probleme la megane II , intrebari !
![]() ![]() ![]() |
probleme la megane II , intrebari !
atoma |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|||
shu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu fac topic nou, pun aici la probleme, mai ales ca nu cred sa fie ceva major.Dupa ce am plimbat 3 capritze agitate cu masina, toate 3 stand in spate, am gasit pe jos in spate stanga un dop de cauciuc si nu-mi dau seama de unde naiba provine. Daca era din zona incuietoarii usii banuiesc ca nu avea cum sa cada in masina. Idei, pareri???
|
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2005 Confort Dynamique - Gri Eclipse
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(shu @ Jun 22 2005, 01:12 PM) Dupa ce am plimbat 3 capritze agitate cu masina, toate 3 stand in spate, am gasit pe jos in spate stanga un dop de cauciuc si nu-mi dau seama de unde naiba provine. Sigur e de cauciuc dopul?!! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
Cu scuzele de rigoare: esti sigur ca e de la masina?
![]() PS: si ca sa fiu totusi si util nu doar malitios Eu am gasit prima data la spalatorie un "dop" dar era de la mocheta(era folosit la fixarea mochetei de "pardoseala" masinii) si era in fata sub bord. Poate e tot ceva asemanator |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
atoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
Daca este negru si mic (este micul negru
![]() ![]() P.S. plimbare draguta in continuare cu capritele ![]() This post has been edited by atoma: 22 Jun 2005, 13:06 |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
O fi de la vreo capritza dopul.....
N-a inceput nici una ...brusc...dupa vreo denivelare...sa vorbeasca mult mai mult shi mai fara noima? |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
shu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
E de cauciuc, e mare cam cat unghia. Aia cu prinderea mochetei de masina am patit si io in dreapta fata, dar ala era mare. Asta e cam cat unghia. Atoma, daca te referi la chestia care mascheaza surubul din spatele chestiei de deschis usa dinauntru (chestia aia e cromata, cel putin la mine) nu e de acolo. Ala e din plastic dur, asta e dintr-un cauciuc.
@richelieu: Toate vorbeau mult si fara noima de cand s-au urcat. Aiurea e ca nu pot zice 100% ca e de la masina... dar totusi probabilitatea e mare. Asa e cand stii ca ai masina care se mai descompune, cum gasesti ceva zici ca e din ea ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
|
|
atoma |
![]()
|
nu... nu la aia m-am referit... ci la manerul(de la usile din spate) de care tragi usa cand o inchizi... uita-te in el.si ala are niste dopuri de cauciuc mici...
![]() |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
shu |
![]()
|
Daca te referi la locul unde bagi mana nu e ala. Ce am gasit eu e ceva mai mare.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ne-ai spart cu dopul asta! Pune si tu o poza, ceva...
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
Nu vreau sa incep un topic nou pe tema asta asa ca o sa postez aici.
Mitocania, nesimtirea si prostia, toate specifice romanului (fac exceptie persoanele de fata) au lovit din nou ieri. De data asta in mashina mea. ![]() Unul din exemplarele mioritice, care cu siguranta este expert in cele de mai sus, mi-a julit toata partea stanga spate a barii si, bineinteles, nu s-a deranjat sa-mi lase un bilet ceva cu nr. de telefon sau ceva de genul asta - dar deja cred ca am pretentii prea mari. Inchipuiti-va cum arata mashina acum fara vopsea pe partea respectiva, ea fiind alba la origine. Asta se intampla dupa ce acum o luna si ceva am schimbat si vopsit bara spate pentru o crapatura de aprox 3 cm si care nu s-a putut remedia altfel decat prin schimbarea intregii bari. Cum "distractia" asta din urma mi-a marit prima de asigurare casco la 800EUR, m-am decis sa nu mai apelez la service pentru revopsire si sa incerc sa o repar pe cont propriu. Daca aveti idee unde pot gasi un spray cu vopsea alba pentru megane, v-as fi recunoscator. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai putea sa-ti repari bara tot pe casco...dai prea multi bani din buzunar;iar la anul schimbi asiguratorul , parerea mea
![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
raducu68 |
![]()
|
E pacat s-o strici cu spray-ul.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da cu ce s-o strice Raducule?
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
QUOTE(venom @ Jun 23 2005, 02:43 PM) Ai putea sa-ti repari bara tot pe casco...dai prea multi bani din buzunar;iar la anul schimbi asiguratorul , parerea mea ![]() Ar fi o idee treaba cu schimbatul asiguratorului, mai ales ca ieri am achitat masina integral si deci am scapat de obligatiile aferente bancii. Stiti cumva cce asigurator mai lucreaza in stilul celor de la Allianz, adica sa nu umblu eu dupa bani si alte alea?! |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
BCR Asigurari
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
vbocan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 29 May 05 From: Timisoara ![]() |
Sau te bagi la BTWC, mie mi se par ok. In caz de probleme iti dau masina de curtoazie si nu te costa nimic. Eu am facut asigurarea la ei si am ales ASIBAN, ei prezentandu-mi o gama mai larga de asiguratori din care sa aleg.
Site-ul lor este www.btwc.ro. |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
2017 / Intens / 1.5 dCi 110 CP EDC
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ARDAF sunt seriosi...am lucrat cu ei multa vreme si au fost super ok..
de bcr..nu am auzt prea de bine,,,nu ca nu ar plati..ci CAND platesc |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu timp de 3 ani am avut o relatie OK cu asiban. De altfel, meganu' l-am asigurat tot la ei. Lucreaza prin decontare directa cu majoritatea service-urilor mari din tara iar evaluatorii sunt in general corecti. Mie mi-au schimbat reperele indoite de fiecare data (din cele 3 dati cand am avut nevoie)
![]() This post has been edited by Liviu: 23 Jun 2005, 18:47 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
shu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Chestiile alea de lucesc din partea dreapta a pozelor sunt SIGUR niste monezi emise de BNR si pe cale de a nu mai fi folosite, e posibil sa-ti fi cazut din buzunar si sa se fi ratacit prin masina
![]() ![]() |
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Par niste dopuri de mascare a gaurilor in care intra diverse suruburi.
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
shu |
![]()
|
Cornele, mersi de lamuriri. Ma tot intrebam de ce imi iau ciunga si imi dau aia rest piese de Renault. Clar e un dop care mascheaza ceva, dar ce naiba? Ca daca mascheaza ceva atat de invizibil incat nu-mi dau seama de unde e... inseamna ca putea sa nu mascheze
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
|
|
cornel_t |
![]()
|
Cu multa amabilitate Shu
![]() |
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Mai, nu cumva le-or fi plantat cei de la Renault acolo, doar asa, ca sa-ti puna mintea la lucru?
![]() (In genul lui Terry Pratchett, care povestea la un moment dat despre niste "fosile false, puse acolo de un creator care n-avea altceva mai bun de facut decit sa-i zgindere pe arheologi si sa le bage in cap idei prostesti"... ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
raducu68 |
![]()
|
Ce fosile false, parca erau capritze?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca sun doapele care astupa shuruburile din manerele de la usile din spate! adika la usile din spate manerele sunt ca niste cavitatzi in care bagi mana..pe fundu lor e un dop care astupa shurubu! (eu am tras unu dala cu aspiratoru')
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
shu |
![]()
|
Rombule, nu e ala. Ala e micutz de tot, asta e mai mare. Si e usor bombat, alea sunt plane. Incredibil cat de rau te poate enerva un kkt. Si da... erau capritze... iar cine o sa spuna ca sunt zoofil... trebuia sa vada necazul care a fost la mine in spate. Hatch rulz!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Cauta si intre scaunele din fata. Sa nu fie de la vreun plastic de pe acolo si sa-l fi scos cu piciorul.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
![]() |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 19:45 |