Bielete Directie, bielete directie uzate la doar 12000 km
![]() ![]() ![]() |
Bielete Directie, bielete directie uzate la doar 12000 km
mimo |
![]() ![]()
|
||
![]() eBroky Group: Members Posts: 205 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Kadjar / 2019 / 1.3 tce / 140 cp
- B-100-PYC
Megane Estate II.2 / 2006 / 1.5 dci /
|
|||
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Astazi am intrat si eu in gasca celor cu pb la directie. Am fost respins la ITP pe motivul bieletelor de directie. La Meridian Vest pretul a 2 bucati(350/buc) + montaj(70/buc)+ reglat directie= 10 milioane si jumatate(1.050 RON) Si sa vreau sa le iau de la ei nu am posibilitatea...inca cel putin. Rugamintea mea este la cei care au cumparat aceste piese aftermarket sa-mi spuna daca sunt ok. Nu as vrea sa dau jumatate din pret iar calitatea sa fie un sfert din ce ofera Renault.
Pe scurt se merita sa iau de la altii sau strang banii pt Renault Am citit mesajele pe sarite, k accesul meu la net e limitat..rau, asa ca imi cer scuze daca repet intrebarea MULTUMIRI |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu le-am schimbat pe garantie la revizia de 30.000. Mai am trei luni pana trebuie sa fac ITP si o sa incerc sa o fac inainte de iesirea din garantie, macar cu cateva zile, poate le mai schimba o data.
Adevarul e ca la 30.000 cam trancaneau. Acum e liniste la liniile de tramvai, sa vedem cat tine.... |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Salut,
De curand am verificat si eu directia si am joc la bieletele care intra in caseta....am citit mai sus ca ar fi indicat sa schimb si capetele si apoi geometria....numai ca, capetele nu aveau nici un joc...sa le schimb totusi?? Multumiri anticipate! This post has been edited by darem: 14 Nov 2008, 22:40 |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
QUOTE(darem @ 14 Nov 2008, 21:26) Salut, De curand am verificat si eu directia si am joc la bieletele care intra in caseta....am citit mai sus ca ar fi indicat sa schimb si capetele si apoi geometria....numai ca, capetele nu aveau nici un joc...sa le schimb totusi?? Multumiri anticipate! Personal am fost cu un prieten sa-si faca geometria la un Opel Astra,si acolo surpriza:joc in capatul de bara si bieleta stanga.Au fost inlocuite si apoi s-a trecut la geometrie. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
xax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 December 07 ![]() |
salutare
va rog un sfat/recomandare..... am facut revizia de 40000 km, masina este in garantie pana in 11 dec, cand mi s-a predat pe fisa pe care mi-au dat-o cei de la service scrie ca masina este OK am fost sa fac ITP la cateva zile dupa revizie si am fost respins (precizez ca de la revizie si pana la ITP am mers maxim 50 km si nu am dat in gropi daca ar vrea cineva sa imi spuna asta), motivul - joc bielete stanga/dreapta, m-am reintors la service - REDAC CRAIOVA - si mi se spune ca bieletele nu prezinta niciun joc sa fie dobitoci cei de la ITP??? insa omul mi-a aratat cand masina era ridicata pe elevator cand a tras de roata cum bieleta avea "un joc" sa nu vrea cei de la service sa imi schimbe bieletele ca nu sunt asa uzate si sa ma duc dupa ce iese masina din garantie si atunci sa le platesc? daca mereg la un centru de echilibrat roti, primesc o parere mai avizata.... merci |
--------------------
renault
MEGANE 2
2006
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Suna la Vocea Clientului (021.203.88.58) si povesteste-le magaria. Nu ai si alt service Renault prin zona?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
[quote=xax,22 Nov 2008, 20:21]
" daca mereg la un centru de echilibrat roti, primesc o parere mai avizata...." NU. Sau la ITP se cere discret o mica atentie, sau, mai de graba service-ul Renault nu vrea sa ofere piese pe garantie. Tin sa te anunt ca cele doua bielete costa in jur de 700 RON. Cu tot cu montaj + geometrie te duce la 10 milioane jumate'. eu m-as duce cu scandal la Renault... Mult succes |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
@alexumf: din cate am inteles daca mai pui inca vreo 500ron peste suma data de tine schimbi si caseta de directie.
Oricum du-te cu scandal la ei pt. ca ITP-urile acum daca nu sunt pe "naspa" sunt foarte stricte. |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
xax |
![]()
|
Salutare
Acum inteleg de ce m-au intrebat de ce nu am facut ITP-ul la ei Eram curios sa stiu daca cei de la ITP de la acelasi service mi-ar fi spus ca am joc in bielete Cred ca varianta ca nu au vrut sa mi le schimbe pe garantie este cea mai plauzibila, mai ales ca ITP-ul a fost “picat” pe bune Luni o sa sun la vocea clientului sa vad rei ce imi zic Nu stiu sa fie alt service Renault in oras, o sa caut, daca nu am varianta Slatina. Statiuile ITP nu sunt toate autorizate de RAR? Ma poate ajuta Rar-ul cu ceva daca fac o sesizare O sa revin cu amanunte This post has been edited by xax: 23 Nov 2008, 10:42 |
--------------------
renault
MEGANE 2
2006
|
|
i_lucian2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 November 08 ![]() |
salutare fratilor datimi si mie un sfat.
Cum imi dau seama daca am ESP pe masinuta mea MEGANE II 2004 Mersi...... 23 Nov 2008, 13:08: ![]() This post has been edited by i_lucian2000: 23 Nov 2008, 12:08 |
--------------------
megan
II
- bc10lam
2004
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Nu am ESP, dar cred ca butonul pentru activarea ESP-ului ar trebui sa fie undeva in stanga volanului langa rotitele pentru reglajul farurilor si al intensitatii de iluminare a bordului. In plus la activare ar trebui sa apara un martor la bord.
Sper ca nu am dat o informatie gresita. In caz contrar, las pe cineva in cunostinta de cauza. |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
QUOTE(alexumf @ 14 Nov 2008, 17:13) Salut! Astazi am intrat si eu in gasca celor cu pb la directie. Am fost respins la ITP pe motivul bieletelor de directie. La Meridian Vest pretul a 2 bucati(350/buc) + montaj(70/buc)+ reglat directie= 10 milioane si jumatate(1.050 RON) Si sa vreau sa le iau de la ei nu am posibilitatea...inca cel putin. Rugamintea mea este la cei care au cumparat aceste piese aftermarket sa-mi spuna daca sunt ok. Nu as vrea sa dau jumatate din pret iar calitatea sa fie un sfert din ce ofera Renault. Pe scurt se merita sa iau de la altii sau strang banii pt Renault Am citit mesajele pe sarite, k accesul meu la net e limitat..rau, asa ca imi cer scuze daca repet intrebarea MULTUMIRI Eu am schimbat pe la 40.000 bieletele cu bielete OCAP si acum am 70.000 si sint OK. Am dat atunci 140 RON pe amindoua de la Unix Auto. Manopera p[entru montaj si directie a fost tot 140 RON - dar nu e un service Renault This post has been edited by oliviub: 23 Nov 2008, 13:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
- xx
2005 1.6 16v "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(i_lucian2000 @ 23 Nov 2008, 12:06) salutare fratilor datimi si mie un sfat. Cum imi dau seama daca am ESP pe masinuta mea MEGANE II 2004 Mersi...... <span class='edit'>23 Nov 2008, 13:08:</span> ![]() E chiar asa greu sa cauti? Iti recomand cu incredere asta. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
xax |
![]()
|
REVIN CU AMANUNTE
Scurt istoric: 1. Am facut revizia de 40 000 km la Redac Craiova, masina fiind in garantie 2. La 3 zile de la revizie merg sa fac ITP si mi se da revenire - joc in bielete stg+dr 3. Ma reintorc la Redac si le spun care este problema si mi se da o hartie din care reiese ca masina este OK si bieletele nu au nimic, cu toate ca la trecerea peste denivelari se auzeau troncanituri 4. Pe timpul meu si pe4 banii mei, merg si fac test la 2 service-uri cunoscute ca fiind serioase, rezultatul fiind acelasi ca la ITP 5. Sun la Vocea Clientului si mi se spune ca nu recunosc rezultatele de la alte service-uri, altele decat cele agreate Renault 6. Ieri am fost la Slatina la service Renault, se face constatare si bieletele sunt schimbate pe garantie, mi se face unghiul de fuga tot pe garantie 7. Sun la Protectia Consumatorului si le explic toata magaria, asa cum zicea cineva mai sus, si mi se spune sa merg cu toate documentele la ei, dandu-mi de inteles ca vor sanctiona service Redac din Craiova Morala No comment.... masina in garantie, o institutie acreditata de catre Registrul Auto Roman, in speta statia ITP constata o defectiune la sistemul de directie la numai 2 zile dupa ce facusem revizia la service Renault din Craiova, dupa care un alt service Renault ( - ca restu"e prosti domne, nu se pricepe la masini dastia) face constatarea si remedieaza defectiunea la sistemul de directie.......... Am fost incantat de masina, si sunt in continuare, insa iau in calcul si varianta vanzarii, cert este ca nu voi mai cumpara masini Renault Rusine Redac Craiova Bravo service Mac Slatina pentru amabilitate, promptitudine si felul cum va tratati clientii This post has been edited by xax: 29 Nov 2008, 13:04 |
--------------------
renault
MEGANE 2
2006
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
nu vreau sa te dezamagesc dar pana acum pot certifica ca si la VW si audi in cluj e aceeasi varza!!! nu are legatura cu marca masinii ci cu faptul ca angajatii din service sunt "competenti"
![]() Nu direct am avut contact cu ei, ci colegi de ai mei cu passat si a4 au patit-o, bineinteles in perioada de garantie. E un comportament generalizat in Romania. Te felicit pentru punctul 7, daca mergi pana la capat cu el, amenzile primite vor ajuta la schimbarea atitudinii! This post has been edited by ghertzoi: 29 Nov 2008, 13:18 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
cxdani |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 21 March 07 ![]() |
In octombrie, cu vreo luna inainte de a iesi din garantie, am fost la Serus pe bulevardulTimisoarei, sa fac o verificare. Pe linga faptul ca urma sa fac ITPul, vroiam sa stiu daca sint probleme care as putea sa le rezolv pe garantie. Cind am luat-o mi-au spus ca masina e ok.
Dupa ce a iesit din garantie, am fost sa fac ITPul la o statie de pe Floreasca, chiar linga pod. M-au respins spunindu-mi ca am joc in caseta de directie, dar sa vin in alta zi si ma rezolva ei (ca-mi dau jos caseta, fac nu stiu ce piesa la strung, o pun in caseta, fac itp-ul, scot piesa, si asta e; ca masina poate sa mearga si asa; ca o caseta e cam 40 mil, etc). Chestia e ca mi-au schimbat bieleta anticuplu degeaba, iar pentru un schimbat de placute fata mi-au luat 120 RON. Nu cunosc eu prea multe despre masini, dar mi-am dat seama ca ceva e in neregula si am incercat sa fac ITP-ul in alta parte, sperind sa mearga cu o mica atentie. Astia au zis ca nu se baga decit dupa ce expira cele 30 zile. Ma si vedeam cu o gaura in buget ca trebuie sa schimb caseta. In cele din urma m-am dus la Meridian. Le-am zis toata tarasenia, mi-au verificat masina, au schimbat bieletele, au facut geometria, si am facut si ITP-ul la ei fara nici o problema. Va sfatuiesc sa nu faceti greseala pe care am facut-o eu. Faceti ITP-ul inainte de a iesi din garantie, ca nu stiti ce probleme puteti avea. Magarii de la Serus sint sigur ca au observat jocul, dar fiind pe garantie au zis pas. Am vrut sa ma duc la ei cu scandal, dar cine naiba are timp de alergat dupa nemernicii astia. Si doar nu sint prosti sa recunoasca. Sint foarte dezamagit de Serus. Dar bine ca s-a terminat cit de cit ok, adica 10 mil. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.6 16V Expression
Octombrie 2006, clima
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Am intrta si eu in gurpul respinislor de la ITP din cauza bieletelor.
Dupa cum stiti in reteaua renault costa cam 280 de roni bucata. Am gasit insa la un magazin bielete febi 65 roni cu tva (am vazut ca si-a mai luat cineva febi). In principiu si daca se strica de doua ori mai repede si tot iesi in castig. Cum vi se par? |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hmm f ciudat cu pdg asta... la megan II1 am schimbat o singura bieleta ..si aia din cauza mea...masina a facut itp ul la 65.000km si nu a avut nici un joc in directie.....
sa vad la sedan daca e la fel..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Zetu: La ce magazin ai gasit bieletele cu 65 roni?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
LA AUTO FC
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() si, stiindu-l si pe unul dintre asociati, cumpar si cu mai mult drag de acolo ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
MrA |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 20 January 08 ![]() |
La 23.000 km am schimbat bieletele, masina iesise de 2 luni din garantie. In urma cu 3 luni (inca in garantie) mecanicul spunea cu o profunda incredere : "BIELETELE SUNT CA NOI !"
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 / Megane IV Sce 1.6
2006
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
pe spate...la MII ce bucse sunt ca am senzatia ca la viraje mai scurte peste denivelari imi da senzatia ca fuge un pic de spate!!...si cam ce ordin de marime la pret au?
Multumesc! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
sedanu` fuge un pic mai mult de spate in curbe cu denivelari
![]() febi e o marca care ofera ceva calitate... mai mult decat italienii de la ocap sau lucky engineering ![]() ca idee, bieletele si capetele de bara "originale" sunt facute de TRW oricum astea sunt la capitolul "consumabile" la drumurile de cenzurat pe care le avem |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
kappa_ii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 24 February 05 ![]() |
mie la treceri peste denivelari , cu virare dreapta , imi troncane ceva , si parca volanul nu ar mai face legatura directa cu rotile !
de la vre-o bieleta poate fi problema , sau altceva ? |
-------------------- Megane 4 1.33 116cp Business 2019-10
|
|
darem |
![]()
|
Salut,
Ms de raspuns......inainte nu facea la fel....de max 5000km am sesizat asta |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
dggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 24 August 07 ![]() |
Aceeasi problema am observat-o si eu la mine kappa. La treceri peste denivelari cand sunt virate rotile, nu am sesizat daca face numai cand sunt virate in stanga sau in dreapta, se aude un trancanit si simti ca se rupe contactul dintre volan si roti. La linii de tramvai sau peste denivelari cand nu sunt virate rotile nu se aude nimic.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 Privilege 1.9dci
|
|
criv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.049 Joined: 13 December 08 From: Drobeta Turnu Severin ![]() |
Mai baieti, nu va mai mirati de bieletele astea care se uzeaza asa repede...La Megane sunt un fel de consumabile...le schimbi mai des ca pe anvelope..
MIn schimb, pe mine ma mira totusi ca vad pe aici unii colegi care au platit preturi colosale pe bieletele astea...ceva mai devreme citisem de 1000 roni cu tot cu manopera si unghi de fuga!!! Imens... Aveti grija de pe la ce magazine sau service-uri cumparati , ca-i faceti pe aia cu vile pe Coasta de Azur si Q7... Eu am schimbat la 62 ron/buc..Delphi...parca asa se scrie (2 buc +manopera +reglare directie=250 ron!) |
--------------------
RENAULT
MEGANE IV 1,6 dci 130CP Intens
2016, Intens, full options Renault Megane IV 1,6 dci 130cp
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
La ce service pretul asta? manopera+unghi numai 126 lei?
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:17 |