Impresii despre Logan
![]() ![]() ![]() |
Impresii despre Logan
cristirenault |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
pai depinde cum a fost pusa intrebarea. ce preferati (fara a lua in calcul banii)? sau ce preferati (daca luam in calcul si banii)?
daca n-am lua in calcul banii, clio 3 este intr-adevar cea mai buna alegere dintre toate. apoi accentul. oricum nu vad care-i legatura intre peugeot 107,citroen C1 si logan. pe primele 2 le bagi in portbagaju' loganului. dupa ce ca-s cat o cutie de chibrituri mai costa si nesimtit de mult. apropo, in ce revista e sondajul asta si cati au participat la el? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Pai e pe un site , AMS. aduna si tu sa vezi cati sunt in total ![]() Cum spuneai si tu demn de luat in seama mi se pare ca e Clio3 , Accent si apoi Logan , asa as face eu clasamentul asta |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
107 si C1 superioare? la ce naiba? alea-s jucarii pe care le iau taticii cu banii, fetitelor abia trecute de majorat.
nu-mi place loganul de nici o culoare. nici ca aspect exterior, nici interior, nici ca tinuta de drum. dar intre logan si 107 (C1) as lua clar loganul. loganul pe langa toate neajunsurile,are un punct forte si anume motorul. pana mai de curand avea 2 puncte forte :motorul si pretul. dar mai nou, se duce naiba si pretul. This post has been edited by semit: 2 Sep 2006, 15:33 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
Lowgunul e ceam mai buna dovada ca avem o economie de piata functionala. Daca faci calculul in lei si pui si inflatia o sa ai o surpriza.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
- Azur
2005
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 1 Sep 2006, 22:35) Ai votat pe 01/09/2006 Tu ce ai votat, nihilistule? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu as pune pe primul loc Hyundai Accent, mi se pare o masina grozava asta noua. Clio3 nu mi-as lua fiindca mi se pare groaznic de urat iar unul full e mai scump decat un Megan cu aceleasi dotari...
Punctul forte al loganului e motorul? care dintre ele? poate dci-ul ca restul sunt cam vechituri de pe la mijlocul anilor 90. Logan dci este cel mai ieftin diesel de calitate de la ora actuala de pe piata. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
cristirenault |
![]()
|
eu analizez o masina tinand cont de toata gama ei de motorizari si echipari si CLIO 3 e calr cel mai tare , 200cp nu-s de colea , e drept ca si pretul ajunge sus tare ca daca te superi mai pui ceva si iti iei Laguna sau BMW...
Accent mi se pare echilibrata d.t.p.d.v. , daca ar fi fabricat Dacia Accentul , ipotetic vorbind ar fi fost mult mai mult iubit de romani decat Loganul , de la felul cum arata pana la varful tevii de esapament iar versiunea diesel am inteles ca e foarte reusita , nu am facut eu test dar a facut un prieten de-al meu care are Logan si a zis ca peste L. |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
QUOTE(cristib @ 2 Sep 2006, 09:54) 107 si C1 superioare? la ce naiba? alea-s jucarii pe care le iau taticii cu banii, fetitelor abia trecute de majorat. nu-mi place loganul de nici o culoare. nici ca aspect exterior, nici interior, nici ca tinuta de drum. dar intre logan si 107 (C1) as lua clar loganul. loganul pe langa toate neajunsurile,are un punct forte si anume motorul. pana mai de curand avea 2 puncte forte :motorul si pretul. dar mai nou, se duce naiba si pretul. legat de pretul loganului...in decembrie 2005, cand l-am luat, dci-ul meu(preferance) era 292 milioane lei...acum este 297 milioane lei....asta, lasand la o parte ca pretul in euro a crescut cu 500 euro(7920->8400)...dar ce vrem?! sa se iefteneasca?! suntem in romania!!! numai de bine... |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Da, măi, dar nici să fie porci să le tot scumpească, să tot ciupească de la client. Bine că n-au băgat și abonament la Logan, că încolo seamănă modul de scumpire cu gazele, curentul, telefonul etc.
![]() This post has been edited by ursamajor: 2 Sep 2006, 14:46 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 1 Sep 2006, 22:35) Rezultatele unui sondaj al unei reviste etalon din Ro , mi se pare interesant si am zis sa vedeti si voi.... E un ghiveci ![]() Faptul ca se comercializeaza in RO? This post has been edited by Madriann: 2 Sep 2006, 15:41 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Daca noi am pune aceste posturi pe Topicul omolog de pe daciaclub apoi le-ar sterge de urgenta moderatorii. Nu stiu de ce, dar acolo trebuie vorbit numai de bine...
Scuzati off-topicul. |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
ursamajor |
![]()
|
Fac exces de zel acolo. De-asta prefer și eu să postez mai mult aici. E mai liberă discuția și chiar dacă apar scântei, se sting de la sine, prin "negocieri".
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
MDM |
![]()
|
![]() Fan Renault Group: Members Posts: 163 Joined: 29 August 06 From: Cluj ![]() |
Am avut si eu onoarea sa conduc zilele trecute un Logan 1,6 MPI,24800 km,full option, si sincer sunt cam dezamagit.Am facut doua drumuri de Cluj-Bistrita-Nasaud-Cluj, si am constatat urmatoarele: -cu doua persoane masina intr-o curba obisnuita pentru alte masini, iti da senzatia groaznica, ca nu mai are directie,asta la o viteza de 85 km/h
-la o turatie mai mare de 3000 rot/min, trebuie sa-ti pastrezi discutia cu interlocutorul pentru alta data -consumul de carburant aratat de computerul de borb a fost de 7,4 l/100km -la o viteza de pana in 30 km/h in oras, b-dul Independentei din Bistrita, circuland in coloana, si abia intrat in treapta a doua de viteza, la o apasare brusca a pedalei de frana, necesara pentru a evita o tamponare cu o Dacia papuc ce sa tamponat in fata mea cu o Dacia Solenza, frana, ABS, a fost TOTAL LIPSA!!! Pur si simplu nu am avut ce face decat sa privesc cum Logan-ul intra in masina din fata.Mentionez ca distanta dintre mine si masina din fata era de aprox. 6 m. Sper sa nu supar posesorii de Logan, dar ce am relatat aici este un fapt real intamplat si nu povestit, iar ce am patit si constatat poate fi un caz izolat. .........dar cu o masina noua de 8500 EURO....... ????? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
25 TX 1989;
19 1,8 90CP, 1993; Laguna 1,6 16v, 107CP, 1998 Fan Renault inrait !!!!!!!!
|
|
ursamajor |
![]()
|
1. La 85 km/h nici nu simți nimic în Logan, fiindcă se comportă ireproșabil (chiar peste viteza asta), cu atât mai puțin că n-are direcție.
2. Este mai zgomotoasă decât alte mașini mai scumpe, dar nici chiar așa. 3. N-ai precizat viteza la care s-a constatat acel consum sau dacă e consum mediu. 4. Dacă tu la 30 la oră faci accident, e clar cine și-a dat cu presupusul. |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
diesel_power |
![]()
|
Eu am vazut Porsche Cayenne si BMW seria 7 (model inainte de schimbarea radicala la fata), in 2 zile diferite, ambii soferi trantind cate o frana brusca, tot asa pe la 30 km/h si am ramas stupefiat ca nu le-a intrat ABS-ul si au facut scartz pe o portiune de asfalt. Eu am ABS si mie imi intra la orice viteza, si mi se pare ca este f eficient chiar si la viteze mici.
Consumul de 7.4% probabil e mediu si mi se pare normal, cu atat mai mult ca nu erai obisnuit cu masina. Zgomotoasa peste 3000rpm da, este zgomotoasa inauntru rau de tot, mai ales Loganul cu motor pe benzina. Odata a urcat la mine in masina(ca pasager) un posesor de Logan dci si m-a intrebat daca e pe benzina masina ca nu i se aude rontaitul motorulului, si a ramas mirat ca e diesel, aproape ca nu ma credea. |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
MDM |
![]()
|
![]() Fan Renault Group: Members Posts: 163 Joined: 29 August 06 From: Cluj ![]() |
QUOTE(ursamajor @ 3 Sep 2006, 09:35) 1. La 85 km/h nici nu simți nimic în Logan, fiindcă se comportă ireproșabil (chiar peste viteza asta), cu atât mai puțin că n-are direcție. 2. Este mai zgomotoasă decât alte mașini mai scumpe, dar nici chiar așa. 3. N-ai precizat viteza la care s-a constatat acel consum sau dacă e consum mediu. 4. Dacă tu la 30 la oră faci accident, e clar cine și-a dat cu presupusul. 1. La 85 km/h nici nu simți nimic în Logan,daca mergi in linie dreapta. 2. Este mai zgomotoasă decât alte mașini mai ieftine, 100%. 3. Este un consum mediu. 4. Pai tu sa conduci de 12 ani, sa ai masina tot de atatia,sa ai aproape 300.000 km facuti, si sa nu ai nici o tamponare in oras la 30 la ora la activ, inseamna ca ori nu esti sofer, ori nu ai condus, ori ai bicicleta, ori folosesti transportul in comun.....si apropo, ABS-ul e defect, am constatat azi......Ce daca masina e noua..... ![]() |
--------------------
Renault
25 TX 1989;
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@MDM: Poti te rog sa traduci ce inseamna pct 4? Daca ai x ani experienta si x km parcursi, nema accidente la 30km/h, nu esti sofer?
Vezi ca la 30 km/h nu prea ai nevoie de ABS daca esti... sofer atent. http://www.csgnetwork.com/stopdistcalc.html Acum serios, daca ai avut tu o problema (asta se poate intampla chiar oricaruia dintre noi, ba chiar si la case mai mari), nu trebuie sa te superi pe masina, chiar daca are ea ceva la ABS. Pana atunci nu v-ati prins ca sunt franele proaste? In plus, scrie si in carti, s-a mai scris si pe aici, in anumite conditii ABS poate determina marirea distantei de franare. La comportamentul in curbe si la zgomot, aproape ca te inteleg, daca tu compari cu R25. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ca tinuta de drum si manevrabilitate nu exista termen de comparatie intre Logan si R25 probabil ca de aici problema lui MDM..... avantajul Loganului este faptul ca are airbag...in rest nu exista...la absolut nimic chiar daca R25 are o varsta respectabila.. cine a avut sau cine a condus un R25 stie ce spun..
This post has been edited by cj98czh: 3 Sep 2006, 22:21 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Ba mai are un avantaj Logan-ul: nu are voce aia draguta, blonda, care imi tot amintea in franceza ca nu mai am benzina
![]() |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
MDM |
![]()
|
Mai aveti si voi dreptate, doar ca am avut niste asteptari mai mari de la aceasta masina, si probabil de aceea defectele ei imi par putin amplificate. Dar una peste alta , o luam asa cum e, cu bune si rele, ca deh, toata lumea ar vrea sa fie totul ok, si sa avem si noi cu ce ne mandri, nu doar germanii.
![]() |
--------------------
Renault
25 TX 1989;
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 1 Sep 2006, 22:35) Rezultatele unui sondaj al unei reviste etalon din Ro , mi se pare interesant si am zis sa vedeti si voi. Ce preferati? Rezultatele Sondajului: Dacia Logan - 2954 voturi Renault Clio III - 3073 voturi Hyundai Accent - 2516 voturi Peugeot 107 - 817 voturi Toyota Aygo - 731 voturi Citroen C1 - 538 voturi Chevrolet Kalos - 463 voturi Chevrolet Aveo - 719 voturi Fiat Panda - 590 voturi Ai votat pe 01/09/2006 Dupa cum se vede "campionul" e Clio 3 dar l-au pus pe pozitia a 2-a. bre cristi bre tu compari mere cu pere si te bucuri ca au iesit prunele pe locul I? de cand un clio3 e comparabil la pret cu un logan? Hai sa nu ne infoim cu niste topuri tampite facute de tampiti (aia de la ams) si sa cautam chestii mai serioase. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
cristirenault |
![]()
|
De ce zici asa "bre" Mircea "bre" @aphophis ?... sunt masini din aceeasi clasa , cel putin teoretic , ca 107 si Logan nu prea au nimic in comun in afara de pret. Chestia e ca in cazul de fata esti superficial si ca multi altii de pe aici te duci cu gandul in alta parte si pierzi esenta , acel sondaj nu are ca tema sa respecte o anumita clasa de masini ci pur si simplu intrebarea era ce prefera omul chestionat , poti sa compari si mere si pere si tot ce vrei tu , deci puteau sa puna un Mercedes S-klasse si un Twingo , fiecare raspunde in functie de ce masina prefera el , ala cu Mercedesul vrea lux si confort iar ala cu Twingo vrea sa aiba o masina "parcabila" aproape oriunde... nu stiu de unde si pana unde ai inteles ca ala era un test comparativ... nicidecum asa ceva ![]() Daca tot i-ai facut tampiti pe aia de la AMS , stii tu cumva altii mai buni?... asta e sunt ai nostri, buni , nebuni , daca am fi noi mai buni ca ei hai sa mergem sa-i inlocuim , atunci sa vezi dezastru ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MDM @ 4 Sep 2006, 10:52) Mai aveti si voi dreptate, doar ca am avut niste asteptari mai mari de la aceasta masina, si probabil de aceea defectele ei imi par putin amplificate. Dar una peste alta , o luam asa cum e, cu bune si rele, ca deh, toata lumea ar vrea sa fie totul ok, si sa avem si noi cu ce ne mandri, nu doar germanii. ![]() Se mandresc nemtii cu banii pe care-i cer pe masini. Pai daca facea si Dacia masini de 20 mii euro cel putin, iti garantez ca erau mult mai misto. |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mult mai "misto" si se vindeau ca piinea calda,la banii care i-ai zis tu, mai ales ca Dacia este un super nume pe piata auto internationala...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
adrian@ |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 38 Joined: 19 May 06 ![]() |
Impresii despre logan: 1.4mpi = mult prea lenesa, 1.6mpi = acceptabila, poate un pic zgomotoasa (am mers cu una care are peste 60000), 1.6 16v pot sa spun ca este o superba in performante dinamice.
Daca ar fi sa-mi iau o masina noua, din tot clasamentul de masini de mai sus mi-as alege Logan16v, cu ochii inchisi. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Hatchback 1.8 16V Dynamique
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Bre pai ai facut test drive cu toate? sau ai spus dupa ureche...impresiile altora poate.La ce masina ai scrisa in avatar cred si eu ca orice motor de pe lgn nu te incinta.
This post has been edited by bobo77: 9 Oct 2006, 22:08 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
adrian@ |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 38 Joined: 19 May 06 ![]() |
am condus toate modelele de logan de pana acum (1.4,1.6 si dci). singura care ma multumeste la motor este 1.6 16v, pe care am condus-o in urma cu o saptamana jumatate. ca nu sunt multumit de numarul si calitatea dotarilor asta este o cu totul alta poveste. de fapt acesta este motivul pentru care mi-am ales o laguna SH din germania la aceeasi bani cu care luam loganul prestige.
in acelasi timp, am spus-o cu alte cuvinte, la aproximativ 10000euro, loganul de varf este cea mai buna optiune pentru o masina noua. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Hatchback 1.8 16V Dynamique
|
|
diesel_power |
![]()
|
Te cam contrazici, spui ca nu te multumesc dotarile dar la 10k euro e cea mai buna optiune pt o masina noua. Pai daca nu te multumesc dotarile alege alta masina cu dotari mai bune si numeste-o pe-aia cea mai buna optiune pt masina noua...
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
bobo77 |
![]()
|
adrian@ -asteptam cu nerabdare sa faci test drive cu Logan MCV cu toate versiunile de motorizare...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 22:08 |