Tuning Interior, Accesorii pentru interior, imbunatatiri
![]() ![]() ![]() |
Tuning Interior, Accesorii pentru interior, imbunatatiri
vladus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|||
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
eu nu am facut inca modificarea, pozele sunt "furate" de pe un forum de pe net, am tradus instructiunile si am zis sa va dau idei.
nu stiu cat costa ledurile vladus dar daca am sa gasesc unele de culoare faina am sa o fac in weekend. nu vreu albastre pentru ca nu vreu sa zica golfistii ca ii imit. asa ca o sa ma coste numai ledurile. pana acum am desmontat ceasurile ca sa vad daca intradevar merga, dar cum nu aveam leduri am profitat si am curatat tot praful dinauntru.... This post has been edited by raresss: 12 Aug 2005, 14:00 |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
raresss |
![]()
|
am sa pun unale ultraviolete macar asa am un motiv justificat sa conduc cu ochelari de soare noaptea
![]() cred ca ar merge unele aproape albe (alb un pic galbui ca la opel) sau punea pe site-ul mentionat de grizzly o culoare sky-blue care mi-a placut. This post has been edited by raresss: 13 Aug 2005, 10:52 |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
QUOTE(MMihai @ Aug 11 2005, 06:56 PM) nu inteleg... cate leduri a schimbat? el a cred ca a schimbat 7 leduri iar eu am schimbat 10 ca mi-am facut si afisajul ... bordul de mai sus e al meu (cel cu afisajul albastru) iar cel cu afisajul rosu e al lui.. parca ti-am zis ca mi le-am facut si eu oricum nu cred ca am inteles bine ce sa il intreb nu! ma refeream la masina in general! a schimbat multe piese ca sa-l duca in 140 000 km? |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
pai sef... acum are vreo 35.000km... nu a facut mai mult cu ea.. de unde ai scos cifra aia? hai ca suntem offtopic... imi zici pe messenger
si ca sa fiu ontopic va spun ca lumina albastru inchis nu da bine la afisaj ca nu mai poti sa vezi cati km ai decat noaptea ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
raresss |
![]()
|
MMihai vorbim de un megane. kilometrii sunt pe unul din cele doua cadrane si la schimbarea care o propun eu rama rosii-portocalii la fel ca si acele. eu schimb numai cele doua ceasuri....
![]() |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
de megane vorbeam si eu.... tu cred ca zici de megane 2... dar primul model are calculatorul tot la afisaj si e cam aiurea sa nu vezi ziua...
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
raresss |
![]()
|
megane II clar. m-am exprimat eu gresit....
|
|
raresss |
![]()
|
|
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
Arata beton. Care spuneai ca este inconvenientul?
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
DIESEL.BV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 9 March 05 From: BRASOV ![]() |
super fain arata ..... cat costa distractia?.... UNDE AI FACUT-O CE TIP DE LEDURI...... detalii omule
![]() salutari ![]() |
-------------------- M II sedan 1.5 dci Conf.Priv. black
2004/5, 71.000 km. |
|
raresss |
![]()
|
inconvenientul este ca pierzi punctele rosii de la 30, 50, 90 si 130 km/h.
ledurile le-a adus omul si cu 50⏠mi le-a pus in 45 minute. banuiesc ca din suma asta ledurile au fost cam jumate asa ca nu mi se pare deloc scump. si mi-a pus si la cele doua display-uri de pe bord, nu cum aratam in primele poze. arata bine si e un megane diferit. cand ma pictisesc de lumina asta le schim ca acum am vazut pe viu cum se face si no problemo. ![]() |
|
@tt@ck |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 12 September 05 ![]() |
Salut! Se poate sa monteze si leduri albe, gen laguna? Acum pe mine m-ar interesa sa le schimb si pe cele de la display-ul cd-ului si pe cele de la clima! o fi posibil?
|
--------------------
Megane 2
1.6 16V
2003 Hatchback Renault, Megane 2 Bicorp, Confort Dinamique, 1.6 16V 115CP, 2003
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
@raresss spune-ne te rog daca cel care ti-a pus led-urile s-a ocupat strict de masina ta sau este dispus sa faca asta si pentru altcineva. Daca da, presupun ca tu tine cont de modelul masinii (eu am un Megane 1).
@tt@ck : http://www.zexstar.com/Tuning.php insa sunt sigur ca pretul lor va sari cu mult cei 50 euro cotizati de raresss catre 'omul' lui ! mai stiti si alte persoane sau ateliere de incredere care se ocupa printre altele si cu asa ceva (schimbarea luminilor in bord) ??? |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
dwou4n.jpg dwouip.jpg
dwoups.jpg cap schimbator si burduf schimbator imbracat in piele cine doreste contact pe PM This post has been edited by instructor: 21 Sep 2005, 16:10 |
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
- DJ 04 xxx
2005 laur. 2008 enjoy
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
capu schimbator e chiar urat! no offence!
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
trebuia sa faci si mansonul/husa schimbatorului la fel, nu doar nuca !
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
eminescu0 |
![]()
|
cat 200e a costat ? ai pus-o singur ? nevermind ...
hmmm ![]() This post has been edited by eminescu0: 29 Sep 2005, 23:23 |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
am pus singur maneta aia! cu o panza de bomfaier (sau cum s-o scrie
![]() Pentru schimbatorul de viteze... e foarte simplu! Nuca aia se da jos prin tragere fortata, dar butonasul ( de fapt ala de care tragi) ramane pe teava! Si trebuie sa iei o nuca care sa fie special pentru schimbatoarele cu buton... Am vazut eu, deci exista ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
eminescu0 |
![]()
|
e misto atunci... desi auzisem ca trebuie si aici aplicata aceeasi metoda... taiatul cu bomfaierul. ideea e ca exista alternativa.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
la nuca de la schimbator nu e nevoie sa tai! (cel putin asa stiam eu... ca nu am incercat s-o dau jos pana acum
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
eg8ynk.jpg eg906t.jpg cap schimbator din piele galbena
This post has been edited by instructor: 9 Oct 2005, 18:29 |
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
- DJ 04 xxx
2005 laur. 2008 enjoy
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
it`s huge
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
eminescu0 |
![]() ![]()
|
Doamne catamai pozele
![]() bai si ce te lauzi atat? ![]() ![]() This post has been edited by eminescu0: 9 Oct 2005, 23:59 |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
pozele ca pozele... dar de nuca aia ce mai zici?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Frate vreau rogojina d'aia de ai pus pe scaun!!!!
De unde ti-ai luat-o?!?!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
incearca Metro...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 04:26 |