la pretul asta , inseamna ca baietii sunt seriosi. Ceea ce rar gasesti la noi in tara, si nu vorbesc doar de servisurile Renault. Problema care este deranjanta este difera de preturi foarte mare de la o concesiune la alta plus preturile mari la consumabile. Noroc! |
--------------------
Renault
Megane
2005 Renault Megane II 1.5 Dci, 100CP, 2005
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@adrianpurcarin: Ca sa-ti faci o idee cat mai corecta asupra serviciilor de la Dedeman ia legatura cu FlorinZ, si-a facut revizia de 30.000 km la noi si totul a fost in regula. Programarea si detalii despre revizie s-au rezolvat prin telefon.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:14 |