Stergator Parbriz, Informatii, Bosch Aerotwin, alte modele
![]() ![]() ![]() |
Stergator Parbriz, Informatii, Bosch Aerotwin, alte modele
s_j_teo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|||
FLORIN_SB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 19 October 09 From: SIBIU ![]() |
Da, am rezolvat-o.M-am dus inapoi cu ele de unde le-am cumparat si mi-au comandat altele insa nu-mi vine sa cred ca doar din cauza sistemului de prindere pretul difera
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
- B85JUR
2008/MEGANE II SEDAN/1.4 16V/100 CP/MANAGER
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
dupa ce am fost in vitan la 2 magazine si mi-au spus ca stergatoarele de megane II.2 costa 135 lei bucata (!!!), m-am hotarat: mi-am schimbat si eu bratele stergatoarelor cu unele de megane 2.1, s-au potrivit foarte bine, sunt identice de fapt, la sistemul de prindere. mi-am luat si un set de stergatoare flat cu 30 lei, care sterg perfect!...
![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Cum naiba? Eu am luat din Vitan set Valeo de doua cu 140 lei. Si sterg perfect.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
serios. am intrebat in 2 locuri si mi-au spus acelasi pret. discutia a fost ceva de genul urmator:
"- aveti stergatoare de megane 2.2? - da, 135 lei; - perechea? - nu, bucata! - cum dom'ne, ca la renault costa 170 lei perechea! - ok, atunci du-te la renault, mai in afara orasului, ca aici este vitan-mall, este mai scump." n-am mai pierdut timpul cu ei dupa asta, am facut schimb: bratele mele contra unele de megane 2.1. chiar nu vad niciun motiv sa dau triplu pe un set de stergatoare, ca sa nu mai spun ca puteam sa iau si cu 14 lei setul, dar am zis sa nu iau totusi pe cele mai ieftine! |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
DCC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 12 November 08 From: Iasi ![]() |
Salut!
Am si eu o intrebare.....Bosch Aerotwin sau Valeo Silencio produc acelasi zgomot cand sunt in functiune ca si cele originale? Pur si simplu ma dispera zgomotul produs de cele oroginale, mai ales cand picura cate putin si nu este sufcienta apa cat sa ofere "suficienta lubrifiere" ca sa zic asa. Doar pentru motivul asta le-as schimba. Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dci
2008
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Salutare, m-au lasat si pe mine stergatoarele valeo de pe masina si as vrea evident sa-mi iau altele tot valeo s-au bosch.
E foarte ciudat si mai greu de gasit alte stergatoare de la alte firme, decat valeo s-au bosch pe sistemul asta de prindere de la megane 2.2 Un site ceva cu preturi mai ok daca stie cineva......? |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
http://www.reno.ro/-VAND-2-SETURI-DE-STERG...CH-t165357.html
24 Nov 2009, 13:40: Pentru cei interesati de stergatoare BOSCH,pt Megane 2.2,mai am doar un set(detalii la bursa) This post has been edited by rcosmin: 24 Nov 2009, 13:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Problema stergatoarelor de M2.2 este sistemul de prindere al plasticului de lamela:
Dupa cum am marcat in poza, singura imbinare este determinata de un plastic amarat care in timp largeste gaura in care face prinderea si asta e motivul pt. care stergatoarele incep sa "scartaie". Daca suprafata de prindere ar fi mai mare, sunt convins ca nu am avea astfel de probleme. In cazul meu, lamelele sunt in stare perfecta, dar stergatoarele tot scartaie din cauza ca s-a largit gaura in care se face prinderea - drept urmare s-au descentrat. Am rezolvat temporar problema cu o bucata de plastic "tare" indesata intre sistemul de prindere de brat si lamela. As prefera sa pot schimba bratele. @Bacu, ai schimbat bratele stergatoarelor cu cineva de pe forum? Stii cumva cat ar costa daca le-as cumpara? @rcosmin, scuze ca ti-am folosit poza ![]() This post has been edited by Adi86: 25 Nov 2009, 10:53 Attached thumbnail(s) index.jpg ( Size: 125.65k ) Number of downloads: 1264 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
eu m-am gandit la alta varianta, sa scot boltul ala de l ai inconjurat cu rosu, sa pastrez corpul de prindere pe brat care e dedicat megan II, sa iau alte stergatore aero sa le pun doar lamela, am vazut ca si altele au acel bolt prin care se detaseaza lamela
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Nu cred ca rezolvi nimic. Dupa cum am spus, la mine lamelele sunt intacte. Tutul vine din plasticul ala de prindere care in timp face joc.
La stergatoarele cu sistem de prindere "carlig" suprafata de imbinara a plasticului cu lamela este considerabil mai mare. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Adi86,stai linistit
![]() La acestea BOSCH,atat boltul cat si pintenul care blocheaza stergatorul pe brat,sunt de metal. P.S. Mai am doar un set ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
NUT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 16 October 05 ![]() |
am si eu o problema.
imi merg stergatoarele foarte incet. ca si cand nu ai baterie. indiferent ca dau pe treapta superioara de viteza la stergatoare .... abia se misca. daca stie cineva care poate fii cauzavarog sa dati un hint. (sigurante, baterie, piulite slabite .... orice idee) va multumesc. io. |
-------------------- M2 Sedan, 100 CP, dci, Black, ESP.
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
ia arunca un ochi aici
![]() |
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX
2004 comfort privilege 1.5 dci Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Ieri mi-am luat de la reprezentanta stergatoare originale Balai
Pe ele scrie Renault, sigla, megane2 phase2...etc.... A avut cineva asa ceva? cica sunt facute de Bosch....? ![]() Mi-a mai facut ceva reducere, ca sunt client fidel, de la 180ron la 150ron ![]() Tot am stat pe ganduri ce sa iau si m-am enervat si le-am luat astea! Asa arata: http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-an...3;!/2185555 This post has been edited by UTU2005: 15 Dec 2009, 13:12 |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
mi-am luat si eu originale de la valeo vineri si deja scartaie si din prima dreapta nu stergea bine. nu merita atatia bani....
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
Si eu am luat valeo si sunt foarte slabe in raport cu cele originale Bosch. Au zgomot mare cand burniteaza si sterg pe auto plus ca lasa dara cel din stanga.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
2006 Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
NUT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 16 October 05 ![]() |
" ia arunca un ochi aici " !!!
multumesc !!! |
-------------------- M2 Sedan, 100 CP, dci, Black, ESP.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
randul trecut de valeo au fost bune. bine... mai bune ca astea, m-au tinut aproape un an si se strica foarte repede din cauza mazgai de pe sosele care sare pe parbriz, se usuca iar cand se trezesc stergatoarele alea incep si ele sa stearga pe uscat.
am vazut ca altii sunt nemultumiti si de bosch. toate ca toate sunt scumpe amandoua la cat de putin rezista. nu pot trece la stergatoare normale? |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
UTU2005 |
![]()
|
Revin cu noi informatii: sunt super multumit de stergatoarele achizitionate: http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-an...3;!/2185555
Mi-a fost mila sa le pun chiar acum pe vremea asta, dar m-am ''jucat'' un pic cu ele, bineinteles pus si lichid de parbriz, ninsoare.....pot sa spun ca sterg ca o laveta uscata! nu lasa nici un picur! plus ca sunt foarte silentioase! Recomand! ![]() Sper sa tina.....cat de mult! ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
cat a costat si de unde le ai cumparat?
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
UTU2005 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Am facut si eu o gafa cat toate zilele . Am fost sa cumpar stergatoare pentru ambele masini si am optat pentru Bosch , 180RON setul .Ajuns acasa , le-am montat prima data pe sedan , sterg foarte bine dar parca cele cu care a venit echipa masina erau mai silentioase . Fericit de achizitie ma duc la bicorp si stupoare .... alt sistem de prindere ! Am sa ma duc mai tarziu sa le schimb sau se le returnez , sa vad cum ma inteleg cu vanzatorul ...
This post has been edited by aLecsunder: 16 Dec 2009, 15:46 |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
UTU2005 |
![]()
|
aLecsunder:
![]() ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Da, o manevra de mare finete facuta de Renault schimband bratele la facelift . Acum ma uitam pe net , au costat si cam mult , 180ron , cand in general le-am gasit la 120ron .
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
Stie careva cat costa inlocuirea bratelor cu unele de 2.1? Si unde s-ar gasi?
|
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
o chestie interesanta mi s-a intamplat azi.
Fiind pe prelungirea ghencea si pentru ca nu mai vedeam nimic prin parbriz ( nu mai aveam lichid ) am oprit la rompetrol si am luat un lichid de spalat geamul fabricat de ei. Aveam de ales intre ce era produs de ei si o sticla la 5 litri care sunt aproape sigur ca era aceasi din cora la 5 lei numai ca avea alta eticheta si costa aproape 30 de lei. Buun... pun lichidul spal geamul... ceva totusi era diferit. Dau pe viteza maxima si astept. Nu mai scartaiau stergatoarele ![]() Pana acum am folosit absolut toate prostiile care se gasesc in cora de la cel mai ieftin pana la cel mai scump ( jetxpert ) si la toate scartaiau de le luau dracii. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
valikris2002 |
![]()
|
cred ca e o chestie subiectiva eu folosesc numai jetexpert si nu imi scartaie stergatoarele cu precizarea ca stegatoarele sunt din 2007 sunt de cand a venit masina sterg ca in prima zi si nu lasa urme. Singura chestie care le-o fac la fiecare spalare a masinii le curat bine de praf iar iarna nu le bruschez cand au gheata
Si praf e si la noi nu ca in bucuresti da e, se cunoaste a doua zi dupa ce speli masina, si nu am functia auto care cam pleaca fara sa fie suficienta apa pe parbriz This post has been edited by valikris2002: 29 Jan 2010, 15:14 |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu mentionez ca am stergatoare ieftine 20 lei amandoua
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
deh,daca ai fi avut si megane ar fi fost si mai bine....
This post has been edited by gotty: 29 Jan 2010, 15:22 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:07 |