Tuning Interior, Accesorii pentru interior, imbunatatiri
![]() ![]() ![]() |
Tuning Interior, Accesorii pentru interior, imbunatatiri
sebi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
|
||
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|||
sebi |
![]()
|
Scuze, am uitat sa mentionez, eu vorba de un Renault Megane II Bicorp 2005 10x
|
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
scria in semnatura ... o tai (nuca
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
sebi |
![]()
|
Am reusit sa scot nuca de schimbator de la Meganul meu, simplu: se trage in sus si iese, nu trebuie miscata stanga dreapta sau ceva, deorece are 3 canale pe care sta (stanga/dreapta si in fata) daca incerci sa o scoti prin rotire cu siguranta se stric canalele alea. Eu am tras mai cu forta in sus si a iesit (asta dupa ce am scos burduful din "piele" in care este imbracat tija de la schimbator, se desface cercula cela argintiu, dupa care la baza de sus are un colier din plastic care se taie (am desfacut mai inati acel burduf ca sa imi dau seama daca nu cumva era prins nuca cumva... nu era)
This post has been edited by sebi: 20 Jan 2006, 15:26 Attached thumbnail(s) 19012006_001_.jpg ( Size: 569.52k ) Number of downloads: 921 19012006_002_.jpg ( Size: 140.6k ) Number of downloads: 1000 |
|
chcstefan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 11 January 06 ![]() |
cum se scoate cercul pe care este prinsa husa
in care parti are clamele? |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004 BICORP Audi A6 allroad 3.0 TDI 239 cp
|
|
sebi |
![]()
|
cel mai usor este sal trage de el din spate (chiar in fata franei de mana) dupa care iese foarte usor, daca vrei poti sa postezi poze "pas cu pas" (sa-mi zici daca vrei) eu l-am scos deorece vreau sa-l nichelez
![]() |
|
chcstefan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 11 January 06 ![]() |
nu e nevoie. am sa incerc daca nu reusesc te caut !
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004 BICORP Audi A6 allroad 3.0 TDI 239 cp
|
|
sebi |
![]()
|
Va place ??? Azi am stat 3 ore dar am reusit, mie imi super place cum a iesit, urmeaza si rama de la clima, dar weekendul viitor.. astept pareri sincere.
Aveti poza before and after Attached thumbnail(s) 22012006.jpg ( Size: 389.04k ) Number of downloads: 1454 22012006_050_.jpg ( Size: 494.06k ) Number of downloads: 1479 |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
da-i si tu niste detalii desprte cum ai facut! Presupun ca e imitatie de carbon? Imitatia aceasta cum se lipeste? Este autocolant? Arata super bine!
ps: vreau si eu! zi-mi si mie cum ai facut, daca vrei! ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
sebi |
![]()
|
E vorba numai de ornamentele de la clima (nu am schimbat consola centrala) nu stiu dc se vede ciudat in prima poza mai postezi una, daca vrei detaili la cum am facut iti dau info, poze cum am facut tot.
This post has been edited by sebi: 22 Jan 2006, 15:56 |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
sa inteleg ca le-ai schimbat! credeam ca le-ai modificat pe cele stock! Ma si miram cum de ti-au iesit asa bine...
![]() ![]() Chiar imi place cum arata! |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
sebi |
![]()
|
Nu, nu le-am schimbat le-am facut chiar eu (ornamentele de la klima), urmeaza sa fac si cel central (unde este display-ul) dar weekendul viitor. Cele stock dupa cum se vede si din prima poza erau negre acum sunt chrome (nichelate)
![]() ![]() |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nici eu n-am vazut imitatia de carbon din prima poza si vroiam sa intreb cum se lipeste. Daca stie cineva...
Si ramele de la clima...pana la urma, ce le-ai facut? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
@SEBI si eu sunt interesat de cum ai facut aceasta schimbare...nichelate.. imitatie carbon.... si mai ales de cum ai scos consola.....
![]() Multumesc anticipat! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
eu vreau sa stiu cum ai imbracat consola cu imitatie de carbon, respectiv de unde ai ucmparat acea imitatie!
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai dat-o in bara cu chestiile alea cromate!
Fara suparare! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
bai dar mie chiar imi place!! Ma duc pana la masina sa vad si eu ce pot modifica!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
poate mai cromeaza si altceva prin masina (daca are ce) ca altfel ...
![]() This post has been edited by cmandrei: 9 Mar 2006, 19:12 |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate frana de mana? Sau inele de la turometru si vitezometru.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
zicea ca o sa mai cromeze inelul de la schimbator!
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
eminescu0 |
![]()
|
asa ar mai merge. poate si clantele usilor si conturul aeratoarelor ... eventual, daca nu e prea mult ca dup-aia iar o dam in
![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
sebi |
![]()
|
Scuze de raspunsul asta tarziu, da, astazi umreaza sa-mi iau inelul de la schimbator, si am sa mai nichelez cate ceva (comenzile geamuri stanga/dreapta, si eventual si rama de la vitezometru/turometru) azi am sa postez poze si info pentru demontarea consolei. REPET: consola mea (cea care arata a carbon) a fost asa de stock, asa am cumparat masina de noua, DAR am sa inlocuiesc cu una de aluminiu (de pe un CC) deci daca cineva o vrea.....
![]() |
|
Solon |
![]()
|
Cum asa a fost?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
eminescu0 |
![]()
|
probabil pozata dintr-un anumit unghi seamana a carbon. cu ochiul liber nu e neaparat la fel.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
sa pui poze cu ce mai faci tu pe acolo...si mai ales cum faci!!dar oare o cadea bine tot interioru negru si niste elemente cromate?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
|
sebi |
![]()
|
OK, acum am sa incerc sa va explic cum se scoate consola. V-am adaugat si poze pe care le-am facut special pentru a va explica cat mai usor. Elementele importante sunt incercuite cu diferite culori.
Poza 1: Este vorba de scoaterea consolei centrale ![]() Poze 2: Primul pas este scoaterea compartimentului de sub Radio-CD, acest compartiment are doua cleme pe partea sus/interior a compartimentului, pentru a scoate compartimentul eu am desfacut un pic clema de sus (cu varful unei surubelnite drepte am tras un pic in jos de clema si am tras mai intai partea dreapta afara dupa aceea am procedat la fel si pe partea stanga) - observati clemele in poza 3. Poza 3: Compartimentul de sub radio cd scos (vedeti clemele) Poza 4 / Poza 5: Urmatorul pas este scoaterea radio/cd-ului, veti observa ca atat pe stanga cat si pe dreapta sunt cate 2 gauri mici, introduceti un obiect cu diametrul gaurii respective (eu am folosit 2 surubelnite mici, nu conteaza ce varf au fie dreapta/cruce), se impinge in cele doua surubelnite cu o mana, a doua mana se baga acolo de unde am scos compartimentul secundar si se impinge usor cd de la spate, nu fortati mai apasati usor pe surubelnite si incet impingeti, se repeta si pentru partea stanga. Poza 6: Scoateti Radio/cd-ul afara (firele sunt suficent de lungi), aveti 3 mufe de scos (fiecare mufa are o alta culoare pusa de mine). Poza 7 / poza 8: Acum daca ne uitam in interiorul consolei (stanga/dreapta) vom vedea cate un surub negru rotund (nu e stea are mai multi dinti se gasesti surubelnita din aceasta in targ la vitan). Se desfac cele 2 suruburi. Poza 9 / Poza 10: La baza consolei este o usita, se trage de ea (eu am bagat o surubelnita chiar pe centru) si se descide are 2 cleme stanga dreapta (colorat cu verde pe poza 10). Poza 11 / Poza 12 / Poza 13: Dupa ce deschidem acea usita, vom gasi inca 2 suruburi negre rotunde ca cele gasite sus, le desfacem si pe acestea. Poza 14 / Poza 15: La centrul consolei (stanga/dreapta) in zona unde este acel despartitor intre cd si compartimentul de sub cd, vom vedea cate o clema (incercuit cu rosu de mine pe poza) se trage brusc (dar trageti de partea latereala a consolei in dreptul clemelor NU de acel plastic subtire care despart compartimentele). Poza 16: Dupa ce sa desprins din lateral trageti usor in sus sa treaca de un "prag" care se afla in zona usitei unde se aflu suruburile. (rosit de mine in poza). Poza 17: Mai are 2 cleme stanga/dreapta sus (in colturi) se procedeaza la fel, bagi mana pe sub consola si tragi mai brusc de consola pana cand iesi si de sus. Sunt cateva mufa pe care le scoti si cam asta este. Eu nu am scos mufele niciodata neavand nevoie sa scot consola cu totul din masina. Sper ca am fost de ajutor. Daca mai vreti info (cum se scoate consola de clima, cum se desface etc) np. Va scriu si va pun poze cum am timp. Scuze pentru calitatea pozelor... nu aveam pozitie prea buna + ca le-am mai si micsorat.... Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 23.16k ) Number of downloads: 1007 2.jpg ( Size: 31.04k ) Number of downloads: 503 3.jpg ( Size: 37.36k ) Number of downloads: 526 4.jpg ( Size: 40.58k ) Number of downloads: 515 5.jpg ( Size: 30.79k ) Number of downloads: 473 6.jpg ( Size: 23.81k ) Number of downloads: 461 7.jpg ( Size: 86.54k ) Number of downloads: 443 8.jpg ( Size: 29.14k ) Number of downloads: 407 9.jpg ( Size: 24.36k ) Number of downloads: 405 10.jpg ( Size: 29.86k ) Number of downloads: 422 11.jpg ( Size: 17.34k ) Number of downloads: 381 12.jpg ( Size: 23.26k ) Number of downloads: 343 13.jpg ( Size: 27.5k ) Number of downloads: 367 14.jpg ( Size: 29.65k ) Number of downloads: 402 15.jpg ( Size: 26.7k ) Number of downloads: 352 16.jpg ( Size: 26.93k ) Number of downloads: 450 17.jpg ( Size: 39.38k ) Number of downloads: 627 |
|
sylvester |
![]()
|
nu prea ai spus nimic de nichelare...sau daca nu am vazut eu sorry
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
|
sebi |
![]()
|
Scuze, am omis, ideea este in felul urmator, am un prieten care lucreaza la o societate de publicitate (outdoor), si materialul in cauza este un autocolant extraordinare de bun care imita incredibil de bine chromul... ce pot sa zic, eu le-am facut singur, adica am luat aceasta folie de la prietenul meu, mi-am deomantat masina si am incercat sa vad cum a iese, e miguleala multa sa iasa cat se poate de perfect (sunt un pic obsedat sa iasa perfect). Nu e chiar perfect, deaceea in weekend am sa le dau jos din nou si am sa le pun again. Nu se vede nimic la ochiul liber, dar stiu eu un colt in care nu imi place cum a iesit
![]() This post has been edited by sebi: 24 Jan 2006, 19:31 Attached thumbnail(s) 24012006_003_.jpg ( Size: 437.25k ) Number of downloads: 747 |
|
Solon |
![]()
|
![]() ![]() Semit,nu fii rau!Ce isi face omul la masina lui e bun facut. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am zis "tot repectul pentru munca ta", eu apreciez ca s-a chinuit atat si am avut si eu de invatat cum se desface consola in caz ca am nevoie de ceva, dar PAREREA MEA este ca arata putin a Dacie de Giurgiu, sa nu-mi fie luat in nume de rau, daca lui Sebi ii place e problema lui si masina lui, il felicit pentru idee
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 12:56 |