Impresii despre Logan
![]() ![]() ![]() |
Impresii despre Logan
Cristi39 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|||
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, se vinde dar ptr care din masinile lor este un concurent serios? Poate doar ptr Polo, dar nici macar...
La francezi e insa alta treaba! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Chiar nu imi dau seama de ce credeti voi ca Loganul nu poate sa mearga cu 180. Cazanele voastre credeti ca sunt mai breze la viteza aia?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Macar ca cX...
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si ce legatura are cx-ul cu tinuta de drum?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Cand bate vantul sau cand treci pe langa un TIR pe autostrada la 180?
|
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ma faci sa repet. Ce legatura are asta cu cx-ul?
This post has been edited by IRONICK: 28 Jan 2008, 15:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 28 Jan 2008, 10:58) Ironick, sunt de acord cu tine. Cx-ul are de-a face, asa cum ii spune numele, numai cu rezistenta la inaintare. In ceea ce priveste stabilitatea laterala, sectiunea longitudinala a caroseriei de Logan este destul de ampla. Apoi, masina are caroseria inalta, ceea ce duce la un centru de greutate ridicat si o reactiune elastica a elementelor mecanice de stabilizare. Aspectele astea doua, coroborate, duc la un comportament destul de ...frivol... la depasirea unor alte vehicule cu Cx de frigider ZIL, mai ales la viteze peste 100-110 km/h: TIR-uri, autobuze, autocare etc. In niciun caz un comportament ca al Matiz-ului, dar nici ca al unei Laguna, sa zicem...E pe undeva pe la mijloc, dupa parerea mea... <span class='edit'>28 Jan 2008, 21:29:</span> QUOTE(Bliss @ 28 Jan 2008, 12:00) 180?... ![]() This post has been edited by Adila16: 28 Jan 2008, 21:29 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
IRONICK |
![]()
|
Comportamentul este ok pentru clasa de masini din care face parte. Ei au mizat mai mult pe confort la drum lung, garda la sol marita. Este normal ca nu sa aiba o buna stabilitate laterala. Ma ales ca sunt modele care nu au nici macar bara de torsiune pe fata. Sa fim seriosi, comportamentul este incomparabil cu a unei Laguna.
This post has been edited by IRONICK: 28 Jan 2008, 21:45 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 28 Jan 2008, 21:45) Comportamentul este ok pentru clasa de masini din care face parte. Ei au mizat mai mult pe confort la drum lung, garda la sol marita. Este normal ca nu sa aiba o buna stabilitate laterala. Ma ales ca sunt modele care nu au nici macar bara de torsiune pe fata. Sa fim seriosi, comportamentul este incomparabil cu a unei Laguna. Nimic de zis despre confortul si tinuta de drum a masinii. Din plin la banii ei! Am ales ca repere de minim si maxim Matizul si Laguna, pentru a ilustra plasarea Loganului pe undeva pe la mijloc, din punct de vedere al stabiliatii laterale. Nu faceam comparatie directa cu Laguna. Nici nu se poate sa compar mere cu dude... Insa, stii sigur de lipsa barei de torsiune?..Mi se pare chiar ciudat! Cum se stabilizeaza masina la momentele de ruliu din viraje / serpentine / slalom?... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
IRONICK |
![]()
|
Versiunea Ambiance nu are asa ceva. Cum se stabilizeaza? Crezi tu ca isi da seama cineva ca are sau nu? Pana nu s-a scris pe forum ca nu are, nimeni nu si-a dat seama. Pe urma toata lumea s-a bagat sub masina si a inceput sa trambiteze vezi doamne, ca masina nu este stabila.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Adila16 |
![]()
|
Mda...Interesant!...Sper sa avem la pravalie vreun Ambiance, sa ma zgaiesc si io sa vaz minunea ...
![]() Insa, oricum ar fi, raman la parerea mea: masina e buna. Nu e buna atitudinea unora dintre posesorii de Logan, care isi inchipuie ca au cine stie sculaciune in patrimoniu. |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
De prin 2007, la versiune Ambiance s-a cam scos acea bara stabilizatoare. O sa mai verific la astea din 2008 daca au.
This post has been edited by AR-18-MOS: 29 Jan 2008, 21:37 |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
IRONICK |
![]()
|
Discutia despre bara a fost inaintea lansarii si s-a pomenit pe forum de multe ori.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Adila16 |
![]()
|
N-am contestat.
![]() Am zis doar ca vreau sa vad si eu aceasta minune: suspensie pseudo-McPherson fara bara antiruliu... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ce a pierdut insa lumea din vedere. Suspensia Loganului este mai rezistenta la socuri laterale din cauza prinderii barii stabilizatoare de bascula inferioara fata de cele care au bara prinsa de amortizor sau cu brat intermediar. Poate prelua din socul lateral.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Adila16 |
![]()
|
Sa-nteleg ca, deci, tot exista bara antiruliu...
![]() Chiar incepusem sa ma gandesc cam la ce solutie 'or fi ajuns constructorii, de masina asta fara stabilizator nu se rastoarna in viraje (nu ma refer la testul elanului facut de ADAC cu ceva timp in urma) sau pe denivelarile drumurilor euROpene... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
AMDO |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Logan este cea mai buna masina pentru strabatut drumurile de tara de prin orasele noastre, ulitele romanesti ridicate la ranguri de E, DN, A, etc.
In Romania, in afara de Logan, numai Suv-urile si masinile de teren pot strabate tara fara probleme. In alte tari, cred ca Loganul nu reperezinta decat o masina ieftina. Mai nou a castigat teren si in Germanica, unde break-urile sunt cele mai apreciate. In plus reteaua de serviceuri este extrem de bine pusa la punct, inclusiv in Germania unde exista unitati service si in orasele de marimea Otopeniului (ex: Erlangen in nordul Nurenbergului). Cred ca si asta este un avantaj, care face din Logan o achizitie nu tocmai rea. |
--------------------
Dacia, Renault, VW
Laureat , Scenic, Cross Touran
2004, 2005, 2008
|
|
bobby_mates |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 6 August 07 From: Cluj-Napoca, Romania ![]() |
parerea mea este ca loganul isi face banii, deoarece in romania drumurile sunt destul de rele, asa ca, fiind inalta si ieftin de intretinut, se merita...
|
--------------------
Renault
Scenic RX4 1.9dCi 75kW
- CJ-92-MAT
2002
|
|
megane012 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 April 08 ![]() |
Nu vreau sa ii critic pe cei care au logan dar parerea mea e ca e foarte scumpa pentru dotarile sale si calitatea materialelor.Eu detin un Megan Bicorp din 2004 spre 2005 iar un prieten de al meu are un Logan din 2007 ... e mai nou cu aprox 3 ani dar fara suparare nu se comara cu Meganul meu .... nu ca ma laud .... dar din punct de vedere al calitatii materialelor loganul sta foarte prost. De cat sa dau atatia bani pe un Logan mai bine imi iau un Megane la mana a doua intretinut dar aia stiu ca e masina nu gluma. Uitati-va si voi la Loganurile alea din 04 sa vedeti cum arata si uitati-va la un Meagane din 02,03 si faceti o comparatie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
MeganeII,Renault 9
- CJ-70 - *M*
Megane Bicorp - 2004 Renault Megane Bicorp 2004 - CJ-70-*M*
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
megane012 - nu compara mere cu pere...
Loganul nu este in aceeasi clasa cu Meganul... Loganul s-a vrut o masina ieftina de la inceput...o masina care dupa parerea mea isi face toti banii care ii dai pe ea... Nu se vrea o masina in care confortul stapaneste...se vrea o masina practica, maricica si usor de intretinut...pt. ca asta este...si isi face treaba foarte bine... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ce pretentie sa ai de la unu ca asta ...
QUOTE(megane012 @ 12 Jun 2008, 12:22) Eu sunt extrem de multumit de masinuta mea .... e o placere sa conduc un DCI de 85 de cp ... cand calc un pic acceleratia pleaca de pe loc si nu se mai gandeste ... le fac cu manutza celor cu VW Golf TDI care dupa parerea mea e cam obosit ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(megane012 @ 12 Jun 2008, 22:17) ... Au început iar exaltații? Eu zic să-i sfătuiești să ia direct Toyota. E best buy! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(megane012 @ 12 Jun 2008, 21:17) Nu vreau sa ii critic pe cei care au logan dar parerea mea e ca e foarte scumpa pentru dotarile sale si calitatea materialelor.Eu detin un Megan Bicorp din 2004 spre 2005 iar un prieten de al meu are un Logan din 2007 ... e mai nou cu aprox 3 ani dar fara suparare nu se comara cu Meganul meu .... nu ca ma laud .... dar din punct de vedere al calitatii materialelor loganul sta foarte prost. De cat sa dau atatia bani pe un Logan mai bine imi iau un Megane la mana a doua intretinut dar aia stiu ca e masina nu gluma. Uitati-va si voi la Loganurile alea din 04 sa vedeti cum arata si uitati-va la un Meagane din 02,03 si faceti o comparatie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Frustrari ... ? |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(ursamajor @ 13 Jun 2008, 14:46) Se mai intampla si la case d-astea mari chestii dubioase. Vezi aici. Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Mircea Visan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Buna ziua la toti. Sunt nou pe forumul acesta. De aproximativ un an citesc ce se scrie. Dupa parerea mea, este gresit sa compari Loganu cu Meganul. Cand am vazut pentru prima data Loganul am ramas fara cuvinte. Era in rodaj si plina cu varza. Atunci aveam o solenza. Mai tarziu am avut ocazia sa merg cu un golan 1.5dci (65 cp) sau frigider cum ii spune/ti voi. Pur si simplu, mi-a placut. Acum am un golan diesel de 2 ani cu 40000 km si un megane II (manager - baza sau ce o fi, pe benzina, aproape 15 000 km, inca nu a facut anul). Si cred ca pot sa va spun pararea mea.
Nu se compara meganul cu golanul. Nici la interior si nici la exterior. Sunt facute pentru persoane diferite si idei diferite. In megane ai siguranta, comfort .... iar in golan, ai impresia ca esti intr/un camion mai vechi. DAR. pe unde mergi cu el, nu prea poti sa mergi cu meganul (chiar daca are pachet de drumuri grele). Mii de scuze. Am fost cu el pe aproape toate tipurile de "drumuri". La un moment dat am mers si cu meganul. Era sa raman spanzurat. Oricum pana imi termin doctoratul, pe teren merg numai cu loganul. Atentie Romanul are prostul obicei de a caracteriza pe cineva, dupa felul cum se imbraca sau dupa masina, cu care merge. Este bine, dupa mine sa nu aruncam cu noroi unii in altii. Nu suntem in masura. Nu avem la noi in tara o clasificare sociala bine pusa la punct, si nici studiile necesare. Si nu se stie cum se invarte roata. Cu alte cuvinte. Fiecare isi cumpara masina dupa nevoi, dupa cat se pricepe la masini, si mai ales dupa bani. Si sa incercam sa nu fim carcotasi, ca si meganul in tarile occidentale este "masina saracului" *vezi Suedia, Norvegia, Germania. etc. Mii de scuze Pentru cei ce au citit sau nu Au fost doar ideile mele personale si numai ale mele Cu respect Mircea Visan |
--------------------
Dacia Duster Laureat
4x4 1.5dci
2010
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Aoleu, dupa 5 ani de la lansare inca se posteaza impresii despre Logan in rodaj ...
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
Mircea Visan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Citeste mai atent. Alta era ideea..
Cu respect Mircea Visan |
--------------------
Dacia Duster Laureat
4x4 1.5dci
2010
|
|
myx4ever |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 June 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(megane012 @ 12 Jun 2008, 21:17) Nu vreau sa ii critic pe cei care au logan dar parerea mea e ca e foarte scumpa pentru dotarile sale si calitatea materialelor.Eu detin un Megan Bicorp din 2004 spre 2005 iar un prieten de al meu are un Logan din 2007 ... e mai nou cu aprox 3 ani dar fara suparare nu se comara cu Meganul meu .... nu ca ma laud .... dar din punct de vedere al calitatii materialelor loganul sta foarte prost. Pai tu compari o masina nou nouta, cu garantie si tot tacamul cu un megane SH care nu-ti ofera nimic decat ceea ce cumperi. (what you buy is what you get ). Ambele la acelasi pret. Logan nou, megane SH. Asa ai putea sa-ti iei un logan de 1-2 ani care are 100 000km (e plin de ele in randu taximetristilor ) si nici unu nu ti-ar cere mai mult de 4-5000 EUR(f de dotari). Acum vei zice ca la banii aia iei de-afara Golf 3 care iar nu se compara sau? Un lucru e cert. Nu-ti iei alta masina noua in banii de Logan (tinand cont de ce ofera fiecare pt banii aia). Daca vrei SH te duci si-ti iei ca si-asa au scos taxa de inmatric. Daca ar fi sa vorbesc pe banii mei, pana in 8000 EUR as da pe un logan nou insa de aici in sus as prefera un SH de afara... Zilele astea ma tenteaza f mult Sandero. Incepe sa-mi si placa gargarita aia cum arata. Numai bine. |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Renault F1 Team ROCKS !!!
|
|
catalinCB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager 1.5 dci 85cp
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 03:28 |