Tuning Interior, Accesorii pentru interior, imbunatatiri
![]() ![]() ![]() |
Tuning Interior, Accesorii pentru interior, imbunatatiri
VladSoare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
||
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|||
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
to tune = a regla, a pune la punct
Vlad, schimba te rog titlul topicului, sa fie Punere la Punct Interior |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
cipman, tuningul nu este neaparat un termen tehnic. Nu ai auzit te tuning optic? in fine, nu cazul meu. Repet eu doar am vopsit aeratoarele, daca va place bine, daca nu, nu oricum nu ma intereseaza, nu am pus pozele ca sa aflu eu daca ii place lui radu sau nu sau oricarui user de aici. Am pus pozele sa va arat ca se pot vopsi aeratoarele, ca cele mobile din consola centrala se scot foarte usor cu ajutoruj unei surubelnite.
A si inca ceva, este un crom mai apropiat de culoarea masinii mele, mai apropiat de jantele mele, culoare care da bine cu clarionul pe care-l am etc. de asta am ales culoare asta care in poze e inselatoare. Nu poti sa iti dai seama pana nu vezi pe viu. Daca e sa se faca un split aici cel mai indicat nume pt Topic ar fii : Vopsire aeratoare |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MMihai @ Jul 8 2005, 01:02 PM) ca cele mobile din consola centrala se scot foarte usor cu ajutoruj unei surubelnite. Mie imi zdrangane aeratorul din dreapta. Ai idee cum se poate scoate? daca le-ai scos pe cele din mijloc... da-ne mai multe detalii. |
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
matri][xx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 31 January 05 From: alba iulia ![]() |
mie sincer imi place cum au iesit...
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 renault clio symbol 1.4 8v..2002(standard)
vw passat 1,9 tdi 2003 trendline |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
SorinN, cele din mijloc sunt prinse in 2 cleme... bgi capatul de la surubelnita in partea in care e mai larg si il tragi usor afara
la cele din lateral e cevamai complicat, eu cred ca se scot pt ca am vazut ca au un oarecare joc deci automat trebuie sa fie prise in niste cleme si ele, dar eu nu am avut curaj sa trag atat de tare incat sa vad daca ies sau nu. cel mai bine e sa intrebi in service la renault ca ei ar trebui sa stie mai bine matri][xx, la tine cred ca ar arata foarte bine ca ai masina neagra si se asorteaza de minune, poti incerca un gri fara probleme daca asa ti se pare prea tipator. Si daca nu vrei sa fie asa de incarcat poti sa nu vopsesti rotita si partile care se scot adica asa ca in poza asta cum le aveam eu Attached thumbnail(s) bord.jpg ( Size: 39.41k ) Number of downloads: 95 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
MMihai, ne spui si noua cu ce vopsea le-ai facut si de unde ai luat-o ?
Merci |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
renonino |
![]()
|
Cuore Sportivo Group: Members Posts: 107 Joined: 13 July 05 ![]() |
sunt si eu interesat de cum as putea sa customizez lumina displayului de bord. am un exception si ceasurile de bord sunt si asa diferite dar lumina este tot portocaliu cu rosu
|
--------------------
Alfa Romeo
147
1.6 TS 2006 Daewoo Matiz E 2003 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ceasurile de bord sunt diferite la exception??? pune si tu o poza, te rog, m-ai facut tare curios.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
renonino |
![]()
|
|
--------------------
Alfa Romeo
147
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
chiar asa arata ?? wow.. super tare
fa si o poza cu un aparat foto.. sa le vedem mai bine ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
si mie imi place cum arata... dar stai asa, n-ai computer de bord? ca nu vad nimic pe afisajul ala, si masina e clar in miscare.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
da-i a 4a!
|
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
renonino |
![]()
|
ma da' rai mai sunteti. are computer exact ca al' normal la fel si iluminarea fapt care ma duce again la problemul cu schimbatul culorii...
|
--------------------
Alfa Romeo
147
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
are... are... dar e pe bord!
it`s a joke am eu un prieten prin bucuresti care cosmetizeaza borduri si ceasuri... poti sa schimbi ori culoarea luminilor, ori ceasurile, ori amandoua... cum preferi! da-mi un PM daca chiar esti interesat, ca tipul lucreaza super! |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
desing aka daniel ?
|
-------------------- SUBARU LEGACY B4 , LW, H4 2.5 16v 165cp, 10.2005.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
padre.. nu cred sa fie facuta de renonino poza.. nu apare nimic la datele exif ale imaginii.. tind sa cred ca e dupa net luata
![]() oricum, arata super interesant, si s-ar potrivi o lumina gen laguna .. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
renonino |
![]()
|
da e chiar luata dupa net imaginea, am vrut promptitudine la raspuns. Oricum mersi pt informatie (@Toto - BOD) dar ai putea sa-mi spui si cam cat ar costa si daca imi afecteaza garantia. Thanks!
|
--------------------
Alfa Romeo
147
|
renonino |
![]()
|
Daca mai vreti mai am niste poze cu interiorul (aici sunt schimbarile majore) pot sa le postez pe topic...
|
--------------------
Alfa Romeo
147
|
padre |
![]()
|
pai posteaza-le, ce mai astepti?
dar intrebarea mea e urmatoarea: nivelul de echipare exception e chiar asa de diferit? adica modificarile sunt facute in fabrica, nu de tine, nu? cred ca nu mi-e f clar asta.. ceasurile alea oricum arata interesant, ce nu inteleg eu este de ce nu se vede nimic afisat pe computerul de bord avand in vedere ca masina e in mers? sau e pur si simplu o poza "de prezentare" ca sa zic asa... |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
renonino |
![]()
|
Pozele sunt de prezentare iar modificarile sunt din fabrica. Au schimbat consola tip "fagure" cu una lucioasa la fel si textura manerelor de la usi (de care tragi ca sa inchizi) plus ca tapiseria este mixta "piele + stofa" cu un model special si ca sa imi dau seama ca e exception mi-au lipit o chestie pe care scrie Exception stilizat in interiorul usii torpedoului. Ah o sa vezi si modelul de jante.
Attached thumbnail(s) img01076_02.jpg ( Size: 73.53k ) Number of downloads: 107 |
--------------------
Alfa Romeo
147
|
renonino |
![]()
|
|
--------------------
Alfa Romeo
147
|
renonino |
![]()
|
|
--------------------
Alfa Romeo
147
|
renonino |
![]()
|
Cred ca au umblat ei putin si au mai stilizat poza cu indicatoarele ca sa nu se vada computerul vorbind, dar masina asa arata si in realitate nu m-au mintit cand le-am vazut la dealer. Putem sa am si o culoare limitata noir noturne sau ceva dar de fraier sau lipsa de inspiratie nu am ales-o (am luat culoarea din semnatura). Imi place si asa, saracuta.
|
--------------------
Alfa Romeo
147
|
claus |
![]()
|
interesant.. chiar ma uitam la un meganel, ca are jante ciudate (care nu imi plac).. acum m-am lamurit.. cat despre interior.. e super tare
![]() This post has been edited by claus: 15 Jul 2005, 15:14 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
mie jantele nu`mi plac
|
-------------------- |
|
padre |
![]()
|
Foarte frumos interiorul, ce sa zic. Jantele sunt ok, desi se putea si mai bine. Cat costa in plus fata de Conf. Privilege, de ex?
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
matri][xx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 31 January 05 From: alba iulia ![]() |
super fain arata!!!!scaunele din fata sunt tot la fel de sus instalate???
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 renault clio symbol 1.4 8v..2002(standard)
vw passat 1,9 tdi 2003 trendline |
|
renonino |
![]()
|
Padre, la pret nu sunt chiar sigur ceva cu 1000 sau 1700 mai mult depindea de optionale, iti dadea oricum de serie clima si pielea (asa mixta cum e). o sa ma uit la oferta si iti spun (le am comparativ). La un moment dat era pe siteul Renault.ro la configurari dar cum s-a terminat productia seriei au scos-o.
In ceea ce priveste scaunele, am mers cu un Influence Sedan si nu am sesizat mare diferenta dar nici nu am mai ajustat pozitia lor. P.S. Poate daca facem vreo adunare a Renoistilor puteti sa va formati o parere la fata locului. |
--------------------
Alfa Romeo
147
|
padre |
![]()
|
Mda, suficient de mult in plus. Oricum obrazul subtire cu cheltuiala se tine, se stie!
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 10:28 |