Geamuri fumurii / folie
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fumurii / folie
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu-ti mai fa griji in privinta garantiei...normal ca pierzi garantia...
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Ai zis google => prezent, uite aici. Mai exact la pozitia 33:
QUOTE 33. Nume societate: EUROGLASS SRL Adresa: ORADEA, CALEA SANTANDREIULUI N. 19, JUDETUL BIHOR Telefon: 0259436550 Activitati: MOTOR, ALIMENTARE(NU INCLUDE INJECTIE M.A.S ), FRANARE,ELECTRIC,INLOCUIT PARBRIZE, APLICAT FOLIE TRANSPARENTA PE GEAMURI LATERALE SI LUNETA, REPARAREA SI REGLAREA SIST. DE GESTIUNE ELECTRONICA Marci: KIA (CLARUS, PRIDE, CERES, SPORTAGE, BESTA, RIO, SEPHIA), HYUNDAI (ACCENT, LANTRA, SONATA)-NU INCLUDE HYUNDAI DIESEL SI ABS, DACIA (1304, 1305, 1307, 1309, 1310, 1410)-NU INCLUDE DACIA DIESEL, FOLIE LLUMAR |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Băieţi! Sunteţi geniali!
![]() Merci fain ÅŸi AN NOU FERICIT !!! ![]() |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
unknown_web |
![]()
|
![]() VeeDub Group: Members Posts: 73 Joined: 20 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm... Mi se pare cam aiurea sa pierzi garantia (la orice o fi).
Masinile care vin cu geamuri fumurii din fabrica au folie sau sunt ionizate ? |
--------------------
O masina.
Un model.
An/Versiune. Membrul 6666... Beware...
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Ionizate.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
|
unknown_web |
![]()
|
![]() VeeDub Group: Members Posts: 73 Joined: 20 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu as merge pe ionizare, mi se pare mai fiabil. Poti sa scapi de ea, nu ? Sa cureti geamurile cu o solutie, eventual ? Tu ce crezi despre ionizare, in general ?
|
--------------------
O masina.
Un model.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu as merge pe folie dar am o singura frica...eu am obiceiul ca in fiecare an sa-mi vopsesc usile ....deh "e" negre si se zgarie usor..daca imi tot scot "meseriasii" de la service geamurile ca sa vopseasca usile...e fffffff probabil sa-mi beleasca folia...voi ce pareri aveti de lucrul asta?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
unknown_web |
![]()
|
Hmmm... Poti sa izolezi geamurile si sa vopsesti usile partial (eu asa am facut cu usa dreapta fata, dupa un mic incident). Sau sa aplici de fiecare data alta folie... Cam aiurea... Eu as merge pe ionizare.
|
--------------------
O masina.
Un model.
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@semit
Off topic: Vopsesti usile in fiecare an ??? Cat te costa operatiunea asta ? Si de ce o faci doar la usi ? Daca e sa se zgarie, nu se zgarie oricum peste tot ? This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 11:50 |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
unknown_web |
![]()
|
CASCO
![]() Poti sa ionizezi usile, si sa vopsesti geamurile ![]() |
--------------------
O masina.
Un model.
|
|
semit |
![]()
|
vopsesc usile ca am casco si masina fiind neagra se zgarie usor..le vopsesc pe cele fata ca sunt mai uzate
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
Art. 237. - (1) Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare al autovehiculelor si tramvaielor se retine în urmatoarele situatii:
... o) autovehiculul are aplicate folii sau accesorii pe parbriz, luneta ori geamurile laterale, care restrâng sau estompeaza vizibilitatea în timpul mersului, atât din interior, cât si din exterior, sau care împiedica ori diminueaza eficacitatea dispozitivelor de iluminare si semnalizare luminoasa ori citirea numarului de înmatriculare; Deci cam asta scrie in legislatie! NU exista exceptie decat la masinile de Politie, Salvare, Pompieri (care de altfel se sustrag la multe dintre legile rutiere). ps: sa nu cumva sa crezi ca vorbesc din auzite! Unchiul meu lucreaza la RAR... m-am interesat si de foliile astea si de jante mai mari (nici macar body`kit urile nu ar fi legale daca s-ar putea demonstra ca nu a venit din fabrica cu ele asa). |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
unknown_web |
![]()
|
Hmmm... Atunci sunt o gramada care incalca legea. Nu e vorba clar de geamuri fumurii. Cred ca se refera la geamuri opacizate (doar astea te impiedica sa vezi). E cam aiurea paragraful ala, nu te incomodeaza folia/ionizarea daca sunt aplicate cum trebuie, de o firma specializata. Mai toti politistii cred chestia aia cu autorizatia, asa ca...
![]() |
--------------------
O masina.
Un model.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(semit @ Jan 5 2006, 03:40 PM) ..daca imi tot scot "meseriasii" de la service geamurile ca sa vopseasca usile...e fffffff probabil sa-mi beleasca folia...voi ce pareri aveti de lucrul asta? Acum au aparut folii (vorbesc de cele autorizate) care sunt rezistente la foc, zgarieturi si alti factori externi. Si in Bacau tariful e de 100 RON de geam, cu acte in regula. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Costexus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 November 05 ![]() |
Am avut geamuri ionizate (toate in afara de parbriz) si erau perfect legale (aveam o hartie pe care o aratam cand ma oprea politia si nu ziceau nimic). Aveau transparenta 30% pe spate si 60% pe fata. Le-am facut la GIP Service in Militari.
Mai tarziu am avut geamuri negre cu folie LUMAR doar pe luneta si geamurile de la usile din spate si iarasi aveam omologare eliberata de RAR. Astea aveau transparenta 5% ("negreala" 95%) dar din interior se vedea foarte bine in afara. Facute la AGER Service pe strada aia de la Foisor spre liceul Iulia Hasdeu. Preturi : GIP Service : Dacia SuperNova -> ionizare 4 geamuri + luneta 1.900.000 AGER Service: Matiz -> Folie LUMAR 2 geamuri + luneta : 3.100.000 Sanatate! |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
eu am folie pe geamuri... singura problema e ca nu am pus`o la un service autorizat! ca de fapt omologarea asta e! dar in fine! fiecare interpreteaza cum vrea!
ps: omologare nu poate sa dea decat RAR`ul pe o masina... nu-mi explic cum dau omologari si firmele astea! |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(unknown_web @ Jan 5 2006, 05:55 PM) CASCO ![]() Poti sa ionizezi usile, si sa vopsesti geamurile ![]() Geamurile ionizate sunt sensibile cam la orice lichid de curatat (inclusiv apa) putand fi sterse doar cu alcool. In plus, luneta e expusa, folosirea dezaburirii excesiv putand duce la cojire. La o folie de calitate dispare acest risc. Nu degeaba se acorda o garantie de 5 ani... |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
![]()
|
|
Cred ca confunzii ionizarea cu folia. Da, la folie poate sa se exfolieze, la ionizare nu pot decat sa sara "ionii"
![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
Manuel |
![]()
|
Pai cam asta e ideea, ionii fug de apa ca dracu' de tamaie
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
@google
e foarte greu de intretinut pojghitza aia de metal pe geam... se zgarie foarte usor! cel putin asa am auzit! This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 11:50 |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Costexus |
![]()
|
Daca sunt ionizate, sunt mai greu de intretinut, dar sa nu exageram cu chestia aia cu apa. Nu am avut niciodata probleme din cauza apei. Daca dai cu unghia pe geam, se face destul de usor zgarietura.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004
|
|
unknown_web |
![]()
|
Dar e o zgarietura, nu ? Adica e permanenta, si nu se poate curata/sterge ? Ca e cam nasol, daca geamurile ionizate sunt asa de fragile.
|
--------------------
O masina.
Un model.
|
|
Costexus |
![]()
|
Din pacate nu se mai poate nimic, daca se zgarie geamul. Doar sa il mai bagi o data in cuptor la ionizare, cea ce nu are rost (nu merita sa dai banul din nou)
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004
|
|
unknown_web |
![]()
|
Asta e cam nasol... Mai practica e folia atunci
![]() |
--------------------
O masina.
Un model.
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
eu as alege folia... poti sa renunti si mai usor la ea daca te saturi... Cele 3M si Lumar sunt garantate 7 ani...
|
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Costexus |
![]()
|
Mie imi place mai mult folia neagra pt ca o nuanta mai "adevarata" a negrului (nu stiu daca se intelege corect ideea) Ionizatele erau si ele negre dar reflectau mai mult lumina si din unele unghiuri se vedeau ca o oglinda.
Oricum daca vrei folie omologata RAR e mai scumpa decat ionizatul. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Iar bulele de aer care apar la folie sunt chiar de mare exceptie.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Manuel |
![]()
|
Daca montezi folia in Vitan, intr-adevar asa patesti. Te asigur ca eu nu am nici o bula, doar cateva fire de praf care se vad doar de la cativa cm si care sunt inevitabile. Ca sa iasa 100% perfect, ar trebui s-o monteze intr-un laborator farmaceutic
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba, eu am avut la Nova facute la Send in Pitesti, si in toti anii astia nuam avut nici o pb cu stersul geamurilor pe interior.Nu se lua ionizarea.La momentul cand imi puneam eu geamuri foliile care se aplicau in Vitan erau mizerabile.Acum poate sa mai dres situatia.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 18:02 |