Garantie Extinsa ?, pro si contra
![]() ![]() ![]() |
Garantie Extinsa ?, pro si contra
morph |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|||
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
Incerc sa atasez fisierul, insa nu vrea sub nici o forma. Dupa ce apas Add this attachment uploadeaza ceva ptr 2-3 secunde apoi imi apare mesajul de 'the page cannot be displayed'. Poate imi da cineva o adresa de mail sa trimit fisierele si apoi sa le uploadeze el.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Paragraful respectiv suna astfel:
EXCLUDERI ..... 4. Inlocuirea amortizoarelor, tampoanelor elastice, articulatiilor suspensiilor si sistemului de directie, in cazul in care autovehiculul are un rulaj ce depaseste 50.000 km. ..... Deci ce este pana in 50.000 liber la reparatii. Comentarii, sugestii, reclamatii? ![]() This post has been edited by liviurosioara: 19 May 2006, 13:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
victorb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 23 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Extinderea la 50000 Km pt trenul de rulare este valabila doar pentru masinile cumparate in 2006.
Pentru cele din 2005 sau mai devreme ramane tot 20000 Km. Eu am intrebat exact chestia asta la dealer cand mi-am extins garantia. Primul lucru pe care il spun ei este ca se extinde (adica citeaza din noul contract). Dar cand le dai detaliile masinii incep sa zica ca nu se poate extinde... Spune-le exact ce masina ai si mai cere odata conditiile contractului. |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Megane II Bicorp 1.6 16V 115cp Confort Dynamique
Bleu Encre - 2005 |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
@morph: mai degraba teoretic "da" si practic "nu". Bine, de fapt, e "nu" la amandoua.
Practic, in momentul in care se emite pro-forma, ti se introduc datele in calculator si prima chestie care se verifica si care apare este daca esti "eligibil". Adica daca te inscrii in conditii. Nu esti eligibil, programul nu merge mai departe si nu poti sa ajungi sa tiparesti pro-forma. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
liviurosioara |
![]()
|
Raspunsul din partea VC Renault si dealerului Autocobalcescu a fost afirmativ, inclusiv ptr masinile cumparate in 2005, asa cum este si cazul meu (achizitionata decembrie 2005), este valabila extensia pana la 50.000 a garantiei trenului de rulare. Pentru cei care totusi sunt suspiciosi, recomand citirea cu mare atentie a conditiilor generale. Rezulta fara nici un dubiu ca cei care sunt "eligibili" (adica cei care au achizitionat un autoturism nou sau au decis sa achizitioneze garantia extinsa pana cel tarziu la un an de la cumparare) beneficiaza de toate drepturile, inclusiv cel referitor la extinderea garantiei ptr trenul de rulare.
In noile conditii, ma gandesc din ce in ce mai serios sa extind garantia. Totusi mai am aproape jumatate de an sa iau cea mai buna decizie. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
cipman |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Am sunat si eu la Vocea Clientului. De doua ori. Prima data am primit informatii care corespundeau cu ce am scris mai sus. A doua oara cum ca se extinde 50k. Dupa alte telefoane, la alte voci, iata povestea si rezultatul final: - la 01 ianuarie 2006, se mareste limita de garantie pt. trenul de rulare la masinile achizitionate incepand cu aceeasi data la 50.000 km. - renault Romania decide sa aplice aceleasi conditii si in cazul contractelor de garantie extinsa achizitionate incepand cu aceeasi data, 01.01.2006, pentru masinile cumparate in 2005 (pt. masinile cumparate in 2006 era clar) - nu comunica acest lucru suficient de clar dealer-ilor sau, acestia din urma, au urechile prea infundate ca sa auda si, mai ales, sa-si insuseasca aceasta modificare; ma rog, aici ar putea sa dea vina unii pe altii; - renault Romania intarzie inexplicabil de mult sa MODIFICE conditiile de garantie extinsa in programul care le tipareste !!!; (trebuiau sa modifice fisierele sursa, stergand un "2" si scriind in loc un "5" - grea operatie) - incep sa se vanda contracte de garantie extinsa; desi au existat discutii, intrebari si controverse, conditiile comunicate cumparatorilor sunt cele scrise in contractul vechi (nemodificat) care continua sa zica: 20.000km; lucrurile decurg simplu: omul intreaba, e prea mult de povestit (nu neg asta) se scoate la imprimanta un formular de contract (care continua sa fie cu defect) si omul (asta insemnand omul-dealer si omul-client) vede 20.000 km; unii clienti accepta aceste conditii, platesc banii, primesc contractul in forma veche si o iau ca atare (cel mult suspina: ce bine ar fi fost daca.... 50.000 de km); - tot asa pana in luna aprilie cand renault Romania decide ca a venit momentul sa modifice fisierele si sa treaca noua valoare; e adevarat ca, cel putin unii dintre ei, nici n-au vandut prea multe garantii extinse (la AMG s-au vandut 2) - se face luna aprilie 2006; renault Romania face, in sfarsit, modificarea (nu stie de ce - poate s-a sesizat careva, altfel asa era si acum) - in virtutea inertiei se cam face luna mai 2006 (suntem pe 19) si inca nu toata lumea (ma refer la oamenii-dealeri si oamenii-renault_vocea_clientului) ia la cunostinta despre "schimbatul modificarii" - incepe lumea sa faca valuri (eu, unul, am facut) - poate ca acum o sa afle toata lumea, ma refer la lumea-renault... ... si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea... Concluzie: Pentru contractele de garantie extinsa, achizitionate exclusiv in 2006, referitoare la autovehicule cumparate in anul 2005, limita numarului de kilometri pentru care se acorda garantie la trenul de rulare este de 50.000 km. Restul conditiilor raman la fel. Asa ca: - daca ati cumparat in decursul anului 2006 o garantie extinsa, indiferent daca ati achizitionat masina in 2005 sau in 2006, verificati in contract ca scrie 50.000 km si nu 20.000 km. Daca scrie 20.000 km, mergeti la dealer si solicitati modificarea contractului, cu rectificarea acestei valori (apropo: asta o fi singura diferenta intre contractele vechi si cele noi? - acum mi-am pus intrebarea). Dom' liviurosioara, ai facut bine ca ai insistat. Ce am zis eu mai sus, era verificat de mine si ras-verificat la nivelul sfarsitului lunii martie 2005. Uite ca de atunci au iesit din hibernare oamenii-renault. Suntem (mai bine zis "sunt", ca sa nu vb. in numele altora) datori o bere (o bere"onorifica", tu ce credeai? ![]() |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
|
victorb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 23 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cipman, adica eu am garantie pe 50k Km desi aia de la AutoCobalcescu cand am dat banii mi-au zis ca e pe 20k?
Asta chiar e buna... Inca nu am primit contractul de la Renault (doar am dat banii acum vreo luna si ceva si nu merge imprimanta asa de repede). De abia astept sa imi vina sa vad si eu cu ochii mei! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Megane II Bicorp 1.6 16V 115cp Confort Dynamique
Bleu Encre - 2005 |
|
liviurosioara |
![]()
|
Ca sa continuam discutia... In noile conditii, ce ziceti, merita???
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
cipman |
![]()
|
@victorb: Exact.
@liviurosioara: nu se poate da un raspuns transant la intrebare fie si numai din motivul ca depinde de cati km faci pe an. Cazul limita e ca faci 50k km pe an si la sfarsitul perioadei normale de garantie de doi ani se termina orice fel de garantie. Deci, chiar ar costa 1 leu vechi, nu merita sa achizitionezi garantie extinsa. Pe de alta parte, in noile conditii, daca faci < 12.500 km pe an si cumperi 2 ani de garantie extinsa, vei avea 4 ani de garantie pe trenul de rulare, ceea ce nu-i rau deloc. Bine, nici nu-i asa o mare chestie ca ceea ce ar putea sa pice nu costa chiar asa mult. Pe de alta parte, daca pica ceva mai costisitor decat dai pe garantie sau mai multe piese si mai ieftine, iesi in castig. Sau, uite o alta varianta: astazi dispun de 1000 de euro si-i am la indemana, ma pot dispensa de ei fara sa-mi creeze o gaura in buget. Dar stiu ca peste un an sau doi voi fi angrenat intr-o chestie si s-ar putea ca 500 sau 1000 de euro sa nu gasesc asa usor, plus ca ma va da peste cap sa raman fara masina pana fac rost de bani. O alta idee ar fi de facut un imprumut/credit la o banca si platit in rate. Ar mai fi un avantaj de obtinut daca te-ai gandi la o strategie de felul: cumpar/am cumparat o masina noua, iau si garantie extinsa pe 2 ani, o tin 3 ani si o vand cu restul de 1 an de garantie extinsa. Ceea ce va constitui o oferta mult mai atractiva pentru potentialul cumparator, chiar daca vei include in pret o particica din costul acestei garantii extinse (cca jumatate, sa zicem). Sunt multe variabile in ecuatia asta. Si nu se poate rezolva matematic pentru ca intervine si norocul pe undeva. Cel mult apelezi la statistica, vezi cam ce se poate strica, cam cat costa, ce sanse de defectare sunt si, dupa cateva luni de calcule, la sfarsit dai banul ![]() Bafta (la dat cu banul ![]() |
|
liviurosioara |
![]()
|
In cazul meu e si mai delicat, ca platesc rate la masina. Si nu pe un an sau doi... ci pe 7 (sapte, ai citit bine
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cipman, ai cumva forma noua a contractului (cu 50000km garantie tren rulare si pentru masinile din 2005)? Poti sa-l postezi undeva ?
Masina mea e luata in Martie 2005, am facut exindere de garantie in Februarie 2006. N-am primit nici pana acum cardul si nici contractul (cica mai dureaza o luna c-au incurcat actele?). Insa aseara am intrebat la Meridian Vest despre acest lucru (de fapt le-am cerut sa vad un formular de tip nou dar n-au avut) iar acestia m-au asigurat ca “nici vorba de asa ceva”, ca eu am doar cei 20000km initiali ?! Ce sa mai cred ? Nu de alta, mai am ~1000 km si trebuie sa fac revizia de 30k si precis o sa am ceva de schimbat si la trenul de rulare. Cum sa le dovedesc ca am totusi garantie? |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca am rezolvat-o pana la urma: dupa cateva telefoane pe la V.C. am fost sunat (si de V.C. si de Meridian Vest) ca ma asteapta contractul in forma noua la dealer, sa merg si sa-l ridic.
Multumesc oricum! This post has been edited by made: 25 May 2006, 13:08 |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Am fisierele cu conditiile generale ptr garantia extinsa, dar nu stiu din ce motiv nu le pot ridica aici. Ma ajuta cineva?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Am incheiat si eu contractul de garantie extinsa pt 2 ani.
a costat vreo 3300RON si garantia la amortizoare este extinsa la 50k km |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
cipman |
![]()
|
|
|
liviurosioara |
![]()
|
80% o sa o prelungesc si eu.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
made |
![]()
|
Nu stiu unde era mai bine sa scriu aceste lucruri : aici sau la topicul dezamagire mare service, la nu va luati Megane etc. Daca credeti ca nu-i locul potrivit aici, scuze si mutati-l unde vreti. Oricum, iata istoricul pe scurt:
- in februarie a.c. decid si iau garantie extinsa pe 2 ani - abia dupa ~ 5 luni imi vine cardul acasa (chiar daca prin contract Renault se obliga in max. 3 luni) - intre timp cer dealerului (Meridian Vest) contractul in forma noua (cu 50 000 km garantie trenul rulare). Acesta imi zice ca nu beneficiez de el. Dupa multe telefoane la V.C. si Meridian, sunt sunat de Meridian sa-mi dea contractul in forma noua si sa-mi spuna ca am avut dreptate si sa-si ceara scuze - 4 Iulie a.c. fac revizia la Meridian de 30K. Se constata ca trebuiesc schimbate si 2 bielete, 2 amortizoare spate si coloana de directie. Le explic ca am garantie extinsa (aveam contractul si cardul la mine, insa nu sunt interesati sa-l vada). Dupa 2 -3 zile ma suna de la Meridian sa-mi zica ca eu nu am garantie decat 20k. Epuizat, le spun ca am un contract semnat de Renault in care scrie negru pe alb 50k. Imi cer sa vin cu actul sa le demonstez. Nu mai am nici timp nici rabdare sa dovedesc a n-a oara ce-am dovedit cu putin timp inainte. Si asta pe banii, timpul si nervii mei. Le dau seria cardului sa verifice in baza de date. Le spun si numele agentului care mi-a facut contractul si acum stie ca am garantie 50k. Sun in acelasi timp la V.C. sa cer sprijin. Dupa ce citeste de 6 -7 ori contractul / pasajul la telefon, dna. respectiva imi zice ca am dreptate si trebuie sa mi le schimbe pe garantie (initial nu facea deosebire intre consumabile si considera ca bieletele si amortizoarele sunt consumabuile precum uleiul, filtru placute etc.) - 31 Iulie : pana azi nu m-a sunat nimeni (dupa ~ o luna). Dimineata la 10 sun eu la Meridian si sunt asigurat ca voi fi contactat in ~ o ora sa mi se spuna cum stau lucrurile. Nici pana acum nu m-a sunat nimeni. Sun tot eu si vanzatorul /agentul care a incheiat contractul de garantie si care acum stie ca am 50k garantie sa-l rog sa se intereseze. Acesta nu stie care-i situatia, insa imi da telefonul celui care se ocupa de " problema mea " adica cel care comanda piesele pe garantie. Il sun si pe acesta care imi raspunde : " stiu problema dvstra., ma mir ca nu v-a sunat nimeni sa va spuna ca au venit bieletele si amortizoarele. Insa nu aveti garantie pentru ele. Veniti le schimbam pe banii dvstra. si apoi va schimbam si coloana pe garantie ". Incerc sa-i spun ca am garantie extinsa, deci sunt si ele pe garantie, insa imi zice " stiu ca aveti, insa contractul de garantie extinsa a zis Renault ca intra in vigoare dupa expirarea primilor 2 ani, deci acum trebuie sa platiti bieletele si amortizoarele pentru ca ati depasit 20k ". Efectiv astia te fac sa ajungi la spitatul 9 ![]() - Am trimis o sesizare catre Renault Ro si Meridian Vest prin care le comunic ca daca nu-mi solutioneaza problema ii actionez in instanta, cer sprijinul OPC, instiintez si Renault Group si de asemenea fac propaganda prin presa centrala pentru a sti si altii ce inseamna sa fii posesor marca Renault si client Meridian. Ca mie unul…mi-ajunge. Concluzie : invatamintele … le trageti voi singuri, insa eu unul m-a saturat de Renault & Meridian. |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
ce porcarie...
la ce e buna Vocea Clientului, ca vad ca nu se intampla nimic cand se fac reclamatii si sesizari la ei am impresia ca problema e mai mult la meridian decat la Renault |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
made |
![]()
|
Cel putin in cazul meu de acum nu este asa : vocea clientului nu s-a sinchisit nici macar sa-mi dea un telefon, nici sa-mi scrie / raspunda. Eu ma asteptam s-o faca indiferent de raspuns. Asta e iarasi un punct negativ pentru ei (pe langa multe altele) pe care voi cauta sa-l sanctionez.
Legat de Meridian : trebuie sa-i multumesc directorului post vanzare pentru ca tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca a obtinut aprobarea renault ro pentru solutionarea problemei mele. De fapt numai el m-a sunat in cele 2 zile de cand am semnalat problema mea si a facut tot posibilul sa rezolve aceasta problema. Insa, aceasta doar ca un caz exceptional, deci in continuare renault ro interpreteza contractul numai in favoarea sa. Daca lucrurile vor sta asa, atunci din punctul meu de vedere ma consider nedreptatit in continuare de catre Renault Ro si voi escalada problema mai departe la nivelul Renault Group si OPC. Ii acuz de tendentiozitate, reclama mincinoasa + informare eronata a clientilor in mod deliberat si repetat (prin scrisori adresate personal (si pe care din fericire le-am pastrat), vocea clientului, presa, internet etc.) cu scopul de a vinde servicii fictive. Deci: - o bila alba pentru Meridian (mai precis pentru persoana sus mentionata) pentru amabilitate si hotarare in scopul multumirii clientului. - o bila mare neagra pentru renault ro & vocea clientului. Personal, cred ca de fapt aici e marea problema, si anume atitudinea lor fata de clientii lor… |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu o sa achit garantia extinsa acum cat masina e noua, preventiv, sa nu am vreo surpriza ca dupa 2 ani sa se strice ceva major. Am primit de la IPSO scrisoare, ma costa 950 E.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
liviurosioara |
![]()
|
@made, pana la urma, ai rezolvat problema folosind garantia extinsa sau prin amabilitatea acelui director de la Meridian. Vreau sa cumpar si eu garantia extinsa si daca mi se intampla la fel, cred ca mor cu ei de gat.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
made |
![]()
|
Pana la urma (dupa 4 zile) m-au sunat si de la V. C. sa-mi spuna ca totusi nu am garantie acum la trenul de rulare. Totusi, "caz exceptional, prin amabilitatea lor, Renault va suporta piesele iar Meridian manopera, deci va fi solutionata problema mea fara sa ma coste nimic". Astia ma iau de cersator, le-am zis ca eu nu le cer nici mila nici pomana. Vreau sa-mi respecte drepturile doar. Consider ca Renault in continuare isi bate joc de clienti.
Am mai cerut sa-mi spuna daca ei vand si garantie cu intermitenta si raspunsul evident a fost ca nu. Atunci am rugat sa mi se explice cum acum, pentru ca am depasit cei 20k km nu mai am garantie la trenul de rulare, dar peste cateva luni, cand ar intra in vigoare garantia extinsa, potrivit lor voi avea iar garantie la trenul de rulare ? Sau ca n-o sa mai schimb nimic la trenul de rulare pana nu intra in vigoare garantie extinsa. Oricum, eu nu o sa-i las asa. Astept sa vad ce mai imi spune si Meridianul cand merg la ei (asa m-au rugat si de la VC, sa stau de vorba cu dl ...), apoi daca nu plec in concediu sau cand ma intorc, ma voi preocupa de aceasta problema serios. Sunt hotarat sa determin Renault sa-si respecte obligatiile, si sigur va afla si tot grupul cum sunt tratati clientii din Ro. Prin urmare, Luni sunt programat la service. Dar iar stupizenie, nu imi schimba acum cica decat bieletele si amortizoarele, ca a zis Renault ca numai dupa aceea se poate face alta comanda si pentru coloana de directie ![]() Si legat de Meridian : da, s-a zbatut omul ala intr-adevar sa-mi rezolve problema, apoi s-a tinut de cuvant si a comandat bieleta lipsa in 2 zile, dar apoi de la receptie… m-au programat intr-o saptamana ![]() ![]() Cred ca de fapt concluzia ar fi : la asa masina, asa servicii… Imi e rusine acum de prietenii pe care i-am convins sa-si ia renault... + garantie extinsa ![]() This post has been edited by made: 10 Aug 2006, 10:16 |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Din concluziile tale, o sa tai Meridian de pe lista
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
made |
![]()
|
Liviu, fiecare decide cum crede ca-i mai bine pentru el.
Eu insa sigur o sa tai Renault de pe lista si asta in primul rand datorita atitudinii fata de client. A-ti vorbi siropos si cu stereotipuri la telefon nu inseamna respect fata de client. Respectul e dat de atitudinea pe care o ai fata de client. In ce priveste Meridian: nici altii nu sunt mai breji. Si ce se petrece in service-urile renault, pana la urma tot de renault Ro tine, pentru ca ei decid cine si cum sunt concesionarii... This post has been edited by made: 10 Aug 2006, 14:36 |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(morph @ 19 May 2006, 12:50) Intrebare: Daca masina a iesit din garantie de cateva luni, se poate incheia un contract nou de garantie extinsa? Teoretic nu, dar practic ar fi un mare +. Nu se paote, deoarece contractul de garantie extinsa trebuie incheiat inainte de 1 an de la data cumpararii; si cum garantia standard are 2 ani... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
liviurosioara |
![]()
|
De pe site-ul Renault din Belgia:
La sérénité au volant pendant 4 ans ou 100.000km! En souscrivant à l'Extension de Garantie dans les 7 mois après la livraison du véhicule, votre Renault sera couverte pendant 2 années supplémentaires (ou 100.000km, au premier des 2 termes atteint) pour tout incident mécanique ou électrique éventuel. Vous bénéficiez également de l'assistance européenne 24h sur 24, 7 jours sur 7 et d'un véhicule de remplacement pour toute intervention de plus de 24 heures prise en charge par votre contrat. Votre Extension de Garantie vous couvre donc partout en Europe auprès de tous les distributeurs Renault. Cette offre s'adresse à tout client particulier ainsi qu'aux artisans, commerçants et professions libérales ayant une flotte de 3 véhicules maximum. Ptr Megane Diesel, cum este cazul meu, costa 695 euro. Deci rusinicaaaa Renault Romania, bienvenue dans le "patria hotilor". |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
ai reusit sa ma enervezi! garantia mea extinsa ar costa 949 de euro
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am citit la ei pe site si scrie ca garantia extinsa acopera toata Europa, de ce nu am putea de la 1 ianuarie 2007 sa cumparam din Belgia si sa o folosim in Romania? 300 euro diferenta nu e de colea...
Pe de alta parte garantia extinsa aduce dupa ea obligativitatea reviziilor la service Renalut. Eu ma sperii de cea de 60.000 (~700 EUR), care sigur va veni intre 2 si 4 ani. Inca oscilez, dar parca nu as da 1000 EUR pe o chestie care ar trebui oricum sa fie rezolvata la Megane cu facelift si cu pachetul de drumuri grele. In plus, majoritatea cu probleme parca le au la Sedan nu la Bicorp. Decizia nu e usoara, de banii aia platesc 6 rate la masina sau un concediu frumos in afara... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Eu am aproape 3 luni de cind am platit pentru garantia extinsa (fara o saptamina) si nici acum nu am primit contractul si cardul respectiv. Este normal asa ceva? Ce ar trebui sa fac daca nu primesc nimic in continuare? Asta este chiar bataie de joc... ei si-au luat banii si dupa aceea nu-i mai intereseaza nimic. Am sunat acum vreo luna la VC si m-au lamurit mai mult de-o groaza... ca o sa vina bla, bla, bla.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:00 |