Bielete Directie, bielete directie uzate la doar 12000 km
![]() ![]() ![]() |
Bielete Directie, bielete directie uzate la doar 12000 km
marcoltz |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
EX: Renault
Megane 2.2 Bicorp
1.6 16v
- > KYZ Clio 4 RS 2015
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mi-am comandat bielete Optimal, 74 lei bucata. Al doilea rand in 46.000 km. Sa vedem astea cat or sa tina...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
diasul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 30 May 08 ![]() |
|
--------------------
renault
megane 1.5 DCI 80CP
2003
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
de unde ai concluzionat ca fabricantul NK e in India?
un link, ceva? |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
diasul |
![]()
|
de aici! "Contact: N.K. Industries, Backside Transport Nagar, Gudaipur road, Jalandhar city, Punjab. INDIA
This post has been edited by diasul: 19 Apr 2009, 21:35 |
--------------------
renault
megane 1.5 DCI 80CP
2003
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
bieletele astea de directie nu se pot schimba si acasa de cineva care nu are doua maini stangi? Este acelasi sistem ca la Dacia 1300 cand trebuie sa tii minte cate ture a fost insurubata? Din punctul meu de vedere cred ca ma intorc la perioada cand reparam Dacia singur, la ce ptreturi au astia in service. Normal ca nu toate se pot schimba in curte. Cred ca ies mai ieftin daca schimb bieletele eu si dupa sa fac reglarea unghiului de fuga la service. |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Pe langa doua maini drepte, ar mai trebui sa aibe si o cheie speciala...
In mare da, e cam acelasi sistem, dar ajungi mai greu sa desurubezi nuca dinspre casea de directie...Opteza pt un service, e vorba de elemente de directie... si oricat de bine ai numara turele tot trebuie unghi de fuga!!! |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Clar, dupa ce le schimb fac unghiul la service, dar parca nu imi vine sa dau bani si pentru schimbare.
|
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
cornelllll |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 April 09 ![]() |
schimbat bielete la 50000km nu pt ca ar fi fost nevoie ,dar ieseam cu masina din garantie
|
--------------------
renault
megane2.2
2007
- b 10 bgc
|
|
Iuiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 7 January 08 From: Iasi ![]() |
Se desfac foarte usor cu un mox mic tip "cioc de papagal". Nu trebuie nici o unealta speciala si in maxim o ora le inlocuiesti.
|
--------------------
Renault
Kadjar&Megane
2017 1.2 TCE
|
|
misu_imv75 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 May 07 From: Craiova ![]() |
''Se desfac foarte usor cu un mox mic tip "cioc de papagal". Nu trebuie nici o unealta speciala si in maxim o ora le inlocuiesti. ''
CORECT, le-am schimbat acum 2 saptamani si e super simplu, durata cam 1 ora si 1/2 |
--------------------
Renault
Megane
2004 ,1,5dci
|
|
markuus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 27 October 07 ![]() |
schimbat bielete la 75000 km - 700 ron la serus, bucuresti
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
am achizitionat azi de la auto f.c. 2 bielete febi si 2 capete de bara NK, pret total 240 lei. maine merg la service sa le schimb si sa fac unghiurie.
probleme aveam doar la roata din stanga, dar citind pe forum ca in scurt timp , daca vor aparea probleme si pe partea cealalta, vor trebui refacute unghiurile din nou, am ales sa fac treaba completa odata. multumesc agentului de vanzari furnizor care mi-a adus piesele in bucuresti intr-un punct ales de mine, evitand aglomeratia pana la locatia firmei. L.E. pe cutia bieletelor FEBI scrie Made in Germany pe cutia capetelor de bara nu scrie nimic, dar agentul mi-a spus ca sunt facute in Germania alaturi de factura am primit si cerificat de garantie pt 24 luni, fara limita de km, cu conditia ca montarea sa se faca intr-un service autorizat. Nu am precizat ca am aproape 73000 km, urmeaza revizia partiala This post has been edited by daniel4ro: 29 Apr 2009, 18:12 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Am schimbat si eu la 63300km bieletele cu 2 buc delphi la 76ron buc de la ASKA 2 C-ta
|
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Valentin P |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 31 August 05 ![]() |
Salut,
Dati-mi va rog o adresa de service mai ieftin;am si eu de schimbat celebrele bielete de directie. Merci, |
--------------------
RENAULT
MEGANEII
2005 1.4 16V FOST POSESOR DE RENAULT MEGANE II HATCHBACK
1.4 16V INFLUENCE 2005 |
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
am 71.000 km si mi-am cumparat bieletele, urmand sa le schimb saptamana viitoare. am dat 260 ron pe ambele, marca TRW - kit complet ( bielete + burduf + coliere + piulita ) - magazin meteor timisoara.
|
--------------------
renault
megane II sedan
2004 comfort privilege 1.5 dci
- TM - XX - XXX Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
daniel4ro |
![]()
|
la un service respectabil din Buzau (nu Reno), am schimbat astazi celebrele bielete cumparate ieri din Bucuresti.
cost manopera inlocuit 2 bielete directie = 35x2= 70 lei cost reglat geometrie directie = 50 lei 2 buc bielete febi = 120 lei 2 buc capete de bara NK = 120 lei la un calcul simplu, toata treaba m-a costat 360 lei si sper ca cel putin pana la 120000 km sa nu mai am probleme cu bieletele sau capetele de bara. nici nu vreau sa ma gandesc cat m-ar fi costat toate astea la Renault. |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Andrei_user |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 May 09 ![]() |
QUOTE(diasul @ 19 Apr 2009, 17:03) de aici! "Contact: N.K. Industries, Backside Transport Nagar, Gudaipur road, Jalandhar city, Punjab. INDIA linkul este eronat. cei interesati sa caute prin zona asta : http://www.sbs-automotive.de/index.dsp?area=342 http://www.sbs-automotive.de/index.dsp?page=733 |
--------------------
renault
Twingo
2002 1.2
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
cs17red |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 March 09 ![]() |
O bieleta de megane 2 1.5 dci costa 85 Ron, cu tot cu capu de bara ajunge undeva la 160 Ron, eu nush de unde scoateti voi preturile astea!!!
|
--------------------
Renault
Megane
2004 II
- CS 17 RED
|
|
diasul |
![]()
|
De la concesionarii Renault
![]() |
--------------------
renault
megane 1.5 DCI 80CP
2003
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Unde mah?
![]() Veniti si cu detalii gen producator, magazin, zona(oras)...ca asa spun si eu ca am vazut bielete cu 25 de lei....(erau la un magazin cu piese exclusiv dacia)...dar asta nu mai scriu ca ma doare mana.... |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
probabil or fi si pe bani mai putini ( sub 100 lei ), insa tot la fel de probabil este si faptul ca de acolo exista si acest topic - bielete directie uzate la doar 12.000 km. hai sa fim seriosi - sub 100 lei nu au cum sa fie bielete de calitate, numai daca sunt scoase pe usa din dos din magazii, depozite, etc...
|
--------------------
renault
megane II sedan
|
|
VYS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 14 May 08 From: Craiova ![]() |
Ieri am schimbat bieletele de directie.
Am sunat la Redac Craiova si mi-au comunicat un pret de 800 lei pentru schimbarea a doua bielete inclusiv reglare directie. Cam scump! Am achizitionat 2 bielete de la un magazin de profil, la pretul de 135 bucata - bielete TRW. Am ajuns in Redac si le-au montat fara sa comenteze. Pret manopera 200 lei din care 100 lei manopera efectiva si 100 lei reglarea directiei. Cost total 470 lei, timp executie 1 ora. Existau si alte bielete mai ieftine la magazinul respectiv, de exemplu aveau Delphi la 75 lei insa nu am avut curaj sa ma risc. |
--------------------
Renault
Megane II
2004, 1,5 dCi
|
|
mihai_tomaro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 19 November 08 ![]() |
si daca nu le schimbi ce se intampla ?
|
--------------------
Renault
Megane
2008 2.2 Privilege 1.6 16V
- PH 15 MTM
|
|
daniel4ro |
![]()
|
QUOTE(alexxis2001ro @ 14 May 2009, 08:12) unde ai gasit bielete febi cu 60 ron bucata? erau kit complet? ( burduf, coliere, piulita de prindere? ) la postul #193 am scris, daca te uitai putin mai sus, vedeai da cautare pe google si vezi cum comanzi, ca sa nu se considere ca fac reclama bieleta era simpla, fara burduf, coliere... acestea nu aveau nimic si le-am folosit tot pe cele vechi daca va simtiti mai bine platind milioane, doar din ideea ca tot ce-i mai scump este si bun, nu am nimic impotriva acceptati faptul ca pretul creste pe masura ce marfa trece prin mai multi intermediari care-si aplica succesiv adaos comercial, unii chiar de 100% cu cat reusesti sa iei mai aproape de importator, cu atat pretul va fi mai mic am specificat ca mi s-a emis factura si garantie, deci piesele nu sunt scoase pe usa din dos This post has been edited by daniel4ro: 23 May 2009, 07:35 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
nu contest faptul ca tu poate ( repet, poate ) ai dreptate. daca esti sincer si nu cred ca ai avea motive sa nu fii, poate o sa ne impartasesti si noua cum se comporta bieletele de 60 ron bucata de la autofc...sa nu crezi ca sunt adeptul cumpararii produselor doar pe baza pretului. si eu imi iau toate piesele pentru revizii si consumabile aftermarket, insa peste tot ( augsburg, meteor, autokarma ) am vazut cam aceleasi preturi ( cu exceptia autofc ). de aici a plecat si indoiala cu privire la calitatea / originea pieselor mentionate de tine. daca totusi sunt ok, atunci bravo tie...ai gasit un furnizor de piese care rupe concurenta in doua...
|
--------------------
renault
megane II sedan
|
|
daniel4ro |
![]()
|
pana acum sunt ok
ce pot spune dupa aprox. 800 km? fiecare decide ce si de unde cumpara. daca in 2 ani apar probleme, voi beneficia de garantie, si asta conteaza cel mai mult nu am niciun interes sa le fac reclama, nu sunt din orasul meu am postat aici ca sa vada si altii ca se poate cu pretul platit la renault pt o sg bieleta sa iti schimbi si bieletele, si capetele de bara si in plus sa iti reglezi si unghiurile imi vine in minte o intamplare povestita de un florar din piata Buzau care vindea lalele din sera lui cu 1 lei, si lumea nu cumpara ca spuneau ca sunt prea ieftine a impartit legatura de lalele in doua, pe una a lasat pretul de 1 leu, iar pe cealalata a pus 2 lei si lumea a inceput sa le cumpere pe cele din gramada de 2 lei repet, fiecare decide singur daca se merita sau nu un produs eu le multumesc celor care au postat mai sus si mi-au aratat ca exista o alternativa la preturile practicate de concesionarii reno |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
marcoltz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
In legatura cu AutoFC si preturile mai mici pe care le practica in comparatie cu concurenta...
Si eu am fost uimit de acest lucru si am intrebat, raspunsul a fost ca sunt importatori directi al anumitor marci care fabrica piese aftermarket pentru Renault. Garantia exista, deci nu avem de ce sa facem griji ![]() Bafta! |
--------------------
EX: Renault
Megane 2.2 Bicorp
1.6 16v
- > KYZ Clio 4 RS 2015
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Ieri,in timp ce plecam de acasa am descoperit ca se aude un zgomot pe fata stanga.Descriere:ca si cum ai calca cu roata pe o capatul unei bucati de tabla subtire,si celalalt capat ar lovi asfaltul,sau ca si cum ai calca pe o cutie de bere turtita.Chiar am oprit masina si m-am uitat inapoi pe strada.
Chestia e ca se aude cand vrea,adica nu in "conditii speciale".Se aude pe asfalt bun,si pe piatra cubica/pietroaie,cu rotile drepte sau bracate.M-am bagat pe sub masina sa vad daca e protectia termica,am dat cu pumnul in rotii,am luat pe loc viraj dreapta,am tras de bielete pe acolo,am lovit in etrir,si nimic. Sa fie bieletele si capetele bara? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 13:21 |