Geamuri fumurii / folie
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fumurii / folie
themadman |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
mecanice ... zgarii usor usor fiecare centimetru.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Mai, foliile alea fumurii merg daca esti vreun mafiot, ceva! Altfel...Nu se justifica respectiva cheltuiala! Plus, ca daca ti le pune aiurea, dupa aia stai sa spargi balonasele care ti-au aparut intre geam si folie cu un bold, in timp ce injuri printre dinti...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(themadman @ Feb 14 2006, 10:20 PM) nu stiu de ce dar cred ca si jeepul ala trebuie sa fie omologat de rar ca are geamuril negre. parca asa am auzit. poate ma insel. ![]() pai da, dar pe ala il omologheaza, pentru ca geamurile fumurii sunt puse de producator. QUOTE(eminescu0 @ Feb 15 2006, 01:06 AM) mecanice ... zgarii usor usor fiecare centimetru. fiecare centimetru de geam ionizat? ![]() QUOTE(oblivion @ Feb 15 2006, 02:14 AM) Mai, foliile alea fumurii merg daca esti vreun mafiot, ceva! Altfel...Nu se justifica respectiva cheltuiala! Plus, ca daca ti le pune aiurea, dupa aia stai sa spargi balonasele care ti-au aparut intre geam si folie cu un bold, in timp ce injuri printre dinti... ![]() sau te duci sa ti le dea jos si sa-ti puna altele... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
imbunatateste aspectul masinii, nu se adreseaza exclusiv mafiotilor, iar daca aplicarea se face la un centru specializat si nu in intersectie, va fi de calitate.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
QUOTE Care ar fi metodele mecanice pentru a indeparta aceasta folie? pai banuiesc ca la fel cum le-au si pus... adica la cald! altfel nu cred k sta nimeni sa frece fiecare cm ca sa indeparteze metalul de pe geam. |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Ideea era ca folia de plastic se observa, ca si accesoriu, insa pelicula asta metalica nu. De asemena, folia exista ca entitate separata, insa pelicula ionica nu prea.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Am oprit astazi la Expert Detailing (langa Ford BDT) si m-au cam demoralizat preturile practicate. Erau 2 tipuri de folii mai deschise la 480 RON (geamuri laterale spate + luneta) si una mai inchisa la 600 RON. Pentru geamurile fata costa 200 RON foliile... asa ca mai caut.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
sandman_ |
![]()
|
sunt curios cat ar costa foliile pentru geamurile spate la mine
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
eminescu0 |
![]()
|
e foarte probabil sa nu te coste nimic. eu am fost la un service sa ma interesez si mi-a spus tipul ca pe el nu-l intereseaza triunghiul ala de pe usa mea spate, ci doar geamurile mari. pretul era 130e (marea mea greseala ca nu am intrebat daca era cu/fara TVA, dar tind sa cred ca era inclus) indiferent de gradul de transparenta. pentru geamurile fata, inca 50e. acum, tu clar o sa-l cam pui pe ganduri cu masina ta
![]() saptamana viitoare sunt hotarat sa pun foliile si vreau sa va rog sa ma indrumati spre locuri stiute de voi prin oras... eventual cu baieti priceputi si seriosi. eu deocamdata am 2 variante: service-ul de care vorbeam mai sus din apropiere de Iulia Hasdeu si Cara Protekt. octav_ acolo unde zic eu pretul pare a fi asemanator, de-asta am impresia ca cei 130e aveau TVA inclus, insa nu conta gradul de transparenta. This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 11:59 |
--------------------
Reno
Megane
|
|
themadman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 November 04 From: Bucuresti ![]() |
mie la auto expert sau expert detailing cum vreti sa ii spuneti voi, am dat mail sa intreb si eu cat costa toata masina si mi-au spus ca ma costa 10 mil cu tot cu tva.
in consecinta am mers si mi-am pus folie neautorizata cu 1 mil. ![]() |
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
eminescu0 |
![]()
|
lol ! era de asteptat ! isi fac reclama pe la TV ca sunt pionieri in domeniul asta, concept adus din afara, investitie imensa, se lauda cu toate fardurile lor pentru masini si probabil ca lucreaza bine ... dar deocamdata nu am nici masina nici buzunar nici minte ca sa ma duc la ei ...
alte variante ? |
--------------------
Reno
Megane
|
|
sandman_ |
![]()
|
pe mine m-ar tenta sa pun doar pe geamurile din spate, insa, avand in vedere configuratia geamurilor, cred ca ar arata mai aiurea decat un BMW cu jante Mercedes.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Folia nu prinde bine chiar orice tip de masina!!! Geamurile ionizate nu-mi plac absolut deloc!!!
@ sandman_ sfatul meu: nu-ti pune folie ca-i strici aspectul! |
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Folie = investitie inutila.(scade vizibilitatea indiferent de contiile admosferice)iar noaptea e si mai rau.
|
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
eminescu0 |
![]()
|
la sandman_ merge mai bine ionizarea dupa parerea mea, pentru ca da o tenta perla/gri geamurilor.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
Din cate mi-a aduc aminte Face si Meghitzanul si-au pus folie pe la Cara Protekt (www.cara-folie.ro) si erau f multumiti. In primavara ma duc si eu sa le fac o vizita. Aveam o oferta de la ei dar nu mai gasesc emailu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
eminescu0 |
![]()
|
dap, ii am si eu in vedere ... insa mai vreau si alte variante. saptamana viitoare vreau sa le pun.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mreg si eu cu tine ca sunt interesat sa-mi pun..cu o zi inainte da-mi un pm
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
am fost in cele din urma la Cara Protekt.
programare facuta pentru ora 9:30 dimineata, au bagat imediat masina in atelier si s-au apucat de treaba! 3 baieti haiosi la datorie, mi-au oferit si cateva reviste pe care sa-mi arunc ochii (mai mult sau mai putin ortodoxe ![]() varianta aleasa de mine (dupa ce mi-au aratat un mini-catalog cu mostre si un altul cu portofoliul de masini lucrate) a fost cea mai inchisa (5% transparenta) desi cred ca am exagerat putin pentru ca mi se pare (parca) prea mare contrastul intre geamurile fata / spate. au inceput prin a demonta geamurile laterale, au montat sticker-ele cu RAR (cele mici albastre din poza), se curata geamurile cu o solutie foarte eficienta (indeparta mizeria si grasimea instant), se intinde foarte bine folia pe geam pentru o decupare precisa, se ridica, se indeparteaza partea protectoare (ca la abtibilduri) si se indinde apoi definitiv pe geam. cu ajutorul unui foehn si a unei raschete se uniformizeaza si se elimina fiecare imperfectiune. Voila! sper ca nu am omis vreun detaliu. m-am gandit ca poate unii dintre voi sunteti curiosi cum decurge treaba. eu unul sunt multumit de cum au lucrat! oricum garantia e de 5 ani, timp in care ei "se jura" ca nu isi schimba culoarea si nu apar bule. asa ca in caz ca nu au montat-o bine, ghinionul lor! vizibilitatea din afara e aproape nula, in schimb din interior se vede chiar foarte bine, nu ma incomodeaza deloc (deocamdata pentru ca nu am mers cu ea decat astazi pe lumina.) pretul final 461,5 lei (fara TVA pentru ca nu am vrut factura). Image_1928_.jpg ( Size: 185.77k ) Number of downloads: 288 Image_1929_.JPG ( Size: 236.2k ) Number of downloads: 262 Image_1930_.jpg ( Size: 239.04k ) Number of downloads: 280 Image_1931_.jpg ( Size: 221.97k ) Number of downloads: 277 |
--------------------
Reno
Megane
|
|
eminescu0 |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
s-o stapanesti sanatos si cu placere
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() s-o stapanesti cu placere ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
eminescu0 |
![]()
|
merci merci
![]() nu prea am ce sa pun in fata daca vreau sa raman in legalitate. ce mi-au aratat ei pentru geamurile fata era o folie mai alba decat tenta verzuie cu care vin geamurile din fabrica. serios, nu merita banii pentru ca si ei mi-au zis ca nu are rost, nu montasera la nimeni pana acum. poate pun ceva pe viitor daca ma apuca gargaunii insa momentan vreau sa am vizibilitate maxima in oglinzile laterale. in orice caz, aspectul e schimbat total, imi place tare mult! ![]() @semit mestere n-ai putut sa mai vii ca sa asisti sau te-au furat talibanii? ![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
semit |
![]()
|
am avut un fricky fricky de executat
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@eminescu: din ce-ai mai aflat de la baietii care au lucrat la foliere, lipesc si direct pe masina, adica sa nu mai extraga geamurile laterale de pe portiere?
Ca pe mine nu prea imi surade ideea sa-mi desfac chederele, si asa ciudate, de pe portiere. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
eminescu0 |
![]()
|
ei sustin ferm ca geamurile laterale se scot. insa tu daca esti incapatanat cu ei si insisti sa nu le scoata, e posibil sa renunte. din moment ce luneta nu o dau jos, nu cred ca e un capat de lume.
insa: - demontarea geamurilor e o banalitate: se da jos capacul usii si se scoate geamul. singurul cheder care se disloca este cel care desparte geamul mobil de triunghiul acela mic din colt (care, la randul lui, este dat afara prin fortare si repozitionat in acelasi mod)... eu consider, deci, ca nu ai de ce sa te temi. la mine cel putin nu scartaie nimic, nu intra apa in masina, nu mi-au spart nimic, nu mi-au zgariat nimic. - tine seama ca geamul se prelungeste putin in interiorul usii. daca se asterne folia pana la limita vizibila e posibil ca prin urcarile/coborarile ulterioare sa se desprinda folia... fapt valabil de fapt si pentru partea de sus... Ambele amanunte imi apartin, nu stiu ce ar fi zis baietii pentru ca nu am discutat aspectul asta, deci nu-ti pot da din pacate un motiv clar pentru care ei recurc la scoaterea geamurilor. insa dupa cum i-am vazut eu nu cred ca i-ar fi impiedicat ceva sa faca pe plac unui client mai insistent. |
--------------------
Reno
Megane
|
|
dannyb_ro |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Tot ce vreau sa transmit acum este ca am urmarit cu atentie acest topic iar efectul s-a facut vazut cand mi-am ionizat geamurile pe clio>multumesc indeosebi lkui Mmihai (bmw3...ed) .Vreau sa va spun ca nici nu se compara cu folia. Iar inauntru este mai bine sa sterg geamurile cu spirt , asa mi s -a recomandat. In orice caz am vazut masina de 1 an si (recunosc ) si arata ca noua.Am mai multe surse dar vreau sa ma convinbg singur!
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2001 Symbol [COLOR=blue] Renault Clio Symbol 1.4 2002....poate mai mult de 75 CP :)
|
|
eminescu0 |
![]()
|
Tot ce vreau sa-ti transmit acum este ca am urmarit cu atentie post-ul tau si nu am inteles mare lucru
![]() Zici ca ai stat 4 ore sa se intareasca lipiciul... care naiba lipici la ionizare ![]() ionizarea e o amagire, folia are un efect mult mult mai misto si crede-ma ca se vede perfect din interior. ai avut folie pe masina ? |
--------------------
Reno
Megane
|
|
dannyb_ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 February 06 From: Bucuresti ![]() |
OFF : Deci in primul rand vreau sa-ti transmit din nou ca forumul asta este pentru pareri personale (strict) si nu pentru dezbateri in plen
ON In legatura cu lipiciul dak n-ai citit mai sus forumul se dezlipeste luneta de pe spate pentru coacere pentru ca apoi sa ti-o lipeasca ca doar nu o lipeste cu guma de mestecat . Si in al doilea rand ventuzele de parchet dak stii u sunt folosite ca sa scoti o bucata din parchet sub care ai o sursa de lumina(si eventual ti s-a stricat becul respectiv). Acum sper ca esti multumit. ![]() Attached thumbnail(s) clio_lateral_nr.JPG ( Size: 644.38k ) Number of downloads: 228 |
--------------------
Renault
Clio
2001 Symbol [COLOR=blue] Renault Clio Symbol 1.4 2002....poate mai mult de 75 CP :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 16:55 |