Geamuri fumurii / folie
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fumurii / folie
eugenTL |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|||
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe fata nici o folie nu este omologata pentru ca masina are deja geamurile in tenta si oricat ai pune, tot iese socoteala peste norma admisa.
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Ai auzit tu ceva dar nu e chiar asa!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Da "boss" merci pentru lamurire, cu atatea argumente oferite si legi citate si de toate , chiar nu mai pot spune nimic .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sa nu dati de ultima fita militieneasca, Godina
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
Unde pot gasi folie auto, magazin sau atelier, cu VLT mare ( peste 75% ) si reflexie IR mare . Pana acum am gasit doar pe ebay.
http://www.ebay.com/itm/131541539572?_trks...K%3AMEBIDX%3AIT http://www.ebay.com/itm/3M-Crystalline-90-...5FU1E5h&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/NEW-VISION-Chamele...OVWyAgU&vxp=mtr Multumesc. |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 11 Feb 2016, 16:25) Pe fata nici o folie nu este omologata pentru ca masina are deja geamurile in tenta si oricat ai pune, tot iese socoteala peste norma admisa. In gama Llumar se gasesc 3 tipuri de folie cu transparenta de peste 70% care pot fi montate legal pe geamurile fata: - AIR 75 SR HPR cu transparenta 73% - AIRBlue 80 BL SR HPR cu transparenta 78% - ATC 88 CH SR HPR cu transparenta 88% La mine ATC 88 montata pe geam are pe aparatul de masura 72% transparenta. This post has been edited by Sharpe: 14 Apr 2016, 03:00 |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
Nenea sa stii ca orice masina fabricata in ultimii 10 ani are deja geamurile "in tenta" din fabrica si se pare ca cei de la RAR considera acea "tenta" ca fiind universal valabila la 25-30%, astfel incat nu ai ce alta folie sa pui, astfel incat dupa ei tenta geamului din fabrica + tenta foliei instalate sa fie sub 30%.
Normal ca poti masura cu aparat folia deja instalata si sa fie legala, dar poti da de un cap de creta care sa spuna ca nu este legala pe fata si gata ... Oricum pe baza ca este "destul de deschisa" multi si-au pus ... inclusiv eu , dar pe raspunderea mea. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu ai inteles ideea: folia pe fata este pusa pe raspunderea aplicatorului si este mentionata in certificatul de conformitate.
|
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
CoL00SaL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 13 December 15 ![]() |
Salutare !
Stiti cumva un service bun omologat RAR in Baia Mare care monteaza folii? Vreau sa imi pun pe geamurile din spate + luneta...Ms. |
--------------------
Renault
Megane II Combi 1.6
2005
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
Nu ma intereseaza nici o tenta ba chiar o doresc 100% VLT(dar nu exista), vreau doar reflexie cat mai multa a IR.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
Lexamark |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 15 July 16 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Sharpe @ 18 Apr 2016, 18:02) Nu ai inteles ideea: folia pe fata este pusa pe raspunderea aplicatorului si este mentionata in certificatul de conformitate. Nu ii chiar asa, eu mi-am montat recent folie Llumar pe "trotineta" mea , mai exact 100% pe luneta si laterale spate si , 10% pe fata toate omologate rar, daca vrei mai inchis pe fata sar putea sa nu fie chiar in regula. |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut,
Aveti idee unde as putea sa dau folia jos de pe luneta, in București? De pe geamul lateral o pot scoate eu, dar îmi e frica sa nu scot si dezaburirea o data cu folia de pe luneta... This post has been edited by andreis: 26 Jul 2020, 18:42 |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 18:23 |