Geamuri fumurii / folie
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fumurii / folie
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu multa placere,Ba
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
OK, un singur lucru mai adaug: luati in calcul ca la ionizare tre' sa dezlipiti luneta. Eu unul as zice PAS. Una-i sa scoti geamul din cheder si alta sa-l dezlipesti. A, si sa nu uit: oricat de mic ar fi gradul de ionizare, efectul de oglinda exista!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
unknown_web |
![]()
|
![]() VeeDub Group: Members Posts: 73 Joined: 20 March 05 From: Bucuresti ![]() |
In cazul asta as merge pe ionizare, pare o solutie mai buna. Si mai rezistenta la diverse "accidente". Insa imi pare aiurea faptul ca trebuie sa dai jos luneta... Pierzi garantia, din cate am inteles.
|
--------------------
O masina.
Un model.
An/Versiune. Membrul 6666... Beware...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
solon, abia acum am vazut ce-ai zis... Normal ca foliile puse in Vitan sunt de kko, la alea am zis c-or sa-ti apara bule. La 3M sau Llumar n-o sa vezi. Si ai garantie 5(cinci) ani!
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si cat costa foliile astea?
La Send in Pitesti ei lucreza bine dar numai gandul ca desfac si fetele de usi si scosul lunetei imi cam dau fiori.nu de alta dar sigur ceva o sa scartaie. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
QUOTE(Toto - BOD @ Jan 5 2006, 11:23 PM) eu as alege folia... poti sa renunti si mai usor la ea daca te saturi... Cele 3M si Lumar sunt garantate 7 ani... Llumar-ul e garantat Ăźn Oradea doar 1,5 ani !!!!!!!!! Oare de ce? |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
Solon |
![]()
|
Probabil le aplica bine!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut geamuri ionizate 4 ani. Nu am avut nici o problema legate zgiriieturi. Chiar s-au comportat foarte bine.
Legat de folie ... un amic si-a pus pe Dacie o folie destul de inchisa. Vara era perfect. Problemele incepeau in serile de iarna, cind in mijlocul unei intersectii statea sa dea gemurile jos sa se asigure ![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
Solon |
![]()
|
Am si eu o intrebare:Foliile astea sunt pe grade de opacitate?Ca de exemplu nu mi-as pune folii atat de negre pe geamurile laterale fata.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Manuel |
![]()
|
Da, sunt pe grade de opacitate si pe culori.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Pana la urma, cine pune folii agreate RAR fara sa dea geamurile jos si la ce preturi?
M-ar tenta si pe mine o manevra de-asta pe viitor... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Solon |
![]()
|
Cum pe culori?Poti sa-ti pui si rosii? Ce tampenie.
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Solon |
![]()
|
Adik pentru Megane in jur de vreo 400 euro???????
E aiurea.ionizarea e mai ieftina. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Manuel |
![]()
|
Scuza-ma, cate geamuri ai tu la Megane de ti-a dat suma asta? Luneta + 14 geamuri?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Solon |
![]()
|
Pardon,200 euro.Mai vii de acasa!
Am zis 200 din cauza gemuletului lateral spate. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Manuel |
![]()
|
Ala-i neglijabil. Nu cred ca dai mai mult de 25 pentru amandoua. Ce am scris eu e cu caracter orientativ, preturile astea erau acum juma' de an. Cel mai bine e sa-i contactati inainte si sa-i intrebati.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Folia cred ca e solutia cea mai buna. Am schimbat un parbriz si deja greierii in bord s-au acutizat. Deci ganditi-va ca si dezlipitul lunetei e operatie invaziva.
Apoi daca schimbi un geam ionizat, ionizarea nu va iesi la fel. Parca era cineva pe un forum auto cu un Passat Variant cu folie aplicata in Germanie, masina fiind de prin 2000, respectivul se plangea ca si folia imbatraneste. Asa ca eu sunt cam nehotarat; |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
chcstefan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 11 January 06 ![]() |
EU MI-AM PUS FOLII NEOMOLOGATE SI N-AM NICI O PROBLEMA. STAU PERFECT N-AU BULE DE AER. (imi pare rau ca am scris cu majuscule)
Nu trebuie sa dau geamurile in jos ca sa vad afara, nu se aburesc, nu se zgarie. totul este perfect , arata MARFA! |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004 BICORP Audi A6 allroad 3.0 TDI 239 cp
|
|
Solon |
![]()
|
Si daca te opreste politia ce faci?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
chcstefan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 11 January 06 ![]() |
ma oprit de mai multe ori, si nu mi-au spus nimic.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004 BICORP Audi A6 allroad 3.0 TDI 239 cp
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Mai nou, am aflat, ca pt a-si pastra licenta, statiile ITP trebuie sa aiba in dotare si un aparat foto digital, pe care il vor folosi la fotografierea masinilor inspectate.
Fotografiile le va prelua RAR-ul si se vor centraliza. Si revenind la folia neomologata...cred ca zilele ii sunt numarate. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
..corect..traiasca ,,folia omologata'' !!!
![]() This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 11:54 |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
ITP`u il faci o data la 2 ani! Folia neomologata o schimbi o data pe an ca se dezlipeste! (programezi si tu schimbul foliei dupa ITP
![]() This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 11:54 |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
ca fapt divers, eu am folie neomologata si tocmai a trecut de al doilea an. E adevarat ca e dezlipita destul de nasol la imbinarea geamului cu chederul de sus (nu se observa absolut nimic atunci cand e geamul inchis) dar asta e din cauza ca n-am avut eu grija de cand am pus-o, recomadarea respectivului fiind sa mai dau cu o chestie peste ea pana se usuca pentru a scoate toate bulele; eu l-am ignorat. Pe fata si luneta n-am pus din cauza zvonurilor ca se strica sistemul de dezaburire/nu dezabureste bine, vizibilitate redusa etc. Oricum, cand o voi schimba (daca o voi schimba) voi pune o folie omologata.
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
Solon |
![]()
|
Si folia omologata nu afecteaza sistemul de dezaburire?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
sunt multi care aleg folia NEomologata pentru ca nu costa decat cateva sute de mii si in caz ca sunt opriti nu ezita sa se certe cu politistul ... si de multe ori probabil scapa fara probleme. in caz contrar te apuci si jupoi folia in fata lui et voila ! pentru cateva sute de mii ...
cu cea omologata esti mai sigur, dar nu stii niciodata peste ce politist dai. si in fond, trebuie s-o dau jos peste 2 ani pentru ITP ... alti bani ca sa pui alta la loc ... la la la. in fine, o sa-mi pun si eu tot omologata peste cateva saptamani ... cara protekt prin pipera nu? si mai zicea cineva de iulia hasdeu? |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Manuel |
![]()
|
De ce s-o dau jos la ITP atata timp cat am bulina RAR pe ele? Am sa intreb pe daciaclub insa nu ar trebui sa fie probleme.
Solon, folia nu afecteaza dezaburirea. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
eu imi voi pune folie omologata atunci cand o dau jos pe asta din cauza ca am inteles ca banii in plus merita, avand o vizibilitate mai buna din interior in exterior si nu este afectata nici dezaburirea (nu stiu cum e la cea neomologata, dar la asta, macar un lucru e cert
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 00:42 |