Stergator Parbriz, Informatii, Bosch Aerotwin, alte modele
![]() ![]() ![]() |
Stergator Parbriz, Informatii, Bosch Aerotwin, alte modele
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
recomand Champions... sterg foarte bine si nu costa mai mult de 60 ron ambele bucati
|
--------------------
-
-
-
|
|
crosbyx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 November 07 ![]() |
QUOTE(Bogdan-Adrian @ 6 Jan 2009, 17:53) Ai modelul Megane 2.2 si s-au potrivit BOSCH Aerotwin A604S sau 2.1? 2.1 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilege, 2006, 2.0, 16V, 135cp, 6viteze Renault Clio Symbol Expression, 2006, 1.4, 75cp
|
|
Tisoza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 13 January 09 ![]() |
QUOTE(gionik @ 29 Dec 2008, 22:40) Dar, totusi...am aceeasi intrebare pe care o are si colegul [B]collinro2[B] cum se pot schimba stergatoarele de pe Megane 2.2 ??? M-am uitat si eu nitel la ele, am vazut acolo un fel de clema.....dar nu mi-am putut da seama cum se pot scoate.....intr-adevar, imi era frica sa nu stric ceva, de asta nu am insistat prea tare. Multumesc pt sfaturile ce vor urma!! intre parbriz si stergator o sa gasesti 2 zone (aripioare) pe care trebuie sa le indepartezi putin de lamela stergatorului, dupa care stergatorul se va scoate longitudinal de pe tija de metal pe care este fixat. Acele 2 aripioare nu fac decit sa indeparteze un "cioc" care intra intr-un locas de pe tija. Importanta e miscarea in lungul tijei de metal... |
--------------------
Renault
Mégane Sedan - Authentique 1,4 16 V 100 CP
2008
|
|
Bogdan-Adrian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 338 Joined: 10 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 6 Jan 2009, 18:13) Bogdan-Adrian tine-ma te rog frumos si pe mine la curent,si eu am card de punte,ma bate si pe mine ideea cu stergatoarele de la Bosch M-au sunat acum ~ o saptamana sa-mi spuna ca BOSCH nu produce stergatoare pt megane 2.2 ca cica ar fi model prea nou si inca n-au aparut. Pe talonul de la mol erau 2 produse care puteai sa le comanzi (stergatoare sau filtru polen), asa ca le-am zis sa-mi aduca filtru de polen. Astazi m-au sunat si mi-au comunicat sa vin maine sa RIDIC STERGATOARELE ![]() ![]() Maine ma duc sa le ridic. Tare imi e ca nu se potrivesc ![]() This post has been edited by Bogdan-Adrian: 21 Jan 2009, 17:15 |
--------------------
Renault Megane 2.2
Confort Privilege 1.5 dci 105 CP
2007
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
de potrinit nu o sa se potriveasca la sistemul de prindere
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dupa am stat si ma gandeam ca mergea sa ii scot lamela de cauciuc si sa o montez in locul celei vechi ![]() ![]() Eu pe cele vechi nu le-am aruncat,le aveam prin casa,am luat stergatorul mare la purificat,l-am spalat bine(mai ales pe lamela de cauciuc)cu un burete de vase+detergent de vase ![]() ![]() Astept vesti,daca se potrivesc sau nu ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Bogdan-Adrian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 338 Joined: 10 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Surpriza, modelul BOSCH AERO TWIN modelul A115S se potriveste pe Megane 2.2
![]() Acum tare sunt curios cat costa acest model de stergatoare, sa vad ce afacere am facut ![]() Numai bine |
--------------------
Renault Megane 2.2
2007
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
ok,daca zici ca se potrivesc,maine ma duc sa imi donez si eu o parte de puncte de pe card si sa imi iau stergatoare
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
elro |
![]()
|
Gata,am cedat si eu 2000 de puncte de pe cardul Multi Bonus de la MOL si mi-am luat stergatoare BOSCH AERO TWIN A115S ,Multumesc Bogdan-Adrian,codul mi-a fost de mare ajutor,mai intai am sunat la Bosch,i-am intrebat daca au acest model de stergatoare,mi-au zis ca au la depozit si le aduc in 2 ore,m-am dus la benzinaria MOL mi-au dat un Cupon pt.Bosch+inca unul cu cele 2000 de puncte extrase de pe card m-am dus la ei si mi-au dat stergatoarele
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
Cosmin, cat costa stergatoarele ????
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
elro |
![]()
|
nu stiu,pt ca eu nu am dat bani pe ele si nici nu am intrebat cat costa,doar am cedat 2000 puncte de pe cardul multi bonus de la MOL si mi-au dat stergatoarele
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Bogdan-Adrian |
![]()
|
Stergatoarele costa aproximativ 150 ron. rcosmin ma bucur ca am putut fi de ajutor
![]() This post has been edited by Bogdan-Adrian: 30 Jan 2009, 14:30 |
--------------------
Renault Megane 2.2
2007
|
|
elro |
![]()
|
sunt mai ieftine cele de la Bosch(150 lei) fata de cele Valeo(170 lei)
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
zeu97 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 11 October 07 From: Bucuresti ![]() |
La Megane2 Facelift se scot usor stergatoarele...sunt 2 aripioare...care trebuie impinse in jos..dupa care..pur si simplu tragi de stergator in exterior , ca sa il scoti dupa "sarma" ...daca tragi de aripioare in jos , si te uiti in interior o sa iti dai seama de mecanism.
Eu nu le-am schimbat de 3 ani ...dar vad ca nu mai sterg bine deja ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
- B-01-ZEU
2006 / Autentic [COLOR=blue][I][B]Z E U *[/B][/I][/COLOR]
zeu97@yahoo.com |
|
ophaeliu |
![]()
|
j Group: Members Posts: 34 Joined: 2 December 03 From: Timisoara ![]() |
Sunteti multumiti de stergatoarele BOSCH AERO TWIN A115S pe care
le-ati achizitionat? Sunt mai bune decat cele cu care vine masina? Mersi. |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
- TM-
Manager 2008
|
|
alabinas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 4 September 06 From: Timisoara ![]() |
Strergatoare, care vin pe masina, cred ca sunt de o mega proasta calitate... cel din dreapta, numai jumatate mai sterge ok. Ce sa mai zic.. cumparat altul.
|
--------------------
renault 19 1994
megane 2.2 privilege 1.6
- TM06UNV / TM80VOR
2008
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Eu am masina din august 2007 si sunt foarte multumit de cele originale.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
pentru cel din dreapta iti recomand sa scoti stergatorul si sa faci o rotatie de 180 grade numai la guma. Cauza: de atata stat lamela de stergere a prins o deformare plastica.
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
alabinas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 4 September 06 From: Timisoara ![]() |
mersi rino ! o sa incerc duminica sa fac operatiunea
![]() |
--------------------
renault 19 1994
megane 2.2 privilege 1.6
- TM06UNV / TM80VOR
2008
|
|
diasul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 30 May 08 ![]() |
Mi-am schimbat si eu stergatoarele, dar nu cu aerotwin-uri ci cu cele cu desighn obisnuit. In primul rand, le sare baietilor in ochi si salta imediat aerotwin-urile, iar in al doilea rand astea sunt mai ieftine. Daca e cineva interesat, cele care le-am luat eu sunt Bosch Twin Spoiler 607S iar codul e 3397118306. Nu scrie nicaieri ca ar merge pe Megane, dar se potrivesc perfect plus ca banda de cauciuc mi se pare identica cu cea de pe aerotwin. Dupa cum ne-am invatat piesele de Renault trebuie sa fie mult mai scumpe decat cele pentru alte marci
![]() |
--------------------
renault
megane 1.5 DCI 80CP
2003
|
|
zugry |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 December 07 From: Galati, Romania ![]() |
eu am aceleasi stergatoare originale din 2006, mai au 2 luni si fac 3 ani. Problema e ca cel din dreapta s-a rupt lamela si sare, lasa numai urme. Am incercat sa le schimb cu noname din Real si... nu se potriveste sistemul de prindere, cu tot cu adaptorul inclus.
Altceva mi-a atras atentia pe forum si vreau sa intreb: daca te duci la Politie si le declari furate, cei de la CASCO iti accepta despagubirea? adica... ma gandesc si eu, cred ca ar fi gaura totala pentru ei, de cate ori mi se strica un stergator sau mi se sparge un capac, fuga la ei si declar ca au fost furate, nu? A obtinut cineva pina acum despagubire pe CASCO pentru stergatoare? Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer GT Line
- de Bucuresti... :)
1,5 dCi 110CP - aprilie 2015 Renault rulez...
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
lasooo............... daca ti-ai luat megane si nu ai bani de stergatoare , vindel
|
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
zugry |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 December 07 From: Galati, Romania ![]() |
multumesc! ti l-as vinde tie, dar ma gandesc ca nu ai mai cumpara unul din moment ce te mandresti cu o poza de BMW...
Intreabarea era retoric-ipotetica in baza la ce citisem pe topic... bineinteles, unii mai stie sa citeste! |
--------------------
Renault
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(zugry @ 22 Feb 2009, 22:10) Altceva mi-a atras atentia pe forum si vreau sa intreb: daca te duci la Politie si le declari furate, cei de la CASCO iti accepta despagubirea? A obtinut cineva pina acum despagubire pe CASCO pentru stergatoare? Nu merita si masina ta odata la 3 ani stergatoare noi? ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
QUOTE(zugry @ 22 Feb 2009, 22:36) multumesc! ti l-as vinde tie, dar ma gandesc ca nu ai mai cumpara unul din moment ce te mandresti cu o poza de BMW... Intreabarea era retoric-ipotetica in baza la ce citisem pe topic... bineinteles, unii mai stie sa citeste! off: mai colegul academician cum se face ca doar tu ti-ai dat seama ca e o intrebare ''retoric ipotetica'' si apropo prima dragoste nu se uita niciodata..... eu nu ma mandresc cu nimic , sa inteleg ca tu te mandresti cu ............ ![]() This post has been edited by octav99: 22 Feb 2009, 22:59 |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
zugry, te poti duce la Casco... Si daca ai cu fransiza, o iei in brate...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
zugry |
![]() ![]()
|
exact d'asta ma gandeam la CASCO> ptr ca am o polita impusa de RCI Leasing cu fransiza ZERO! Deci, ma gandeam ca oricum platesc cateva zeci de milioane anual pe polita, macar sa-mi schimb stergatoarele pe banii lor
![]() Si asigurarea e la Allianz, deci... teoretic se respecta baietzii! Intrebarea mea era daca cineva a mai incercat asa ceva ca e aiurea sa fii primul... ![]() |
--------------------
Renault
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
QUOTE(zugry @ 22 Feb 2009, 23:13) exact d'asta ma gandeam la CASCO> ptr ca am o polita impusa de RCI Leasing cu fransiza ZERO! Deci, ma gandeam ca oricum platesc cateva zeci de milioane anual pe polita, macar sa-mi schimb stergatoarele pe banii lor ![]() Si asigurarea e la Allianz, deci... teoretic se respecta baietzii! Intrebarea mea era daca cineva a mai incercat asa ceva ca e aiurea sa fii primul... ![]() Nu poate sa fie adevarat ce vrei tu sa faci! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
visiadi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 November 07 ![]() |
Se gasesc in Cora Militari la 5.98 lei bucata. Eu deocamdata sunt multumit.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 Expresion 1.5 dci 82 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:46 |