probleme la megane II , intrebari !
![]() ![]() ![]() |
probleme la megane II , intrebari !
meganusedanu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 8 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane 2
sedan
2003 megane sedan 82hp
|
|||
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Daca se umple ochi rezervorul si mai trebuie sa accelerezi, sa ma chemi si pe mine ca vin c-o canistra. Gasesc eu unde sa schimb motorina pe benzina.
Diferenta de consum se pare ca are legatura cu faptul ca inregistrarea se face incepand cu 30 km/h. S-ar putea ca intervalul 0-30 km/h sa fie neacoperit. Nu stiu cum ar fi mai bine de experimentat. Cert e ca si eu am diferente intre consumul raportat de computerul de bord si cel calculat facand plinul. Ultima data cand am facut plinul am resetat comp de bord si am mers cam 3-4 km pana acasa cu viteze de sub 30 km/h datorita traficului. Rezultatul a fost ca toate valorile au ramas pe "--.-". Oricum diferenta e neglijabila. 5% marja de eroare se accepta. Probabil ca e cu atat mai mare cu cat viteza medie e mai mica. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Boby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 21 April 05 ![]() |
QUOTE(flo8200 @ May 20 2005, 11:02 AM) Poate nu e bine sa avem increderea prea mare in contorul pompei de la benzinarie. Patita acum 2 ani: Eu, posesor de Dacia Nova (capacitate rezervor 44litri) facut pana prostului ![]() mers cu sticla la bezinarie, turnat 1.5 l in rezervor apoi facut plin la Petrom Dorobanti (linga Lic Caragiale) pe linga acel 1.5 l am mai pus nestingherit 45 l si nu dadea nici un semn ca ar fi plin oricit de multa benzina ar mai fi fost pe traseu (pompa/tevi etc) tot 1.5 + 45 + x(cit mai incapea) > 44... deci contorul pompei de la benzinarie e tzeapa.... |
--------------------
Renault
Megane Sedane
1.6 16V 2005 Renault Megane II Sedan Influence
1.6 16V Gri Eclipse May 2005 ----------------------------------------- Dacia Nova GT 1.6 Gri Nov 1999 |
|
Mobi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 December 03 ![]() |
cipman: se tine cont si de consumul sub 30 km/h, asta poti sa-ti dai seama foarte usor urmarind media daca stai cu masina pe loc.
boby: tot ce e posibil, sa fie de la pompa, dar am bagat de vreo 2-3 ori cu sticla si cam era pe bune. |
-------------------- |
|
Schultz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 January 05 ![]() |
facts: 1 an de megane II dci, sedan, 1.5, 80cp, de la Serus
de ce nu il mai am acum: schimb serviciul, deci masina a ramas la vechiul job. eu am fost primul si singurul sofer 26.000 km aproximativ, 4.000 km in grecia, 4.000 km in austria, restul in Bucuresti marea majoritate, dar si in afara Bucurestiului. Probleme: 1. in buzunarul interior de la portiera fata dreapta intra apa la ploaie puternica. Nu stiu de ce, nu am avut timp sa stau in service dupa asta (se rezolva la tinichigerie) iar acum sa se descurce cine o va prelua ![]() 2. cupla de senzor airbag de sub scaun sofer, astfel incat a aparut semnalul de SERVICE si AIR-BAG pe bord. Dupa ce am dat telefon la service si am aflat despre ce e vorba am rezolvat in 2 secunde. De fapt te sperii ca nu stii ce se intampla, dar e o tampenie... nu e prinsa bine, si de la miscarea scaunului se trage din locas. 3. piuit in roata fata dreapta - dupa cum mai ziceam pe aici, intra praf / pietris la frane / cauciucuri. Si e evident doarece cu dreapta mai iesi de pe asfalt pe marginea drumului, margine care in Romania a plina de praf / pietris. Se rezolva la service prin curatare / spray sau cu ceva frane bruste. 4. radioul intrerupe receptia cate 1 secunda, din cand in cand. Se scoate acordarea automata a frecventei postului - nu mai tin minte cum se numeste si se rezolva. Scrie in cartea lui. Dar daca asculti de ex. Europa FM si mergi de la Bucuresti la Timisoara de ex. trebuie sa stai sa cauti frecventele, nu se mai pune el automat. Deh... 5. Luat o groapa destul de adanca, mica in suprafata dar cu margini taiate drept. Stiti voi, cum lasa boii de lucreaza la strazi timp de cateva zile pana isi aduc aminte sa la astupe cu asfalt. Asta era langa un canal, asa ca nu am vazut-o. rezultat - o galma in cauciul Goodyear. Doh, cauciuc de firma si face galma?! 6. Tot de la gropi strambat jentile. Rezolvat acum la terminarea iernii la baietii din Pipera - Sama - niste profesionisti, dar scuuuuump - 750.000 indreptat janta de 16". Recomand calduros jante de otel pentru iarna. Costa mai putin decat indreptatul in 2 ani ![]() 7. EDIT: am uitat de asta... scartaie geamul de la portiera soferului. Dupa cate vad pe site e boala generala. Asta e... ![]() Cam asta, pot sa spun ca am avut si noroc, nu? OBS: - am pus alarma Viper de la Falcon. Le fac reclama, dar asta e, ii recomand cu cladura. Puteti alege si Clifford - e la fel de buna numai ca nu scrie Viper... - nota 10 pentru service Serus. |
-------------------- |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai Nea Shultz ai cam fost lipsit de probleme, asa ca ce te atrage asa de mult O2 continua pe Megane, ... 1,9dci
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
Schultz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 January 05 ![]() |
ufff, e asa de greu de explicat... iubesc modul in care stai in acea masina. Imi place la nebunie bordul, etc. E ca si cum iti vezi top modelul visat in parc si ea iti face cu ochiul... E dragoste mey
![]() ![]() |
-------------------- |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nevasta sau prietena stie ce afirmi tu aici vis-a-vis de parc, top model si ce mai ai tu prin cap
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
Boby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 21 April 05 ![]() |
mobi: cu sticla ai bagat max 2 l, cred ca era greu sa vezi ochiometric 2-3-4%
|
--------------------
Renault
Megane Sedane
1.6 16V 2005 Renault Megane II Sedan Influence
1.6 16V Gri Eclipse May 2005 ----------------------------------------- Dacia Nova GT 1.6 Gri Nov 1999 |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(Schultz @ May 26 2005, 05:50 PM) 5. Luat o groapa destul de adanca, mica in suprafata dar cu margini taiate drept. Stiti voi, cum lasa boii de lucreaza la strazi timp de cateva zile pana isi aduc aminte sa la astupe cu asfalt. Asta era langa un canal, asa ca nu am vazut-o. rezultat - o galma in cauciul Goodyear. Doh, cauciuc de firma si face galma?! 6. Tot de la gropi strambat jentile. Rezolvat acum la terminarea iernii la baietii din Pipera - Sama - niste profesionisti, dar scuuuuump - 750.000 indreptat janta de 16". Recomand calduros jante de otel pentru iarna. Costa mai putin decat indreptatul in 2 ani ![]() faza cu groapa shi cu galma am patzit-o shi eu. NU shtiu ce sa zic....e Good Year intr-adevar...dar motivul o fi ca scrie Made in Turkey pe ele ![]() 750.000 indreptat janta??? Asta e hotzie ...parol E o vulcanizare mica shi Non Stop pe Antiaeriana, care le indreapta foarte bine.....cu 350.000...... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
verzuiul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 7 January 05 ![]() |
Sub volan, e o chestie de plastic,o tabllie ondulata in prelungirea acestuia,(spre sofer)care cam "joca" in opinia mea(adica poti s-o tragi cu mina mai jos sau mai sus ea revenind -daca revine -foarte lent in pozitia initiala!)La voi e la fel?Intreb nu de alta dar daca nu e asa la toti inseamna ca de-acolo a cazut cubuletul de burete!Chestia asta de plastic e si ea parca pusa cu marginile pe un burete...
|
-------------------- Megane E,Techno fara optiuni,gri shist.
|
|
verzuiul |
![]()
|
Haide,haide,aseara am banuit ca nu s-a uitat nimeni la masina,dar nici azi???Incredibill...
|
|
|
cipman |
![]()
|
Personal nu inteleg la ce piesa te referi. "Tablia ondulata" e vara primara cu "tabla ondulata" si eu nu stiu de nici o piesa ondulata p-acolo. Si am desfacut tot pe sub volan in cautarea unor cai verzi.
Daca te referi la semi-carcasa neagra de sub volan, cu 2 gauri ca pt. surub, care e in forma de sector de minge de rugbi, aia asa trebuie sa se miste (ca sa aseze dupa cum reglezi volanul: sus-jos, inainte-inapoi). Daca nu pune poze sau o descriere mai clara. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat si eu sub volan, ca m-ai facut curios. N-am gasit decit 3 pedale
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
bubuion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 17 December 04 From: BUCUREªTI ![]() |
Aceiasi problema cu galma la cauciucul GooDYear+strambat janta
Am indreptat-o la AUTOSOFT la pod la Fundeni 400.000 lei Aia de la Sama au niste preturi incredibile |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004 SEDAN RENAULT MEGANE SEDAN 1,5 dCi 100 CP BUCURESTI
|
|
verzuiul |
![]()
|
QUOTE(cipman @ May 31 2005, 10:56 PM) Personal nu inteleg la ce piesa te referi. "Tablia ondulata" e vara primara cu "tabla ondulata" si eu nu stiu de nici o piesa ondulata p-acolo. Si am desfacut tot pe sub volan in cautarea unor cai verzi. Daca te referi la semi-carcasa neagra de sub volan, cu 2 gauri ca pt. surub, care e in forma de sector de minge de rugbi, aia asa trebuie sa se miste (ca sa aseze dupa cum reglezi volanul: sus-jos, inainte-inapoi). Daca nu pune poze sau o descriere mai clara. Da,ai ghicit la ce ma refer!Deci e normal s-o asezi "cu mina"? Thnx |
|
|
cipman |
![]()
|
Poi sa nu vorbim (inca) de asezat cu mana. Se aseaza singura. Cat mai e noua... Dupa aia 'om vedea. 'Om potrivi-o si cu mana daca altfel nu s-o mai putea.
|
|
verzuiul |
![]()
|
E clar.Multam fain inca o data CipMan !
|
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
am citit tot topicul şi mă dor ochii aşa că, ma expun riscului de a pune o întrebare penibilă (dacă alţii nu s-au prin cu impulsul, am şi io voie
![]() la varianta privilege, se pot sau nu deschide uşile fără a mai apăsa butonul cardului??? pe mâner nu există nici un buton, cum scrie în carte iar de la service mi-au spus că nici ei nu ştiu cum merge dar are ceva legătura cu bucăţile de plastic din spatele mânerelor vre-o idee? |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
cipman |
![]()
|
Mai oboseste-ti un pic ochii citind un singur POST.
|
|
dadu |
![]()
|
la mine au uitat sa-l monteze
![]() |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Cand rotiti de volan se aude un zgomot de arc intins?
Zgomotul este aproape imperceptibil si se aude doar daca in masina nu este nici un zgomot si daca rotesti volanul la aprox. 90 grade. Este normal? La voi se aude asa ceva? PS Mie zgomotul imi pare normal dar cine stie... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
BestiaL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
Hai mai Cristi! Doar nu crezi ca masina ta ar putea sa aiba vreo problema ?(nici nu-ti doresc).
Si la mine se aude un mic 'click' cand invart mai mult de volan, deci presupun ca e perfect normal. Poti sa stai linistit in privinta asta. |
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|
ncristi |
![]()
|
Nu un clic ci un arc intins...
Au abandonat ambele masini renault ![]() ![]() ![]() PS S-au suparat aia de le vwforum.ro pa noi ![]() Au deschis si un topic pe tema asta in care ne fac cu ou si cu otet ca am dat linkuri de la probleme O2... Eu cred ca fiecare om are dreptul la informare si nu inteleg de ce nu pun si ei la ei pe site link-ul cu probleme la megane... Pe forumul ala trebuie sa intrii si sa spui ce masina misto e skoda si ce tare este TDI-ul ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
vbocan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 29 May 05 From: Timisoara ![]() |
Hai sa pun si eu sare pe rana
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
2017 / Intens / 1.5 dCi 110 CP EDC
|
|
dadu |
![]()
|
si la mine si ma bucur. cam tot ce vinde porsche romania are iz de teapa, sunt singurii care iti dau coji, de la polo si fabia, pana la passat si o2
asa era si cu octavia 1, si acum, la acelasi pret o iei cu dublu xenon, piele si cate si mai cate. asa nu se face |
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE si la mine si ma bucur Adica si tu ai "zgomotul" asta? Cred ca este ceva normal... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
nesanatosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 47 Joined: 13 November 04 ![]() |
ps.o sa observi ca nu v-au facut nimeni cu ou si cu otet.In afara de niste usoare ironii nu s-au postat nici probleme cu renault si nici nu s-au facut comparatii atat de categorice cum s-au facut aici.Apropo cristi, si-n renault ploua doar ca pe aici snobismul e destul de mare si nu prea se recunoaste asta ca doar aveti actiuni la renault
|
--------------------
Dacia Nova Gti
VW Golf V
- ct-99-xxx
|
|
sircux |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 9 May 05 From: Arad ![]() |
vbocan : Felicitari pentru achizitie.
![]() |
--------------------
Megane
1.6 16V
Dec2004 M II Sedan, 1.6 16V, Confort Expression, Bej Angora, Jan2005
|
|
vbocan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 29 May 05 From: Timisoara ![]() |
Mersi, stai sa o si primesc. Ma ard degetele...
![]() Dupa ce plec de la concesionar, fac plinul cu motorina si vin pana la Arad... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
2017 / Intens / 1.5 dCi 110 CP EDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 22:04 |