Garantie Extinsa ?, pro si contra
![]() ![]() ![]() |
Garantie Extinsa ?, pro si contra
s_j_teo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|||
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Nu am semnat nici un contract... nici nu am vazut cum arata. Acesta trebuia sa-mi fie trimis acasa impreuna cu cardul respectiv.
Da, am factura fiscala si avizul de plata emise de ei si ordinul de plata prin care am virat banii in aceeasi zi in contul indicat din avizul de plata. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Sunt de toata jena!Nu stiu ce sa fac ma bate si pe mine gandul sa fac o garantie extinsa dar in conditiile astea?
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
La ce va foloseste?Am citit pe forum ca cineva cu garantie extinsa a reclamat defectarea unei bobine la o bujie...replica a fost ca nu face parte din motor!!!!!!
Mai e loc de comentarii? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Garantia extinsa este ca si casco. Poate iti foloseste sau poate nu. Oricum in eventualitatea unei vinzari in acest interval de timp conteaza sa-i spui posibilului cumparator ca masina are garantie, e un punct in plus care poate creste putin pretul.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Garantia extinsa este valabila numai pentru primul proprietar. Gresesc?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Te-ai uitat cumva la una din emisiunile din week end unde se spunea lucrul asta?
S-a mai spus in emisiunea aia ca se acorda pt un model garantie 4 ani fara sa se spuna ca pentru 2 din ei platesti...exact cazul reno... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
garantia extinsa se da pt. masina nu pentru proprietar
![]() ![]() ![]() si cum a spus si crn e un punct in plus la revanzare |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Maine am sa merg sa platesc o garantie extinsa cu inca 2 ani! Am sa va spun preturile si daca aflu ceva noutati.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Cristi stie ceva,este un producator care acorda 6 sau 7 ani garantie daca masina ramine la primul proprietar...era o japoneza sau coreeana...Deci...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Am platit pentru masina din semnatura garantie extinsa pe 2 ani.Suma a fost 3.194,90 RON.
Eu personal zic ca merita sa ai garantie mai mare chiar daca asta implica o suma apreciabila de bani.La masina pe care am avut-o exact dupa ce am iesit din garantie a inceput sa se stice si am bagat bani frumosi in ea. Chiar daca nu am sa schimb nimic pe garantie nu am sa regret.Si la revizii oricum mergeam numai la service Renault nu la bombe de cartier. Am uitat cardul se primeste in interval de 90 de zile.Am o copie a contractului si depunerea in numerar, confirmata de banca. This post has been edited by s_j_teo: 20 Mar 2007, 16:51 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
vreau sa imi fac si eu, dar cica doar in primele 12 luni de la achizitionare poti opta pentru garantia extinsa, iar in cazul meu maine se implineste un an de cand am luat-o, deci ar trebui sa ma grabesc...
am avut destul de multe probleme cu ea in primul an, toate rezolvate pe garantie, e adevarat...: cd ars, manere schimbate, coloana de directie schimbata, cutie de viteze schimbata... cred ca daca le-as aduna ar iesi peste 4000 euro... This post has been edited by Bacu: 24 May 2007, 16:37 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai e prea tarziu pentru tine daca maine se implineste un an. Pana sa fac actele si se semneaza trece anul..
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
pai am vorbit deja la ipso si imi vor trimite pe fax contractul iar daca fac plata azi este ok, se considera incheiata...
This post has been edited by Bacu: 24 May 2007, 09:27 |
--------------------
Honda
CRV
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Merita. Eu am facut-o de cand am luat masina, 800 de euro sunt o suma rezonabila sa stau eu fara griji inca 2 ani de zile. La anumite chestii, ce-i drept.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
Bacu |
![]()
|
da, nu mai pot sa imi fac azi extindere de garantie, am cumparata masina exact pe 24.05.2006, pana ieri se putea...
baga-mi-as ceva in ea de masina si de reno romania. |
--------------------
Honda
CRV
|
|
s_j_teo |
![]()
|
De ce esti suparat ai avut 1 an la dispozitie pentru treaba asta!Nu poti da vina pe reno!Sigur poti sa fii suparat pe ei la cate probleme ai avut la masina dar ca nu mai poti face garantie e o vina personala.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si care e vina masinii sau a Reno Romania?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Bacu |
![]()
|
pentru ca nu ma gandeam sa o prelungesc pana inainte sa imi pice cutia de viteze si coloana de directie, si pentru ca astea mi-au picat exact inainte de a se implini un an, si pentru ca am depasit cu fix o zi perioada in care puteam sa o prelungesc.
![]() |
--------------------
Honda
CRV
|
|
ssilviu |
![]()
|
Pai da si tu mai multe detalii. Ce a avut coloana de directie? Dar cutia?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma intreb cati din cei care si-au facut garantie extinsa au beneficiat de pe urma ei.
Ar fi interesant de stiut, poarte ar trebui facut un poll doar ptr cei care au garantie extinsa, ce ziceti? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
Bacu |
![]()
|
pai am mai zis la thredul de revizii: coloana de directie facea putin zgomot, ca si cum ar fi de la pivoti. insa ei au zis ca are un defect si trebuie inlocuita integral.
am avut apoi, acum vreo 3 luni o problema cu cutia de viteze: in timpul mersului, mi-a ramas schimbatorul blocat in treapta intai, pur si simplu nu am mai putut sa o scot din viteaza, desi am tras de ea ca de cai morti. le-am spus chestia asta si au spus sa vin peste 2 saptamani sa dea cutia jos sa vada ce are. au dat-o, rezultatul a fost ca trebuie schimbata si asta, iarasi defect de fabricatie. nu mai are rost sa mentionez cat dureaza toate operatiunile astea: verificare, comanda piese, montaj, stiti si voi prea bine... adaugand si cd-ul ars si manerele cojite, sunt cam multe defecte pentru un an de functionare si 20000 km, timp in care am intretinut-o ca la carte. |
--------------------
Honda
CRV
|
|
ssilviu |
![]()
|
Coloana de directie cloncanea atunci cand treceai cu rotile peste denivelari mari, de obicei cu ele bracate? Daca da, vezi ca asa iti facea de cand o ai noua, cel putin la mine asa e. Nu ma agit. Nu se observa decat rar.
In privinta cutiei si a cd-playerului ghinion ![]() Iar manerele s-au rezolvat acum, nu se mai cojesc.. Teoretic, cu fiecare piesa schimbata ti-au scazut sansele sa se mai strice altceva. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Bacu |
![]()
|
Sincer, nici pe mine nu ma deranja nici zgomotul de la cutie, intr-adevar asa facea de la inceput, nici problema cu blocatul cutiei, pentru ca facuse doar o data si dupa aia nu a mai facut...le-am spus si eu la revizie acolo, pentru verificare...
Asa sper si eu, ca a fost bine ca le-am schimbat in garantie, si ca e mai putin probabil sa se defecteze si noile piese pe care mi-o monteaza... dar e total airea sa stau asa cu grija sa nu pice ceva tot timpul... |
--------------------
Honda
CRV
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Cand am luat eu masina am intrebat si mi s-a spus ca garantia extinsa e valabila numai pentru primul proprietar. Daca maisna se vinde garantia extinsa se pierde. Am dreptate sau m-au mintit aia?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Ca parere...nu mi se pare corect sa nu mai beneficieze de garantie extinsa cel care cumpara masina...Altfel daca as avea o g. e. pt . sa zicem 2 ani , hotarandu-ma sa vand masina ,ei mi-ar da banii inapoi ?Ma indoiesc...
La cei de la asigurari stiu ca nu se transfera drepturile la cumparator, dar la garantie vad cu totul altceva.Odata ce-i platita si te incadrezi in conditiile de acordare nu vad ce importanta ar avea cine se prezinta cu masina... |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
M-am uitat in contract: garantia extinsa NU se pierde la vanzarea catre alt proprietar, atata timp cat acesta nu e RRo prin buy-back.
Cat despre pret ... la ce acopera nu merita, cel putin la o Laguna. Cutia de viteze si coloana de directie - NU sunt acoperite peste 50 de mii km. Cel mai nasol: nu e valabila in afara tarii. Pentru mine asta ar fi de neacceptat pentru banii aia. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Scrie in contract ca nu e valabila in afara tarii? Pe card scrie ca e internationala...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, scrie in contract.
|
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
cri123 |
![]()
|
Da, scrie destul de clar in contract ca extensia e valabila numai in Romania. Era tot pe aici pe forum pus si contractul.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 11:28 |