Tuning Interior, Accesorii pentru interior, imbunatatiri
![]() ![]() ![]() |
Tuning Interior, Accesorii pentru interior, imbunatatiri
renonino |
![]()
|
||
Cuore Sportivo Group: Members Posts: 107 Joined: 13 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Alfa Romeo
147
1.6 TS 2006 Daewoo Matiz E 2003 |
|||
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
poftim tuning interior megane
Attached thumbnail(s) pishuinterior.jpg ( Size: 32.31k ) Number of downloads: 77 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
DIESEL.BV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 9 March 05 From: BRASOV ![]() |
arata bestial lumina albastra ..... ce ai facut... cat a costat.... da si tu detalii....
![]() |
-------------------- M II sedan 1.5 dci Conf.Priv. black
2004/5, 71.000 km. |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
uite si la un clio in prima faza .. acum e lumina mai inchisa si afisajul tot albastru.
deci sunt facute cu leduri de telefon Attached thumbnail(s) proba_clio.jpg ( Size: 8.97k ) Number of downloads: 83 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
la ce bani a dus toata distractia?
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
MMihai |
![]()
|
QUOTE(vali79m @ Aug 1 2005, 05:19 PM) la ce bani a dus toata distractia? deocamdata nu stiu exact, ala nu e clio al meu, urmeaza sa imi fac si eu si o sa va spun ce si cum Attached thumbnail(s) pict0007_459.jpg ( Size: 27.6k ) Number of downloads: 86 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
cp |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 79 Joined: 24 September 04 ![]() |
Nu-i rau deloc, aproape ca originalul. Acuma o sa ai clio cu bord aproape ca de golf. ... Am vazut si un saviem cu cercuri de audi pe strada... cam aceeasi treaba.
![]() |
-------------------- Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
|
|
MMihai |
![]()
|
uitati ce mi-am facut eu azi
![]() Attached thumbnail(s) Imag030.jpg ( Size: 43.65k ) Number of downloads: 82 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
MMihai |
![]()
|
scuze pt neclaritatea pozelor dar sunt facute azi pe inserat cu telefonul
Attached thumbnail(s) Imag032.jpg ( Size: 66.38k ) Number of downloads: 82 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
MMihai |
![]()
|
aaa si da se pot scoate aeratoarele laterale
Attached thumbnail(s) Imag020.jpg ( Size: 46.41k ) Number of downloads: 50 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
MMihai |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
MMihai |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
MMihai |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
uitati si unul care l-am vazut pe aici.adevarul este ca mie mi-a placut dintotdeauna mai mult culoarea asta portocalie inca de la R19 mai mult decat verdele de la japoneze sau albastru sau rosu de la nemti. nu te oboseste de los noaptea la condus si se vede foarte bine.
Attached thumbnail(s) 72d40bbba8740628.gif ( Size: 4.91k ) Number of downloads: 41 |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
QUOTE(MMihai @ Aug 1 2005, 04:32 PM) deocamdata nu stiu exact, ala nu e clio al meu, urmeaza sa imi fac si eu si o sa va spun ce si cum ia sa-l intrebi pe al tau amic cate a schimbat la clio al lui de l-a tinut atatia km... pls! chiar sunt curios! |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
MMihai |
![]()
|
nu inteleg... cate leduri a schimbat? el a cred ca a schimbat 7 leduri iar eu am schimbat 10 ca mi-am facut si afisajul ... bordul de mai sus e al meu (cel cu afisajul albastru) iar cel cu afisajul rosu e al lui.. parca ti-am zis ca mi le-am facut si eu
oricum nu cred ca am inteles bine ce sa il intreb |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
ceasurile albastre de sus (raresss) sunt de megane, nu? cum a facut de le-a schimbat, sincer ma amuza asa albastre... oare de cand le-a schimbat a ramas becul de la service aprins
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
raresss |
![]()
|
1. tragi de vizera in sus si inspre tine cu incredere ca un se rupe nimic.
2 . ca sa scoti ceasurile trebuie scos surubul din mijloc si apasati cele doua clapete albe de pe lateral (sunt doar niste arcuri). in timp ce apasati pe ele tragem in sus ca si cum ar fi un sertar. 3. mufa ceasului este ca o clapeta neagra pe care o rotim pana in pozitie orizontala. in aceasta pozitie deja iese mufa si luminile de pe ceas se sting. acum deschidem ceasul care nu are nici un surub, numai clapete (poate de aici fauna de greieri in meganele noastre) se dechide prin presiune, cu surubelnita sau ceva facem parghie pana se deschide. existra trei parti, cea din spate nu ne intereseaza, cea din mijloc are placa de culoare alba, iar cea din fata o dam jos ca sa putem sa ajungem la ace. 4. marcam pozitia acelor (jos de tot) cu un creion pe cercul ceasului si apoi le scoatem cu grija sa nu zgariem plasticul. daca dam jos "hartia" se vad deja ledurile 5. acum vine timpul de a suda (avem nevoie de o lupa si un letcon fin). ledurile au doar un singur pol care vine marcat cu verde, sau cu niste puncte pe o parte a ledului. trebuie sudat ledul nou in aceeasi pozitia ca si cel vechi si ar fi bine sa probati dupa fiecare sudura daca functioneaza pentru ca sunt in serie si daca unul e gresit pus poate ca urmatorul nu merge. intarziati mai mult dar e mai sigur. resultatul final este OK, iar acele raman rosii pentru ca asa sunt ledurile care le lumineaza. detalui de tacometru Detalle del tacometro detalui de vitaza. se pierd puntele rosii corespunzatoare vitezei de 50, 90 si 120. cine are curaj sau stie electronica sa o faca. eu cu degetele mele nu ma bag pe acolo ca mai rup ceva dar am un prieten care este inginer electronist si cat de curand o facem. numai ca nu prea imi place albastrul ma mai interesez inca de ce culori sunt disponibile. ca sa zica dupa aia astia cu golf ca vrem sa-i imitam. vladus becul de service la fel ca si bateria se arpind cand este "contactul pus" Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 33.3k ) Number of downloads: 56 |
|
raresss |
![]()
|
|
|
raresss |
![]()
|
|
|
raresss |
![]()
|
|
|
raresss |
![]()
|
|
|
raresss |
![]()
|
|
|
raresss |
![]()
|
|
|
raresss |
![]()
|
|
|
raresss |
![]()
|
|
|
raresss |
![]()
|
|
|
raresss |
![]()
|
|
|
raresss |
![]()
|
cam asta e. pe undeva am pierdut numaratoarea de la poze dar intelegeti voi.
webmaster, de ce nu se pot pine mai multe poze intr-un singur mesaj? ca era mai usor decat sa scriu tzspe mesaje fiecare cu poza lui. |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
reusita aplicatia, interesant de facut modificari pe cadrane dar nu neaparat leduri albastre...
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 03:54 |