Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages « < 18 19 20 21 22 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Impresii despre Logan

cristirenault
post 13 Oct 2006, 21:18
Post #571

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

ce-i ala Logan MCV ? scuze de off-topic

--------------------
Renault Megane Coupe - RO 007 EUM 1998 2.0 16v
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bobo77
post 13 Oct 2006, 22:01
Post #572

...........................

Group: Members
From: Mangalia

Asa se numeste break-ul...

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi - CT _ _ _ _ 2008 ph 2
Multa lume,putini oameni...
+
vali79m
post 29 Oct 2006, 00:43
Post #573

No. 620

From: Titan-Salajan

Putin google si raspunsul iti venea imediat.
Logan MCV (Multi Convivial Vehicle).

--------------------
Clio Symbol 2005 dci-80 cp
+
Vio
post 4 Mar 2007, 23:07
Post #574

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Se pare ca in Germania MCV-ul a declansat deja o mica nebunie: se comanda in draci, contingentul pe 2007 a fost deja epuizat si se vorbeste de timpi de asteptare pana in vara-toamna pentru masinile comandate acum. Se pare ca intr-o singura luna (ianuarie-februarie) au fost comandate circa 6.000 de bucati, si ritmul ramane si in prezent la peste 100 de comenzi pe zi.
Am fost vineri cu treburi la un dealer Renault in apropiere de Dresden si imi spunea cineva de acolo ca deja nu mai iau comenzi, ca nu le pot satisface...
Toate astea le-am aflat de pe doua forumuri ale "loganistilor germani" - si parerile de pe acolo m-au mirat pana la soc: oamenii aia is foarte multumiti de ele, iar cei care abia le-au comandat se plang ca abia asteapta sa le vina masinile, si mai dureaza... Pentru cei care stiti germana:
www.dacia-logan-club.de
www.1ro.de/dacia/forum

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
cmandrei
post 27 Mar 2007, 17:17
Post #575

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Tocmai am codus din nou unul de la birou ... cel mai batran ca sa zic asa ... +76000 km la bord ... inca se tine foarte bine ... zgomote ok ... 6.6 l/100km consum mediu (e folosit mai mult in afara orasului) ... singurul lucru "ciudat" comparativ cu al meu clio de +83000 km ... schimbatorul are un joc foarte ciudat (atat pe liber cat si in viteza) ... parca nu-l mai tine nimic ... in rest totul foarte ok ... (o singura bieleta schimbata pana acum la directie) [benzina 1.6 full].

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
ursamajor
post 28 Mar 2007, 15:42
Post #576

Membru pasager

From: Orașul lui Panait Istrati

QUOTE(cmandrei @ 27 Mar 2007, 17:17)
singurul lucru "ciudat" comparativ cu al meu clio de +83000 km ... schimbatorul are un joc foarte ciudat (atat pe liber cat si in viteza)

Păi cine știe câți l-au ciobănit, săracu'!

This post has been edited by ursamajor: 29 Mar 2007, 05:43

--------------------
Dacia Logan 1.0 Eco-G - BR02UMa 2021 Comfort (+ 4 optiuni)
Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
+
faur
post 5 Jun 2007, 16:15
Post #577

Membru incepator

Super tare topicul!! Imi place!! dar de ce e lasat in paragina?! Nu mai sunt posesori de Logan?
Pe mine ma intereseaza cum evolueaza Loganul ca brand...
Multumesc

--------------------
AstraHnew 2007 140cp Peugeot307 1.4 16v - b-34-mki 2007
+
Christu
post 3 Aug 2007, 15:41
Post #578

Membru autentic

From: Bucuresti

Ca brand cred ca a evoluat destul de ok.
Ca imagine - la asta ma refer.

--------------------
Alfa Romeo 159
ex: Renault Megane Sedan 2007
+
renaultforever
post 23 Dec 2007, 13:13
Post #579

Membru autentic

From: IASI

am avut si eu ocazia sa conduc un logan(1.6 mpi), si am ramas placut surprins. e un pas urias pentru dacia. confortabila, pozitie buna la volan, suspensii gandite foarte bine pentru strazile noastre, motor ok..raport calitate-pret excelent. acum unii carcotasi vor spune ca "da dom-ne da plasticul ala, da finisajul , da nu stiu ce optiuni , bla, bla "
am un singur raspuns: la banii aia vreti sa va dea un Mercedes? a, si tare ma distrez cand vad pe youtube pustii aia frustrati si imbecili pe strazile patriei cum fugaresc saracele loganuri, doar doar or egala vreun record mondial de viteza.
"a mea prinde 180. ba a mea 200" radmasa.gif saracii de ei habar n-au ce inseamna 200 km\h reali si sa ai totul sub control.
sa fim realisti, loganul dupa 110,120 km\h nu-l mai controlezi(frana brusca, ocolit obstacole gen: cai,porci,gaini si oameni beti, in fine peisajul nostru mioritic de pe sosele) si deja 120 e foarte mult pe strazile din RO.- pentru orice masina.
offtopic:isi mai cumpara unii bugatti veyron wacko.gif ohmy.gif ...ce sa faci omule cu el in Bucuresti-Romania..doar sa-l admiri in garaj ca altceva ce...?

--------------------
nissan qashqai 1.6 dci x-tronic J11 2018
+
nlu
post 23 Dec 2007, 22:02
Post #580

Membru autentic

Eu sunt curios la ce masina mai esti sigur odata ce ai trecut de 120 (ma adresez celor care zic despre logan ca nu mai ai control asupra lui dupa 120 km/h) ianafara de faptul ca nu se aude motorul si vantul, mai esti capabil sa o manevrezi cum vrei si sa ocolesti porci , gaini, rate gasti etc, care apar brusc in fata...?? blink.gif , vreau sa vad si eu acel meserias.(cu tot cu :ESP, ASR ETC.........), parerea mea ca astea ar putea fi evitate la o viteza de max 70-80 km/h. cu toate sistemele astea noi de siguranta pana si airbagul e calculat la o viteza de max. 70 km/h.

Cat despre logan cred ca isi merita banutul indiferent de ce zic altii cu varf si indesat.

Care nu-l considera masina sigur au avut numai dacii S.H.(sau inca le mai au) in care au invetit f mult si acum si-au luat o masina made in germania despre care le e rusine sa recunoasca cat au investit in piese de reparatie (DAR E MASINAA... nu loganul...) pe care nu l-au condus nicio data.

Si nu am auzit pe nimeni sa se vaite de logan ca nu e bun.

This post has been edited by nlu: 23 Dec 2007, 22:05

--------------------
Renault Megane sedane Expression 1.6 16v 2007 Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
+
Cristi39
post 24 Dec 2007, 13:20
Post #581

Membru autentic

hai sa nu fim rai! Loganul este totusi,o masina buna la banii si clasa ei.nu degeaba o cumpara si baietii aia destepti de prin occident...

--------------------
Renault Megane Sedan 2007 Privillege
+
Adila16
post 12 Jan 2008, 11:33
Post #582

mecanic aero (sau aerian?)

Dupa parerea mea, Loganul, la banii lui (nu am informatii despre cum se vinde sh...), ofera multe: motorizari decente, habitaclu generos (avem la ''pravalie'' cateva berline si cateva break-uri) capabil sa acomodeze si indivizi cu talia mult peste medie, capacitate ridicata de transport, calitate de executie destul de buna (tinand cont de materialele si forta de munca angrenate etc.), ...
Una peste alta, mie, unul, mi-a placut masina din prima clipa, de cand a fost lansata la Palatul Parlamentului. Am urmarit-o pana la lansarea pe piata, de curiozitate: era altceva decat ce produsese Colibasi-ul pan-atunci.
Masina are si unele lipsuri, parte din ele remediate (suprafata oglinzilor exterioare), altele in curs de remediere, iar altele (carentele de ordin ergonomic; dar asta ar insemna sa i se redeseneze interiorul, deci sa-i creasca pretul de vanzare...ma refer, in principal, la comenzile geamurilor spate, pretabile a fi calcate copios de unii pasageri)...Si ar mai fi, si plusuri, si minusuri, dar nu-mi vin in minte acum...

Ceea ce ma nemultumeste, totusi, e de ordin subectiv: atitudinea unora dintre posesori. Coborati din batrana 1300/1310 sau Skoda 1000MB, au senzatia ca au urcat cel putin in Maybach-ul lui nea' Jiji...Atitudinea celor vizati in post-ul meu derapeaza de la aroganta, la agresivitate...Si e pacat! Parol!

Imi vine in minte un reportaj/documentar, facut pe undeva prin Occident (parca Germania, Austria, no clue!...dar, cert, se comenta in englezeste), in care o cuconita, cu un buget mediu, cauta sa-si schimbe 2CV-ul ei care-si traise traiul si-si mancase malaiul. Si, cucoana a facut un studiu de piata, printre care si la un dealer cu Logan in curte. S-a dat cucoana cu 1.6 mpi, s-a invartit prin orasel, dar, desi parea atrasa de preturi (achizitie, intretinere, asigurare), de ''cadourile'' dealerului, nu l-a luat din cateva motive, din care am retinut doar doua: bratele capotei portbagaj limitau drastic capacitatea de incarcare/transport si n-avea incredere in performantele dinamice ale masinii (dama parca spunea ceva de tendinta accentuata de sub-virare; cred si eu, comparativ cu ''zmeul'' ei de Citroen 2CV, calarit ani buni... smile.gif )...

In rest, numai de bine: oare de ce s-a umplut tara de taxiuri Logan. ''Ca-s ieftine si conditii de creditare destul de bune'', ar putea sa sune o replica. Dar, credeti ca taximetristii si-ar mai fi luat Logan daca nu erau
si rentabile?...Magarusi care muncesc mult si cer putin?...Intreb si io...

Regards.

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
Adila16
post 13 Jan 2008, 06:27
Post #583

Hehe!
Mai deunazi discutam cu cineva, economist de profesie si oarecum profan in ale tehnicii (scoborat, pe rand, din Dacia 1310, Cielo si Nubira II, si cocotat in A-Klasse). Si, nu m-a dezamagit nici de data asta, povestindu-mi exact ce ma asteptam: cele mai bune masini din lume au fost cele pe care le-a posedat... Respectiv, 1310, Cielo, Nubira si, desigur, A-ul...Dupa care, a venit surpriza: Dacia Logan. smile.gif
In ce context?...In contextul in care sora domniei sale calareste un Logan 1.6 16v. "E nemaipomenita! Se misca bine, sta excelent pe strada!...Ieftina la intretinere'' Si toate astea in conditiile in care, in 2004, cand impartaseam impresiile de la lansarea Logan-ului, il critica vehement! biggrin.gif Cu argumente de genul: ''Dacie la bani de intretinere de Reno'', ''un cazan pe care frantuzul a pus materiale indoielnice si cele mai nereusite si neperformante motoare''... L-am contrazis atunci ca motorul E7J nu e chiar un motor rau.
Ca in 2008 sa laude Loganul de mama focului..Deh, omul il are in curte, chiar daca nu il si poseda...

Orice cioara isi lauda puiul, oameni buni! smile.gif

Dar, cum am citit pe un alt topic, sa declari ca ''nu inteleg care is diferentele intre Logan si Megane, ca mie mi se pare ca nu-s decat de ordin fonetic..."... E cale lunga!

Deh!...Avand in vedere ca la noi, pentru multi, masina reprezinta un indicator al pozitiei pe scara sociala, oamenii sunt tentati sa se supra-aprecieze si, in consecinta, sa isi inchipuie ca au sub poponet altceva decat in realitate (se poate spune ca se imbata cu apa rece?...).

Dar, nu asta e neaparat subiectul topicului. Daca administratorii considera ca am fost off-topic (aerian, deh... smile.gif ), ii rog sa-l stearga. Impresia mea am postat-o anterior...

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
+
semit
post 14 Jan 2008, 15:43
Post #584

Private Spice

Group: Moderatori

STOP: am sters mizeriile ... daca vor mai fi... nu vor mai fi unii dintre voi rolleyes.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
meganus_bicorpus
post 23 Jan 2008, 21:51
Post #585

Membru autentic

From: Bucuresti si inca vreo 3 orase

Am avut si asa ceva, am luat-o de noua si am dat-o dupa 30k in18 luni fara sa am nicio problema, SUPER multumit de masina si de performantele ei.Sunt inca multe lucruri de pus la punct la aceasta masina, dar in rest isi face treaba mereu, ireprosabil!
Acum am megane si nu pot sa zic ca am aceeasi senzatie cand am trecut de la 1300 la Logan, apropierea din punct de vedere calitativ si al fiabilitatii este foarte mare cu fratele mai mare, Reno

--------------------
renault Megane Bicorp/ Laguna III 2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
+
Cristi39
post 23 Jan 2008, 22:14
Post #586

Membru autentic

exact asa gandesc si eu.e o masina f.buna.si eu am trecut de la logan la megane,si aceiasi senzatie am trait-o.cu toate astea,nu ma indur s-o vand.

--------------------
+
meganus_bicorpus
post 23 Jan 2008, 22:42
Post #587

Membru autentic

From: Bucuresti si inca vreo 3 orase

eu am vadut loganul ca sa-mi pot cumpara meganul, dar taaaare m-a durut inima cand am dat masinuta asta, asa de bine am colaborat impreuna!

--------------------
renault Megane Bicorp/ Laguna III 2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
+
bobby_mates
post 24 Jan 2008, 13:00
Post #588

Membru

From: Cluj-Napoca, Romania

ce ziceti de asta? greu de crezut...

&feature=related

--------------------
Renault Scenic RX4 1.9dCi 75kW - CJ-92-MAT 2002
+
Cristi39
post 24 Jan 2008, 14:10
Post #589

Membru autentic

cred ca era un Prestige...pai nu e greu de crezut.daca eu la Loganul meu de 1.4 cu remapare am atins 180 km/h,la asta probabil tot cu remapare,ce sa mai zic???

--------------------
+
bobby_mates
post 24 Jan 2008, 15:27
Post #590

Membru

filmuletu e extras depe youtube si acolo scria ca masina e STOCK. interesant, nu?

--------------------
+
Cristi39
post 24 Jan 2008, 17:23
Post #591

Membru autentic

pai dupa ceasurile de bord nu e deloc STOCK.

This post has been edited by Crisxx: 24 Jan 2008, 17:23

--------------------
+
Christu
post 24 Jan 2008, 18:09
Post #592

Membru autentic

Pai avand in vedere ca:

1) eu cu 1.4 mpi cu benzina de 95 de la agip am mers cu peste 170 si ceva pe bord
2) cu megane-ul meu de 1.4 100 cp si 1.3 tone am mers cu 200 pe ceas
3) motorul de 1.6.16v si 110cp + o caroserie mult mai usoara ca cea de pe megane

da, eu cred ca este credibil.

Dar ca stabilitate and stuff si nebunie in logan la acea viteza nu discut si nu recomand nimanui...................

--------------------
Alfa Romeo 159
+
Adila16
post 25 Jan 2008, 22:14
Post #593

Nici mie nu prea imi pare stock vitezometrul ala de Logan...Dar se prea poate sa nu fiu suficient de familiarizt cu toate versiunile de echipare...
Cat despre viteza atinsa de flacaul cu Logan-ul presupus / declarat a fi stock, cred ca intervine copios si eroarea vitezometrului si ca ar fi fost mai relevanta o comparatie intre indicatiile vitezometrului si cele ale unui GPS...
Insa, oricat de mare ar fi eroarea acului, o astfel de viteza. cu o caroserie de talia Logan-ului e aproape riscanta...!...
Parerea mea.

This post has been edited by Adila16: 25 Jan 2008, 22:15

--------------------
+
$$ilvviu
post 25 Jan 2008, 22:20
Post #594

Membru autentic

From: Roman/NT

smile.gif aproape riscanta....
E mai mult decat riscanta, e aproape o nebunie.

--------------------
Renault Laguna - NT-97-SLR Initiale 2002
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
Manuel
post 25 Jan 2008, 22:26
Post #595

Membru autentic

From: VASLUI

QUOTE(Adila16 @ 25 Jan 2008, 22:14)
Nici mie nu prea imi pare stock vitezometrul ala de Logan...
*

E tablou de bord de Prestige 1,6 16 V la care viteza maxima declarata de constructor e de 183 km/h; cu abaterea vitezometrului, e foarte posibil ca filmuletul sa fie real. Intr-adevar e destul de riscant sa rulezi cu viteza aia, de la 150 km/h in sus, masina devine foarte instabila insa no... ce-ar fi viata fara adrenalina?

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Adila16
post 25 Jan 2008, 22:46
Post #596

De acord! Viata ar fi fada fara adrenalina! smile.gif

Multam de informatii, Manuel!

--------------------
+
renaultforever
post 26 Jan 2008, 10:36
Post #597

Membru autentic

From: IASI

traducere din japoneza in romana: kamikaze--loganist.. tongue.gif

--------------------
nissan qashqai 1.6 dci x-tronic J11 2018
+
bobby_mates
post 26 Jan 2008, 10:44
Post #598

Membru

uitati-va aici, loganuri modificate pe circuit in Germania...

--------------------
+
Cristi39
post 26 Jan 2008, 17:05
Post #599

Membru autentic

ce fericiti sunt nemtaloii si ce giumbuslucuri mai fac ei cu amaratul de logan...parca ei sustineau ca loganul este o masina nesigura,tot ei au reusit sa o rastoarne in testul elanului,iar acum organizeaza cupa dacia logan...cam suciti baietii astia.

--------------------
+
Christu
post 26 Jan 2008, 18:09
Post #600

Membru autentic

Da, pentru ca este efectiv o "jucarie ieftina" si isi permit sa o si rastoarne, sa o si vopseasca, sa ii mai schimbe o directie, o suspensie, etc.

--------------------
Alfa Romeo 159
+
24 Pages « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 00:35
Dacia