probleme la megane II , intrebari !
![]() ![]() ![]() |
probleme la megane II , intrebari !
sircux |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 9 May 05 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Megane
1.6 16V
Dec2004 M II Sedan, 1.6 16V, Confort Expression, Bej Angora, Jan2005
|
|||
DIESEL.RO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 9 March 05 From: BRASOV ![]() |
QUOTE Apropo cristi, si-n renault ploua doar ca pe aici snobismul e destul de mare si nu prea se recunoaste asta ca doar aveti actiuni la renault apropo trewq, in renault-ul meu nu ploua... nu cred ca poti generaliza din asta si sa o ridici la rangul de o problema. Iar pe de alta parte daca noi am optat pt reno si voi pt O2 sau altceva e o chestiune de gusturi si buget... si nu mai spun mai multe... nu vreau sa fiu "rautacios" ![]() bye |
-------------------- M II Sedan 1.5 dci c.privilege Black
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi am avut curiozitatea sa ma uit si eu la joja. M-a surprins ca la doar 4000 km uleiul este negru. Si teoretic ar trebui sa-l schimb abia la 15000 km, nu?
La voi cum este / cum a fost, e normal sa aiba culoarea asta acum? Ar trebui sa-l schimb imediat sau astept macar pana la 7500km? |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
atoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
din cate stiu la diesel uleiul se inegreste dupa prima 100 de km .... este diferit fata de benzina
|
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
QUOTE(trewq @ Jun 12 2005, 09:50 PM) Apropo cristi, si-n renault ploua doar ca pe aici snobismul e destul de mare si nu prea se recunoaste asta ca doar aveti actiuni la renault Amice, in Octavia ploua pt ca asa e ea construita, in M2 s-a intamplat asta datorita infundarii unor orificii de scurgere. In ceea ce priveste snobismul cred ca e mult mai evident printre posesorii de O2 care inalta in slavi TDI-ul ca nishte crizati si nu vor sa observe harmalaia care e la ea acasa atat in O1 cat si O2. Recomandarea mea ar fi sa nu va mai inchipuiti ca mergeti cu VW - e o Skoda si nimic mai mult. Get a life ! |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa repede? Nu cred, m-am mai uitat o data la joja pe la 1000 km cred si nu era negru...
|
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine asa Nacht ... Get a car, a real one.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
atoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
nu ma pricep....nu sunt mecanic...dar asa am auzit la prietenii care au diesel...se schimba la culoare mult mai repede uleiul de diesel fata de cel de benzina...
|
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da la aia siliconata te pricepi
![]() ![]() |
|
|
made |
![]()
|
QUOTE(atoma @ Jun 13 2005, 02:33 PM) nu ma pricep....nu sunt mecanic...dar asa am auzit la prietenii care au diesel...se schimba la culoare mult mai repede uleiul de diesel fata de cel de benzina... Merci, sper sa ai dreptate (adica imi doresc ![]() |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
atoma |
![]()
|
... hmmm ... tre echilibrate baloanele
![]() |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
nesanatosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 47 Joined: 13 November 04 ![]() |
QUOTE(nacht @ Jun 13 2005, 01:29 PM) Amice, in Octavia ploua pt ca asa e ea construita, in M2 s-a intamplat asta datorita infundarii unor orificii de scurgere. In ceea ce priveste snobismul cred ca e mult mai evident printre posesorii de O2 care inalta in slavi TDI-ul ca nishte crizati si nu vor sa observe harmalaia care e la ea acasa atat in O1 cat si O2. Recomandarea mea ar fi sa nu va mai inchipuiti ca mergeti cu VW - e o Skoda si nimic mai mult. Get a life ! Pretene', in caz ca nu stii cu acel TDI montat pe o skoda s-a scos un nou record mondial in ceea ce priveste consumul chiar aici in romania.Iar ca performante e peste CDi de la renault.Intr-adevar are ca mic inconvenient zgomotul dar avantajele sunt destul de compensatorii Deci ciocul mai mic cand ii consideri crizati pe cei cu TDI-uri Iar in ceea ce priveste plouatul in caz ca n-ai actiuni la renault(eu sigur n-am la VW) ca sa le cautam scuze, n-am de ce sa intru intr-o astfel de polemica cu tine |
--------------------
Dacia Nova Gti
VW Golf V
- ct-99-xxx
|
|
cornel_t |
![]()
|
Prietene Trewq ... ne lasi..... de recorduri e satula lumea, dar sa zici ca TDI e mai bun decat un CDi e blasfemie, zile-o si celor de la Mercedes ca va rade-n nas de TDI voastre. Apropos la Renault e DCI, ca o fi mai bun sau nu decat un TDI sincer nici nu prea ma intereseaza.
|
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
trewq te rog nu mai posta pe aici...
Lasa-ne te rog--nimeni de aici nu a intrat pe vwforum.com sa spuna cat de tare este renault. In fond vwforum a inceput--aici s-au dat niste linkuri si atat. Daca vreti puneti avertisment sa nu mai dea lumea linkuri de la voi si gata. Este absurd, iar in ceea ce priveste recordul la consum - sant curios daca sti cat scoate toyota yaris cu 1.4 D-4D? Ai idee? Sa revenim...aude cineva un zgomot de arc intins (zgomot aproape imperceptibil) cand roteste volanul stanga dreapata la 90 grade? |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Recordurile alea de consum, obtinute prin accelerari usoare si apoi oprirea motorului si rularea "pe liber" din inertie, si alte smecherii de genul asta pe care tu nu le-ai aplica la masina ta nici in ruptul capului, nu spun nimic despre calitatea unui motor. Niente. Zero. Vax albina. E marketing pur.
Hai sa ne intoarcem totusi la subiectul nostru, si anume probleme la Megane II. Probleme la O2 se discuta pe vwforum. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
nesanatosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 47 Joined: 13 November 04 ![]() |
Ai dreptate e DCI...
Daca nu te intereseaza de ce te-ai mai bagat in seama? Later edit:scuze pt. off-topic This post has been edited by trewq: 13 Jun 2005, 14:48 |
--------------------
Dacia Nova Gti
VW Golf V
- ct-99-xxx
|
|
IRS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 23 February 05 ![]() |
@ncristi Eu am asa ceva. Se accentueaza atunci cand motorul este cald. Este posibil sa fie flansele. A inceput usor, abia perceptibil dar acum s-a accentuat. Nu am ajuns inca la service. Imi este teama de blocarea masinii acolo pentru mai mult timp si am nevoie de ea permanent.
|
-------------------- Megane II Sedan 1.6 Privilege, ESP, xenon, trapa, piele, negru - martie 2004
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(trewq @ Jun 13 2005, 03:47 PM) Ai dreptate e DCI... Pai vezi... ![]() Uite si prospaturi la http://www.renault.com/datamedia/doc/media...s_Geneve_GB.pdf |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
nacht |
![]()
|
QUOTE(trewq @ Jun 13 2005, 02:36 PM) Pretene', in caz ca nu stii cu acel TDI montat pe o skoda s-a scos un nou record mondial in ceea ce priveste consumul chiar aici in romania.Iar ca performante e peste CDi de la renault.Intr-adevar are ca mic inconvenient zgomotul dar avantajele sunt destul de compensatorii Deci ciocul mai mic cand ii consideri crizati pe cei cu TDI-uri Iar in ceea ce priveste plouatul in caz ca n-ai actiuni la renault(eu sigur n-am la VW) ca sa le cautam scuze, n-am de ce sa intru intr-o astfel de polemica cu tine Una e sa ai o preferinta pentru motoarele diesel, oricare ar fi ele, si alta sa nu vezi mai departe de ele. In caz ca nu ai observat, pe acest forum se discuta despre M2 si este comparat si cu alte mashini din aceeasi clasa (sau chiar peste). E clar ca tu nu suporti Renault-ul si ai impresia ca daca tu ai Octavia aia e mashina suprema. Cred ca aproape toti care posteaza aici cu regularitate (multi posesori si a altor marci) incearca sa fie obiectivi, ceea ce nu e cazul la tine. De aceea reiterez rugamintea membrilor acestui forum si te rog sa nu mai postezi aici. Daca ai vrut sa-ti exprimi opinia considera ca ai facut-o si ca acum e cazul sa ne scutesti. La revedere, drum bun ! Scuze tuturor pt natura cam off-topic a postului |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE Eu am asa ceva. Se accentueaza atunci cand motorul este cald. Este posibil sa fie flansele Nu cred ca sunt flansele. Zgomotul se aude din interior din "lacasul" (spatiul-cum vrei sa-i spui) unse se afla butoanele (manetele) de semnalizare, de sters parbrizul. Mie-mi pare zgomotul destul de "normal" insa sunt curios daca-l mai are cineva. 99.99% la mine nu sunt flansele. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
nacht |
![]()
|
QUOTE(ncristi @ Jun 13 2005, 03:58 PM) Mie-mi pare zgomotul destul de "normal" insa sunt curios daca-l mai are cineva. Zgomotul la care te referi eu l-am observat din primele zile de cand am luat mashina. Este un zgomot metalic si intr-adevar seamana cu cel al unui arc care se intinde. Din cate mi s-a spus este vorba de directie care la M2 este electrica si ca e normal sa se auda asa. This post has been edited by nacht: 13 Jun 2005, 16:04 |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Ce zgomot face un arc care se intinde domnilor? Sau ce fel de arc? Elicoidal, spiralat, de tir sau de care?
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Cristi, te referi cumva la un scirtziit? Asta cu arcul intins e tare intr-adevar
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
ncristi |
![]()
|
Mi-e lene sa scriu din nou asa ca:
QUOTE Cand rotiti de volan se aude un zgomot de arc intins? Zgomotul este aproape imperceptibil si se aude doar daca in masina nu este nici un zgomot si daca rotesti volanul la aprox. 90 grade. Este normal? La voi se aude asa ceva? PS Mie zgomotul imi pare normal dar cine stie... Nu-i greiere--asa mi se pare mie ca suna.... sau dracu' stie...nu-i mare lucru oricum... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(made @ Jun 13 2005, 02:37 PM) Merci, sper sa ai dreptate (adica imi doresc ![]() Confirm eu ... La diesel se inegreste uleiul extrem de repede ... don't worry ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
made |
![]()
|
ok, m-am mai linistit
![]() |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ah .. am uitat sa iti spun ca NU am diesel .. dar am multi prieteni care au ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
made |
![]()
|
Si chiar nimeni dintre diesel-isti nu a mai avut curiozitatea sa se uite la ulei
![]() Ok, am inteles: nu ma mai ating de joja niciodata ![]() |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
raducu68 |
![]()
|
QUOTE(ncristi @ Jun 13 2005, 03:44 PM) trewq te rog nu mai posta pe aici... Lasa-ne te rog--nimeni de aici nu a intrat pe vwforum.com sa spuna cat de tare este renault. In fond vwforum a inceput--aici s-au dat niste linkuri si atat. Asta cam asa e... Referitor la topicul deschis pe VWforum, sint si ceva adevaruri pe-acolo, insa si multe exagerari. Sa faci un post numai din frinturi desprinse din context este pe cit de simplu, pe atit de spectaculos. Referitor la topicul de pe reno.ro care a declansat "ostilitatile" (M2 vs O2), sint perfect de acord ca mai corecta era o comparatie Laguna 2 vs O2 (aceeasi clasa adica), insa respectivul topic, care era de fapt un pool, a fost generat la obiect de catre un membru care dorea sa aleaga concret intre M2 si O2. Propun sa incetam cu prostiile astea care n-au nici un rost. |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
problems:
1.trepidatii usoare in partea stanga superioara a bordului, si un zgomot usor dar enervant 2. geamul stanga fata zdrancane, ca si cum ar lovi tabla din cauza trepidatiilor, atunci cand este inchis solutie de moment: dam radioul mai tare sa nu se mai auda greierii |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 22:10 |