Bielete Directie, bielete directie uzate la doar 12000 km
![]() ![]() ![]() |
Bielete Directie, bielete directie uzate la doar 12000 km
sab197 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 7 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.2
Privilege 1.6l 16v 2007
- B 60 BOP
|
|||
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Am fost sunat astazi de la TOTAL SERVICE INTERNATIONAL CONSTANTA, se pare ca s-a aprobat inlocuirea bieletelor mele de directie, am fost programat pentru joi la ora 9.00.
Dupa ce schimba bieletele cred ca este nevoie si de o verificarea a directiei pe calculator..., sper sa se tina de treaba pana la capat..., pe garantie binenteles... Va tin ala curent. @Manuel, ai rezolvat problema cu bieletele? |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mi-au promis ca mi le schimba dar am hotarat sa mai astept pana in primavara. Vreau sa ies din garantie cu ele aproape noi, deocamdata mai merg astea.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Am schimbat si eu bieletele, dar nu cu piesa de origine ci cu piese cumparate din oras, mult mai ieftine si mi se par mir, mult mai bune.Pe cutie scrie ca sunt facute in Germania si par destul de dure, sper sa si tina..
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cat au fost? Si de unde le-ai luat?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Le-am luat din Targoviste de la Claunic cu 120 ron.Mai aveau si made in UE la 60 ron..dar parca e prea ieftin!
|
--------------------
renault
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
meganus_bicorpus>>Marca?Pret?Cat a fost manopera?Cod reper?
![]() This post has been edited by MHY: 14 Jan 2008, 20:52 |
--------------------
------
------
------
|
|
Manuel |
![]()
|
Aha, merci! E bine de stiut pentru viitor.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Marca nu o mai retin,stiu sigur ca erau nemtesti si aveau si rombul firmei pe cutie, baietii de la Claunic mi-au dat piesele dupa ce le-au cautat in program pe baza codului VIN.Manopera, montaj si reglat directie-120Ron la reprezentanta Reno in TGV.
|
--------------------
renault
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Daca-ti schimba bieletele pe garantie, reglajul directiei intra tot pe garantie sau trebuie sa cotizezi?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
totul intra pe garantie, altfel ar trebui sa-ti dea pe garantie si caucioacele, dupa 5k
|
--------------------
renault
|
|
bebeo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 March 06 ![]() |
Eu am schimbat bielete de directie acum 3 luni (in 25 ianuarie se fac 3 luni - deci inca sunt in garantie) si acum mi-au aparut din nou exact aceleasi simptome (bataie in volan pe viraj). Joi ma duc in service ptr. inlocuit tampon motor (a doua oara in trei luni) si sa ma iau de gat cu cei din service si ptr. bielete. Nu mai stiu ce sa cred. Fiabilitate zero.
|
--------------------
Megane II Renault Symbol Fidji 2005, 30.500 km la 09.05.2012
Renault Fluence Privilege 2011 13.000 km la 09.05.2012 |
|
CataT |
![]()
|
Schimbat astazi bieletele de directie + reglat directie, pe garantie la TOTAL SERVICE CONSTANTA, pana acum multumit de serviciile acordate, nimic de reprosat...
Am fost astazi programat la ora 9.00, pentru schimbat bieletele, in jurul orei 9.30 erau rotile date jos, baietii lucrau din greu... Constatarea a fost facuta saptamana trecuta pe 10.01.2008, precedata de o cerere prin fax la RENO BUCURESTI, sa aprobe schimbarea bieletelor (asa au zis ei), am fost sunat luni sa ma prezint azi pentru a schimba bieletele. Pana sa inceapa reglajul directiei m-au chemat sa verific pozitionarea corecta a volanului dupa care l-au prins intr-un suport sa nu se miste, mers in probe dupa cu inginerul, in final ce sa zic am fost multumit de serviciile acordate si de cum ruleaza meganele meu ca ma cam saturasem de tronc, tronc pe dreapta fata... ![]() Speram sa nu mai avem probleme de genul asta, iar baietii s-o tina tot asa... |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
QUOTE(MHY @ 13 Jan 2008, 13:15) Este ceva logic...Problema ''se dezvolta'' din cauza ca numarul de km facuti cu masina creste...Banuiesc ca nimeni nu se astepta sa-i pice bieletele sau flansele la 5000-10000 km .... Pai tocmai asta este problema. ca pica. bieletele n-au voie sa cedeze atat de repede. probabil ca au fost cateva loturi cu defect. din cate am vazut, cei care le-au schimbat nu au mai repetat operatiunea. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
CataT |
![]()
|
O fi si lotul cu problema dar in mare parte sunt de vina si drumurile din tara asta, se toarna asfalt de doi lei pe bani frumosi pentru unii, care dupa 6 luni incepe sa crape si formeaza niste adevarate cratere. Si asta nu ar fi nimic daca nu ar exista si minunatele canale din mijlocul drumurilor, ori sunt mai inalte decat asfaltul ori au ramas in urma, nu cresc si ele odata cu grosimea asfaltului....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
pachetul drumuri grele de aia a fost proiectat ,inventat,nascocit,implementat
sa faca fata drumurilor noastre.... dar ansamblul asta ,robust,si pe care eu il apreciez ( pdg) se pare ca face victime colaterale....bieletele This post has been edited by FireChief: 17 Jan 2008, 20:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CataT |
![]()
|
Din PDG fac parte din cate stiu scutul metalic si suspensii mai inalte...,poate ma insel.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu era vorba de ce contine...
daca tu,constructor,ai constatat ca ai o problema in tara asta cu drumurile,si ai ajuns la necesitatea montarii unui pachet drumuri grele...atunci,normal era sa nu cedeze nimic....de la drumuri cum ziceai tu,pentru ca asta s-a urmarit or avea si drumurile o implicare,dar nu fundamentala zic eu...sa nu fie vorba de calitatea pieselor respective ,m-as gindi... timpul ne va arata raspunsul |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CataT |
![]()
|
@FireChief, nu contest parea ta si sunt convins ca este si parerea altor meganisti care au fost patiti ca si mine, ca si calitatea acestor piese despre care vorbit este probabil foarte proasta dar ce putem face noi in cazul asta..., sa mergem sa-i strangem de gat pe dealari...
Eu sper ca bieletele care mi-au fost puse astazi sa nu faca parte din lotul ala pt Europa de Est. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
MiB |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 18 September 05 ![]() |
Mie la revizia de 30k mi-a zis mecanicu ca biela pe dreapta ar trebui schimbata dar ca nu e necasar inca (are joc dar ff mic) si tot el mi-a zis ca se gasesc mai ieftine decit cele renault (340 Lei), cu aprox 120-150 Lei se gasesc si sunt bune.
|
--------------------
Renault Megane
Estate
2005 1.5 DCI Renault Megane II Estate full option, 1.5 dci 80 CP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
se gasesc si cu 60 lei
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
CataT |
![]()
|
Ma poate ajuta cineva cu reperul la bieletele de directie pentru megane2.2.?
Pentru un prieten...., a iesit din garantie si se pare ca este nevoit sa bage mana in buzunar pentru bieleta de pe partea stanga. Doreste sa-si ia de la turci si nu stie reperul. Zice ca sunt mai ieftine.... sa nu fie si mai proaste...dar asta este dorinta omului si nu ai ce sa-i faci. Multumesc! 20 Jan 2008, 13:21: Nu stie nimeni reperul la bieletele meganului 2.2, cum il pot afla si unde...? This post has been edited by ictranca: 20 Jan 2008, 12:21 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Am o intrebare pentru cei care au schimbat bieletele de directie cu unele aftermarket: Bieletele au venit cu tot cu burduful de cauciuc si celelalte garnituri ? Caci am vazut in Dialogys la reperul 77 01 474 448 TIE ROD apare cu burduf, iar bieleta FEBI FB 24720 apare pe site-ul FEBI numai cu bieleta metalica ? |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am schimbat ambele bielete de directie:
- bielete TRW (made in UE) 175 RON/bucata Augsburg - montaj Mach1 310 Lei. ( inclusiv 2 coliere plastic ) Total 660 RON. Bieleta stanga care avea probleme a cazut la 43 000 km. Sa speram ca cele TRW vor tine mai mult; dar acum imi dau seama ca si caseta de directie e tot TRW si e posibil ca si piesele pe care Renault le monteaza OEM sa fie tot TRW. Si deci aceaiasi calitate ![]() |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
razvan273 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare.. la mine masina a inceput cam acum 3.000 de km (acum are 30.000) sa traga stanga pe orice drum - se misca spre stanga si volanul - si as vrea sa stiu daca bieletele pot fi de vina.
![]() ![]() This post has been edited by razvan273: 11 Feb 2008, 19:39 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Expression 1.6 16V
2006
- B-65-FVI Climatronic, Xenon, scaune incalzite, vopsea metalizata, jante aliaj 16", Subwoofer
|
|
CataT |
![]()
|
O constatare la un service sau la o vulcanizare unde se regleaza directia pe calculator si rezolvi problema.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca e de la bielete. Ai schimbat anvelopele, sau ai schimbat rotile intre ele? Ai verificat presiunea si echilibrarea?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
razvan273 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu am schimbat anvelopele sau rotile intre ele. Dar presiunea este ok si le-am echilibrat acum vreo 2 luni. Trage prea rau stanga - si volanul opune mai multa rezistenta spre dreapta cand tin directia drept, adica il simt ca trage spre stanga - la viteza mica (50 km/h) ca sa fie de la roti sau anvelope.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Expression 1.6 16V
2006
- B-65-FVI Climatronic, Xenon, scaune incalzite, vopsea metalizata, jante aliaj 16", Subwoofer
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
o informatie folositoare poate pentru unii: astazi la serus costurile sunt urmatoarele: bieleta "Renault" 320RON, bieleta "TRW" care este producatorul 230 RON; montaj 50RON/bieleta, geometrie 100RON
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 17:03 |