Impresii despre Logan
![]() ![]() ![]() |
Impresii despre Logan
cristirenault |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Asa se numeste break-ul...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Putin google si raspunsul iti venea imediat.
Logan MCV (Multi Convivial Vehicle). |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Se pare ca in Germania MCV-ul a declansat deja o mica nebunie: se comanda in draci, contingentul pe 2007 a fost deja epuizat si se vorbeste de timpi de asteptare pana in vara-toamna pentru masinile comandate acum. Se pare ca intr-o singura luna (ianuarie-februarie) au fost comandate circa 6.000 de bucati, si ritmul ramane si in prezent la peste 100 de comenzi pe zi.
Am fost vineri cu treburi la un dealer Renault in apropiere de Dresden si imi spunea cineva de acolo ca deja nu mai iau comenzi, ca nu le pot satisface... Toate astea le-am aflat de pe doua forumuri ale "loganistilor germani" - si parerile de pe acolo m-au mirat pana la soc: oamenii aia is foarte multumiti de ele, iar cei care abia le-au comandat se plang ca abia asteapta sa le vina masinile, si mai dureaza... Pentru cei care stiti germana: www.dacia-logan-club.de www.1ro.de/dacia/forum |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Tocmai am codus din nou unul de la birou ... cel mai batran ca sa zic asa ... +76000 km la bord ... inca se tine foarte bine ... zgomote ok ... 6.6 l/100km consum mediu (e folosit mai mult in afara orasului) ... singurul lucru "ciudat" comparativ cu al meu clio de +83000 km ... schimbatorul are un joc foarte ciudat (atat pe liber cat si in viteza) ... parca nu-l mai tine nimic ... in rest totul foarte ok ... (o singura bieleta schimbata pana acum la directie) [benzina 1.6 full].
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(cmandrei @ 27 Mar 2007, 17:17) singurul lucru "ciudat" comparativ cu al meu clio de +83000 km ... schimbatorul are un joc foarte ciudat (atat pe liber cat si in viteza) Păi cine știe câți l-au ciobănit, săracu'! This post has been edited by ursamajor: 29 Mar 2007, 05:43 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
faur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 June 07 ![]() |
Super tare topicul!! Imi place!! dar de ce e lasat in paragina?! Nu mai sunt posesori de Logan?
Pe mine ma intereseaza cum evolueaza Loganul ca brand... Multumesc |
--------------------
AstraHnew 2007 140cp
Peugeot307 1.4 16v
- b-34-mki
2007
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca brand cred ca a evoluat destul de ok.
Ca imagine - la asta ma refer. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
am avut si eu ocazia sa conduc un logan(1.6 mpi), si am ramas placut surprins. e un pas urias pentru dacia. confortabila, pozitie buna la volan, suspensii gandite foarte bine pentru strazile noastre, motor ok..raport calitate-pret excelent. acum unii carcotasi vor spune ca "da dom-ne da plasticul ala, da finisajul , da nu stiu ce optiuni , bla, bla "
am un singur raspuns: la banii aia vreti sa va dea un Mercedes? a, si tare ma distrez cand vad pe youtube pustii aia frustrati si imbecili pe strazile patriei cum fugaresc saracele loganuri, doar doar or egala vreun record mondial de viteza. "a mea prinde 180. ba a mea 200" ![]() sa fim realisti, loganul dupa 110,120 km\h nu-l mai controlezi(frana brusca, ocolit obstacole gen: cai,porci,gaini si oameni beti, in fine peisajul nostru mioritic de pe sosele) si deja 120 e foarte mult pe strazile din RO.- pentru orice masina. offtopic:isi mai cumpara unii bugatti veyron ![]() ![]() |
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Eu sunt curios la ce masina mai esti sigur odata ce ai trecut de 120 (ma adresez celor care zic despre logan ca nu mai ai control asupra lui dupa 120 km/h) ianafara de faptul ca nu se aude motorul si vantul, mai esti capabil sa o manevrezi cum vrei si sa ocolesti porci , gaini, rate gasti etc, care apar brusc in fata...??
![]() Cat despre logan cred ca isi merita banutul indiferent de ce zic altii cu varf si indesat. Care nu-l considera masina sigur au avut numai dacii S.H.(sau inca le mai au) in care au invetit f mult si acum si-au luat o masina made in germania despre care le e rusine sa recunoasca cat au investit in piese de reparatie (DAR E MASINAA... nu loganul...) pe care nu l-au condus nicio data. Si nu am auzit pe nimeni sa se vaite de logan ca nu e bun. This post has been edited by nlu: 23 Dec 2007, 22:05 |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
hai sa nu fim rai! Loganul este totusi,o masina buna la banii si clasa ei.nu degeaba o cumpara si baietii aia destepti de prin occident...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Dupa parerea mea, Loganul, la banii lui (nu am informatii despre cum se vinde sh...), ofera multe: motorizari decente, habitaclu generos (avem la ''pravalie'' cateva berline si cateva break-uri) capabil sa acomodeze si indivizi cu talia mult peste medie, capacitate ridicata de transport, calitate de executie destul de buna (tinand cont de materialele si forta de munca angrenate etc.), ...
Una peste alta, mie, unul, mi-a placut masina din prima clipa, de cand a fost lansata la Palatul Parlamentului. Am urmarit-o pana la lansarea pe piata, de curiozitate: era altceva decat ce produsese Colibasi-ul pan-atunci. Masina are si unele lipsuri, parte din ele remediate (suprafata oglinzilor exterioare), altele in curs de remediere, iar altele (carentele de ordin ergonomic; dar asta ar insemna sa i se redeseneze interiorul, deci sa-i creasca pretul de vanzare...ma refer, in principal, la comenzile geamurilor spate, pretabile a fi calcate copios de unii pasageri)...Si ar mai fi, si plusuri, si minusuri, dar nu-mi vin in minte acum... Ceea ce ma nemultumeste, totusi, e de ordin subectiv: atitudinea unora dintre posesori. Coborati din batrana 1300/1310 sau Skoda 1000MB, au senzatia ca au urcat cel putin in Maybach-ul lui nea' Jiji...Atitudinea celor vizati in post-ul meu derapeaza de la aroganta, la agresivitate...Si e pacat! Parol! Imi vine in minte un reportaj/documentar, facut pe undeva prin Occident (parca Germania, Austria, no clue!...dar, cert, se comenta in englezeste), in care o cuconita, cu un buget mediu, cauta sa-si schimbe 2CV-ul ei care-si traise traiul si-si mancase malaiul. Si, cucoana a facut un studiu de piata, printre care si la un dealer cu Logan in curte. S-a dat cucoana cu 1.6 mpi, s-a invartit prin orasel, dar, desi parea atrasa de preturi (achizitie, intretinere, asigurare), de ''cadourile'' dealerului, nu l-a luat din cateva motive, din care am retinut doar doua: bratele capotei portbagaj limitau drastic capacitatea de incarcare/transport si n-avea incredere in performantele dinamice ale masinii (dama parca spunea ceva de tendinta accentuata de sub-virare; cred si eu, comparativ cu ''zmeul'' ei de Citroen 2CV, calarit ani buni... ![]() In rest, numai de bine: oare de ce s-a umplut tara de taxiuri Logan. ''Ca-s ieftine si conditii de creditare destul de bune'', ar putea sa sune o replica. Dar, credeti ca taximetristii si-ar mai fi luat Logan daca nu erau si rentabile?...Magarusi care muncesc mult si cer putin?...Intreb si io... Regards. |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Hehe!
Mai deunazi discutam cu cineva, economist de profesie si oarecum profan in ale tehnicii (scoborat, pe rand, din Dacia 1310, Cielo si Nubira II, si cocotat in A-Klasse). Si, nu m-a dezamagit nici de data asta, povestindu-mi exact ce ma asteptam: cele mai bune masini din lume au fost cele pe care le-a posedat... Respectiv, 1310, Cielo, Nubira si, desigur, A-ul...Dupa care, a venit surpriza: Dacia Logan. ![]() In ce context?...In contextul in care sora domniei sale calareste un Logan 1.6 16v. "E nemaipomenita! Se misca bine, sta excelent pe strada!...Ieftina la intretinere'' Si toate astea in conditiile in care, in 2004, cand impartaseam impresiile de la lansarea Logan-ului, il critica vehement! ![]() Ca in 2008 sa laude Loganul de mama focului..Deh, omul il are in curte, chiar daca nu il si poseda... Orice cioara isi lauda puiul, oameni buni! ![]() Dar, cum am citit pe un alt topic, sa declari ca ''nu inteleg care is diferentele intre Logan si Megane, ca mie mi se pare ca nu-s decat de ordin fonetic..."... E cale lunga! Deh!...Avand in vedere ca la noi, pentru multi, masina reprezinta un indicator al pozitiei pe scara sociala, oamenii sunt tentati sa se supra-aprecieze si, in consecinta, sa isi inchipuie ca au sub poponet altceva decat in realitate (se poate spune ca se imbata cu apa rece?...). Dar, nu asta e neaparat subiectul topicului. Daca administratorii considera ca am fost off-topic (aerian, deh... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
STOP: am sters mizeriile ... daca vor mai fi... nu vor mai fi unii dintre voi
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Am avut si asa ceva, am luat-o de noua si am dat-o dupa 30k in18 luni fara sa am nicio problema, SUPER multumit de masina si de performantele ei.Sunt inca multe lucruri de pus la punct la aceasta masina, dar in rest isi face treaba mereu, ireprosabil!
Acum am megane si nu pot sa zic ca am aceeasi senzatie cand am trecut de la 1300 la Logan, apropierea din punct de vedere calitativ si al fiabilitatii este foarte mare cu fratele mai mare, Reno |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Cristi39 |
![]()
|
exact asa gandesc si eu.e o masina f.buna.si eu am trecut de la logan la megane,si aceiasi senzatie am trait-o.cu toate astea,nu ma indur s-o vand.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
eu am vadut loganul ca sa-mi pot cumpara meganul, dar taaaare m-a durut inima cand am dat masinuta asta, asa de bine am colaborat impreuna!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
bobby_mates |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 6 August 07 From: Cluj-Napoca, Romania ![]() |
ce ziceti de asta? greu de crezut...
|
--------------------
Renault
Scenic RX4 1.9dCi 75kW
- CJ-92-MAT
2002
|
|
Cristi39 |
![]()
|
cred ca era un Prestige...pai nu e greu de crezut.daca eu la Loganul meu de 1.4 cu remapare am atins 180 km/h,la asta probabil tot cu remapare,ce sa mai zic???
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
bobby_mates |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 6 August 07 From: Cluj-Napoca, Romania ![]() |
filmuletu e extras depe youtube si acolo scria ca masina e STOCK. interesant, nu?
|
--------------------
Renault
Scenic RX4 1.9dCi 75kW
- CJ-92-MAT
2002
|
|
Cristi39 |
![]()
|
pai dupa ceasurile de bord nu e deloc STOCK.
This post has been edited by Crisxx: 24 Jan 2008, 17:23 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai avand in vedere ca:
1) eu cu 1.4 mpi cu benzina de 95 de la agip am mers cu peste 170 si ceva pe bord 2) cu megane-ul meu de 1.4 100 cp si 1.3 tone am mers cu 200 pe ceas 3) motorul de 1.6.16v si 110cp + o caroserie mult mai usoara ca cea de pe megane da, eu cred ca este credibil. Dar ca stabilitate and stuff si nebunie in logan la acea viteza nu discut si nu recomand nimanui................... |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
Adila16 |
![]()
|
Nici mie nu prea imi pare stock vitezometrul ala de Logan...Dar se prea poate sa nu fiu suficient de familiarizt cu toate versiunile de echipare...
Cat despre viteza atinsa de flacaul cu Logan-ul presupus / declarat a fi stock, cred ca intervine copios si eroarea vitezometrului si ca ar fi fost mai relevanta o comparatie intre indicatiile vitezometrului si cele ale unui GPS... Insa, oricat de mare ar fi eroarea acului, o astfel de viteza. cu o caroserie de talia Logan-ului e aproape riscanta...!... Parerea mea. This post has been edited by Adila16: 25 Jan 2008, 22:15 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
![]() E mai mult decat riscanta, e aproape o nebunie. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(Adila16 @ 25 Jan 2008, 22:14) E tablou de bord de Prestige 1,6 16 V la care viteza maxima declarata de constructor e de 183 km/h; cu abaterea vitezometrului, e foarte posibil ca filmuletul sa fie real. Intr-adevar e destul de riscant sa rulezi cu viteza aia, de la 150 km/h in sus, masina devine foarte instabila insa no... ce-ar fi viata fara adrenalina? |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Adila16 |
![]()
|
De acord! Viata ar fi fada fara adrenalina!
![]() Multam de informatii, Manuel! |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
traducere din japoneza in romana: kamikaze--loganist..
![]() |
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
bobby_mates |
![]()
|
uitati-va aici, loganuri modificate pe circuit in Germania...
|
--------------------
Renault
Scenic RX4 1.9dCi 75kW
- CJ-92-MAT
2002
|
|
Cristi39 |
![]()
|
ce fericiti sunt nemtaloii si ce giumbuslucuri mai fac ei cu amaratul de logan...parca ei sustineau ca loganul este o masina nesigura,tot ei au reusit sa o rastoarne in testul elanului,iar acum organizeaza cupa dacia logan...cam suciti baietii astia.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Christu |
![]()
|
Da, pentru ca este efectiv o "jucarie ieftina" si isi permit sa o si rastoarne, sa o si vopseasca, sa ii mai schimbe o directie, o suspensie, etc.
|
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 00:35 |